16 מרץ 2015, 16:41
roy1000 כתב:toja27 כתב:בגלל זה השמאל החליט שאת העצרת הבאה הם יעשו בכל מקום אחר שהוא לא כיכר רבין. כדי לא להפריע לתושבים שגרים במקום אחרי אין ספור ההפגנות שלהם.
סבבה - שגם השמאל יגוון במקומות (למרות שזה הרבה יותר הגיוני שהשמאל יעשה הפגנות איפה שרוב המצביעים שלו גרים). אני באמת לא מבין את ההתעקשות להתריס דווקא בכיכר רבין.
16 מרץ 2015, 16:42
my man כתב:תיזהר, אם תמשיך להגיד שהיו שם רק נוער הגבעות עוד בסוף תאמין לעצמך..
רוי תאמין לי, שאני מנסה פה כבר הרבה זמן לחפש את העמק השווה בינינו אבל אתה רק מלבה שנאה...
חבל לי על כל המילות גנאי ועוד כמה תיאורים שלדעתך הם גנאי(נוער הגבעות, מתנחלים) שאתה כותב רק בכדי להתנגח בציבור שלם (שמסתבר שהוא די גדול!)
תפסיק עם זה, ההפגנה אתמול לא היתה של "נוער גבעות" היא היתה של הימנים בארץ שבתוכם חילונים, דתיים, חרדים, מתנחלים, וחרד"לים ואתה יודע מה יכול להיות שהיו שם גם נוער הגבעות...אבל ברצינות כך אתה מעלה טיעון כנגד הדעות והרצון של האנשים להתבטא?
אני הייתי אתמול ומה שראיתי זה אנשים מכל הגוונים השתדלתי גם לדבר עם כמה שיותר אנשים שנראו לי חילונים (והיו שם הרבה מאד)ולשאול אותם במי הם תומכים- אז חלק תומכים בבנט וחלק בביבי ות'אמת שזה לא חשוב בכלל. אם אנחנו נלבה שנאה בקרב שתי המחנות (הימין והשמאל) זה לא יועיל לכלום וכך בחיים לא נתקדם לשום מקום!
נ.ב
אני ממש לא נוער גבעות(עירוניסט משו) וחולה על עמיר בניון(נכון שלאחרונה זה נראה שהוא על איזה כמה חומרים אבל בכ"ז) הוא אחד האמנים המוכשרים...
16 מרץ 2015, 16:45
toja27 כתב:דבר ראשון אתה לא יכול להיות בטוח שזאת התרסה, יכול להיות שהמקום פשוט מרכזי גם מבחינה פיסית וגם מבחינה תודעתית. הרי כל ההפגנות הגדולות מתקיימות שם. דבר שני, גם אם היה כאן אלמנט של התרסה, אתה יכול להתווכח שזה לא הגון אבל זאת זכותם. הרי גם בשמאל לא תמיד מתחשבים ברגשותיהם של האחרים.
16 מרץ 2015, 16:54
16 מרץ 2015, 17:34
roy1000 כתב:toja27 כתב:דבר ראשון אתה לא יכול להיות בטוח שזאת התרסה, יכול להיות שהמקום פשוט מרכזי גם מבחינה פיסית וגם מבחינה תודעתית. הרי כל ההפגנות הגדולות מתקיימות שם. דבר שני, גם אם היה כאן אלמנט של התרסה, אתה יכול להתווכח שזה לא הגון אבל זאת זכותם. הרי גם בשמאל לא תמיד מתחשבים ברגשותיהם של האחרים.
אכן יש חופש להתריס. אף אחד לא מערער על זה, אבל זה מצחיק אותי שאותם אנשים שמתריסים ומלבים את השנאה בצורה פנאטית אחר כך מדברים על "אחים" ו"שנאת חינם".
16 מרץ 2015, 17:45
16 מרץ 2015, 17:50
toja27 כתב:אני חושב שאתה מתחמק מהנקודה העיקרית בדיון הזה רוי, והיא ששבוחרי הימין לא פחות חשובים מבוחרי שמאל, אם השמאל עושה שם הפגנות בתדירות גבוהה אז לא יקרה כלום שגם הימין יעשה שם, זאת זכותם כמו שזאת זכותם של אנשי שמאל, לא פחות ולא יותר. זה שרב התושבים המקומיים משתייכים לשמאל ,לא משנה כהוא זה את זכותם של המשתייכים לימין לעשות שם הפגנה בין אם זה מסיבות אובייקטיביות כמו המקום המרכזי שתופס כיכר רבין בהקשר הזה או סתם להראות 'שאנחנו חזקים ומאוחדים יותר מכם וזה במגרש הביתי שלכם', מה גם שאף אחד לא עושה סקרים לפני כל הפגנה כדי לראות עד כמה לגיטימית המחאה שם. הייתי יכול להבין את הטיעון שלך של למה להתריס סתם כך? אבל הוא לא מקובל אם אתה מצפה רק מצד אחד להיות הגון ומתחשב . לי באופן אישי, הטיעון שלך מאוד נכון כי לי באופן אישי לא אכפת מימין ומשמאל ואני לא מזדהה עם אף אחד מהם ואני בעד כבוד וטוב מעבר לכל מגזר,דת לאום,דעה פוליטית וכו אבל עוד לא נתקלתי בך מתייחס לערך ההגינות כשזה נוגע בשמאל, שם אתה מדגיש תמיד את ערך חופש הבחירה ופחות את ההגינות(יצא לי לקרוא את הדיון כאן בקשר לתקשורת שנוטה שמאלה) ובגלל זה אני מצפה דווקא ממך להיות הוגן בביקורת שלך.
16 מרץ 2015, 17:52
חנו'ש כתב:חברה, לא לבוא פה עם רעיונות של העברת ההפגנות לירושלים כן?
מספיק חוסמים לנו את העיר כל יומיים על כל מיני שטויות - לא צריכה גם בלאגנים על כל מיני הפגנות למיניהם (והאמת שאת זה החרדים עושים כאן יפה מאוד - גם אצלם כל יומיים הפגנות)
לפחות כמות המנהיגים הזרים שבאים לפה פחתה בתקופה האחרונה - הנה דבר אחד טוב שממשלת ביבי עשתה עבורינו....
16 מרץ 2015, 18:00
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:חברה, לא לבוא פה עם רעיונות של העברת ההפגנות לירושלים כן?
מספיק חוסמים לנו את העיר כל יומיים על כל מיני שטויות - לא צריכה גם בלאגנים על כל מיני הפגנות למיניהם (והאמת שאת זה החרדים עושים כאן יפה מאוד - גם אצלם כל יומיים הפגנות)
לפחות כמות המנהיגים הזרים שבאים לפה פחתה בתקופה האחרונה - הנה דבר אחד טוב שממשלת ביבי עשתה עבורינו....
למה לא בירושלים? ביבי יכול לחזור למרפסת בכיכיר ציון שהוא כל כך אוהב לא? בשביל מה השקיעו מליארדים ברכבת הזו? למה שרק בתל אביב יהנו מהשירה הענוגה של בנט? חוץ מזה, לנגן ביטרה מהמרפסת זה הרבה יותר שווה מלנגן על במה.
16 מרץ 2015, 18:02
rc4991 כתב:אילולא ידעתי שהשמאל כל כך צבוע הייתי בטוח שאתה סתם טרול שמנסה לעצבן אותנו
16 מרץ 2015, 18:13
16 מרץ 2015, 18:15
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני חושב שאתה מתחמק מהנקודה העיקרית בדיון הזה רוי, והיא ששבוחרי הימין לא פחות חשובים מבוחרי שמאל, אם השמאל עושה שם הפגנות בתדירות גבוהה אז לא יקרה כלום שגם הימין יעשה שם, זאת זכותם כמו שזאת זכותם של אנשי שמאל, לא פחות ולא יותר. זה שרב התושבים המקומיים משתייכים לשמאל ,לא משנה כהוא זה את זכותם של המשתייכים לימין לעשות שם הפגנה בין אם זה מסיבות אובייקטיביות כמו המקום המרכזי שתופס כיכר רבין בהקשר הזה או סתם להראות 'שאנחנו חזקים ומאוחדים יותר מכם וזה במגרש הביתי שלכם', מה גם שאף אחד לא עושה סקרים לפני כל הפגנה כדי לראות עד כמה לגיטימית המחאה שם. הייתי יכול להבין את הטיעון שלך של למה להתריס סתם כך? אבל הוא לא מקובל אם אתה מצפה רק מצד אחד להיות הגון ומתחשב . לי באופן אישי, הטיעון שלך מאוד נכון כי לי באופן אישי לא אכפת מימין ומשמאל ואני לא מזדהה עם אף אחד מהם ואני בעד כבוד וטוב מעבר לכל מגזר,דת לאום,דעה פוליטית וכו אבל עוד לא נתקלתי בך מתייחס לערך ההגינות כשזה נוגע בשמאל, שם אתה מדגיש תמיד את ערך חופש הבחירה ופחות את ההגינות(יצא לי לקרוא את הדיון כאן בקשר לתקשורת שנוטה שמאלה) ובגלל זה אני מצפה דווקא ממך להיות הוגן בביקורת שלך.
איפה אמרתי שהם פחות חשובים? אני ממש לא עוקב אחרי הפגנות השמאל, אבל אם יש שם הפגנות שמאל, הן בדרך כלל ביום שבת והן כמעט אף פעם לא כוללות כזו הפרעה לציבור. אין פה שום ערעור על הזכות של הימין להפגין, אני פשוט לא מבין למה דווקא שם, פרט לעיקרון ההתרסה. וכן, אני מצפה מהשמאל לא לעשות עצרות באריאל לצורך העניין - זו תהיה התגרות דומה. תגיד לי כשזה יקרה.
אני לא מבין מה הקשר לדיון על התקשורת שמורכבת מפרטים שונים שלא מייצגים שום אינטרס ציבורי? רביב דרוקר הוא בן אדם פרטי. הוא לא שליח ציבור והוא לא מייצג אף מפלגה. אתה לא יכול לדרוש ממנו להיות "מאוזן" בדברים שהוא כותב. אין לזה שום בסיס. אני גם לא דורש מכתבי הביביתון להיות מאוזנים. אני כן חושב שראוי לדרוש מנבחרי ציבור שלא להתריס בצורה כל כך ברורה. כמו שאמרתי, אם מרת ילכו לעשות עצרת אלון מורה, אני אגיד בדיוק אותו דבר.
16 מרץ 2015, 18:19
roy1000 כתב:את מוזמנת לעשות עצרות מסביב לשעון בשכונת התקווה וביד אליהו. שיסגרו לך את רחובות, לא לי. שבנט יגיע לשכונת התקווה וישיר איתך מהבוקר עד הלילה.
16 מרץ 2015, 18:22
16 מרץ 2015, 18:29
toja27 כתב: סליחה אבל תל אביב היא אחת משתי הערים המרכזיות בישראל, אתה מצפה שהימין ידיר את רגליו מתל אביב כי רב האוכלוסייה מצביעה לשמאל ואתה באמת משווה את זה לעצרת שמאל שמתקיימת באריאל , זאת השוואה בכלל לא במקום.
אתה לא יכול לבקש מרביב דרוקר שיהיה מאוזן בדברים שהוא כותב, אבל אתה יכול לבקש מאותו אחד ששוכר את שירותיו שלא ימלא את העיתון/ ערוץ ב40 רביב דרוקרים לצד 10 חנוך דאומים שלא משקפים נאמנה ,וזה בלשון המעטה, את הדעות של הציבור. זה לא הוגן. אני בתור אזרח שרוצה להתעדכן במה שקורה בעולם ופותח עיתון או שסתם רוצה לשמוע את דעותיהם של האחרים ואולי ללמוד משהו חדש, לראות דברים קצת אחרת לא צריך להתמודד עם אג'נדה סמויה של בעל העיתון שרוצה להשפיע על דעותיי דווקא בכיוון מסוים אחד ובגלל זה ממלא את העיתון שלו בעיתונאים שחושבים באותו כיוון. ממה שידוע לי, להתעדכן בחדשות שקורות בעולם כדי שמחר אני אוכל להצביע למי שאני בוחר על סמך מה שאני יודע עליו מאותם עיתונים/אינטרנט/ טלויזיה זה לא לוקסוס או פריווילגיה שלי בתור אזרח, אני רוצה לקרוא עיתון ששואף לאובייקטיביות ולהביא דעות שונות בפרופורציה המתאימה בלי שינסו לעשות לי שטיפת מוח.
16 מרץ 2015, 18:34
16 מרץ 2015, 18:42
16 מרץ 2015, 18:50
16 מרץ 2015, 18:57
16 מרץ 2015, 19:29
michael כתב:סיימתי עכשיו לשכנע תומכת ליברמן ותומכת כחלון לעבור להצביע לליכוד.
אח , איזה תחושה טובה
יש לי עוד 3 חברים מהעבודה שגם הם מתכוונים להצביע לכחלון , אני הולך להתקשר אליהם הערב.
מרגיש שאני צריך להתקשר למינה צמח לדווח לה על מהפך בסקרים ... חחח...