10 מאי 2017, 19:58
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:עד כמה זה נורא ואיום ציון הגשה של 65 במדעי המחשב? אני בדיכאון.
למה 65?
מורה בלי קשר למקצוע של מודלים שהורידה לי את כל המוטיבציה למקצוע + זלזול מטופש שלי.
זה לא תמיד מחייב, אבל הייתי שוקל ברצינות גדולה לפני שהייתי הולך ללמוד באקדמיה מקצוע שקיבלתי בו כזה ציון בבית ספר
השאלה אם הוא קיבל ציון כזה בגלל שהוא לא יודע או לא מבין את החומר, או בגלל שהוא לא למד מספיק טוב.
לאוניברסיטה מגיעים הרבה יותר בוגרים מבחינת יכולות למידה.
10 מאי 2017, 20:14
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:למה 65?
מורה בלי קשר למקצוע של מודלים שהורידה לי את כל המוטיבציה למקצוע + זלזול מטופש שלי.
זה לא תמיד מחייב, אבל הייתי שוקל ברצינות גדולה לפני שהייתי הולך ללמוד באקדמיה מקצוע שקיבלתי בו כזה ציון בבית ספר
השאלה אם הוא קיבל ציון כזה בגלל שהוא לא יודע או לא מבין את החומר, או בגלל שהוא לא למד מספיק טוב.
מאמין ורוצה להאמין שבגלל שלא למדתי מספיק טוב. בוודאות המורים באוניברסיטה הרבה יותר טובים מהמורים שאני קיבלתי. המורה שלי למודלים חישוביים עשתה במשך שעה תרגיל ובסופו אמרה שהוא לא נכון ומחקה אותו. זה די בדיחה.
השאלה היא עד כמה זה יפגע בסיכויים שלי להגיע לאוניברסיטה טובה. אבל אני חושב שזה לא הזמן.
10 מאי 2017, 20:17
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:למה 65?
מאמין ורוצה להאמין שבגלל שלא למדתי מספיק טוב. בוודאות המורים באוניברסיטה הרבה יותר טובים מהמורים שאני קיבלתי. המורה שלי למודלים חישוביים עשתה במשך שעה תרגיל ובסופו אמרה שהוא לא נכון ומחקה אותו. זה די בדיחה.
השאלה היא עד כמה זה יפגע בסיכויים שלי להגיע לאוניברסיטה טובה. אבל אני חושב שזה לא הזמן.
10 מאי 2017, 20:20
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:מורה בלי קשר למקצוע של מודלים שהורידה לי את כל המוטיבציה למקצוע + זלזול מטופש שלי.
אתה צריך קודם להחליט אם זה משהו שבאמת מעניין ומושך אותך, או שזה משהו שמעניין ומושך את ההורים שלך שתעשה. 65 כציון הגשה זה יכול להיות פרמטר לא רע בשביל להבין את הנקודה הזאת.
11 מאי 2017, 13:58
11 מאי 2017, 15:21
roy1000 כתב:jol9 כתב:וואי, הראש שלי כבר לא עובד... חייב לסיים את התואר הזה בחתיכה אחת.
מפצח את האטום?
11 מאי 2017, 16:08
11 מאי 2017, 18:25
roy1000 כתב:jol9 כתב:או שזה סמסטר שני רצוף שאני לוקח קורס שגדול עליי, או שבאמת נחלשתי, או שזה עניין זמני, וכשאעבור על החומר, אני אבין פתאום.
בכל מקרה, זה קורס של עבודה, אז כביכול החומר התאורטי בכיתה זה לא הדבר הכי חשוב.
זהו? דמנציה?
12 מאי 2017, 10:08
12 מאי 2017, 10:35
roy1000 כתב:רצית תזה? קיבלת תזה.
15 מאי 2017, 20:04
16 מאי 2017, 13:46
שמואל1 כתב:בהצלחה לבן בבחינת הבגרות במדעי המחשב מחר
16 מאי 2017, 13:49
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:בהצלחה לבן בבחינת הבגרות במדעי המחשב מחר
![]()
ננסה שוב שנה הבאה. הפעם עם לקחים ובלי זלזול של ילד מטומטם.
16 מאי 2017, 14:02
my man כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:בהצלחה לבן בבחינת הבגרות במדעי המחשב מחר
![]()
אני לגמרי מאמין בך..
בסוף זה בסה"כ לשבת וללמוד..
16 מאי 2017, 14:32
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:בהצלחה לבן בבחינת הבגרות במדעי המחשב מחר
![]()
16 מאי 2017, 14:34
איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:בהצלחה לבן בבחינת הבגרות במדעי המחשב מחר
![]()
אני לגמרי מאמין בך..
בסוף זה בסה"כ לשבת וללמוד..
ברור, כנראה שאני פשוט לא יכול. "תכריח את עצמך" לא אפשרי.
16 מאי 2017, 14:38
שועל כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:בהצלחה לבן בבחינת הבגרות במדעי המחשב מחר
![]()
מה העונש?
16 מאי 2017, 14:49
16 מאי 2017, 14:49
16 מאי 2017, 14:52