כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: הרכבת הממשלה והקואליציה

13 מאי 2015, 22:03

tzachMTA כתב:
jol9 כתב:סבב השיחות לגבי התיקים בליכוד החל בשעות אחר הצהרים...
יש שמועות שגלעד ארדן מאוכזב. הוא כנראה רצה את החוץ ולא קיבל. ביבי ממש מתנהל רע בכל הסיפור הזה, אם זה נכון.
יש לך שלושה אנשים ראויים מאוד לתפקיד הזה - ארדן, בגין וצחי הנגבי. גם סילבן ראוי וכבר שימש בתפקיד בעבר.

לא מבין את ההגיון, להפקיר את יחסי החוץ שלנו ולהשאיר את המשרד לא מאוייש, ועל הדרך גם לייצר חיכוכים והתמרמרויות בליכוד.
הרי ארדן הוא קרוב לוודאי יהיה מועמד בכיר מאוד להנהיג את הליכוד ביום שאחרי, אז יש כאן סיכון גדול של ביבי, כי יש לו גם אנשים מאוחריו.

ארדן וסילבן שלום מועמדים נהדרים, אני מבין למה אפשר לומר שבני בגין מועמד איכותי לשר חוץ, אבל צחי הנגבי כשר חוץ? על מה ולמה? אני לא חושב שהוא בעצמו מאמין בזה..

בסדר, אז לא צחי הנגבי...
לא משנה. הנקודה היא שביבי פשוט מזמין לעצמו צרות. גם ככה לליכוד אין משרדים מאוד גדולים ומרכזיים (פרט לביטחון), אז זה שיש,
ושיכול לשדרג את אחד הח"כים הבכירים שלו, הוא שומר לעצמו?

13 מאי 2015, 22:07

זה ממש לא כזה חד משמעי כמו שאתה עושה את זה יוני.
אם ביבי נותן לארדן את החוץ, הוא גם מקטין את הסיכויים להרחבת הממשלה, וגם מחזק מאוד את ארדן. מצד שני, מה הסיכון בלשמור כרגע את החוץ לעצמו? מה ארדן יעשה? מרד?

13 מאי 2015, 22:20

MTA2311 כתב:זה ממש לא כזה חד משמעי כמו שאתה עושה את זה יוני.
אם ביבי נותן לארדן את החוץ, הוא גם מקטין את הסיכויים להרחבת הממשלה, וגם מחזק מאוד את ארדן. מצד שני, מה הסיכון בלשמור כרגע את החוץ לעצמו? מה ארדן יעשה? מרד?

ח"כ בכיר ממורמר יכול לאסוף סביבו חבורה של ח"כים ולמרר לביבי את החיים.
אין לו שום סיכוי להרחיב את הממשלה בשנה הקרובה. זה פשוט מיותר

13 מאי 2015, 23:13

זכור לי סרטון בעבר של בנט שהוא דיבר על תעדוף מחדש בסבסוד לימודים ליוצאי צבא לעומת משתמטים, מישהו יכול למצוא את זה בבקשה?
עריכה: מצאתי

אם הוא יישם את זה זאת תהיה הצלחה גדולה שלו ויעזור מאוד למתגייסים

13 מאי 2015, 23:51

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:זה ממש לא כזה חד משמעי כמו שאתה עושה את זה יוני.

ח"כ בכיר ממורמר יכול לאסוף סביבו חבורה של ח"כים ולמרר לביבי את החיים.
אין לו שום סיכוי להרחיב את הממשלה בשנה הקרובה. זה פשוט מיותר

האופציה היחידה להרחבה היא ליברמן, לא רואה את המחנצ/לפיד נכנסים, אני גם חושב שאין סיבה לשמור את החוץ..
חוץ מזה ארדן וסילבן שלום כבר בין המאוכזבים, והם לא יהיו היחידים..

14 מאי 2015, 06:27

rc4991 כתב:זכור לי סרטון בעבר של בנט שהוא דיבר על תעדוף מחדש בסבסוד לימודים ליוצאי צבא לעומת משתמטים, מישהו יכול למצוא את זה בבקשה?
עריכה: מצאתי

אם הוא יישם את זה זאת תהיה הצלחה גדולה שלו ויעזור מאוד למתגייסים

אני בעד. שכר הלימוד נמוך מדי. צריך לעשות מדרג של 5,000 ש"ח לקרביים (מוגבל ל- 4 שנים), 10,000 ש"ח לחיילים לא קרביים, ו- 20,000 למי שלא שירת. בכלל, אני בעד לתת גם הטבות בדיור רק למי ששירת בצבא, אבל החרדים בחיים לא יתנו לזה לעבור.

14 מאי 2015, 13:33

ביבי גם שר התקשורת

14 מאי 2015, 16:47

מירי רגב שרת התרבות... דני דדון שר המדע... לפחות קומדיה תהיה בממשלה הזו.

14 מאי 2015, 17:34

roy1000 כתב:מירי רגב שרת התרבות... דני דדון שר המדע... לפחות קומדיה תהיה בממשלה הזו.

באמת מגוחך ... שני ליצנים .

יש בליכוד לא מעט אנשים ראויים כמו בוגי ,יובל שטייניץ , סילבן שלום , ארדן , אלקין , בני בגין , יריב לוין , גילה גמליאל ועוד אבל השניים האלה עושים רעש ופוגעים בליכוד .

נתניהו היה צריך להתעלם מהמיקום להם בפריימריז ולתת תפקידים לפי יכולות ולא לפי מיקום בבחירות הפנימיות .

לגבי החוץ אני דווקא תומך בהחלטה של נתניהו , הוא שומר לעצמו את האופציה להרחיב את הממשלה בלי זעזועים כשליברמן יתפכח ויצא מהסרט שהוא חי בו .

בנוסף אם הוא נותן את התפקיד לארדן הוא פותח מלחמה עם שלום ועוד ... ככה זה כמו ההורה שרואה ששני הילדים רבים על צעצוע והוא לוקח את זה כפשרה... שלאף אחד לא יהיה .

14 מאי 2015, 18:19

מירי רגב שרת התרבות זה טרולינג טהור של ביבי.

14 מאי 2015, 18:32

פאר טסי לא היה פנוי?

14 מאי 2015, 19:19

בחירות הזויות של ביבי של האנשים הכי לא מתאימים לתפקידים הכי לא מתאימים...
שמירת תיק החוץ זה בזיון ולשים שם את חוטובלי ללא שר מעליה??? WTF?

אני בניגוד לרבים דווקא כן רציתי את רגב כשרה, אבל שרת התרבות והספורט???
דני דנון וחיים כץ זאת תת רמה... נטו משחקים פוליטיים פנים מפלגתיים.

ומה עם בגין, הנגבי, גמליאל? אנשים ראויים בהחלט...

עוד בדיחה זה המינוי של אקוניס... לעג לרש. למה לא לתת לו את התפקיד וזהו? מה זה שר במשרד התקשורת?? עוד מעט יהיו לנו ארבעה שרים בכל משרד...

יוסי, אין דבר כזה לא לתת תיק לאחד כי זה יסכסך אותו עם האחר. היו פריימריז וארדן זכה... הליכוד לקח 30 מנדטים אז מן הראוי שמספר שתיים של ראש הממשלה יהיה בתפקיד בכיר יותר ממשרד הפנים (שאותו מילא עד עכשיו מספר שתיים במפלגה של עשרה מנדטים).

ליברמן לא ייכנס לקואליציה. אתה לא מבין שהוא עשה לביבי תרגיל? הרי היה לו את כל מה שביקש, למה פתאום שישנה את דעתו?

14 מאי 2015, 19:28

ד״ר מי שאוהב פוליטיקה אני ממליץ להתחבר לטוויטר של עמית סגל ואטילה שומפלבי... הם די קורעים ומאוד לא ממלכתיים כמו בטלויזיה

14 מאי 2015, 19:46

אקוניס יהיה שר בלי תיק...
עוד פעם חזרנו לבדיחה הזאת

14 מאי 2015, 20:13

jol9 כתב:בחירות הזויות של ביבי של האנשים הכי לא מתאימים לתפקידים הכי לא מתאימים...
שמירת תיק החוץ זה בזיון ולשים שם את חוטובלי ללא שר מעליה??? WTF?

אני בניגוד לרבים דווקא כן רציתי את רגב כשרה, אבל שרת התרבות והספורט???
דני דנון וחיים כץ זאת תת רמה... נטו משחקים פוליטיים פנים מפלגתיים.

ומה עם בגין, הנגבי, גמליאל? אנשים ראויים בהחלט...

עוד בדיחה זה המינוי של אקוניס... לעג לרש. למה לא לתת לו את התפקיד וזהו? מה זה שר במשרד התקשורת?? עוד מעט יהיו לנו ארבעה שרים בכל משרד...

יוסי, אין דבר כזה לא לתת תיק לאחד כי זה יסכסך אותו עם האחר. היו פריימריז וארדן זכה... הליכוד לקח 30 מנדטים אז מן הראוי שמספר שתיים של ראש הממשלה יהיה בתפקיד בכיר יותר ממשרד הפנים (שאותו מילא עד עכשיו מספר שתיים במפלגה של עשרה מנדטים).

ליברמן לא ייכנס לקואליציה. אתה לא מבין שהוא עשה לביבי תרגיל? הרי היה לו את כל מה שביקש, למה פתאום שישנה את דעתו?

עם התרגיל הגאוני הזה הוא קבר את עצמו באופוזיציה עם 6 מנדטים וסיכוי סביר שהוא לא יחזור לכנסת הבאה .

במקומו לא הייתי זחוח כל כך באופוזיציה .

בכל מקרה כשראש הממשלה משאיר תיקים כמו משרד התקשורת ומשרד החוץ ללא שרים הוא בונה על הרחבת הממשלה וסביר יותר שזה יהיה ליברמן ולא הרצוג .

בכל מקרה פנים ובטחון פנים אלו תיקים מכובדים גם אם החוץ הוא תיק בכיר יותר .

14 מאי 2015, 20:51

יוסי, מרוב שאתה מייעץ כל הזמן אתה שוכח שמדובר באחד הפוליטיקאים המתוחכמים והערמומיים שיש. אל תדאג לו. הוא
באופוזיציה מבחירה והוא לא יחבור לקואליציה בקרוב.

14 מאי 2015, 20:52

לא חושב שביבי יכל לעשות עבודה פחות טובה ממה שעשה גם במו״מ מול החברות בקואליציה וגם במו״מ הפנימי בליכוד.
פשוט בדיחה.

אלקין לתיירות, גילה גמליאל קיבלה משרד מונפץ, ארדן ושלום בינתיים בחוץ

14 מאי 2015, 21:07

פשוט פארסה כל היום הזה, אפילו במונחים של פוליטיקה ישראלית

14 מאי 2015, 21:17

ראינו כבר לאיפה הוביל התחכום הגדול שלו ... קבר את עצמו בליכוד עם 11 מנדטים ואז קבר את עצמו עמוק יותר עם 6 מנדטים מחוץ לליכוד .

היעד הבא שלו הוא הבית בנוקדים , זה נראה לי ברור מאליו .

הבוחרים שלו לא יסלחו לו על הבגידה במחנה הימין .

14 מאי 2015, 21:17

בוז'י צודק. פשוט קרקס.

איכס.
פרסם תגובה