18 יוני 2012, 21:09
jol9 כתב:נראה לי ספרד נוסעת הביתה היום. גול אחד קטן של הקרואטים וזה נגמר.
חרא משחק עד עכשיו.
18 יוני 2012, 21:13
felix_r כתב:jol9 כתב:נראה לי ספרד נוסעת הביתה היום. גול אחד קטן של הקרואטים וזה נגמר.
חרא משחק עד עכשיו.
כל כך רציתי שזה יקרה, אבל השופט לא רצה...
18 יוני 2012, 21:32
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:נראה לי ספרד נוסעת הביתה היום. גול אחד קטן של הקרואטים וזה נגמר.
חרא משחק עד עכשיו.
כל כך רציתי שזה יקרה, אבל השופט לא רצה...
לאאאא. הקבוצות הטובות צריכות לעלות. לקרואטים לא ממש מגיע.
19 יוני 2012, 20:06
19 יוני 2012, 20:26
19 יוני 2012, 20:32
yiffy כתב:וואו...
צוחקים צוחקים ואנגליה מסיימת ראשונה בבית.
19 יוני 2012, 20:34
19 יוני 2012, 20:35
Holiday_Armadillo כתב:אז גמר צרפת-ספרד כבר לא יהיה לנו
19 יוני 2012, 20:36
19 יוני 2012, 20:46
LIAV10 כתב:מי זה השחקן של אנגליה עם המצח נצח והתספורת המוזרה??
(חח לא רוני, שחור) הוא נראה אחד המלחיצים..
19 יוני 2012, 20:52
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מי זה השחקן של אנגליה עם המצח נצח והתספורת המוזרה??
לסקוט
השיער שלו מזוויע אבל זה בגלל שבתור ילד הוא עבר תאונת דרכים והמכונית גררה אותו למרחק לא קטן
הצלקות שיש לו על הראש לא מאפשרות לשיער שלו לצמוח באופן מלא על כל הראש
19 יוני 2012, 20:56
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מי זה השחקן של אנגליה עם המצח נצח והתספורת המוזרה??
לסקוט
השיער שלו מזוויע אבל זה בגלל שבתור ילד הוא עבר תאונת דרכים והמכונית גררה אותו למרחק לא קטן
שיגלח וזהו, זה נראה נורא.
19 יוני 2012, 20:57
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מי זה השחקן של אנגליה עם המצח נצח והתספורת המוזרה??
לסקוט
שיגלח וזהו, זה נראה נורא.
זה גם מה שאני אמרתי
אני לא חושבת שבא לו
19 יוני 2012, 20:58
20 יוני 2012, 05:25
Holiday_Armadillo כתב:עשו לאוקראינים את מה שעשו לאנגלים בגמר
למה להוסיף עוד שופט פה ועוד שופט שם אם אותם דברים ממשיכים לא להישרק(כדור מעבר לקו, פנדלים וכו')?
20 יוני 2012, 05:47
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עשו לאוקראינים את מה שעשו לאנגלים בגמר
למה להוסיף עוד שופט פה ועוד שופט שם אם אותם דברים ממשיכים לא להישרק(כדור מעבר לקו, פנדלים וכו')?
אני עוד לא ראיתי שום דבר שאחד השופטים האלה עשה ששינה את המשחק. אמנם אני לא רואה הרבה כדורגל, אבל בכל זאת - שמים
שם גלמים, משלמים להם ים כסף, והתרומה שלהם היא אפסית לחלוטין.
אני דווקא אוהד את אנגליה די מאז ומעולם, אבל זה כ"כ הרגיז אותי, שרציתי שהאוקראינים ישוו. פשוט בושה.
20 יוני 2012, 17:06
Dperk כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עשו לאוקראינים את מה שעשו לאנגלים בגמר
אני עוד לא ראיתי שום דבר שאחד השופטים האלה עשה ששינה את המשחק. אמנם אני לא רואה הרבה כדורגל, אבל בכל זאת - שמים
אני דווקא אוהד את אנגליה די מאז ומעולם, אבל זה כ"כ הרגיז אותי, שרציתי שהאוקראינים ישוו. פשוט בושה.
זה פיפ"א, במקום לעשות את הדבר הנכון והמתבקש ולהתיר שימוש במצלמות כמו בטניס וברוב סוגי הספורט, הולכים עקום ומוסיפים שני שופטים שלא עושים שום דבר. לדעתי ההסבר היחידי הוא שחוץ מלחלק עוד קצת כספים לאוכלי חינם פיפ"א רוצה גם לשמר שליטה מסוימת על תוצאות המשחקים.
20 יוני 2012, 17:52
jol9 כתב:Dperk כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עשו לאוקראינים את מה שעשו לאנגלים בגמר
זה פיפ"א, במקום לעשות את הדבר הנכון והמתבקש ולהתיר שימוש במצלמות כמו בטניס וברוב סוגי הספורט, הולכים עקום ומוסיפים שני שופטים שלא עושים שום דבר. לדעתי ההסבר היחידי הוא שחוץ מלחלק עוד קצת כספים לאוכלי חינם פיפ"א רוצה גם לשמר שליטה מסוימת על תוצאות המשחקים.
כן... אין הסבר אחר כנראה.
אבל זה דווקא משמח שהארגון הזה מתבזה. רק ככה משהו שם ישתנה.
בנושא קצת אחר - מאוד אהבתי את התגובה של אולג בלוחין. יש סרטון באתר של ספורט5. בניגוד למה שרשום, הוא בכלל לא התלהם. ענה לעניין, והגן על השחקנים שלו.
העיתונאי ביקר אותו, באופן דומה למה שאנחנו רואים בתקשורת שלנו, רק שכאן זה נעשה לרוב לא בפנים של הנוגעים בדבר. פעם אחת שקופמן העז
לתת ביקורת לא מכובדת בפנים של אדם, זה היה על צביקה והנבחרת שלו, וצביקה כמעט אכל אותו שם (למרות שהם חברים טובים), וכאן זה לא שונה.
20 יוני 2012, 19:25
Dperk כתב:
ישתנה משהו רק כשציבור האוהדים והתקשורת יתחילו למחות בפה מלא ולהזכיר את זה כל הזמן. גם במונדיאל 2010 היית סערה אחרי שנפסל לאנגליה שער חוקי ולא יצא מזה שום דבר.
התקשורת פה לרוב ברמה של מושאי הסיקור שלה. התרבות היא אותה תרבות. פה באמת כולם חכמים גדולים באולפן או כשהם כותבים לעיתון ופחות בראיון. אני זוכר שעומר בנוביץ מערוץ הספורט קיבל אגרוף לפנים מירמי אולמרט על שאלה שלא מצאה חן בעיניו
20 יוני 2012, 19:30
jol9 כתב:Dperk כתב:
ישתנה משהו רק כשציבור האוהדים והתקשורת יתחילו למחות בפה מלא ולהזכיר את זה כל הזמן. גם במונדיאל 2010 היית סערה אחרי שנפסל לאנגליה שער חוקי ולא יצא מזה שום דבר.
התקשורת פה לרוב ברמה של מושאי הסיקור שלה. התרבות היא אותה תרבות. פה באמת כולם חכמים גדולים באולפן או כשהם כותבים לעיתון ופחות בראיון. אני זוכר שעומר בנוביץ מערוץ הספורט קיבל אגרוף לפנים מירמי אולמרט על שאלה שלא מצאה חן בעיניו
כן אה...![]()
תכלס, בלוחין דיבר כמו גבר. רגוע ולעניין, ונתן לעיתונאי הזה להבין שהוא לא יכול לרדת על השחקנים שלו ולצאת מזה נקי.
בלי להיות קוף, ולצעוק - רגוע והחלטי. אהבתי.