המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה קרה בצורה הדרגתית בעשור האחרון
jol9 כתב:ראינו היום את גשר המרגלים, הסרט החדש של סטיבן שפילברג וטום הנקס.
למי שאוהב את הז'אנר, אחלה סרט. ממש אהבתי.
jol9 כתב:ראינו היום את גשר המרגלים, הסרט החדש של סטיבן שפילברג וטום הנקס.
roy1000 כתב:jol9 כתב:ראינו היום את גשר המרגלים, הסרט החדש של סטיבן שפילברג וטום הנקס.
ראיתי גם. סרט טוב. הבעיה איתו שהסרט כולו בנוי סביב המשחק הנהדר של טום הנקס. לנעשה, הדמות של טום הנקס זו הדמות הדומיננטית היחידה בסרט.
MTA2311 כתב:סיאטל בהפרש.
jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
היום עשו לי שיימינג קטן, אז החלטתי שלפחות בהקשר להוביט ולשר הטבעות אשתדל להשלים את הפער.
יש לי גם את הומלנד לראות...
שמואל1 כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
היום עשו לי שיימינג קטן, אז החלטתי שלפחות בהקשר להוביט ולשר הטבעות אשתדל להשלים את הפער.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תן לעצמך באן.
jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
LIAV10 כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
זה לא מתחבר לי עם זה שהספר יצא ב1937
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:זה יהיה נורא אם אני אתוודה ואומר שלא ראיתי שום סרט מהסדרה, ולא ראיתי גם את שר הטבעות ולא את ההוביט (קראתי את
ההוביט בצעירותי)?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תן לעצמך באן.
על מה יותר...
מה מבחינתך זה הבזיון הגדול ביותר? רציני אני שואל...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים