הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי my man » 30 ינואר 2015, 12:54

jol9 כתב:
roy1000 כתב:ב- 1977 רבין התפטר על רקע סיפור פעוט של חשבון מט"ח על שם אישתו שנפתח כשהיה שגריר ישראל בוושינגטון ולא נסגר (עבירה מנהלית).

במדינת ישראל של 2015 מסתבר שאשת ראש הממשלה גנבה במשך שנים את כספי פיקדון הבקבוקים של משרד ראש הממשלה. בל להיכנס לדיון איזה בנאדם חולה ועלוב עסוק בלגנוב כמה אלפי שקלים מקופת המדינה כשהוא לא בדיוק רעב ללחם, לא ברור לי איך הקיסר ביבי ממשיך להתנהל כאילו לא קרה כלום ואיך האישה הזו לא מועמדת לדין בגין גניבה. אז כבר התרגלנו לתיחמונים הקטנים של הזוג נתניהו שמבקשים לקנות רהיטים למעון ראש הממשלה ואז מעבירים אותם לבית הפרטי ועוד כל מיני דרכים של הזו קשה היום הזה לגנוב פה שקל ושם שקל מקופת המדינה. כאן זה כבר לא "תחמנות" אלא גניבה במובן הכי פשוט של המילה. למה האישה הזו לא בכלא? למה במדינת ישראל מעמידים לדין אמא שגנבה תחליף חלב לילד שלה (כי לא היה לה כסף לקנות) והאשה המטורפת הזו מסתובבת חופשי וממשיכה בשלה?

קודם כל, לא "מסתבר" שום דבר. עובד ממורמר שמחפש קצת תשומת לב, אבל בוא רגע נעזוב את זה ונדבר בכלליות.

בכל השנים שביבי בפוליטיקה, והוא פוליטיקאי בכיר כבר למעלה משני עשורים, מדברים על זה ועל ההוא, ועל הרהיטים, ועל שרה, ועל המטוס,
ועל עוד בולשיט מכל מיני סוגים. בינתיים, בכל ה-20 שנים האלה, הוא לא נחקר, ולא הואשם בשום דבר, פלילי או לא פלילי. לא דבק בו רבב
בהתנהלות, בשום דבר, חוץ מדיבורים באוויר, של כל מיני.

בכל מערכת בחירות, יש כאן דפוס דומה. אבל הדבר המדהים הוא שמרבית הפוליטיקאים המושחטים, שגם מוגש נגדם כתב אישום, וגם מורשעים,
הם מהשמאל (ומש"ס).
נתת את רבין כדוגמא, אבל הוא באמת לא היה עבריין. אבל מה עם כל אנשי השמאל האחרים (או שמאל מרכז)? אולמרט, הירשזון,
רמון, עכשיו גם פואד ויש כמובן התנהגויות לא נאותות כמו זו של בוז'י והשתיקה בחקירה.
איש ימין מובהק שעשה עבירות חמורות הוא משה קצב, וזה לא היה בתחום המרמה, אלא בתחום הפלילים.

מה שאני בא להגיד, זה שאתה מגיב באופן קיצוני לכל דבר שקשור בימין, וספציפית בנתניהו. פורסם איזה קשקוש של איזה דגנרט - זהו מבחינתך,
זה כבר עובדה מוגמרת, ואיך היא בכלל לא יושבת בכלא. חשבת אולי שהיא אפילו לא מואשמת, בגלל שאולי אין שם שום דבר?
באופן דומה הגבת על פרשת קירשנבאום, ובינתיים, אני לא רואה שקרה עם זה משהו, פרט לפרישתה של קירשנבאום מהכנסת, וירידה של ישראל
ביתנו בסקרים.

המזל הוא שהמדינה ושלטון החוק מנוהלים בידי אנשים שקולים שמחפשים את העובדות, ולא את הרכילות, כי אחרת 50% מהאנשים
היו יושבים בבית סוהר.

יוני- וואו!
אם אתה הול לכנסת אני מצביע לך..גם אם לא תיקח את אוחנה איתך :tongue3
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 12:56

jol9 כתב:קודם כל, לא "מסתבר" שום דבר. עובד ממורמר שמחפש קצת תשומת לב, אבל בוא רגע נעזוב את זה ונדבר בכלליות.

בכל השנים שביבי בפוליטיקה, והוא פוליטיקאי בכיר כבר למעלה משני עשורים, מדברים על זה ועל ההוא, ועל הרהיטים, ועל שרה, ועל המטוס,
ועל עוד בולשיט מכל מיני סוגים. בינתיים, בכל ה-20 שנים האלה, הוא לא נחקר, ולא הואשם בשום דבר, פלילי או לא פלילי. לא דבק בו רבב
בהתנהלות, בשום דבר, חוץ מדיבורים באוויר, של כל מיני.

בכל מערכת בחירות, יש כאן דפוס דומה. אבל הדבר המדהים הוא שמרבית הפוליטיקאים המושחטים, שגם מוגש נגדם כתב אישום, וגם מורשעים,
הם מהשמאל (ומש"ס).
נתת את רבין כדוגמא, אבל הוא באמת לא היה עבריין. אבל מה עם כל אנשי השמאל האחרים (או שמאל מרכז)? אולמרט, הירשזון,
רמון, עכשיו גם פואד ויש כמובן התנהגויות לא נאותות כמו זו של בוז'י והשתיקה בחקירה.
איש ימין מובהק שעשה עבירות חמורות הוא משה קצב, וזה לא היה בתחום המרמה, אלא בתחום הפלילים.

מה שאני בא להגיד, זה שאתה מגיב באופן קיצוני לכל דבר שקשור בימין, וספציפית בנתניהו. פורסם איזה קשקוש של איזה דגנרט - זהו מבחינתך,
זה כבר עובדה מוגמרת, ואיך היא בכלל לא יושבת בכלא. חשבת אולי שהיא אפילו לא מואשמת, בגלל שאולי אין שם שום דבר?
באופן דומה הגבת על פרשת קירשנבאום, ובינתיים, אני לא רואה שקרה עם זה משהו, פרט לפרישתה של קירשנבאום מהכנסת, וירידה של ישראל
ביתנו בסקרים.

המזל הוא שהמדינה ושלטון החוק מנוהלים בידי אנשים שקולים שמחפשים את העובדות, ולא את הרכילות, כי אחרת 50% מהאנשים
היו יושבים בבית סוהר.

משום מה יש המון עובדים ממורמרים שכולם טוענים דברים מאוד דומים לגבי שרה נתניהו. לא זכורה לי קונספירציה כל כך גדולה כנגד אף אדם אחר בהסטוריה של מדינת ישראל (או העולם). אולי יכול להיות שישי דברים בגו?

כדאי שתתעדכן - יש הודאה רשמית של משרד ראש הממשלה ששרה לקחה (גנבה) את הכסף. היא רשמה צ'ק של 4,000 ש"ח אחרי 5 שנים. לא עובד ממורמר ולא נעליים.

ביבי לא נחקר? באיזה עולם אתה חי? הוא נחקר גם בפרשת המתנות וגם בפרשת ביביטורס - משניהם הוא נחלץ בעור שיניו, בדיוק כמו אולמרט שנחלץ מהרבה פרשות לפני שתפסו אותו. להציג את ביבי בתור משהו "נקי" זו בדיחה. האיש נהנתן והוא נמצא באופן קבוע על בתחום האפור אם לא מעבר לזה.

אולמרט הוא איש שמאל? בסדר. הירשנזון? עכשיו תגיד שלי ששרון היה בעצם חבר מר"צ כל החיים שלו. רמון לא בר השוואה - הבעיות שלו אחרות לחלוטין. פואד אכן מושחת.

לגבי פרשת פאינה - אם יש עורך דין בעולם שיוכל להסביר את המליונים בחשבונות הבנק של פאינה ומקורביה אז צריך להמציא פרס נובל חדש לתחום המשפטים. לא תראה כתב אישום בפרשה כזו תוך יום, אבל על פניו, זה נשמע כמו תיק מאוד חזק שכולל עדי מדינה, כספים הקלטות ועוד. אם לא יהיה פה כתב אישום, אז צריך לפטר את כל מי שהיה מעורב בסיפור הזה.

בכל מקרה, לפי תקדים רבין, ביבי היה צריך להתפטר. צריכה להיות עכשיו חקירה מהירה ויסודית של הסיפור הזה ואם שרה באמת לקחה לכיס שלה אפילו שקל אחד, חייב להיות מוגש נגדה כתב אישום בגין גניבה וזה צריך להיעשות לפני הבחירות.

תאמין לי שאני אגיב בדיוק באותה קיצוניות אם יסתבר שליהיא לפיד גנבה כסף מהקופה הקטנה של משרד האוצר או אפילו אם יסתבר שהיא זורקת נעליים על העובדים במשרד. משום מה הבנאדם היחידי שכל הזמן מעלילים עליו זו שרה המסכנה. אכן נפש עדינה שאף פעם לא עשתה כלום וסתם סובלת מהקונספירציה הכי גדולה בתולדות האנושות. בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 13:27

my man כתב:יוני- וואו!

זה בדיוק מה שמדינת ישראל צריכה - עוד מפלגת אווירה. :D
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 13:32

אני לא יודע מה היא עשתה או לא עשתה, אני רק יודע שהיא מעולם לא נשפטה ולא הורשעה. אז נניח שהיא חרא של בן אדם. מה זה קשור
בכלל?
גם מישל אובאמה לא נראית לי כאשה סימפטית כ"כ, אז מה? כמה אפשר להתעסק בה?

אתה באמת חושב שהיא יושבת ומחפשת מאיפה אפשר לגנוב עוד כמה שקלים? זה נראה לך סביר?

אולמרט הוא איש מרכז, בדיוק כמו הירשזון וככאלה הם גם הורשעו.
ברור לי לחלוטין שאין שום סיכוי שהביקורת שלך כלפי מישהו תהיה כמו כלפי נתניהו, ועכשיו גם שרה. זאת הרי אובססיה, ולא קשה לראות את זה.

ביבי נחקר לפני מליון שנה, וכמובן שלא יצא מזה כלום. להגיד שהוא נחלץ בעור שיניו, זה קשקוש. עובדה - הוא ראש ממשלה, לא?

ובפרשת פאינה - לא יודע מה יהיה בסוף, אני יודע מה יש עכשיו. לפני חודש פלוס מינוס, דיברו על פרשת השחיטות הכי גדולה בהיסטוריה. היום,
אי אפשר למצוא כבר בדל של ידיעה על הנושא. אני מניח שלקראת הבחירות עצמן, הנושא שוב יעלה, ושוב יירד.
אפילו אם יהיה כתב אישום, ואם תהיה הרשעה, הרי שזאת פרשת קירשנבאום, ולא ישראל ביתנו, בדיוק כמו שפרשת פואד היא פרשת פואד,
ולא פרשת העבודה.
אבל זאת דוגמא מצויינת לכך שאתה ורבים אחרים קופצים למסקנות ו"מרשיעים", בלי שיש לכם את כל העובדות או אפילו חלק קטן מהן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 13:33

roy1000 כתב:
my man כתב:יוני- וואו!

זה בדיוק מה שמדינת ישראל צריכה - עוד מפלגת אווירה. :D

אני עוד מתלבט על איזה טיקט לרוץ... חוץ מזה, בטח מייד יתחילו להמציא גם עליי פרשיות, אז אולי לא :cool
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 14:01

jol9 כתב:אני לא יודע מה היא עשתה או לא עשתה, אני רק יודע שהיא מעולם לא נשפטה ולא הורשעה. אז נניח שהיא חרא של בן אדם. מה זה קשור
בכלל?

אתה באמת חושב שהיא יושבת ומחפשת מאיפה אפשר לגנוב עוד כמה שקלים? זה נראה לך סביר?

ברור לי לחלוטין שאין שום סיכוי שהביקורת שלך כלפי מישהו תהיה כמו כלפי נתניהו, ועכשיו גם שרה. זאת הרי אובססיה, ולא קשה לראות את זה.

ביבי נחקר לפני מליון שנה, וכמובן שלא יצא מזה כלום. להגיד שהוא נחלץ בעור שיניו, זה קשקוש. עובדה - הוא ראש ממשלה, לא?

ובפרשת פאינה - לא יודע מה יהיה בסוף, אני יודע מה יש עכשיו. לפני חודש פלוס מינוס, דיברו על פרשת השחיטות הכי גדולה בהיסטוריה. היום,
אי אפשר למצוא כבר בדל של ידיעה על הנושא. אני מניח שלקראת הבחירות עצמן, הנושא שוב יעלה, ושוב יירד.
אפילו אם יהיה כתב אישום, ואם תהיה הרשעה, הרי שזאת פרשת קירשנבאום, ולא ישראל ביתנו, בדיוק כמו שפרשת פואד היא פרשת פואד,
ולא פרשת העבודה.
אבל זאת דוגמא מצויינת לכך שאתה ורבים אחרים קופצים למסקנות ו"מרשיעים", בלי שיש לכם את כל העובדות או אפילו חלק קטן מהן.

זה בדיוק מה שעצוב - שהאוויטה פרון שלך יושבת על כיסאה בבית ראש הממשלה וחושבת איך לגנוב פה שקל ושם שקל. גונבת כמה אלפי שקלים של קבוקי מיחזור, קונה רהיטים למעון הרישמי ומעבירה אותם לבית הפרטי, שומרת מתנות שניתנו במסגרת מילוי התפקיד ועוד עוד. זה בדיוק מה שהאישה הזו עושה והגיע הזמן לחקור אותה בצורה יסודית ולהעמיד אותה לדין אם יש ראיות. מה יש להתעסק איתה? רבין התפטר בגלל עבירה מנהלית מצחיקה של אישתו. שרה גונבת מבית ראש הממשלה ואתה שואל למה להתעסק איתה? ברצינות? איזה אמון יכול להיות במערכת כשאשת ראש הממשלה גונבת מהקופה הקטנה?

ברור לך לא נכון - הייתה לי בדיוק אותה ביקורת אם ליהיא לפיד הייתה גונבת ממשרד האוצר. אני פשוט מעדיף לא לבחור בגנבים ידועים (גם אם אין הרשעות).

אומלרט והירשנזון גדלו בליכוד. הם גנבו במשך שנים רבות בהיותם חברי ליכוד. במקרה הם הורשעו כשעברו ל"מרכז", אבל את העבירות הם עשו כשהיו בליכוד. ביבי נחלץ בעור שיניו בדיוק כמו שאולמרט נחלץ מאינסוף פרשות ובדיוק כמו שאולמרט היה ראש ממשלה עד שבסופו של דבר נתפס והורשע.

בניגוד לטענות שלך, אני "הרשעתי" גם את פואד, לא רק את פאינה. חבל ששכחת את סטס ועוד הרבה מעסקני ישראל ביתינו שהיו מעורבים בסיפור. פרשת פואד זה פואד לבדו. פרשת ישראל ביתינו זה פאינה וסטס ועוד הרבה עסקנים של המפלגה. ודרך אגב - גם בוז'י מושחת אם זה מנחם אותך.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 ינואר 2015, 14:34

מה שמצחיק הוא שההאשמות נגד ביבי הם על שטויות , פעם זה כמה אלפי שקלים ופעם זה "מתנות" ...

איפה זה ואיפה המיליונים שהירשזון , אולמרט , שרון ואחרים גנבו .

רק מהחשדות נגד נתניהו אפשר להבין כמה הוא צח כשלג בכל מה שקשור לשחיתות , אפשר לומר שהוא נהנתן אבל מושחת ? אפילו לא קרוב .
יוסי22

הודעהעל ידי Roni1 » 30 ינואר 2015, 14:41

jol9 כתב:אני לא יודע מה היא עשתה או לא עשתה, אני רק יודע שהיא מעולם לא נשפטה ולא הורשעה. אז נניח שהיא חרא של בן אדם. מה זה קשור
בכלל?

ולא פרשת העבודה.

אפשר היה להתייחס לפסטיבל שרה נתניהו ברצינות אם היו מפרסמים תחקירים גם על אחרים. אם מישהו בתקשורת היה בודק איך בתקופת פרס קפץ התקציב השנתי בבית הנשיא בעשרות מיליונים, אם מישהו היה מעביר ביקורת על חגיגת יום ההולדת המופרכת שלו על חשבון המדינה. גם שרה נתניהו היא לא אשת ראש הממשלה הנהנתנית היחידה שהיתה כאן.
עד אז זו רדיפה פרסונלית בעיניי.
Roni1

הודעהעל ידי Roni1 » 30 ינואר 2015, 14:54

הרפובליקנים קופצים עכשיו על הדיווחים שכספי מיסים אמריקאים מופנים לארגון ״קול אחד״ (יואל חסון, המשוריין של העבודה הוא חבר בעוד המנהל שלו) וv15 שמנהלים קמפיין חוץ למפלגת העבודה ונגד נתניהו.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 14:58

יוסי22 כתב:מה שמצחיק הוא שההאשמות נגד ביבי הם על שטויות , פעם זה כמה אלפי שקלים ופעם זה "מתנות" ...

איפה זה ואיפה המיליונים שהירשזון , אולמרט , שרון ואחרים גנבו .

רק מהחשדות נגד נתניהו אפשר להבין כמה הוא צח כשלג בכל מה שקשור לשחיתות , אפשר לומר שהוא נהנתן אבל מושחת ? אפילו לא קרוב .

לא ברור לי איך לגנוב מהקופה הקטנה של משרד ראש הממשלה זה לא שחיתות? זו שחיתות ברמה הכי חולנית. לא ברור לי איך בנאדם מעביר רהיטים מהמעון הרישמי לבית הפרטי. ברצינות? מי עושה דבר כזה? קלפטומניה לשמה. ממש צח כשלג. האיש נהנתן ברמה חולנית והוא והאוויטה פרון שלו בטוחים שהמדינה זה העסק הפרטי שלהם. אשכרה המדינה זה אני. אולי כדאי ששרה תתרענן קצת בקורותיה של מרי אנטואנט.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 15:03

רוי, אבל זה בדיוק מה שזה - המצאות ושקרים. אני עוד לא שמעתי שום דבר שגם אומת באיזשהו אופן. אתה בוחר למי להאמין, כי זה נוח לך.
אתה שונא את נתניהו ואת אשתו, ואתה בוחר להאמין לכל השקרנים שפותרו משם. אני לא שונא אותו, ואני בוחר להאמין לעובדות מאומתות,
ולא רק לצד אחד בעל אינטרס ברור ומסויים.
אתה ממשיך להתייחס לשמועות והאשמות, כעובדות גמורות ומוכחות. הלוואי ויחקרו. אני בטוח שאם היה ולו רסיס אחד של אמת בכל הקשקושים
האלה, כבר היתה צעדת חוקרים לבית ראש הממשלה.
חוץ מזה, מי שעובד בבית ראש הממשלה, נהנה מהרבה זכויות ופינוקים, אז גם לא ממש בא לי לרחם על האנשים האלה שמתלוננים.

הרשעת את פאינה, וגם את פואד, וגם כנראה את שרון גל, ואת עמנואל רוזן, ועוד עשרות אנשים שחלקם היו אשמים וחלקם לא.
זאת החוכמה - לא לקפוץ בראש ולהרשיע אנשים סתם, רק כי זה פורסם בעיתון.
אני כבר למדתי, שבעיתון רושמים הרבה שטויות, ואי אפשר להאמין להכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 15:18

עידכון סקרים:

הסקר הכי אופטימי מבחינת ביבי שראיתי מאז הוכרז על בחירות, פורסם היום בוואלה:
ליכוד - 27, עבודה - 26, בנט - 12, ערבים - 12, לפיד - 8, כולנו - 7, יהדות התורה - 7, ש"ס - 7, ליברמן - 6, מרצ - 4, אלי ישי - 4

גושים:
ימין - 49, שמאל - 30, מרכז - 15, חרדים - 14, ערבים - 12

כמה דברים מעניינים מהסקר:
- בנט צונח וסביר שהמנדטים שלו עוברים לליכוד. אני אישית עדיין חושב שזה סידור טוב יותר גם לליכוד וגם לבנט, כי במצב הזה, נתניהו
יקבל לידיו נסיון להרכיב את הממשלה, והוא מן הסתם יפנה לבנט ראשון כשותף הקואליציוני הבכיר, מה שיהיה שווה לו תיק בכיר בכל מקרה.
מצב שבו הליכוד מקבל 4 מנדטים פחות, ובנט 4 יותר, יכול לגרום למצב שבו שניהם יישבו מחוץ לממשלה בסוף.

- צריכים לתת קרדיט למפלגה עם השם המצחיק. הם מחזיקים מעמד ואפילו מתחזקים. לי היתה תחושה שהמנדטים של לבני יתאיידו להם,
וישאירו את העבודה עם פחות או יותר מה שיש לה היום, אבל הם מצליחים לשמר את הכוח ואפילו להתחזק. חלק מזה על חשבון מרצ, וחלק
על חשבון לפיד, שעוד עשוי לגנוב חלק מהמנדטים האלה בחזרה.

- ושוב אפשר להתפלא מהטיפשות של כחלון ולפיד. שניהם מדשדשים, וימשיכו לדשדש. אם היו מתאחדים, ועוד משכנעים את ליברמן
להצטרף, הם היו יכולים להפוך למפלגת שלטון.

- כמו שאמרתי כאן בדף הקודם, לדעתי כניסה של המפלגה החדשה של אלי ישי לכנסת, תפגע רק בימין ובסיכוי שלו להרכיב את הממשלה.
ביבי בחיים לא יכניס את החבורה הזאת לממשלה. לא מבין מה עבר בראש של אלי ישי כשהתאחד איתם.

- הממשלה הסבירה ביותר היא עדיין משהו כמו: ליכוד (27), בנט (12), כחלון (7), ליברמן (6), ש"ס (7), יהדות התורה (7)
66 חכים בסה"כ. אני מאמין שביבי לא יסתפק בקואליציה שבירה שכזאת, שבה הוא בעצם תלוי בכל מפלגה ומפלגה, וינסה גם לצרף
את לפיד. בכל אופן, פרט לבנט, אני לא רואה מישהו שאמור לקבל תיק בכיר באמת בסידור הזה - לא כחלון, לא לפיד ולא ליברמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 15:35

jol9 כתב:רוי, אבל זה בדיוק מה שזה - המצאות ושקרים. אני עוד לא שמעתי שום דבר שגם אומת באיזשהו אופן. אתה בוחר למי להאמין, כי זה נוח לך.
אתה שונא את נתניהו ואת אשתו, ואתה בוחר להאמין לכל השקרנים שפותרו משם. אני לא שונא אותו, ואני בוחר להאמין לעובדות מאומתות,
ולא רק לצד אחד בעל אינטרס ברור ומסויים.
אתה ממשיך להתייחס לשמועות והאשמות, כעובדות גמורות ומוכחות. הלוואי ויחקרו. אני בטוח שאם היה ולו רסיס אחד של אמת בכל הקשקושים
האלה, כבר היתה צעדת חוקרים לבית ראש הממשלה.
חוץ מזה, מי שעובד בבית ראש הממשלה, נהנה מהרבה זכויות ופינוקים, אז גם לא ממש בא לי לרחם על האנשים האלה שמתלוננים.

הרשעת את פאינה, וגם את פואד, וגם כנראה את שרון גל, ואת עמנואל רוזן, ועוד עשרות אנשים שחלקם היו אשמים וחלקם לא.
זאת החוכמה - לא לקפוץ בראש ולהרשיע אנשים סתם, רק כי זה פורסם בעיתון.
אני כבר למדתי, שבעיתון רושמים הרבה שטויות, ואי אפשר להאמין להכל.

אתה מתעלם מהעובדה שמשרד ראש הממשלה אישר את העובדות בצורה רישמית. וכן, בשלב הנוכחי, אני כבר לא יכול לסבול אותם. אם היינו כמה מאות שנים אחורה, הזוג הזה היה מסיים את דרכו בדיוק כמו לואי ה- 16 ומרי אנטואנט. כיוון שאנחנו נמצאים במאה ה- 21, מן הראוי שמי שהיה אחראי לגניבה יישב בכלא.

ויינשטיין הוא מינוי של נתניהו והוא עושה הכל לטרפד כל חקירה או בדיקה לגביו. אני מקווה שעכשיו לא תהיה לו ברירה והעניין הזה ייחקר במהירות ויוגש כתב אישום אם אכן יתברר שהייתה גניבת כספים.

פאינה ופואד כן - שרון גל ועמנואל רוזן לא ממש וגם לא היה צורך להרשיע אותם. לא כל דבר שכתוב בעיתון הוא נכון, אבל איש ציבור שמחזיק מליונים בכספות זה מספיק לי. אני לא ממש צריך כתבי אישום, כמו שאני לא צריך חקירות וכתבי אישום בשביל לדעת ששופט עליון שמחזיק בעשרות דירות הוא מושחת וכנ"ל שופטת שקונה בית ב- 12 מליון שקל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 15:45

jol9 כתב:- הממשלה הסבירה ביותר היא עדיין משהו כמו: ליכוד (27), בנט (12), כחלון (7), ליברמן (6), ש"ס (7), יהדות התורה (7)
66 חכים בסה"כ. אני מאמין שביבי לא יסתפק בקואליציה שבירה שכזאת, שבה הוא בעצם תלוי בכל מפלגה ומפלגה, וינסה גם לצרף
את לפיד. בכל אופן, פרט לבנט, אני לא רואה מישהו שאמור לקבל תיק בכיר באמת בסידור הזה - לא כחלון, לא לפיד ולא ליברמן.

ביבי-בנט-ליברמן-חרדים (כולל ישי). זו תמיד הייתה הממשלה ושום דבר לא השתנה. הכל זה רעשי רקע. זו ממשלת החלומות של הימין, בלי אף "סמולני". מה שיהיה הכי יפה זה שכשהממשלה הזו תיכשל ותביא את המדינה למשבר כלכלי ומדיני ועוד כמה סיבובי לחימה, כל חכמי הפורום יחזרו לפה להאשים את התקשורת ואת השמאל בכל אחד ואחד מהכישלונות. שיהיה לכולנו בהצלחה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 18:16

roy1000 כתב:
jol9 כתב:- הממשלה הסבירה ביותר היא עדיין משהו כמו: ליכוד (27), בנט (12), כחלון (7), ליברמן (6), ש"ס (7), יהדות התורה (7)

ביבי-בנט-ליברמן-חרדים (כולל ישי). זו תמיד הייתה הממשלה ושום דבר לא השתנה. הכל זה רעשי רקע. זו ממשלת החלומות של הימין, בלי אף "סמולני". מה שיהיה הכי יפה זה שכשהממשלה הזו תיכשל ותביא את המדינה למשבר כלכלי ומדיני ועוד כמה סיבובי לחימה, כל חכמי הפורום יחזרו לפה להאשים את התקשורת ואת השמאל בכל אחד ואחד מהכישלונות. שיהיה לכולנו בהצלחה.

זאת ממש לא ממשלת החלומות שלי. ד"א, הייתי מעדיף לראות אולי ממשלת אחדות עם העבודה, אלא שאפילו אם בוז'י יסכים
לוותר על ראשות הממשלה, הרי שביבי לא יוכל לעבוד עם חתרנית כמו לבני, ולכן קשה לי להאמין שזה יצליח.

בסופו של דבר, וע"פ נסיון עבר, גם ממשלה שהמרכיבים שלה לא היו הכי, איך נאמר, אידיאליים עבור מעמד הביניים נניח, עשו עבורנו יותר
מאשר ממשלה שעל הדגל שלה היה חרוט - מעמד הביניים (כמו הממשלה האחרונה, או כמו זו עם שינוי של טומי).
לכן מבחינתי פחות חשוב אם יהיו שם חרידים ומתנחלים, אלא שיהיו שם אנשים שייחפשו לעבוד בשיתוף פעולה, שיידעו לפעמים לוותר
לאחרים ובתוך כך גם יקודמו רפורמות שבסוף יעזרו לנו, כמו רפורמת הסלולר והמסקנות של ועדת טרכטנברג.

ד"א, היום בוואלה שמו פנס קטן על הנושא של הבדלי אידאולוגיה בין טרכטנברג, לבין צמרת מפלגת העבודה, כך שאני בכלל בכלל
לא בטוח שהאיש הזה יהיה מועמד לתפקיד שר האוצר של המפלגה. יותר סביר, שכמו ברוורמן, הוא יישאר בצד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 18:59

jol9 כתב:זאת ממש לא ממשלת החלומות שלי. ד"א, הייתי מעדיף לראות אולי ממשלת אחדות עם העבודה, אלא שאפילו אם בוז'י יסכים
לוותר על ראשות הממשלה, הרי שביבי לא יוכל לעבוד עם חתרנית כמו לבני, ולכן קשה לי להאמין שזה יצליח.

בסופו של דבר, וע"פ נסיון עבר, גם ממשלה שהמרכיבים שלה לא היו הכי, איך נאמר, אידיאליים עבור מעמד הביניים נניח, עשו עבורנו יותר
מאשר ממשלה שעל הדגל שלה היה חרוט - מעמד הביניים (כמו הממשלה האחרונה, או כמו זו עם שינוי של טומי).
לכן מבחינתי פחות חשוב אם יהיו שם חרידים ומתנחלים, אלא שיהיו שם אנשים שייחפשו לעבוד בשיתוף פעולה, שיידעו לפעמים לוותר
לאחרים ובתוך כך גם יקודמו רפורמות שבסוף יעזרו לנו, כמו רפורמת הסלולר והמסקנות של ועדת טרכטנברג.

ד"א, היום בוואלה שמו פנס קטן על הנושא של הבדלי אידאולוגיה בין טרכטנברג, לבין צמרת מפלגת העבודה, כך שאני בכלל בכלל
לא בטוח שהאיש הזה יהיה מועמד לתפקיד שר האוצר של המפלגה. יותר סביר, שכמו ברוורמן, הוא יישאר בצד.

רפורמת הסלולר זה משהו נקודתי. ממשלה של ביבי-בנט-חרדים תהיה יציבה מבחינה שלטונית, אבל היא תביא לקריסה כלכלית די מהירה להערכתי. 15 מליארד תוספת לביטחון כמו שבוגי דורש, עוד 5 מליארד לחרדים ועוד 5 מליארד למתנחלים. תוסיף עוד 30 מליארד גרעון צפוי ותהיה פה חגיגה גדולה של העלאות מיסים וקיצוצים בתקציבים אזרחיים.

אני משער שעד מקסימום 2016 הסיפור לא יחזיק מעמד והממשלה הזו תקרוס בקול גדול ובזה יסתיים עונשו של ביבי ולא נראה אותו יותר במחוזותינו. בכל מקרה, המדינה חייבת לעבור את התהליך הזה של ממשלת ביבי-מנחלים-חרדים בשביל שהציבור יבין בצורה ברורה מה המשמעות של זה. רק ככה נוכל להתקדם.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 19:05

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זאת ממש לא ממשלת החלומות שלי. ד"א, הייתי מעדיף לראות אולי ממשלת אחדות עם העבודה, אלא שאפילו אם בוז'י יסכים

רפורמת הסלולר זה משהו נקודתי. ממשלה של ביבי-בנט-חרדים תהיה יציבה מבחינה שלטונית, אבל היא תביא לקריסה כלכלית די מהירה להערכתי. 15 מליארד תוספת לביטחון כמו שבוגי דורש, עוד 5 מליארד לחרדים ועוד 5 מליארד למתנחלים. תוסיף עוד 30 מליארד גרעון צפוי ותהיה פה חגיגה גדולה של העלאות מיסים וקיצוצים בתקציבים אזרחיים.

אני משער שעד מקסימום 2016 הסיפור לא יחזיק מעמד והממשלה הזו תקרוס בקול גדול ובזה יסתיים עונשו של ביבי ולא נראה אותו יותר במחוזותינו. בכל מקרה, המדינה חייבת לעבור את התהליך הזה של ממשלת ביבי-מנחלים-חרדים בשביל שהציבור יבין בצורה ברורה מה המשמעות של זה. רק ככה נוכל להתקדם.

רק לפני שנתיים היתה כאן ממשלה כזאת, והיא לא היתה רעה בכלל
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 ינואר 2015, 19:23

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

זאת ממש לא ממשלת החלומות שלי. ד"א, הייתי מעדיף לראות אולי ממשלת אחדות עם העבודה, אלא שאפילו אם בוז'י יסכים

דווקא אני מעדיף ממשלה עם חרדים על ממשלת אחדות כלשהי. כפי שכבר ראינו בממשלה האחרונה, מפלגת שמאל-מרכז בקואליציה מנטרלת את הממשלה. לעומתם החרדים מקבלים את התקציב שלהם ולא מתערבים יותר בשאר המעשים של הממשלה, לא מפריעים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2015, 19:32

jol9 כתב:רק לפני שנתיים היתה כאן ממשלה כזאת, והיא לא היתה רעה בכלל

על מה אתה מדבר? על הממשלה של ביבי-ברק? זה ממש לא דומה לביבי-בוגי-בנט. ולהזכירך - הממשלה ההיא קרסה עם גרעון של 30 מליארד. היא ממש לא הייתה ממשלה "לא רעה".

בכל מקרה, אני מדבר על ממשלה טהורה, בלי אף סמולני ובלי שום עלה תאנה שאפשר להאשים אותו בכל הכשלונות. אני מדבר על ללכת עד הסוף עם ההתנחלויות ועם החרדים ועם החמקנים של בוגי. זו הממשלה שצריכה להיות פה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2015, 20:01

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רק לפני שנתיים היתה כאן ממשלה כזאת, והיא לא היתה רעה בכלל

על מה אתה מדבר? על הממשלה של ביבי-ברק? זה ממש לא דומה לביבי-בוגי-בנט. ולהזכירך - הממשלה ההיא קרסה עם גרעון של 30 מליארד. היא ממש לא הייתה ממשלה "לא רעה".

בכל מקרה, אני מדבר על ממשלה טהורה, בלי אף סמולני ובלי שום עלה תאנה שאפשר להאשים אותו בכל הכשלונות. אני מדבר על ללכת עד הסוף עם ההתנחלויות ועם החרדים ועם החמקנים של בוגי. זו הממשלה שצריכה להיות פה.

אתה כרגיל מגזים.
זאת היתה ממשלה טובה. הגירעון שנוצר, נוצר גם בממשלות אחרות. גם שטייניץ קיבל את משרד האוצר עם גירעון ותיקן אותו.
אם היה כאן שלטון יציב, היינו מקבלים מצב שבו לא מעבירים את משרד האוצר מאחד לשני במצב כזה.

ברק ממש לא היה עלה תאנה. היתה ממשלה טובה שעבדה טוב ועשתה דברים, שעד היום אנחנו נהנים מהם.
אני בטוח שהממשלה הזאת שתקום (אם תקום), תהיה טובה יותר מזו האחרונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד