כאן מדברים על הכל
30 ינואר 2015, 20:22
jol9 כתב:אתה כרגיל מגזים.
זאת היתה ממשלה טובה. הגירעון שנוצר, נוצר גם בממשלות אחרות. גם שטייניץ קיבל את משרד האוצר עם גירעון ותיקן אותו.
אם היה כאן שלטון יציב, היינו מקבלים מצב שבו לא מעבירים את משרד האוצר מאחד לשני במצב כזה.
ברק ממש לא היה עלה תאנה. היתה ממשלה טובה שעבדה טוב ועשתה דברים, שעד היום אנחנו נהנים מהם.
אני בטוח שהממשלה הזאת שתקום (אם תקום), תהיה טובה יותר מזו האחרונה
מצויין. אז נחכה ונראה כמה נהדרת תהיה ממשלת ביבי-בוגי-בנט. הניחוש שלי זה שתוך שנתיים מקסימום היא קורסת. אני מקווה שלא יהיה שם שום עלה תאנה מהמרכז-שמאל. שביבי ילך עד הסוף עם האג'נדה שלו ושל בנט ונראה מה התוצאות.
30 ינואר 2015, 21:46
אז מה הסיכוי שבעקבות פרשת שרה החדשה נראה עוד איזו תקיפה בסוריה? יאללה צריך איזו מלחמת שלום שרה. אי אפשר לעבור על הסיפור הזה בשתיקה.
30 ינואר 2015, 22:59
פרקליטו של ביבי ביקש ממבקר המדינה לא לפרסם דו''חות על הוצאות מוגזמות של בית ראש הממשלה לפני הבחירות במרץ
31 ינואר 2015, 20:43
Holiday_Armadillo כתב:פרקליטו של ביבי ביקש ממבקר המדינה לא לפרסם דו''חות על הוצאות מוגזמות של בית ראש הממשלה לפני הבחירות במרץ
מה בדיוק ההצדקה לדחיה? זה לא משהו שהציבור צריך לקחת בחשבון בבחירות הקרובות?
31 ינואר 2015, 20:47
מקווה מאוד שמבקר המדינה יפרסם את הדוחות כמה שיותר מהר, דווקא בגלל שיש בחירות.
31 ינואר 2015, 20:48
כבר מפרסמים לא? תקציב המשקאות וכו׳
31 ינואר 2015, 20:54
להבנתי הדו״חות המדוברים הם על הוצאות מוגזמות כמו שהיה עם הגלידה והנרות, לא על פרשיות גניבה. אם פורסם תקציב המשקאות זה אומר שהבקשה לדחיה כנראה לא התקבלה.
31 ינואר 2015, 20:57
תקציב השתיה לא קשור בכלום לדו"ח המבקר - זה הגיע ממקומות אחרים.
יש המון גניבות קטנות - החל מרהיטים שנקנו למעון הרישמי והועברו לבית הפרטי, דרך שרה שגנבה כסף מזומן של מיחזור בקבוקים וככל הנראה יש עוד המון דברים בדו"ח הזה.
31 ינואר 2015, 20:57
roy1000 כתב:תקציב המשקאות זה קצה הקרחון לגניבות הקטנות של ביבי ושרה.
כשאתה כותב דברים כאלה אני שמח בשבילך שאתה לא מזדהה בשם האמיתי שלך..
בכל מקרה תגובות מהסוג הזה אין להם מקום בפורום מנוהל כי התביעה לא תגיע אליך אלא אל מיכאל ואל בעלי האתר.
31 ינואר 2015, 21:04
הפרסומים האלה חשובים ואני מקווה שיפרסמו דו״חות רשמיים אם יש כאלה אבל אני לא מבינה למה כל המהדורות בימים האחרונים עוסקות בשרה נתניהו בזמן שהתדרוכים של מחלקת המדינה נפתחים בשאלות על המימון האמריקאי לקמפיין נגד הימין בישראל.
אוהבים לצטט פה כל גורם עלום בבית הלבן כשזה נוגע להתנחלויות, שני משפטים שנאמרו בערוץ פוקס על ידי פרשן אחד נגד ביקור נתניהו הפכו לכותרת ראשית בידיעות אחרונות. אבל דיווחים שלמים בארה״ב ושאילתות שמגישים סנטורים לבית הלבן במה שנראה כמו פרשת העמותות 2 של בוז׳י, עוברים כאן בשקט.
אייל שקד ניסתה להכניס את זה בערוץ 2 ורינה מצליח ענתה ש״אני לא יודעת במה מדובר״.
31 ינואר 2015, 21:29
jol9 כתב:roy1000 כתב:תקציב המשקאות זה קצה הקרחון לגניבות הקטנות של ביבי ושרה.
בכל מקרה תגובות מהסוג הזה אין להם מקום בפורום מנוהל כי התביעה לא תגיע אליך אלא אל מיכאל ואל בעלי האתר.
די,די. לא תגיע שום תביעה. זו אמת מוחלטת. סיפור הרהיטים זה גניבה וסיפור הבקבוקים זה גניבה. זה אמת דיברתי במובן בכי בסיסי של המושג.
אין שום בעיה להגיע אלי ולא תגיע שום תביעה.
31 ינואר 2015, 21:53
חברים ,
לפני שאנחנו רצים להיות שופטים ולחרוץ גורלות של מי שאסף בקבוקים או שתה אלכוהול ,
בואו נחכה לבדיקת הרשויות המוסמכות בנושא ולדו"ח שבית ראש הממשלה עוד צריך לפרסם בנושא.
בכל מקרה - אין כאן מקום להסתה, או להוצאת דיבה וכיוצא בזה, מעבר לעובדה שזה נוגד לחלוטין את כללי הפורום.
אפשר לשוחח על הנושא אבל לא להעליב ולפגוע כי עלולות להיות לכך השלכות (כמובן - על הגולש הפוגע).
31 ינואר 2015, 22:08
מיכאל, אין פה שום הסתה ואפשר ורצוי בהחלט להביע את דעתנו על ראש ממשלמה (ו/או אשתו) ששלח עובדי מדינה להחזיר בקבוקי שתיה ולקח לכיסו את הכסף. זו גניבה במובן הכי בסיסי של המילה, גם אם תומכי ביבי לא אוהבים לשמוע את זה. אין שום צורך לחכות לבדיקה של שום רשויות (שתתקיים אולי עוד כמה שנים או לא בכלל) בשביל לדבר על זה. יש מספיק עדויות בשביל לדבר על זה ואין פה שום הוצאת דיבה ואפילו ביבי עצמו אישר את העובדות בפייסבוק שלו. מי שרוצה שלא ידברו עליו שלא ירוץ לראשות הממשלה ושלו יכניס לכיס שלו כסף בצורה כל כך פטאתית.
צר לי שהמלך שלכם הוא ערום, אבל זה בטח לא באשמתי. את זה הוא עשה בעצמו.
31 ינואר 2015, 22:11
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:תקציב המשקאות זה קצה הקרחון לגניבות הקטנות של ביבי ושרה.
די,די. לא תגיע שום תביעה. זו אמת מוחלטת. סיפור הרהיטים זה גניבה וסיפור הבקבוקים זה גניבה. זה אמת דיברתי במובן בכי בסיסי של המושג.
אין שום בעיה להגיע אלי ולא תגיע שום תביעה.
תשמע, אני ממש לא מומחה בדברים האלה, אבל הדברים שאתה אומר כאן בשבועות האחרונים, הרבה יותר גרועים מהפרופוגנדה הכי ארסית
שיוצאת מהלוע של זהבה גלאון, חנין זועבי ודברים מהסוג הזה...
זה די מביש ומביך שאתה מתעסק כאן 24/7 בשרה ובביקור של ביבי בקונגרס, ולא מוצא אפילו דקה לדבר על דברים כלליים יותר, ולהעביר
ביקורת גם על דמויות אחרות בפוליטיקה.
31 ינואר 2015, 22:13
roy1000 כתב:מיכאל, אין פה שום הסתה ואפשר ורצוי בהחלט להביע את דעתנו על ראש ממשלמה (ו/או אשתו) ששלח עובדי מדינה להחזיר בקבוקי שתיה ולקח לכיסו את הכסף. זו גניבה במובן הכי בסיסי של המילה, גם אם תומכי ביבי לא אוהבים לשמוע את זה. אין שום צורך לחכות לבדיקה של שום רשויות (שתתקיים אולי עוד כמה שנים או לא בכלל) בשביל לדבר על זה. יש מספיק עדויות בשביל לדבר על זה ואין פה שום הוצאת דיבה ואפילו ביבי עצמו אישר את העובדות בפייסבוק שלו. מי שרוצה שלא ידברו עליו שלא ירוץ לראשות הממשלה ושלו יכניס לכיס שלו כסף בצורה כל כך פטאתית.
אני בטוח שביבי כתב בפייסבוק שלו "תקציב המשקאות זה קצה הקרחון לגניבות הקטנות של ביבי ושרה"...
אתה ממש הפכת להיות השמואל של הפוליטיקה
31 ינואר 2015, 22:25
jol9 כתב:תשמע, אני ממש לא מומחה בדברים האלה, אבל הדברים שאתה אומר כאן בשבועות האחרונים, הרבה יותר גרועים מהפרופוגנדה הכי ארסית
זה די מביש ומביך שאתה מתעסק כאן 24/7 בשרה ובביקור של ביבי בקונגרס, ולא מוצא אפילו דקה לדבר על דברים כלליים יותר, ולהעביר
דיברנו על הרבה דברים כלליים. בכל מקרה, ההתנהגות של ביבי נהייתה הרבה יותר הרסנית בחודשים האחרונים, וכן, ההתנהגות של הזוג הזה דוחה אותי. אני לא מכיר אנשים ברמה מוסרית כל כך ירודה שיישלחו עובד מדינה להחזיר בקבוקים ויכניסו לכיס כמה שקלים של פיקדון. אני לא מכיר אנשים עשירים שבכל דבר הכי קטן מנסים לתחמן וקונים רהיטים למעון הרישמי ואז מעבירים אותם לבית הפרטי. אתה מכיר אנשים שעושים דברים כאלה? את אולמרט אני עוד מבין - הוא היה צריך כסף לממן את רמת החיים שלו ושל המשפחה שלו אז הוא עשה מה שעשה. למה משפחת נתניהו צריכה לקנות רהיטים על חשבון המדינה או להכניס לכיס כמה שקלים של בקבוקים? אתה לא חושב שיש רמה מוסרית מינימלית שנדרשת מראש ממשלה? זה לא דיון לגיטימי?
אז בבית הם מתחמנים ומכניסים לכיס פה שקל ושם שקל ובחוץ ביבי רץ לקונגרס ומתערב בצורה בוטה בפוליטיקה האמריקאית למטרות אישיות ובלי שום תועלת למדינת ישראל.
על מי עוד אתה רוצה להעביר ביקורת? ביבי פיטר את כולם. הוא מנהל את המדינה לבד כרגע. רוצה להעביר ביקורת על ציפי ובוז'י? הם לא עשו כלום - על מה יש להעביר ביקורת?
31 ינואר 2015, 22:29
jol9 כתב:roy1000 כתב:מיכאל, אין פה שום הסתה ואפשר ורצוי בהחלט להביע את דעתנו על ראש ממשלמה (ו/או אשתו) ששלח עובדי מדינה להחזיר בקבוקי שתיה ולקח לכיסו את הכסף. זו גניבה במובן הכי בסיסי של המילה, גם אם תומכי ביבי לא אוהבים לשמוע את זה. אין שום צורך לחכות לבדיקה של שום רשויות (שתתקיים אולי עוד כמה שנים או לא בכלל) בשביל לדבר על זה. יש מספיק עדויות בשביל לדבר על זה ואין פה שום הוצאת דיבה ואפילו ביבי עצמו אישר את העובדות בפייסבוק שלו. מי שרוצה שלא ידברו עליו שלא ירוץ לראשות הממשלה ושלו יכניס לכיס שלו כסף בצורה כל כך פטאתית.
אני בטוח שביבי כתב בפייסבוק שלו "תקציב המשקאות זה קצה הקרחון לגניבות הקטנות של ביבי ושרה"...
אתה ממש הפכת להיות השמואל של הפוליטיקה
ביבי אישר את העובדות - נלקח כסף מפיקדון הבקבוקים במשך 4 שנים. לך תקרא. לגבי קצה הקרחון - כן, זה קצה הקרחון. יש את סיפור הרהיטים (שגם לגביו אין מחלוקת) ואני מבטיח לך שיצאו שם עוד סיפורים רבים. לא סתם ביבי מפחד מהדו"ח הזה.
אם הייתי השמואל של הפוליטיקה, אז הייתי אומר שאני תומך ביבי ואז כותב את מה שאני כותב. אני לא מתיימר להיות נתין כנוע של הזוג המלכותי. אני לא אוהב אותם.
31 ינואר 2015, 22:32
roy1000 כתב:jol9 כתב:תשמע, אני ממש לא מומחה בדברים האלה, אבל הדברים שאתה אומר כאן בשבועות האחרונים, הרבה יותר גרועים מהפרופוגנדה הכי ארסית
דיברנו על הרבה דברים כלליים. בכל מקרה, ההתנהגות של ביבי נהייתה הרבה יותר הרסנית בחודשים האחרונים, וכן, ההתנהגות של הזוג הזה דוחה אותי. אני לא מכיר אנשים ברמה מוסרית כל כך ירודה שיישלחו עובד מדינה להחזיר בקבוקים ויכניסו לכיס כמה שקלים של פיקדון. אני לא מכיר אנשים עשירים שבכל דבר הכי קטן מנסים לתחמן וקונים רהיטים למעון הרישמי ואז מעבירים אותם לבית הפרטי. אתה מכיר אנשים שעושים דברים כאלה? את אולמרט אני עוד מבין - הוא היה צריך כסף לממן את רמת החיים שלו ושל המשפחה שלו אז הוא עשה מה שעשה. למה משפחת נתניהו צריכה לקנות רהיטים על חשבון המדינה או להכניס לכיס כמה שקלים של בקבוקים? אתה לא חושב שיש רמה מוסרית מינימלית שנדרשת מראש ממשלה? זה לא דיון לגיטימי?
אז בבית הם מתחמנים ומכניסים לכיס פה שקל ושם שקל ובחוץ ביבי רץ לקונגרס ומתערב בצורה בוטה בפוליטיקה האמריקאית למטרות אישיות ובלי שום תועלת למדינת ישראל.
על מי עוד אתה רוצה להעביר ביקורת? ביבי פיטר את כולם. הוא מנהל את המדינה לבד כרגע. רוצה להעביר ביקורת על ציפי ובוז'י? הם לא עשו כלום - על מה יש להעביר ביקורת?
קודם כל אם יתברר שהדברים נכונים, אז זה חמור מאוד, ואני בטוח שתהיה ביקורת גדולה ומוצדקת על זה.
אבל ישדרך להעביר מסרים. אצלך המסרים הם חד משמעיים, למרות שהעובות הן לא חד משמעיות.
אמרת אתמול שאת שרון גל ועמנואל רוזן לא שפטת כך. למה בעצם? התלונות נגדם היו חמורות שבעתיים...
הביקורת שלנו צריכה לדעתי להתבסס על השנתיים האחרונות ולא על השבועיים האחרונים. לי אישית פחות אכפת מהבקבוקים, ויותר איכפת
לי להבין מה התכניות של כל המפלגות והמועמדים.
מה למשל, יאיר לפיד מתכוון לעשות חוץ מלדבר בסיסמאות, על מי הוא ימליץ לנשיא, מה התכנית שלו להורדת יוקר המחייה.
אותו הדבר כחלון, וכמובן ליברמן, בוז'י, בנט והכי חשוב הליכוד.
מה שיהיה זה הרבה יותר מעניין ממה שהיה.
31 ינואר 2015, 22:38
רוי, אני אתן לך דוגמא לצביעות של התקשורת, וגם שלך בביקורת הזאת.
גב' ציפי ואדון בוז'י נסעו לכנס בארה"ב (נדמה לי ועידת סבן או משהו כזה). כל הכנס הם עסקו בדיבורים על איחוד ובמו"מ, וכל זה במלונות
מפוארים, על חשבון המדינה (אני מניח).
הערכה גסה אומרת שהטיסה של כל אחד מהם והפמליות שלהם, לא עלו למשלם המיסים פחות מאותם 100 אלף ש"ח שבית ראש הממשלה
הוציא על שתיה (שרובו מן הסתם נועד לאירוח, כי זה די ברור שהם לא שתו את זה לבד), והתרומה של ההוצאה הזאת למדינה, איך
נאמר,...
אז למה כאן כן, ושם לא? כי שם זה נעשה בחסות כנס? כי שם זה שמאל? כי שם זה לא ביבי ושרה שכ"כ קל וכיף לתקוף אותם?
31 ינואר 2015, 22:39
יוני אני חייב לציין שככל שהדבר נוגע לביבי, אתה יוצא להגנתו כאילו פגיעה בו היא פגיעה בך, ומשתמש במונחים שלחלוטין לא מתאימים כלפיי חברים אחרים כאן, כשהבולט בהם הוא ''מביש''.
להגיד שהדברים שפורסמו על ביבי זה רק "על קצה הקרחון" יכול להוות בעיה רק מבחינה פורמלית משפטית בלבד, וגם כאן הסיכוי לכך שתתעורר בעיה הוא מזערי עד לא קיים. אתה משום מה בוחר להיצמד לכלל שכל עוד לא פורסמו עליו דברים מעבר למה שכבר פורסם, אז חזקה שהוא לא עשה אותם. במובן זה, האמת המשפטית בהחלט איתך, אבל ברור שהיא לא האמת המוחלטת. אני חושב שבנאדם שכבר שנים סירחון רב נוטף מכיוונו בנוגע להתנהלותו הבזבזנית והצינית, רכש בזכות את חשדותיהם של האזרחים כלפיו, לגביי האפשרות שהוא סרח פעמים רבות יותר. אמנם לא בטוח שיש אמת בדבריו של רוי, אבל לאור הרקורד המפוקפק של ביבי, אני בהחלט יכול להבין כל אחד ואחד שחושד שאכן הידוע לנו מהווה רק את קצה המזלג.