שחף כתב:השכונה הגיעה לאיגוד הטניס, או כמאמר קופמן ב"בובה של לילה":"סמרטוטיאדה אחת גדולה"
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/334/ ... 631&loc=11
פשוט מדהימה הכתבה הזאת..לא יכלתי להפסיק לקרוא ואני מאמינה לכל מילה שהיא אמרה שם..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:השכונה הגיעה לאיגוד הטניס, או כמאמר קופמן ב"בובה של לילה":"סמרטוטיאדה אחת גדולה"
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/334/ ... 631&loc=11
MTA2311 כתב:זה ידוע שהסבב הנשי מורכב מחבורה של ביצ'יות. אין שם כבוד הדדי כמו אצל הגברים.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה ידוע שהסבב הנשי מורכב מחבורה של ביצ'יות. אין שם כבוד הדדי כמו אצל הגברים.
זה טבען של הנשים אין מה לעשות..אין דבר כזה פירגון..אם מישהי מצליחה אז ישר שולחים מבטים מרושעים לכיוונה..אתם מרשים לי להוציא את עצמי מהכלל הזה נכון?למרות שאני בטוחה שגם בי יש מן הביצ'יות..
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה ידוע שהסבב הנשי מורכב מחבורה של ביצ'יות. אין שם כבוד הדדי כמו אצל הגברים.
זה טבען של הנשים אין מה לעשות..אין דבר כזה פירגון..אם מישהי מצליחה אז ישר שולחים מבטים מרושעים לכיוונה..אתם מרשים לי להוציא את עצמי מהכלל הזה נכון?למרות שאני בטוחה שגם בי יש מן הביצ'יות..
אני מכיר אותך כבר שנה, ואם את לא היית מוציאה את עצמך מהכלל, אני הייתי עושה את זה
yiffy כתב:שחר פאר הייתה איתי בכיתה. היא לא הייתה חברה או אפילו ידידה שלי אבל אני יכול להעיד על האופי שלה כפי שהיה בחטיבה ובתיכון.
מצד אחד לא הייתי מגדיר אותה בנאדם איכותי במיוחד. אני לא חושב שמעניין אותה יותר מדי איך מרגישים אנשים חדשים/צעירים מסביבה, ולא מן הנמנע שהיא גם תסתלבט/תסנג'ר אותם לעשות דברים. מצד שני, היא גם לא בנאדם רע שממש ירד לחיים של מישהו. מעבר לזה, היא לחלוטין מקצוענית ו-100% בריכוז ובכושר. היא גם נשארה צנועה למדי אחרי שזכתה באליפות העולם לנואר (האורנג' בול) וגם אחרי הישגים יותר משמעותיים.
קיצור - חלק ממה שנאמר שם סביר וחלק פחות. עצם העובדה שהדניז הזאת הרגישה שהיא יכולה להתבכיין בתקשורת על מה שקורה בסגל הנבחרת אומר משהו עליה ועל מידת המקצועניות (הנמוכה) שלה.
yiffy כתב:שחר פאר הייתה איתי בכיתה. היא לא הייתה חברה או אפילו ידידה שלי אבל אני יכול להעיד על האופי שלה כפי שהיה בחטיבה ובתיכון.
מצד אחד לא הייתי מגדיר אותה בנאדם איכותי במיוחד. אני לא חושב שמעניין אותה יותר מדי איך מרגישים אנשים חדשים/צעירים מסביבה, ולא מן הנמנע שהיא גם תסתלבט/תסנג'ר אותם לעשות דברים. מצד שני, היא גם לא בנאדם רע שממש ירד לחיים של מישהו. מעבר לזה, היא לחלוטין מקצוענית ו-100% בריכוז ובכושר. היא גם נשארה צנועה למדי אחרי שזכתה באליפות העולם לנואר (האורנג' בול) וגם אחרי הישגים יותר משמעותיים.
קיצור - חלק ממה שנאמר שם סביר וחלק פחות. עצם העובדה שהדניז הזאת הרגישה שהיא יכולה להתבכיין בתקשורת על מה שקורה בסגל הנבחרת אומר משהו עליה ועל מידת המקצועניות (הנמוכה) שלה.
Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:שחר פאר הייתה איתי בכיתה. היא לא הייתה חברה או אפילו ידידה שלי אבל אני יכול להעיד על האופי שלה כפי שהיה בחטיבה ובתיכון.
אנשים משתנים...כשבן אדם נכנס למעגל חדש של אנשים(מה שקורה אחרי ''פירסום'')מתחילים גם להתנהג אחרת..כמובן לא בכל המקרים אבל בוא נגיד שזה לא נדיר..
היא הייתה איתך בכיתה אבל מן הסתם אתם כבר מזמן לא בבית הספר..אתה לא יכול לדעת איך היא עכשיו אחרי כל החשיפה שניתנה לה..
yiffy כתב:Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:שחר פאר הייתה איתי בכיתה. היא לא הייתה חברה או אפילו ידידה שלי אבל אני יכול להעיד על האופי שלה כפי שהיה בחטיבה ובתיכון.
אנשים משתנים...כשבן אדם נכנס למעגל חדש של אנשים(מה שקורה אחרי ''פירסום'')מתחילים גם להתנהג אחרת..כמובן לא בכל המקרים אבל בוא נגיד שזה לא נדיר..
היא הייתה איתך בכיתה אבל מן הסתם אתם כבר מזמן לא בבית הספר..אתה לא יכול לדעת איך היא עכשיו אחרי כל החשיפה שניתנה לה..
כמובן שאנשים יכולים להשתנות וצריך לקחת הכל בערבון מוגבל. יחד עם זאת, כך בחשבון שהיא כבר הפכה להיות מוכרת ומצליחה מאוד כבר בכיתה ח' (זכייה באורנג' בול).
Ido_Maccabi כתב:אתם כל כך בטוחים שהאישיות של פאר חרא, על סמך מילה של איזה שחקנית אלמונית.
אני לא יודע אם זה נכון או לא, אני כן יודע שאנחנו פשוט לא יכולים לשפוט.
באה איזה מישהי ומתחילה לצעוק על כל העולם ואשתו, אני לא רץ להאמין לה..
MTA2311 כתב:Ido_Maccabi כתב:אתם כל כך בטוחים שהאישיות של פאר חרא, על סמך מילה של איזה שחקנית אלמונית.
אני לא יודע אם זה נכון או לא, אני כן יודע שאנחנו פשוט לא יכולים לשפוט.
באה איזה מישהי ומתחילה לצעוק על כל העולם ואשתו, אני לא רץ להאמין לה..
הילדה הזאת היא ממש לא הראשונה שיש לה מה להגיד על האישיות של שחר. היא תמיד הייתה ידועה כשחצנית ובעלת אופי קשה מאוד. כמה מאמנים היא עוד צריכה להחליף בשביל שתראה את זה?
אני שואל את זה כבר בפעם העשירית, מה בדיוק האינטרס של חזניוק לשקר? נראה לך שמעניין אותה לקבל "חשיפה תקשורתית"?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים