הרכבת הממשלה והקואליציה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הרכבת הממשלה והקואליציה

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 מאי 2015, 21:18

זה קרקס אבל בוז'י מגוחך .

נתניהו הסביר בצורה הברורה ביותר ששיטת הממשל ותוצאות הבחירות הופכות כל ממזר למלך ונתן יד לשיתוף פעולה והוא נואם ומברבר במקום לשתף פעולה כדי למנוע את הקרקס הזה .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 21:39

יוסי22 כתב:ראינו כבר לאיפה הוביל התחכום הגדול שלו ... קבר את עצמו בליכוד עם 11 מנדטים ואז קבר את עצמו עמוק יותר עם 6 מנדטים מחוץ לליכוד .

היעד הבא שלו הוא הבית בנוקדים , זה נראה לי ברור מאליו .

הבוחרים שלו לא יסלחו לו על הבגידה במחנה הימין .

אני לא מבין מה אתה רוצה... ליברמן בחר במה שבחר. מה אתה מנסה לייעץ לו?
הוא לא יהיה בממשלה. נקודה. סוף..

האם לדעתך הממשלה שהורכבה היא טובה? האם היא מורכבת מהאנשים הכי טובים?
למה שר אחד מחזיק בשלושה תיקים, והאחר שר בלי תיק?
למה הנגבי מקבל מינוי שהוא כלל לא מעוניין בו?
למה בגין שר בלי תיק?
למה ארדן בחוץ?
למה ביבי עצמו צריך להחזיק ב4-5 תיקים? בריאות, נניח, זה ברור, אבל השאר?
הרי אקוניס הוא איש אמונו של ביבי, למה הוא לא מינה אותו לתפקיד?

ולמה למנות אנשים לא קשורים לתפקידים לא קשורים? מה חיים כץ עשה חוץ מלהיות קבלן קולות בתעשייה האווירית?
למה דני דנון ראוי להיות שר המדע ובגין לא מקבל תיק בכלל?

בקיצור, ביבי ניצח בגדול בבחירות, אבל כשל לחלוטין בניהול מו"מ עם השותפות, ובהרכבת הממשלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מאי 2015, 22:51

ביבי לא מצליח לזייף חיוך אפילו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 22:54

תכלס... ארדן ואקוניס היו אלה שהתייצבו לרוב מול המצלמות וברדיו בשביל לסנגר ולהגן על כל צעד של ביבי, ובסוף מה...

מי יוביל את שינוי שיטת הממשל בדיוק ועל סמך איזה רוב?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מאי 2015, 22:56

jol9 כתב:תכלס... ארדן ואקוניס היו אלה שהתייצבו לרוב מול המצלמות וברדיו בשביל לסנגר ולהגן על כל צעד של ביבי, ובסוף מה...

לא חושב שיש מישהו שלא הולך לישון עם תחושה רעה היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 23:02

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:תכלס... ארדן ואקוניס היו אלה שהתייצבו לרוב מול המצלמות וברדיו בשביל לסנגר ולהגן על כל צעד של ביבי, ובסוף מה...

אני רואה את בני בגין ואני אומר, איזה בושה. האיש הזה הוא איש נדיר. הוא ראוי לכל תפקיד בכיר ככל שלא יהיה.
ודווקא אותו רושמים כשר בלי תיק...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מאי 2015, 23:08

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אני רואה את בני בגין ואני אומר, איזה בושה. האיש הזה הוא איש נדיר. הוא ראוי לכל תפקיד בכיר ככל שלא יהיה.
ודווקא אותו רושמים כשר בלי תיק...

בדיוק מה שחשבתי.
כל כך עצוב. כבר אין אנשים כאלה במערכת הפוליטית, אז דווקא הוא שר בלי תיק?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 14 מאי 2015, 23:08

חלוקת תיקים מאוד לא ברורה של נתניהו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 14 מאי 2015, 23:10

rc4991 כתב:חלוקת תיקים מאוד לא ברורה של נתניהו

הכי ברורה בעולם!
כל מי שיכול לאיים על מקומו של ביבי בעתיד ביבי אט אט מעלים אותו..סוג של דיקטטורה מודרנית...
מירי רגב כשרת התרבות זה בדיוק כמו יאיר לפיד כשר אוצר- בדיחה לא מצחיקה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 23:13

המינוי של גילה גמליאל הוא מינוי טוב. היא קיבלה תפקיד מוזר, אבל אני בטוח שהיא תעשה עבודה טובה.
מקבלת המון אהבה שם, וכנראה שהיא ראוייה לזה.
אני דווקא סקרן לראות מה היא ומירי רגב יעשו, ובכלל אני חושב שראוי שכמות השרות תהיה גדולה יותר. רוב השרות שהיו
לנו עד עכשיו גם עשו עבודה טובה אני חושב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 23:18

my man כתב:

הכי ברורה בעולם!
כל מי שיכול לאיים על מקומו של ביבי בעתיד ביבי אט אט מעלים אותו..סוג של דיקטטורה מודרנית...

אני קצת חולק עליך.
המינוי של לפיד, היה הכרח קואליציוני. לפיד קיבל 19 מנדטים, והיה ראוי לתפקיד בכיר.
המינוי של רגב חוטא ליכולות שלה, והוא היה בחירה ישירה של נתניהו. הרי הוא יכל לשים אותה ברווחה (שם אני בטוח שהיא
היתה מצליחה).

לגבי ארדן מסכים - יש כאן טעות קשה של נתניהו. ליברמן סידר לו את התיק המושלם עבור ארדן, אבל הוא פשוט עשה טעות גדולה לדעתי.
מנגד אני לא חושב שזה בשביל להקטין כל מי שמרים את הראש. אני לא חושב שנתניהו ימשיך אחרי הקדנציה הזאת, ואם כן,
אז הוא יתרסק לדעתי. יש גבול לכל דבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 מאי 2015, 23:18

יוני אתה מדבר כאילו נולדת אתמול ....

ביבי שמר לעצמו את תפקידי השרים כי הוא בונה על הרחבת הקואליציה בקרוב ... זה ברור כשמש .

אם זה יקרה או לא אני לא יודע , אבל זו המטרה .

לגבי ליברמן ... אני לא מייעץ לו כלום אבל כתגובה לאמירה שהוא שועל פוליטי הזכרתי שהוא הולך מדחי לדחי עם כרטיס בכיוון אחד , הביתה .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 מאי 2015, 23:23

נתניהו אגב אמר בצורה הברורה ביותר שסוחטים אותו גם מפלגות וגם יחידים והוא צודק .

שיטת הממשל בישראל יחד עם תוצאות הבחירות יחד עם המהלך ההזוי של ליברמן שמו את נתניהו במצב בלתי אפשרי וזה מה שיצא .

מזכיר לי את הטענות למכבי כשהקבוצה שיחקה בלי שחקנים .

יש נטיה בישראל לבוא בטענות בכל מצב על כל דבר גם כשהנסיבות לא מאפשרות שום ברירה אחרת .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 23:25

יוסי22 כתב:יוני אתה מדבר כאילו נולדת אתמול ....

ביבי שמר לעצמו את תפקידי השרים כי הוא בונה על הרחבת הקואליציה בקרוב ... זה ברור כשמש .

אם זה יקרה או לא אני לא יודע , אבל זו המטרה .

לגבי ליברמן ... אני לא מייעץ לו כלום אבל כתגובה לאמירה שהוא שועל פוליטי הזכרתי שהוא הולך מדחי לדחי עם כרטיס בכיוון אחד , הביתה .

ליברמן הגיע מכלום ל-15 מנדטים בעבר, אז אני מציע לך לתת לו קצת קרדיט.
הכשלון בבחירות האחרונות, היה יחסי, ובחלקו בגלל הפרשיות שנדבקו למפלגה שלו (וכמובן שבינתיים אין כלום ושום דבר).

מה ביבי עושה אני מבין, אני רק חושב שזה די ברור שאף אחד לא יצטרף. יש סיכוי מסויים שהוא ינסה לפתות כמה ח"כים להתפצל
מהמפלגות שלהם, למשל 3 ח"כים מישראל ביתנו, או כמה ח"כים מיש עתיד, אבל זה כל כך קלוש, שהיה הרבה יותר חכם ללכת יד ביד
עם שר פופולרי כמו גלעד ארדן, מאשר לחכות לאותם הח"כים שיתפצלו.
וגם, אם נניח הוא ישכנע איזה ח"כ שניים להצטרף אליו.. זה לא שפתאום רוברט אילטוב ייקבל את תיק החוץ. זה פשוט לא הגיוני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 14 מאי 2015, 23:27

jol9 כתב:
my man כתב:

הכי ברורה בעולם!

אני קצת חולק עליך.
המינוי של לפיד, היה הכרח קואליציוני. לפיד קיבל 19 מנדטים, והיה ראוי לתפקיד בכיר.
המינוי של רגב חוטא ליכולות שלה, והוא היה בחירה ישירה של נתניהו. הרי הוא יכל לשים אותה ברווחה (שם אני בטוח שהיא
היתה מצליחה).

לגבי ארדן מסכים - יש כאן טעות קשה של נתניהו. ליברמן סידר לו את התיק המושלם עבור ארדן, אבל הוא פשוט עשה טעות גדולה לדעתי.
מנגד אני לא חושב שזה בשביל להקטין כל מי שמרים את הראש. אני לא חושב שנתניהו ימשיך אחרי הקדנציה הזאת, ואם כן,

מירי רגב תעשה מעצמה צחוק במשרד הזה...
ארדן ללא ספק בכלל היה צריך לקבל תיק בכיר...שלא תבין- אני לא אוהב את ארדן חושב שהוא יהיר משו אבל בהחלט היה צריך לתת לו משו רציני- אותו כנ"ל בגין ואותו כנ"ל גילה...
ביבי מעלים אותם את המתחרים שלו אחד אחרי השני...בליכוד באמת עד היום היו מעט מאד ראשי מפלגה אבל עד ביבי זה בא מטעם המפלגה ואצלו זה בא מטעמו ודרכו הישירה...
איפה ארדן? איפה סער? איפה מישו שיכול ליהיות היורש?
ואחרי זה אומרים שאין אלטרנטיבה לביבי...נו ברור הוא מעלים אותם...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 23:31

יוסי22 כתב:נתניהו אגב אמר בצורה הברורה ביותר שסוחטים אותו גם מפלגות וגם יחידים והוא צודק .

שיטת הממשל בישראל יחד עם תוצאות הבחירות יחד עם המהלך ההזוי של ליברמן שמו את נתניהו במצב בלתי אפשרי וזה מה שיצא .

מזכיר לי את הטענות למכבי כשהקבוצה שיחקה בלי שחקנים .

יש נטיה בישראל לבוא בטענות בכל מצב על כל דבר גם כשהנסיבות לא מאפשרות שום ברירה אחרת .

הטענות הם לא על המצב שהוא נקלע אליו, אלא שגם במצב הזה הוא לא הפיק את המקסימום.
הוא לא ניהל כראוי את המו"מ, נכנע לכל הדרישות של החרדים, הזניח את ליברמן ובנט בצד, ולבסוף שילם על זה מחיר גדול (האחד
פרש מהממשלה והשני סחט אותו וקיבל תשלום גבוה מאוד ביחס לכוחו האלקטורלי).
אבל גם כשכבר כל הקלפים היו אצלו ביד, הוא עשה כמה החלטות הזויות, יצר קרע בינו לבין הח"כ השני הכי פופולרי בליכוד
והפך את טקס השבעת הממשלה לפארסה מוזרה ולא מצחיקה.

אי אפשר לא להעביר ביקורת על דברים שקורים מול העיניים שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 23:36

my man כתב:
jol9 כתב:
my man כתב:

הכי ברורה בעולם!

אני קצת חולק עליך.
היתה מצליחה).

ארדן ללא ספק בכלל היה צריך לקבל תיק בכיר...שלא תבין- אני לא אוהב את ארדן חושב שהוא יהיר משו אבל בהחלט היה צריך לתת לו משו רציני- אותו כנ"ל בגין ואותו כנ"ל גילה...
ביבי מעלים אותם את המתחרים שלו אחד אחרי השני...בליכוד באמת עד היום היו מעט מאד ראשי מפלגה אבל עד ביבי זה בא מטעם המפלגה ואצלו זה בא מטעמו ודרכו הישירה...

אתה אף פעם לא יכול לדעת איך שר יתפקד במשרד שלו. בטוח שזה לא המשרד שמתאים לדברים שמירי רגב עוסקת בהם, ובגלל
זה זאת טעות גדולה של ביבי, אבל צריך לתת לה הזדמנות כמו לשאר השרים.

אני לא יודע אם ביבי מעלים אותם. גלעד ארדן קודם לתיק הפנים, אחרי הפרישה של סער, וביבי גם שיכנע אותו לא לנסוע
להיות שגריר באו"ם (ואולי הוא עוד ייסע לשם, נדמה לי שהתפקיד לא מאוייש)...
בכל אופן, זה לא סביר שיש שר בכירשלא מתמנה לתפקיד, כשתיק כ"כ בכיר (ומתאים) לארדן, נשאר ללא שר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 14 מאי 2015, 23:42

jol9 כתב:
my man כתב:
jol9 כתב:
my man כתב:

הכי ברורה בעולם!

אני קצת חולק עליך.
היתה מצליחה).

אתה אף פעם לא יכול לדעת איך שר יתפקד במשרד שלו. בטוח שזה לא המשרד שמתאים לדברים שמירי רגב עוסקת בהם, ובגלל
זה זאת טעות גדולה של ביבי, אבל צריך לתת לה הזדמנות כמו לשאר השרים.

אני לא יודע אם ביבי מעלים אותם. גלעד ארדן קודם לתיק הפנים, אחרי הפרישה של סער, וביבי גם שיכנע אותו לא לנסוע
להיות שגריר באו"ם (ואולי הוא עוד ייסע לשם, נדמה לי שהתפקיד לא מאוייש)...
בכל אופן, זה לא סביר שיש שר בכירשלא מתמנה לתפקיד, כשתיק כ"כ בכיר (ומתאים) לארדן, נשאר ללא שר.

אגב סילבן שלום הוא היחיד שקיבל תיק רציני והוא גם היחיד שלעלום לא יוכל לאיים על ביבי...מדהים...
מעניין אותי מאד ציפי חוטובלי משרד החוץ...

אגב ביזיון שאין כדוגמתו זה חזרתו של השר בלי תיק- אם כבר יש משו שצריך לחוקק נגדו חוק זה זה...בושה!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 14 מאי 2015, 23:45

בוגי קיבל את התיק הכי רציני שיש במדינה הזאת יחד עם האוצר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 14 מאי 2015, 23:48

jol9 כתב:בוגי קיבל את התיק הכי רציני שיש במדינה הזאת יחד עם האוצר...

אתה באמת רואה את בוגי ראש ממשלה? ביבי פשוט לא מפחד ממנו...בכלל!
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים