המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:כרמל, תשימי פה בבקשה את הלינק, אני אראה את זה כשאחזור מנוקיה.
LIAV10 כתב:כן, כי אוהדי הפועל התחילו לקלל אותו בגלל הפיו פיו.
צא מהסרט.
אביהוא כתב:אוהדים התחילו לקלל עוד ליפני שנולדנו
Roni1 כתב:אביהוא כתב:אוהדים התחילו לקלל עוד ליפני שנולדנו
גם שחקנים התחילו לחגוג בכל מיני צורות לפני שנולדנו וזהבי לא המציא את החגיגה הספציפית הזאת. אם להם מותר למרר לו את החיים ולרסס לו קללות מחוץ לבית או לקלל את אשתו והילד, בטוח שמותר לו לכבוש ולחגוג על הבמה שלו איך שבא לו.
אביהוא כתב:Roni1 כתב:אביהוא כתב:אוהדים התחילו לקלל עוד ליפני שנולדנו
גם שחקנים התחילו לחגוג בכל מיני צורות לפני שנולדנו וזהבי לא המציא את החגיגה הספציפית הזאת. אם להם מותר למרר לו את החיים ולרסס לו קללות מחוץ לבית או לקלל את אשתו והילד, בטוח שמותר לו לכבוש ולחגוג על הבמה שלו איך שבא לו.
אם אנחנו רוצים לראות עתיד יותר יפה בדרבים לדעתי ערן צריך להפסיק עם זה,זה רק גורם שנאה
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:Roni1 כתב:אביהוא כתב:אוהדים התחילו לקלל עוד ליפני שנולדנו
אם אנחנו רוצים לראות עתיד יותר יפה בדרבים לדעתי ערן צריך להפסיק עם זה,זה רק גורם שנאה
אני לא רוצה לראות עתיד יפה יותר
מי שלא יכול להשתלט על היצרים האלימים שלו שלא יהיה במגרש
היריבות והשנאה יהיו שם לעד ולא צריך שום אוטופיה
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:Roni1 כתב:אביהוא כתב:אוהדים התחילו לקלל עוד ליפני שנולדנו
אני לא רוצה לראות עתיד יפה יותר
מי שלא יכול להשתלט על היצרים האלימים שלו שלא יהיה במגרש
היריבות והשנאה יהיו שם לעד ולא צריך שום אוטופיה
זה גם יצא מחוץ למגרש,התכוונתי לעתיד יפה יותר בקטע של האלימות..קללות וכו'.
תמיד אהבתי את רפאלובהוא משחק שמה חלוץ או קשר? איפה את רואה ת'משחק?
אביהוא כתב:Roni1 כתב:אביהוא כתב:אוהדים התחילו לקלל עוד ליפני שנולדנו
אביהוא כתב:אם סופו יעבור להפועל ואנחנו נהיה בקהל ויעשה לעברנו תנועה מזלזלת/שאנחנו כלום מיבחינתו..לא היינו נפגעים?!.....אני הייתי נפגע! ולשמחתי לא הייתי רוצה להביא לו מכות אבל יש אנשים שכשהם נפגעים הם פוגעים בחזרה,בקללות או במכות,ואני אומר שוב שאני בטוח ב100% שהתנועה שערן עושה היא עוד גורם באיך שהיריבות נראת!..ובחיים לא אצדיק אלימות!
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אם סופו יעבור להפועל ואנחנו נהיה בקהל ויעשה לעברנו תנועה מזלזלת/שאנחנו כלום מיבחינתו..לא היינו נפגעים?!.....אני הייתי נפגע! ולשמחתי לא הייתי רוצה להביא לו מכות אבל יש אנשים שכשהם נפגעים הם פוגעים בחזרה,בקללות או במכות,ואני אומר שוב שאני בטוח ב100% שהתנועה שערן עושה היא עוד גורם באיך שהיריבות נראת!..ובחיים לא אצדיק אלימות!
אז מה אם נפגעים? וזה לא מעצבן את אוהדי מכבי כשדמארי עושה להם פיו פיו? או כשטועמה משתיק אותם? וזה לא עיצבן את אוהדי בית''ר כשתמוז השתיק אותם? וזה לא עיצבן את אוהדי ארסנל כשנאסר צ'אדלי השתיק אותם?
המרחק בין להתעצבן לבין לעשות עם זה משהו הוא תהומי, במיוחד כשמדובר במשחק ספורט
כל יום אלפי מכוניות (אם לא יותר) חותכות ועוקפות ונהגים מתעצבנים אבל כמה מהם דוקרים את הנהג שעשה את זה? אז אתה תאשים את זה שעקף או את זה שעשה משהו לא נורמטיבי?
ואם בחורה הולכת עם בגדים קצרים ורוב הגברים לא יאנסו אותה אבל אחד כן אתה תגיד לה שהיא לא הייתה אמורה ללכת עם בגדים קצרים כי זה היה ''עוד'' גורם בזה שמישהו לא יכל לשלוט על עצמו?
מספיק עם זה כבר, ערן לא עשה שום דבר לא בסדר או נגד החוק
האוהד שהרביץ לו דווקא כן
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אם סופו יעבור להפועל ואנחנו נהיה בקהל ויעשה לעברנו תנועה מזלזלת/שאנחנו כלום מיבחינתו..לא היינו נפגעים?!.....אני הייתי נפגע! ולשמחתי לא הייתי רוצה להביא לו מכות אבל יש אנשים שכשהם נפגעים הם פוגעים בחזרה,בקללות או במכות,ואני אומר שוב שאני בטוח ב100% שהתנועה שערן עושה היא עוד גורם באיך שהיריבות נראת!..ובחיים לא אצדיק אלימות!
אז מה אם נפגעים? וזה לא מעצבן את אוהדי מכבי כשדמארי עושה להם פיו פיו? או כשטועמה משתיק אותם? וזה לא עיצבן את אוהדי בית''ר כשתמוז השתיק אותם? וזה לא עיצבן את אוהדי ארסנל כשנאסר צ'אדלי השתיק אותם?
כל יום אלפי מכוניות (אם לא יותר) חותכות ועוקפות ונהגים מתעצבנים אבל כמה מהם דוקרים את הנהג שעשה את זה? אז אתה תאשים את זה שעקף או את זה שעשה משהו לא נורמטיבי?
ואם בחורה הולכת עם בגדים קצרים ורוב הגברים לא יאנסו אותה אבל אחד כן אתה תגיד לה שהיא לא הייתה אמורה ללכת עם בגדים קצרים כי זה היה ''עוד'' גורם בזה שמישהו לא יכל לשלוט על עצמו?
האוהד שהרביץ לו דווקא כן
ליפני שנדרוש מהנפגע שיטפל בעצמו קודם נפנה על עצמנו ונראה איך אנחנו לא פוגעים בשני!
אני איתך באמת דיי משחק של מכביי עכשיוו![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אם סופו יעבור להפועל ואנחנו נהיה בקהל ויעשה לעברנו תנועה מזלזלת/שאנחנו כלום מיבחינתו..לא היינו נפגעים?!.....אני הייתי נפגע! ולשמחתי לא הייתי רוצה להביא לו מכות אבל יש אנשים שכשהם נפגעים הם פוגעים בחזרה,בקללות או במכות,ואני אומר שוב שאני בטוח ב100% שהתנועה שערן עושה היא עוד גורם באיך שהיריבות נראת!..ובחיים לא אצדיק אלימות!
האוהד שהרביץ לו דווקא כן
ליפני שנדרוש מהנפגע שיטפל בעצמו קודם נפנה על עצמנו ונראה איך אנחנו לא פוגעים בשני!
![]()
לא יודעת מה איתך, אני את כיתה א' ואת השיעורים האלה כבר עברתי מזמן
אנחנו לא חיים בעולם מושלם, יש יריבויות ויש שנאה (ספורטיבית או לא) ויש דברים שהם בטווח הנורמה שתמיד יהיו מקובלים ותנועות כמו פיו פיו תמיד יהיו לגיטימיות
מי שלוקח את זה צעד אחד קדימה הוא הלא לגיטימי
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אם סופו יעבור להפועל ואנחנו נהיה בקהל ויעשה לעברנו תנועה מזלזלת/שאנחנו כלום מיבחינתו..לא היינו נפגעים?!.....אני הייתי נפגע! ולשמחתי לא הייתי רוצה להביא לו מכות אבל יש אנשים שכשהם נפגעים הם פוגעים בחזרה,בקללות או במכות,ואני אומר שוב שאני בטוח ב100% שהתנועה שערן עושה היא עוד גורם באיך שהיריבות נראת!..ובחיים לא אצדיק אלימות!
האוהד שהרביץ לו דווקא כן
![]()
לא יודעת מה איתך, אני את כיתה א' ואת השיעורים האלה כבר עברתי מזמן
אנחנו לא חיים בעולם מושלם, יש יריבויות ויש שנאה (ספורטיבית או לא) ויש דברים שהם בטווח הנורמה שתמיד יהיו מקובלים ותנועות כמו פיו פיו תמיד יהיו לגיטימיות
מי שלוקח את זה צעד אחד קדימה הוא הלא לגיטימי
לגיטימי או לא לגיטימי..אם בנאדם שאהבתי והערצתי יעשה אליי "פיו פיו" הייתי נפגע,וכל אחד היה נפגע..ריגשית אנחנו לו בכיתה א' אלא עוד במעון וצריך להבין את זה ולהתנהג בהתאם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים