jol9 כתב:roy1000 כתב:ב- 1977 רבין התפטר על רקע סיפור פעוט של חשבון מט"ח על שם אישתו שנפתח כשהיה שגריר ישראל בוושינגטון ולא נסגר (עבירה מנהלית).
במדינת ישראל של 2015 מסתבר שאשת ראש הממשלה גנבה במשך שנים את כספי פיקדון הבקבוקים של משרד ראש הממשלה. בל להיכנס לדיון איזה בנאדם חולה ועלוב עסוק בלגנוב כמה אלפי שקלים מקופת המדינה כשהוא לא בדיוק רעב ללחם, לא ברור לי איך הקיסר ביבי ממשיך להתנהל כאילו לא קרה כלום ואיך האישה הזו לא מועמדת לדין בגין גניבה. אז כבר התרגלנו לתיחמונים הקטנים של הזוג נתניהו שמבקשים לקנות רהיטים למעון ראש הממשלה ואז מעבירים אותם לבית הפרטי ועוד כל מיני דרכים של הזו קשה היום הזה לגנוב פה שקל ושם שקל מקופת המדינה. כאן זה כבר לא "תחמנות" אלא גניבה במובן הכי פשוט של המילה. למה האישה הזו לא בכלא? למה במדינת ישראל מעמידים לדין אמא שגנבה תחליף חלב לילד שלה (כי לא היה לה כסף לקנות) והאשה המטורפת הזו מסתובבת חופשי וממשיכה בשלה?
קודם כל, לא "מסתבר" שום דבר. עובד ממורמר שמחפש קצת תשומת לב, אבל בוא רגע נעזוב את זה ונדבר בכלליות.
בכל השנים שביבי בפוליטיקה, והוא פוליטיקאי בכיר כבר למעלה משני עשורים, מדברים על זה ועל ההוא, ועל הרהיטים, ועל שרה, ועל המטוס,
ועל עוד בולשיט מכל מיני סוגים. בינתיים, בכל ה-20 שנים האלה, הוא לא נחקר, ולא הואשם בשום דבר, פלילי או לא פלילי. לא דבק בו רבב
בהתנהלות, בשום דבר, חוץ מדיבורים באוויר, של כל מיני.
בכל מערכת בחירות, יש כאן דפוס דומה. אבל הדבר המדהים הוא שמרבית הפוליטיקאים המושחטים, שגם מוגש נגדם כתב אישום, וגם מורשעים,
הם מהשמאל (ומש"ס).
נתת את רבין כדוגמא, אבל הוא באמת לא היה עבריין. אבל מה עם כל אנשי השמאל האחרים (או שמאל מרכז)? אולמרט, הירשזון,
רמון, עכשיו גם פואד ויש כמובן התנהגויות לא נאותות כמו זו של בוז'י והשתיקה בחקירה.
איש ימין מובהק שעשה עבירות חמורות הוא משה קצב, וזה לא היה בתחום המרמה, אלא בתחום הפלילים.
מה שאני בא להגיד, זה שאתה מגיב באופן קיצוני לכל דבר שקשור בימין, וספציפית בנתניהו. פורסם איזה קשקוש של איזה דגנרט - זהו מבחינתך,
זה כבר עובדה מוגמרת, ואיך היא בכלל לא יושבת בכלא. חשבת אולי שהיא אפילו לא מואשמת, בגלל שאולי אין שם שום דבר?
באופן דומה הגבת על פרשת קירשנבאום, ובינתיים, אני לא רואה שקרה עם זה משהו, פרט לפרישתה של קירשנבאום מהכנסת, וירידה של ישראל
ביתנו בסקרים.
המזל הוא שהמדינה ושלטון החוק מנוהלים בידי אנשים שקולים שמחפשים את העובדות, ולא את הרכילות, כי אחרת 50% מהאנשים
היו יושבים בבית סוהר.
יוני- וואו!
אם אתה הול לכנסת אני מצביע לך..גם אם לא תיקח את אוחנה איתך