העימות הנשיאותי הראשון-THE BIG BIRD DEBATE

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: העימות הנשיאותי הראשון-THE BIG BIRD DEBATE

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 נובמבר 2012, 22:04

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:עוד 12 שעות אובאמה יבחר לנשיא ארה״ב..

לצערי גם אני איבדתי תקווה
לעזאזל עם שיטת האלקטורים של ארה''ב

מה זאת השיטה הזאת?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MaccabiTA » 05 נובמבר 2012, 22:08

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה זאת השיטה הזאת?

וואלה בדיוק פרסמו כתבה שמסבירה את השיטה
http://news.walla.co.il/?w=/115/2582804
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 נובמבר 2012, 22:24

MaccabiTA כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה זאת השיטה הזאת?

קיצור אין שום סיכוי שרומני יבחר, אפילו לא קטן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MaccabiTA » 05 נובמבר 2012, 22:39

LIAV10 כתב:
MaccabiTA כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה זאת השיטה הזאת?

קיצור אין שום סיכוי שרומני יבחר, אפילו לא קטן..

לצערי (ולצערה של מדינת ישראל לדעתי) כנראה שזה לא יקרה..
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yiffy » 06 נובמבר 2012, 05:44

felix_r כתב:
Maccabikid כתב:
felix_r כתב:
Maccabikid כתב:מה דעת המומחים על הצהרת דונלד טראמפ - האם זה באמת יכול לשנות משהו? יכול באמת לעזור לרומני?
במידה ואובמה לא יפרסם כלום - אני מאמין שכן, השאלה היא מה יקרה במידה ואובמה יפרסם והכל יהיה בסדר?

לא חושב שזה יעשה משהו. במשך כל תקופת כהונתו של אובמה, הרבה מאוד אנשים ואירגונים דורשים ממנו הוכחות לגבי מקום לידתו האמיתי. לדעתי אין סיכוי לדעת את האמת

אבל ברגע שהוא לא יגיש - לא יבואו בטענות לאובמה - אם הכל כ"כ בסדר - למה מנעת 5 מיליון דולר מצדקה?

אם הוא יכל להציג הוכחות חותכות, הוא היה מציג אותן מזמן, ומשתיק את כל מחפשי הקונספירציות.
כנראה שמשהו שם לא ב 100% כשר, ולכן המסמכים של אובמה לעולם לא יוצגו לציבור הרחב.

בוקר טוב אליהו, המסמכים כבר הוצגו ואושרו במלואם לפני כמעט שנה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 06 נובמבר 2012, 14:28

טוב, אם להסתמך על הסקרים ועל השקלולים השונים שלהם שמוצעים ברשת (RCP, 538), סשה ומליה לא תצטרכנה להתחיל להוריד את הפוסטרים מהקירות בחדרים. תוצאות ההצבעה המוקדמת מעידות שנבאדה כבר די מונחת בכיס של אובמה (70% מהאוכלוסייה כבר הצביעה שם), מה שאומר שהוא בסה״כ צריך את אוהיו כדי לסגור את הסיפור. מוסיפים לזה את העובדה שיש לאובמה פער סביר באיווה ובניו-המפשיר ושהוא מוביל בקצת בקולורדו ובוירג׳יניה, והסיפור נראה די גמור.

הג׳וקר של קארל רוב ומיט רומני יכול להיות זכייה בפנסילבניה. המדינה עתירת האלקטורים תשנה לחלוטין את מאזן הכוחות ותגרום לאובמה להיות חייב לשים בכיס את כל המדינות בהן הוא מוביל כרגע על מנת לנצח. הבעיה מבחינת הרפובליקנים היא שרוב הפרשנים מעריכים שהפרסום שהושקע מצד השמרנים במדינה בשבוע האחרון מקרב אותם לזכייה בערך כמו שקפיצה במקום מקרבת אדם לירח.

תוכנית אישית שלי: לקום ב-02:30 ולראות מה המצב בוירג׳יניה ובפלורידה. אם אובמה זוכה באחת מהן (או בשתיהן), אפשר לחזור לישון ולשמוע את כל היתר בבוקר. אם לא - ייתכן שעומד בפניי לילה ארוך.

תוספת קטנה: מעניין יהיה לראות מה יהיו התוצאות בקונגרס. הרפובליקנים מן הסתם ישמרו על הרוב בבית הנבחרים (הבית התחתון), אך כעת עושה רושם שהדמוקרטים ישמרו על הרוב בסנאט ואולי אף יגדילו אותו. בעבר הרפובליקנים היו משוכנעים שהסנאט יהיה בידיהם. כעת, הם יהיו שמחים אם הפער ביניהם ובין הדמוקרטים לא יגדל אל מעבר למה שהוא כעת.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 נובמבר 2012, 15:03

MaccabiTA כתב:קיצור אין שום סיכוי שרומני יבחר, אפילו לא קטן..

לצערי (ולצערה של מדינת ישראל לדעתי) כנראה שזה לא יקרה..[/quote]
אולי אם היו נותנים לאזרחי מדינת ישראל זכות הצבעה המצב היה יכול להיות שונה....

אני מצטערת, אבל זה באמת מצחיק אותי כל מה שהיה בארץ בתקופה האחרונה, כל הכתבות והראיונות על הבחירות שם בניסיונות לשכנע את הישראלים איזה נשיא יותר טוב לישראל?? למה זה חשוב?? זה לא שאנחנו יכולים להצביע!!
ואולי חוץ מאשר לכמה יהודים, זה לא ממש מעניין את האמריקאים מי נשיא יותר טוב לישראל, בערך כמו שזה לא מעניין אותנו מי ראש ממשלה יותר טוב לארה"ב כשנלך לקלפי ב22 לינואר...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2012, 15:34

הכתבות והראיונות בארץ נועדו להציג את היום שאחרי מבחינתנו. אי אפשר להאשים אף אחד שמתעניין בתוצאות. אני מניח שלא צריך להסביר למה זה קריטי לנו כישראלים.

תומכי אובאמה דואגים לציין את התמיכה הביטחונית הגדולה שלו במהלך הכהונה. אותי זה לא ממש מרשים. חילוקי הדעות שלו עם ביבי היו ידועים לכל, והוא ידע שבשביל לשמור על תמיכת היהודים בארצות הברית, הוא יצטרך להראות תמיכה בישראל.
כל עוד ביבי יהיה ראש הממשלה פה( ונראה שזה יהיה לא מעט זמן), הישראלים צריכים לקוות לזכייה של רומני. אנחנו צריכים לשאוף לנשיא אמריקאי שנמצא ביחסים טובים עם ראש הממשלה שלנו, גם אם אנחנו באופן אישי לא אוהבים אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 נובמבר 2012, 16:30

אני מבינה שה חשוב לנו כי בכל זאת, ארה"ב היא הספונסרית הראשית שלנו.
אבל זה באמת הגיע לרמה כאילו יש לא מעט (כולל המועמדים עצמם) שחושבים שמה שאנחנו רוצים אשכרה יכול להשפיע על התוצאות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yiffy » 06 נובמבר 2012, 16:56

חנו'ש כתב:אני מבינה שה חשוב לנו כי בכל זאת, ארה"ב היא הספונסרית הראשית שלנו.
אבל זה באמת הגיע לרמה כאילו יש לא מעט (כולל המועמדים עצמם) שחושבים שמה שאנחנו רוצים אשכרה יכול להשפיע על התוצאות.

האמת שאת צודקת בזה שאין לנו באמת יכולת השפעה. אמנם יש בישראל המון אזרחים אמריקאים עם זכות הצבעה, אבל רובם רשומים במדינות כמו ניו יורק, קליפורניה וניו-ג׳רזי שגם ככה ילכו לדמוקרטים. היהודים ״השווים״ הם הסבים והסבתות שבפלורידה ולא אלו שכאן. אני אישית אמנם תמיד מנסה לשכנע בעלי זכות הצבעה שאני פוגש בארץ להצביע לאובמה, אבל אני לא משלה את עצמי שזה באמת משפיע על תוצאת הבחירות. זה יותר עניין של פרנציפ.

לגבי ההשפעה עלינו: הדעה שלי הייתה ונשארה שאובחן הוא העדיף לישראל. זה לא רק העובדה שהוא העביר תמיכה צבאית בסדר גודל שמעולם (!!!) לא היה לישראל. הוא רואה את הפיכת האזור שלנו בעולם לשפוי כמטרה עליונה. מעבר לזה, אף אחד לא נותן את הדאעת על זה שכמות החרמות והתעמולה האנטי-ישראלית בעולם ירדה בהיקף חסר תקדים בעולם ב-4 השנים האחרונות. זה לא מקרה. העולם לא בהכרח שונא אותנו, אבל הוא כן תופס אותנו כגרורה אמריקאית. כשלארה״ב יש יותר עוצמה רכה ברחבי העולם, אנחנו נהנים משה. כשהמוניטין שלה בשפל שיא - אנחנו אוכלים אותה (ע״ע תקופת בוש). המציאות בשטח היא שהמפלגה הרפובליקנית, במתכונתה הנוכחית, היא שנואה בכל העולם. אפילו מנהיגים ימניים באירופה כמו סרקוזי וקמרון הביעו את מורת רוחם מדמויות המפתח במפלגה, לעומת תמיכה באובמה.

אני מסייג את דבריי בנקודה אחת: עבור מי שחושב שמפעל ההתנחלויות הוא סלע קיומנו ושאסור לוותר על מילימטר ממדינת ישראל, אין ספק שרומני הוא המועמד העדיף. בדומה לא שי הקונצנזוס בליכוד כמו ביבי וגידעון סהר גם הוא מאמין באמת ובתמים שהפלסטינים לא מעוניינים בשלום ולא ישכנעו אותו אחרת.

נקודה לסיום: ביבי ואובמה לא מסתדרים? זאת אך ורק אשמת ביבי. מהיום בו אובמה נבחר ישראל היום הפך לתעמולת שנאה משומנת נגדו תחת השרביט של שלדון אדלסון ועמוס רגב. ביבי גם הרשה לעצמו להתערב בבוטות בבחירות בארה״ב ע״י העלאה של נושאים לאג׳נדכ שהיום אנחנו כבר יודעים שאינם באמת בוערים עבורו (ע״ע הקו האדום בסתיו הבא). אני רק מקווה שהוא יפיק לקחים ולא יחזור על הטעויות המגוחכות הללו כי כנרה שהשניים הללו יצטרכו לסבול אחד את השני עוד לא מעט זמן.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2012, 17:22

אין ספק שבתקופת אובאמה האיזור שלנו הפך לאי של שפיות בעולם. הסורים, המצרים והלובים אכן ידועים בשפיותם.
רומני הוא המועמד העדיף לכל מי שאינו מעוניין לראות התנגחויות בין ביבי לאובאמה. האמירה שלך על ההתנחלויות היא בגדר גניבת דעת. זה כמו שאני אגיד שאובאמה הוא המועמד העדיף לכל מי שמעוניין לראות את האסלאם משתלט על העולם.

התמיכה הביטחונית הגדולה הייתה תוצאה ישירה של היחסים של אובאמה עם ביבי. אובאמה רצה להראות ליהודים באמריקה, שלמרות החיכוכים עם ביבי, הוא עדיין מחוייב לביטחון ישראל. נראה מה יהיה כשהוא כבר לא יצטרך את הקול היהודי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 נובמבר 2012, 18:01

למרות הטיעונים שלכם, ולמרות שאני אוהבת מאוד את המדינה שלי, אני הייתי ממליצה לאמריקאים להצביע למי שיותר טוב עבורם ואך ורק עבורם.
אנחנו נסתדר עם כל נשיא שלא יבוא כמו שהסתדרנו תמיד.
האמריקאים לעומת זאת, עם כל המשברים שלהם וכל הבעיות שלהם צריכים להתעסק בעיקר בזה כשהם הולכים לקלפי.
ואני באמת מקווה מכל הלב, שהאמריקאים יצביעו עבור מי שטוב להם, ולא מי שטוב לנו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 06 נובמבר 2012, 18:02

חוץ מהסיוע הביטחוני שלו לישראל, אובמה גרם בעיקר נזק במזרח התיכון. מי שהילל את האביב הערבי, מתוך בורות גמורה וחוסר הבנה בסיסי במזרח התיכון, ואמונה תמימה בזה שהעולם הערבי רוצה דמוקרטיה, התעורר בבוקר עם מצרים שנשלטת ע''י האחים המוסלמים. בינתיים בסוריה אנשים נרצחים מידי יום בזכות השאיפה המשותפת של כל הצדדים שם לדמורקטיה. האביב הערבי הוא פשוט שם נרדף לפסטיבל מזעזע של רצח. חוץ מזה, אני מדמיין את התגובה של האמריקאי הממוצע שראה אותו משתחווה לנשיא סעודיה. אני חוזר- נשיא המעצמה הגדולה משתחווה לנשיא סעודיה. הסיוע האמריקאי חשוב לנו, אבל יותר חשוב שבראשה לא יעמוד אידיוט שנבחר בעיקר בזכות צבע העור שלו(כן כן). חבל שהתקשורת השמאלנית שטפה את המוח של כמה אנשים פה לגבי רומני.

דרך אגב- האזור שלנו לא יהפוך ל"שפוי". זה בדיוק הטעות של אובמה. אני מציע לכם לקרוא את הכתבה הזאת, ולהבין למה אלה שמסביבנו מבינים בעיקר את הכוח של ה M-16 והקלצ'ניקוב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4301760,00.html
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 נובמבר 2012, 18:11

שחף כתב: חבל שהתקשורת השמאלנית שטפה את המוח של כמה אנשים פה לגבי רומני.

יכול להיות שהתקשורת שלנו שמאלנית, אבל לפי הכתבה הזו, כנראה שגם התקשורת האמריקאית שמאלנית:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4296541,00.html
כמעט כל הקטעים יורדים הרבה יותר חזק על רומני מאשר על אובמה שמאוד אהוד על כל המנחים.
אז אולי זה לא קטעים מייצגים, אבל אני לא ממש מכירה את הטלוויזיה האמריקאית כדי לדעת.... :oops
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 נובמבר 2012, 20:26

חנו'ש כתב:

יכול להיות שהתקשורת שלנו שמאלנית, אבל לפי הכתבה הזו, כנראה שגם התקשורת האמריקאית שמאלנית:
כמעט כל הקטעים יורדים הרבה יותר חזק על רומני מאשר על אובמה שמאוד אהוד על כל המנחים.
אז אולי זה לא קטעים מייצגים, אבל אני לא ממש מכירה את הטלוויזיה האמריקאית כדי לדעת.... :oops

ברור שהתקשורת באמריקה שמאלנית
זה בעיקר בגלל שרוב ה''עיתונאים'' הם כוכבים בהוליווד וכל הוליווד שמאלנים

הרוב ב-NBA בעד אובמה..''מעניין''
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2583287
אפשר לפחות להפסיק להעמיד פנים שזה ששחורים מצביעים לאובמה זה לא בגלל הצבע\מגניבות?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 נובמבר 2012, 20:46

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

ברור שהתקשורת באמריקה שמאלנית
זה בעיקר בגלל שרוב ה''עיתונאים'' הם כוכבים בהוליווד וכל הוליווד שמאלנים

הרוב ב-NBA בעד אובמה..''מעניין''
אפשר לפחות להפסיק להעמיד פנים שזה ששחורים מצביעים לאובמה זה לא בגלל הצבע\מגניבות?

לא חשבתי שבוב קוזי בחיים, לא יודע למה..
הוא שיחק לפני 40-50 שנים בערך, לא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 נובמבר 2012, 20:49

הוא בן 84..שיחק עד שנת 1970
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 נובמבר 2012, 20:54

Holiday_Armadillo כתב:הרוב ב-NBA בעד אובמה..''מעניין''

מזכיר לי שלפני 4 שנים כשאובמה נבחר, עודד בן עמי ראיין את דריק שארפ שסיפר לו כמה הוא נרגש מזה.... :heart
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 נובמבר 2012, 20:54

יש לי שתי שאלות..
קודם כל מהו הלו״ז (הכרזת כל מדינה ונאום הניצחון), אם אפשר לינק בבקשה?
אפשר בבקשה גם לינק שמפרט כמה אלקטורים יש לכל סטייט?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 נובמבר 2012, 21:16

לא מצאתי לוח זמנים..לא חושבת שאפילו למדיה האמריקאית יש
מה שכן, התוצאות הראשונות יתחילו להגיע בערך ב-6 אחה''צ אצלם שזה עוד שעה וקצת

הנה מפה
תמונה