הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ינואר 2015, 21:39

felix_r כתב:הוא באמת נואש לעשות משהו כדי להציל את התחת שלך מהאיום האירני למרות שאתה והחברים השמאלנים שלך בתקשורת עושים הכל כדי להפריע לו רק מתוך שינאה מעוורת.

אם את ביבי היה מעניין משהו חוץ מלהישאר בבית ראש הממשלה, מצבנו היה הרבה יותר טוב כרגע. האיום האיראני מעניין אותו בדיוק כמו משבר הדיור והמחירים בסופר.

תמשיך לסגוד למלך. הוא הביא אותנו כל כך רחוק עד עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ינואר 2015, 21:42

jol9 כתב:רוי, אני לא מבין מה נדבקת לנסיעה הזאת... הוא הוזמן להופיע בפני הקונגרס, לא הזמין את עצמו.
הבעיה הגדולה היא שהכל עבר מעל הראש של אובאמה, וזאת בהחלט תקלה, אבל לא צריך להגזים עם כל ההמצאות שממציאים עכשיו.

הזמינו אותו בשביל לעשות דווקא לאובאמה. הוא הולך להיכנס למשחקים הפוליטיים בין הרפובליקנים לדמוקרטים. זה משהו הזוי שאף ראש ממשלה לא עשה לפניו (לא מספיק שהוא היה טיפש מספיק לתמוך ברומני נגד אובאמה). ביבי סתם גורם נזק. הוא יודע את זה ואתה יודע את זה וכולם יודעים את זה, אבל זה ממש לא משנה, כי את ביבי מעניין רק ביבי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 28 ינואר 2015, 21:45

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי, אני לא מבין מה נדבקת לנסיעה הזאת... הוא הוזמן להופיע בפני הקונגרס, לא הזמין את עצמו.
הבעיה הגדולה היא שהכל עבר מעל הראש של אובאמה, וזאת בהחלט תקלה, אבל לא צריך להגזים עם כל ההמצאות שממציאים עכשיו.

הזמינו אותו בשביל לעשות דווקא לאובאמה. הוא הולך להיכנס למשחקים הפוליטיים בין הרפובליקנים לדמוקרטים. זה משהו הזוי שאף ראש ממשלה לא עשה לפניו (לא מספיק שהוא היה טיפש מספיק לתמוך ברומני נגד אובאמה). ביבי סתם גורם נזק. הוא יודע את זה ואתה יודע את זה וכולם יודעים את זה, אבל זה ממש לא משנה, כי את ביבי מעניין רק ביבי.

אתה מכיר ראש ממשלה שהיה מסרב להזמנה של הקונגרס האמריקאי להגיע? מה לעשות שיש שם רוב רפובליקני?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ינואר 2015, 21:50

jol9 כתב:אתה מכיר ראש ממשלה שהיה מסרב להזמנה של הקונגרס האמריקאי להגיע? מה לעשות שיש שם רוב רפובליקני?

כל ראש ממשלה שהוא לא ביבי היה מסרב להזמנה הזו. זו לא הזמנה אותנטית - זו הזמנה פוליטית של הרפובליקנים להתריס נגד אובאמה. מה בדיוק יצא מהנאום בקונגרס חוץ מלעורר עוד שנאה נגד ישראל בממשל? למה צריך לפול במלכודת הזו? גם ככה טוענים בארה"ב שלישראל יש יותר מדי השפעה? למה צריך להשתין מהמקפצה?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 ינואר 2015, 23:26

שמעתי עכשיו בערוץ 20 את עינת וילף מודה, שלמרות כל מה שאומרים בתקשורת, השיתוף הצבאי, המודיעיני והכלכלי של ישראל וארה"ב בשנים האחרונות הגיע לרמה הכי גבוהה בהיסטוריה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 ינואר 2015, 09:30

אז אלי אוחנה פורש מרשימת הבית היהודי
חבל, זה היה משעשע כמו ברקוביץ' בהפועל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 29 ינואר 2015, 09:56

Holiday_Armadillo כתב:אז אלי אוחנה פורש מרשימת הבית היהודי

הבין לבד את גודל הפאדיחה ופרש. לדעתכם בנט ישריין כעת מישהו אחר? דני דיין? סולומון?
tzachMTA

הודעהעל ידי my man » 29 ינואר 2015, 12:56

tzachMTA כתב:

הבין לבד את גודל הפאדיחה ופרש. לדעתכם בנט ישריין כעת מישהו אחר? דני דיין? סולומון?

פרימו בעניין :tongue3
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Roni1 » 29 ינואר 2015, 15:13

כחלון אמר שהוא הליכוד של בגין, ציזי אומרים שבגין מתהפך בקברו, ביבי משריין את בני בגין. מבריק (וחסר תועלת).
Roni1

הודעהעל ידי rc4991 » 29 ינואר 2015, 15:34

תודה לאל שאוחנה פרש, למה הוא הגיע מלכתחילה?
אני אוהב את זה שבנט מנסה לעדן את הרשימה שלו אבל יש מספיק אנשים כאלה עם ידע ועשייה ולא בסלבריטי עם סיפור חיים
הוא גם שריין מקום לענת רוט שהיתה פעילת שלום עכשיו והבינה שטעתה, לא עדיף לשריין במקומם את דני דיין ואנשים איכותיים?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ינואר 2015, 15:45

ב- 1977 רבין התפטר על רקע סיפור פעוט של חשבון מט"ח על שם אישתו שנפתח כשהיה שגריר ישראל בוושינגטון ולא נסגר (עבירה מנהלית).

במדינת ישראל של 2015 מסתבר שאשת ראש הממשלה גנבה במשך שנים את כספי פיקדון הבקבוקים של משרד ראש הממשלה. בל להיכנס לדיון איזה בנאדם חולה ועלוב עסוק בלגנוב כמה אלפי שקלים מקופת המדינה כשהוא לא בדיוק רעב ללחם, לא ברור לי איך הקיסר ביבי ממשיך להתנהל כאילו לא קרה כלום ואיך האישה הזו לא מועמדת לדין בגין גניבה. אז כבר התרגלנו לתיחמונים הקטנים של הזוג נתניהו שמבקשים לקנות רהיטים למעון ראש הממשלה ואז מעבירים אותם לבית הפרטי ועוד כל מיני דרכים של הזו קשה היום הזה לגנוב פה שקל ושם שקל מקופת המדינה. כאן זה כבר לא "תחמנות" אלא גניבה במובן הכי פשוט של המילה. למה האישה הזו לא בכלא? למה במדינת ישראל מעמידים לדין אמא שגנבה תחליף חלב לילד שלה (כי לא היה לה כסף לקנות) והאשה המטורפת הזו מסתובבת חופשי וממשיכה בשלה?
roy1000

הודעהעל ידי my man » 29 ינואר 2015, 16:19

rc4991 כתב:תודה לאל שאוחנה פרש, למה הוא הגיע מלכתחילה?
אני אוהב את זה שבנט מנסה לעדן את הרשימה שלו אבל יש מספיק אנשים כאלה עם ידע ועשייה ולא בלבריטי עם ביפור חיים
הוא גם שריין מקום לענת רוט שהיתה פעילת שלום עכשיו והבינה שטעתה, לא עדיף לשריין במקומם את דני דיין ואנשים איכותיים?

וכמובן שעכשיו התקשורת :"למזרחיים אין מקום ברשימה ה"לבנה" של הבית היהודי..." :throwup2 :throwup2 :throwup2
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי tzachMTA » 29 ינואר 2015, 17:16

my man כתב:
rc4991 כתב:תודה לאל שאוחנה פרש, למה הוא הגיע מלכתחילה?
אני אוהב את זה שבנט מנסה לעדן את הרשימה שלו אבל יש מספיק אנשים כאלה עם ידע ועשייה ולא בלבריטי עם ביפור חיים

וכמובן שעכשיו התקשורת :"למזרחיים אין מקום ברשימה ה"לבנה" של הבית היהודי..." :throwup2 :throwup2 :throwup2

ההוכחה, איילת שקד ובן דהן, שני מזרחים, שני המקומות הראשונים ברשימה, פער ענק מהשאר.
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ינואר 2015, 17:58

tzachMTA כתב:ההוכחה, איילת שקד ובן דהן, שני מזרחים, שני המקומות הראשונים ברשימה, פער ענק מהשאר.

איילת שקד עכשיו נחשבת מזרחית? בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 ינואר 2015, 19:09

tzachMTA כתב:

ברקוביץ פנוי עכשיו.... ;)

מצחיק.... :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 01:12

קצת עידכונים לאחר סיום הגשת הרשימות..
- אלי ישי מסרב לוותר ולקחת חופש, והופך להזוי ומצטרף לברוך מרזל. אוי וובוי אם הם עוברים את % החסימה.
- אלי אוחנה פורש מהפוליטיקה יום אחרי שהצטרף
- ביבי מכניס לרשימה את בני בגין במקום ה-11. הייתי מאוד שמח אם האיש הראוי מאוד הזה יהיה שר ואדם משפיע בממשלה אם היא תורכב
ע"י הליכוד לבסוף.
- היה כנראה נסיון איחוד בין הליכוד לכחלון. הנסיון נפל ע"פ מה שאומרים בגלל שכחלון דרש את תפקיד האוצר. כאמור, מדובר במפלגה הזויה,
שכל כולה קיימת רק כדי שהאיש יהפוך לשר אוצר. בשביל זה מביאים את גלאנט ומייקל אורן? מוזר שהם הסכימו לדבר כזה.
- קדימה חדלה מלהתקיים... מפלגה שהיו בה 2 ראשי ממשלה... מפלגה מושחטת בצורה בלתי רגילה, ברוך שפטרנו (אני עדיין המום מעצמי
שבחרתי בהם ב2006.. סוג של בדיחה רעה)

מעכשיו מתחיל המשחק האמיתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 30 ינואר 2015, 01:54

jol9 כתב:קצת עידכונים לאחר סיום הגשת הרשימות..
- אלי ישי מסרב לוותר ולקחת חופש, והופך להזוי ומצטרף לברוך מרזל. אוי וובוי אם הם עוברים את % החסימה.
- ביבי מכניס לרשימה את בני בגין במקום ה-11. הייתי מאוד שמח אם האיש הראוי מאוד הזה יהיה שר ואדם משפיע בממשלה אם היא תורכב
ע"י הליכוד לבסוף.
- היה כנראה נסיון איחוד בין הליכוד לכחלון. הנסיון נפל ע"פ מה שאומרים בגלל שכחלון דרש את תפקיד האוצר. כאמור, מדובר במפלגה הזויה,
שכל כולה קיימת רק כדי שהאיש יהפוך לשר אוצר. בשביל זה מביאים את גלאנט ומייקל אורן? מוזר שהם הסכימו לדבר כזה.
- קדימה חדלה מלהתקיים... מפלגה שהיו בה 2 ראשי ממשלה... מפלגה מושחטת בצורה בלתי רגילה, ברוך שפטרנו (אני עדיין המום מעצמי

שני הערות
א. בן ארי הביא פעם שעברה קצת מעל 60 אלף קולות, החרדלים שווים משהו דומה, ויש גם חרדים שמצביעים אלי ישי כי הוא בטוח ימין, רוב חסידות חבד גם אצלו בכיס, בקיצור, הם בכנסת הבאה. 4 עד 6 מנדטים..
ב. אכרם חסון, מספר 1 בקדימה הצטרף לכחלון, איפשהו בעשיריה השנייה. אז עוד לא מוות לגמרי, אבל בכל אופן, טוב שהמפלגה נעלמה.
ג. בני בגין זה רכש מצוין של ביבי.
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 12:18

tzachMTA כתב:
jol9 כתב:קצת עידכונים לאחר סיום הגשת הרשימות..
ע"י הליכוד לבסוף.

שני הערות
א. בן ארי הביא פעם שעברה קצת מעל 60 אלף קולות, החרדלים שווים משהו דומה, ויש גם חרדים שמצביעים אלי ישי כי הוא בטוח ימין, רוב חסידות חבד גם אצלו בכיס, בקיצור, הם בכנסת הבאה. 4 עד 6 מנדטים..
ב. אכרם חסון, מספר 1 בקדימה הצטרף לכחלון, איפשהו בעשיריה השנייה. אז עוד לא מוות לגמרי, אבל בכל אופן, טוב שהמפלגה נעלמה.
ג. בני בגין זה רכש מצוין של ביבי.

הערות להערות.... :bigsmile2

א. אני מקווה שהם לא יעברו את אחוז החסימה. הם יפגעו רק בימין ובסיכוי שלהם להרכיב ממשלה, כי הם ייקחו קולות מהימין השפוי.
בכל מקרה, אין לדעתי, מקום למפלגות כאלה בכנסת, מהימין ומשמאל.

ב. המוות של קדימה הוא לגמרי מוחלט. מי זה בכלל ומי מכיר אותו ומי היה מצביע לו? בקיצור, ברוך שפטרנו.

ג. בגין הוא לא בדיוק רכש. הוא תמיד היה בליכוד, ובאופן תמוה, בפריימריז הקודמים הוא הפסיד לכל מיני אנשים שלא צריכים להיות
ממוקמים לפניו. בכל אופן, זה מצויין שביבי נזכר שיש אנשים כאלה בליכוד, ושלא צריך לחפש רחוק, ולדוג כוכבים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 12:29

jol9 כתב:א. אני מקווה שהם לא יעברו את אחוז החסימה. הם יפגעו רק בימין ובסיכוי שלהם להרכיב ממשלה, כי הם ייקחו קולות מהימין השפוי.
בכל מקרה, אין לדעתי, מקום למפלגות כאלה בכנסת, מהימין ומשמאל.

בנט הוא (ימין) שפוי בערך כמו ששרה נתניהו שפויה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 12:35

roy1000 כתב:ב- 1977 רבין התפטר על רקע סיפור פעוט של חשבון מט"ח על שם אישתו שנפתח כשהיה שגריר ישראל בוושינגטון ולא נסגר (עבירה מנהלית).

במדינת ישראל של 2015 מסתבר שאשת ראש הממשלה גנבה במשך שנים את כספי פיקדון הבקבוקים של משרד ראש הממשלה. בל להיכנס לדיון איזה בנאדם חולה ועלוב עסוק בלגנוב כמה אלפי שקלים מקופת המדינה כשהוא לא בדיוק רעב ללחם, לא ברור לי איך הקיסר ביבי ממשיך להתנהל כאילו לא קרה כלום ואיך האישה הזו לא מועמדת לדין בגין גניבה. אז כבר התרגלנו לתיחמונים הקטנים של הזוג נתניהו שמבקשים לקנות רהיטים למעון ראש הממשלה ואז מעבירים אותם לבית הפרטי ועוד כל מיני דרכים של הזו קשה היום הזה לגנוב פה שקל ושם שקל מקופת המדינה. כאן זה כבר לא "תחמנות" אלא גניבה במובן הכי פשוט של המילה. למה האישה הזו לא בכלא? למה במדינת ישראל מעמידים לדין אמא שגנבה תחליף חלב לילד שלה (כי לא היה לה כסף לקנות) והאשה המטורפת הזו מסתובבת חופשי וממשיכה בשלה?

קודם כל, לא "מסתבר" שום דבר. עובד ממורמר שמחפש קצת תשומת לב, אבל בוא רגע נעזוב את זה ונדבר בכלליות.

בכל השנים שביבי בפוליטיקה, והוא פוליטיקאי בכיר כבר למעלה משני עשורים, מדברים על זה ועל ההוא, ועל הרהיטים, ועל שרה, ועל המטוס,
ועל עוד בולשיט מכל מיני סוגים. בינתיים, בכל ה-20 שנים האלה, הוא לא נחקר, ולא הואשם בשום דבר, פלילי או לא פלילי. לא דבק בו רבב
בהתנהלות, בשום דבר, חוץ מדיבורים באוויר, של כל מיני.

בכל מערכת בחירות, יש כאן דפוס דומה. אבל הדבר המדהים הוא שמרבית הפוליטיקאים המושחטים, שגם מוגש נגדם כתב אישום, וגם מורשעים,
הם מהשמאל (ומש"ס).
נתת את רבין כדוגמא, אבל הוא באמת לא היה עבריין. אבל מה עם כל אנשי השמאל האחרים (או שמאל מרכז)? אולמרט, הירשזון,
רמון, עכשיו גם פואד ויש כמובן התנהגויות לא נאותות כמו זו של בוז'י והשתיקה בחקירה.
איש ימין מובהק שעשה עבירות חמורות הוא משה קצב, וזה לא היה בתחום המרמה, אלא בתחום הפלילים.

מה שאני בא להגיד, זה שאתה מגיב באופן קיצוני לכל דבר שקשור בימין, וספציפית בנתניהו. פורסם איזה קשקוש של איזה דגנרט - זהו מבחינתך,
זה כבר עובדה מוגמרת, ואיך היא בכלל לא יושבת בכלא. חשבת אולי שהיא אפילו לא מואשמת, בגלל שאולי אין שם שום דבר?
באופן דומה הגבת על פרשת קירשנבאום, ובינתיים, אני לא רואה שקרה עם זה משהו, פרט לפרישתה של קירשנבאום מהכנסת, וירידה של ישראל
ביתנו בסקרים.

המזל הוא שהמדינה ושלטון החוק מנוהלים בידי אנשים שקולים שמחפשים את העובדות, ולא את הרכילות, כי אחרת 50% מהאנשים
היו יושבים בבית סוהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים