מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
לא קשור בכלל לזה שכמעט לא הייתה לי סוללה בשלט
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
שיחקתי עד 7 בבוקר, זה לא מספיק רשמים?שמואל1 כתב:מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
ב metacritic הגולשים קוטלים את המשחק, כרגע על ציון 3.4/10Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי עד 7 בבוקר, זה לא מספיק רשמים?שמואל1 כתב:מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי עד 7 בבוקר, זה לא מספיק רשמים?שמואל1 כתב:מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
אלה לא ''גולשים'' אלה משתמשים מ-4chan ורדיט שכועסים על זה שצריך לשחק כאלי במשחק השנישמואל1 כתב:ב metacritic הגולשים קוטלים את המשחק, כרגע על ציון 3.4/10Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי עד 7 בבוקר, זה לא מספיק רשמים?שמואל1 כתב:מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
לא הכרתי את העניין של review bomb, אבל בכל מקרה אני לא מתרגש מהציון. סתם עניין אותי מה הסיבה לכך.Holiday_Armadillo כתב:אלה לא ''גולשים'' אלה משתמשים מ-4chan ורדיט שכועסים על זה שצריך לשחק כאלי במשחק השנישמואל1 כתב:ב metacritic הגולשים קוטלים את המשחק, כרגע על ציון 3.4/10Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי עד 7 בבוקר, זה לא מספיק רשמים?שמואל1 כתב:מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
הם חיכו חודשיים בשביל לעשות למשחק review bomb
הסברתי לך את זה לפני כמה ימים כבר בשביל שלא תתייחס לציון
מדובר על אנשים שלא שיחקו את המשחק
זה כמו שתתן ציון למלון בלי שהיית בו בגלל שלא מוצא חן בעיניך שיש להם מאבטח שחור
העובדה שכל אחד יכול לתת ציון בלי הוכחה שהוא שיחק הופכת את כל השיטה הזאת ללא תקפה
שנינו אהבנו את המשחק הראשון, נכון? אז אתה יכול לסמוך עליי כשאני אומרת לך שעד עכשיו הוא לא פחות טוב ממנו אם לא יותר
אה, ויש חלק של בית כנסת
ממש עצוב לראות כמה החיים של חלק מהאנשים כל כך ריקים שהם מחכים חודשיים לנסות לסכל משחק שעבדו עליו 7 שניםשמואל1 כתב:לא הכרתי את העניין של review bomb, אבל בכל מקרה אני לא מתרגש מהציון. סתם עניין אותי מה הסיבה לכך.Holiday_Armadillo כתב:אלה לא ''גולשים'' אלה משתמשים מ-4chan ורדיט שכועסים על זה שצריך לשחק כאלי במשחק השנישמואל1 כתב:ב metacritic הגולשים קוטלים את המשחק, כרגע על ציון 3.4/10Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי עד 7 בבוקר, זה לא מספיק רשמים?שמואל1 כתב:מה הרשמים?
הם חיכו חודשיים בשביל לעשות למשחק review bomb
הסברתי לך את זה לפני כמה ימים כבר בשביל שלא תתייחס לציון
מדובר על אנשים שלא שיחקו את המשחק
זה כמו שתתן ציון למלון בלי שהיית בו בגלל שלא מוצא חן בעיניך שיש להם מאבטח שחור
העובדה שכל אחד יכול לתת ציון בלי הוכחה שהוא שיחק הופכת את כל השיטה הזאת ללא תקפה
שנינו אהבנו את המשחק הראשון, נכון? אז אתה יכול לסמוך עליי כשאני אומרת לך שעד עכשיו הוא לא פחות טוב ממנו אם לא יותר
אה, ויש חלק של בית כנסת
אני בטוח אשחק במשחק ללא קשר לציונים, פשוט כי המשחק הראשון היה לדעתי אחד המשחקין הגדולים בכל הזמנים.
כרגע אני באמצע ספיידרמן אז אני מחכה עם הרכישה ונמנע מספויילרים.
.Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי עד 7 בבוקר, זה לא מספיק רשמים?שמואל1 כתב:מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
לא הייתי עם אוזניותMTA2311 כתב:.Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי עד 7 בבוקר, זה לא מספיק רשמים?שמואל1 כתב:מה הרשמים?Holiday_Armadillo כתב:טוב אז אחרי כמעט 7 עוץ החלטתי לעשות את הדבר האחראי ולקחת הפסרה
לא יודעת אם אכפת להםשמואל1 כתב:מטורף מה שקורה ב metacritic, כבר 15,000 ביקורות וציון 3.3, ההפצצה נמשכת, ועברו רק 24 שעות.
לשם השוואה, המשחק הראשון לאורך כל חייו הגיע רק ל 9000 ביקורות.
היה פעם דבר כזה בהיסטוריה? שמשחק מופצץ תוך 24 שעות בכמות מטורפת של ציון 0.
מוזר ש metacritic לא מימשו אלגוריתם שמזהה review bomb
זה צריך להיות, אם הם רוצים להציג ציונים אמיתיים.Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אכפת להםשמואל1 כתב:מטורף מה שקורה ב metacritic, כבר 15,000 ביקורות וציון 3.3, ההפצצה נמשכת, ועברו רק 24 שעות.
אם הם היו רוצים הם היו מזמן מפתחים שיטה איך לוודא שהבן אדם רכש ושיחק במשחק, אבל אם הם מאפשרים מהדקה הראשונה לתת ציון למשחק של 30 שעות אז כנראה שהם לא רוציםשמואל1 כתב:זה צריך להיות, אם הם רוצים להציג ציונים אמיתיים.Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אכפת להםשמואל1 כתב:מטורף מה שקורה ב metacritic, כבר 15,000 ביקורות וציון 3.3, ההפצצה נמשכת, ועברו רק 24 שעות.
הם לא יכולים לדעת אם אדם רכש או באמת שיחק במשחק, אין להם את המידע הזה.Holiday_Armadillo כתב:אם הם היו רוצים הם היו מזמן מפתחים שיטה איך לוודא שהבן אדם רכש ושיחק במשחק, אבל אם הם מאפשרים מהדקה הראשונה לתת ציון למשחק של 30 שעות אז כנראה שהם לא רוציםשמואל1 כתב:זה צריך להיות, אם הם רוצים להציג ציונים אמיתיים.Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אכפת להםשמואל1 כתב:מטורף מה שקורה ב metacritic, כבר 15,000 ביקורות וציון 3.3, ההפצצה נמשכת, ועברו רק 24 שעות.
אז הם ייחכו שבוע וייחלקו את זה, זה לא פיתרוןשמואל1 כתב:הם לא יכולים לדעת אם אדם רכש או באמת שיחק במשחק, אין להם את המידע הזה.Holiday_Armadillo כתב:אם הם היו רוצים הם היו מזמן מפתחים שיטה איך לוודא שהבן אדם רכש ושיחק במשחק, אבל אם הם מאפשרים מהדקה הראשונה לתת ציון למשחק של 30 שעות אז כנראה שהם לא רוציםשמואל1 כתב:זה צריך להיות, אם הם רוצים להציג ציונים אמיתיים.Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אכפת להםשמואל1 כתב:מטורף מה שקורה ב metacritic, כבר 15,000 ביקורות וציון 3.3, ההפצצה נמשכת, ועברו רק 24 שעות.
מה שהם כן יכולים לעשות זה לזהות אנומליות או מצבים חריגים - למשל כמות גדולה של ציון 0 ב 24 השעות הראשונות מיציאת המשחק.
לא סביר שאנשים סיימו את המשחק תוך פחות מ 24 שעות...MTA2311 כתב:שאלה אמיתית- יכול להיות שהמשחק באמת מאכזב?
לאMTA2311 כתב:שאלה אמיתית- יכול להיות שהמשחק באמת מאכזב?
Holiday_Armadillo כתב:לאMTA2311 כתב:שאלה אמיתית- יכול להיות שהמשחק באמת מאכזב?
הם כועסים על חלק קטן מהעלילה בגלל שהם חושבים שזאת אג'נדה פוליטית
המשחק הזה, גם אם הוא לא 10 בעיניי מישהו הוא כן מינימום 8 (כי ככה זה עובד בעולם המשחקים, יש סטנדרטים נוקשים), בטח לא 3
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד