המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הוא נראה די מגוחך היום עם השיער הארוך שהיה לו אז, לא?
jol9 כתב:לא שאפשר לעשות סטטיסטיקה (וגם חסרים כאן שחף, אור ומישה) אבל זה נראה שאוהדי רפא שמחים מאוד על הזכיה בווימבלדון,
והניצחון הכי גדול הוא כמובן באותו גמר 2008, ואוהדי רוג'ר דווקא שמחים עם הרולאן של 2009...
זה רק מראה שכל אחד מאתנו כן מעריך את הטורניר החזק של האחר (משום מה תמיד היתה לי תחושה שאוהדי רוג'ר נוטים לזלזל ברולאן ופחות
מתייחסים אליו כטורניר GS).
jol9 כתב:ההגרלה בטורניר הזה תהיה חשובה במיוחד העונה.
גם פדרר וגם רפא נמצאים במצב די עדין ועלולים להיות פגיעים גם בסיבובים הראשונים.
נובאק ומארי יהיו יותר סולידיים לדעתי.
בפעם היחידה שבה רפא היה מדורג חמישי בגראנד סלאם היתה באוסטרליה 2010, ואז הוא פגש את מארי ברבע
והפסיד. אני מקווה שהגורל לפחות ייסדר לו את ההגרלה ההוגנת יותר...
LIAV10 כתב:הניצחון ההוא בגמר ווימבי ב2008 היה אחד הרגעים הכי מרגשים בספורט שיצא לי לחוות, זה היה כ״כ מרגש, משחק כ״כ אמוציונלי, עם קיציס שעודד את פדרר בהגזמה (יאללה, תסיים עם זה ולך להתקלח), השמש כבר ירדה.
ואז כמה שבועות לאחר מכן, היה את הטורניר באולימפיאדה שהעלה אותו למקום הראשון.
לא יודע אם זה בגלל שזה ״הטורניר של פדרר״.
yiffy כתב:jol9 כתב:ההגרלה בטורניר הזה תהיה חשובה במיוחד העונה.
גם פדרר וגם רפא נמצאים במצב די עדין ועלולים להיות פגיעים גם בסיבובים הראשונים.
נובאק ומארי יהיו יותר סולידיים לדעתי.
בפעם היחידה שבה רפא היה מדורג חמישי בגראנד סלאם היתה באוסטרליה 2010, ואז הוא פגש את מארי ברבע
והפסיד. אני מקווה שהגורל לפחות ייסדר לו את ההגרלה ההוגנת יותר...
תשמע, לרוג'ר יש 3/4 סיכוי לרבע גמר קשה ו-1/4 סיכוי לרבע גמר סופר קשה. לרפא יש 1/4 סיכוי לרבע גמר קל (פרר) ול-3/4 סיכוי לרבע גמר סופר קשה (ואני מרשה לעצמי להגיד שרוג'ר על דשא זה סופר קשה). לא יודע איזה סיכוי אני הייתי מעדיף, אבל אין ספק שאתה צודק בכך ששניהם במצב עדין.
שחף כתב:למה בדיוק דל פוטרו, עם ה-1.98 מ' שלו זה הגרלה קלה בדיוק על דשא? אני זוכר שדל פוטרו עשה לפדרר את המוות בטורניר האולימפי, ובאופן כללי הוא היחיד מחוץ לרביעייה שיש לו תואר גראנד סלאם והוא שחקן פעיל היום(סליחה לייטון יואיט,לא ראינו אותך מהמקום ה-70 בעולם...). גם מול טסונגה יש לפדרר מאזן טוב, והוא עדיין העיף אותו פעמיים ברבעי גמר בסלאמים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים