חיסולים ותקיפות בעזה - מבצע עמוד ענן יצא לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיסולים ותקיפות בעזה

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 15 נובמבר 2012, 18:06

felix_r כתב:ב30-40 הדקות האחרונות היו לנו 4 אזעקות כפולות ו 6-10 פיצוצים בכל פעם

תהיו חזקים שם.
ראיתי קצת הודעות קודמות שלך,
יפה שאתה מצליח לשמור על הומור אפילו ברגעים כאלה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2012, 18:08

MTA2311 כתב:תעופו משם. זאת רק ההתחלה

אם אני עף לאנשהו אז זה רק לחו"ל...

עדיף להיות בבית
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2012, 18:10

Mta_atic כתב:תגובה לא פחות צינית מזו ששחררו הסורים:

רוסיה: תגובת ישראל בעזה חסרת פרופורציות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4306097,00.html

מעניין איך הקצב פוטין מגדיר תגובה פרופורציונאלית.

אצל פוטין זה הולך הפוך. אם היו שם 5000 הרוגים, אז הוא היה משבח את ההתנהלות ואומר שישראל בסה"כ מנסה להגן על עצמה, כמו שרוסיה
הגנה על עצמה מול צ'צ'ניה...

אבל דווקא פוטין צודק, והוא מנהיג יחיד של מעצמה שיודע לדבר ערבית... כוח זה שם המשחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 נובמבר 2012, 18:14

אתה גם חושב שצריך לכבוש מחדש את הרצועה ולהחזיר שם את התושבים למשטר צבאי כמו בימי בן גוריון? הם אפילו יודו לנו על זה (בסתר כמובן).
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2012, 18:17

שחף כתב:אתה גם חושב שצריך לכבוש מחדש את הרצועה ולהחזיר שם את התושבים למשטר צבאי כמו בימי בן גוריון? הם אפילו יודו לנו על זה (בסתר כמובן).

לא אמרתי שאני רוצה את זה. בכלל לא.

אני לא רוצה להיכנס למה צריך או לא צריך לעשות. עושה רושם שדווקא שני מנהיגים מושמצים עושים בינתיים את העבודה כמו שצריך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 נובמבר 2012, 18:20

אני אישית חשבתי שזה רע עד עכשיו. אבל אין שום סיבה שכל 4 שנים יחליטו שנכנסים בהם אחרי כמה סבבים שבהם הם יורים מאות רקטות על ישראל. צריך מבצע אפקטיבי, כמו חומת מגן שחיסל את טרור המתאבדים.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2012, 18:22

~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:
sweety כתב:אני לא מבינה את כל אלו ששמחים שת"א חוטפת. למה אני צריכה להתנצל על זה שאני גרה בת"א?? זה אומר שלא אכפת לי מתושבי הדרום? מה זה השמחה לאיד המגעילה הזאת אני בחיים לא אאחל למישהו לחוות אזעקה אפילו אם היא אזעקת שווא קל וחומר כשמדובר באתרעה אמתית.

אני גר בתל אביב. נראה לך שאני באמת שמח שתל אביב סופגת?
מי שהיה צריך להבין את מה שכתבתי הבין.

עכשיו הבנתי אותך קצת יותר טוב.
אבל עדיין, בוא נרגע מכל זיק של דיבור על תל אביב או הדרום כאילו שזה ישראל וזה חו"ל.

אם אני חושב בצורה שקולה, אני מבין באיזושהי צורה את טענות השמאל שיש לחפש פתרונות שירגיעו ולא ילבו עוד אש,
הבעיה היא שאותו שמאל לא מכניס לראש שחלק מהצד הערבי מונה חלאות אדם
שהעולם הנאיבי והמטומטם מתעלם ממנו, ונותן לגיטימציה לעולם הערבי להטיף שקרים של חולי נפש על זה ש"ישראל מתנהגת כברברית"
פשוט הזוי.

אור צודק לחלוטין בכל הויכוח הזה, והוא אפילו היה עדין מדי.
יש גבול לציניות. חביב מקצין את עמדת התקשורת השמאלנית, כשדקה לפני המבצע היא מבקרת את הממשלה, ומראיינת אזרחים שזועקים לממשלה לפעול, ולמגר את הטרור
ואת הירי, ודקה אחרי המבצע הם כבר שואלים את השרים שמתראיינים, על איך תושבי הדרום הולכים להתמודד עם האזעקות והטילים.
שתי דקות אחרי, הם כבר מדברים על איך צריך ואפשר לצאת מהמבצע הזה.

פאקניג פאת'טיק.

רוני דניאל הוא אמנם מתוייג כעיתונאי מתלהם ומיליטנט, אבל הוא היחידי שם שמדבר לעניין לפני המבצע, תוך כדי המבצע ולאחריו.
אין שום סיבה להפסיק את המבצע הזה עכשיו, מבלי להנחית עליהם עוד ועוד מכות.
אני אומר את זה כתושב הדרום, שהפסיד יום עבודה (ובטח אפסיד עוד בשבוע הבא), ורץ כל עשר דקות לממ"ד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 15 נובמבר 2012, 18:22

jol9 כתב:

אצל פוטין זה הולך הפוך. אם היו שם 5000 הרוגים, אז הוא היה משבח את ההתנהלות ואומר שישראל בסה"כ מנסה להגן על עצמה, כמו שרוסיה

אבל דווקא פוטין צודק, והוא מנהיג יחיד של מעצמה שיודע לדבר ערבית... כוח זה שם המשחק.

לא הבנתי איפה הטרוריסט הזה צודק?
הרי העולם שונא שישראל מצליחה להתגונן למרות 300 רקטות שנורות אליה במשך רק יום אחד.
פוטין לא מתבייש להשוות בין הישראלים לפלסטינים בעודו אומר ש"על שני הצדדים להמנע מאלימות" כשהוא מביע התנגדות שווה לשני הצדדים,
למרות שמצד אחד יורים על אזרחים בכוונה תחילה (רצח) ומהצד השני עושים הכל בשביל לא לפגוע בחפים מפשע (פעולה צבאית בלתי נמנעת כתוצאה מהטרור נגדנו)
~Box & 1~

הודעהעל ידי שחף » 15 נובמבר 2012, 18:27

חביב צריך להודות בעיקר לרבין, פרס וביילין שהחליטו שלדבר עם טרוריסטים זה רעיון טוב, ולשרון הדביל שהחליט לפנות יישובים והגדיל לחמאס את הטווח של הירי.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2012, 18:35

~Box & 1~ כתב:
jol9 כתב:

הרי העולם שונא שישראל מצליחה להתגונן למרות 300 רקטות שנורות אליה במשך רק יום אחד.
פוטין לא מתבייש להשוות בין הישראלים לפלסטינים בעודו אומר ש"על שני הצדדים להמנע מאלימות" כשהוא מביע התנגדות שווה לשני הצדדים,
למרות שמצד אחד יורים על אזרחים בכוונה תחילה (רצח) ומהצד השני עושים הכל בשביל לא לפגוע בחפים מפשע (פעולה צבאית בלתי נמנעת כתוצאה מהטרור נגדנו)

:happy2
לא באמת התכוונתי למה שכתבתי. פוטין מרשה לעצמו מה שהוא רוצה כמו איזה מנהיג של צפון קוריאה. אין מה לעשות עם זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2012, 18:39

שחף כתב:חביב צריך להודות בעיקר לרבין, פרס וביילין שהחליטו שלדבר עם טרוריסטים זה רעיון טוב, ולשרון הדביל שהחליט לפנות יישובים והגדיל לחמאס את הטווח של הירי.

האמת שאם שרון לא היה נופל למשכב, יכול להיות שכראש ממשלה, הוא היה עושה עבודה טובה יותר מאולמרט שבעצם איפשר לחמאס להפוך את הירי
על הערים הגדולות של הדרום, לדבר סטנדרטי.
בכל זאת שרון הוא זה שעשה את חומת מגן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 נובמבר 2012, 18:42

שרון פינה התנחלויות והכניס את אשקלון ואשדוד לטווח הירי. מה הוא היה עושה אחר כך זה עניין אחר.
שחף

הודעהעל ידי MaccabiTA » 15 נובמבר 2012, 20:44

רק אותי מסקרנת ההתייחסות לטיל שנורה על תל אביב? הדבר היחיד שאומרים זה 'לא הייתה פגיעה בקרקע'.. יירוט פשוט של כיפת ברזל זה כנראה לא, כי אחרת זה מה שהיה נכתב
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 נובמבר 2012, 20:47

MaccabiTA כתב:רק אותי מסקרנת ההתייחסות לטיל שנורה על תל אביב? הדבר היחיד שאומרים זה 'לא הייתה פגיעה בקרקע'.. יירוט פשוט של כיפת ברזל זה כנראה לא, כי אחרת זה מה שהיה נכתב

הטיל פשוט לא פגע בתל אביב, אלא בשטח פתוח הרחק מהעיר. בגלל זה נאמר שלא הייתה פגיעה בקרקע (של ת"א)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 נובמבר 2012, 20:59

שמואל1 כתב:
MaccabiTA כתב:רק אותי מסקרנת ההתייחסות לטיל שנורה על תל אביב? הדבר היחיד שאומרים זה 'לא הייתה פגיעה בקרקע'.. יירוט פשוט של כיפת ברזל זה כנראה לא, כי אחרת זה מה שהיה נכתב

הטיל פשוט לא פגע בתל אביב, אלא בשטח פתוח הרחק מהעיר. בגלל זה נאמר שלא הייתה פגיעה בקרקע (של ת"א)

אולי נפל בים?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 נובמבר 2012, 21:01

~Box & 1~ כתב:
jol9 כתב:

התייחסות ל-2 הצדדים באופן שווה זה עוד יחסית סביר, השגריר הסיני אמר שצריך להפסיק את האלימות ובעיקר מצד ישראל!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MaccabiTA » 15 נובמבר 2012, 21:43

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:

אולי נפל בים?? :unsure

נשמע הסבר הגיוני אבל היו דיווחים על פיצוצים.. למרות שאין לי מושג איך בדיוק נשמעת פגיעת טיל בים חח
לשמואל-אם ככה יותר הגיוני שהיו אומרים שפשוט נפל בשטח פתוח, כמו שעושים במקרים כאלה כל הזמן.
לא יודע אולי אני סתם מתקשה בהבנת הנקרא :D
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי rc4991 » 15 נובמבר 2012, 22:55

חביב אתה מאוד נאיבי אם אתה חושב שניתן לנהל משא ומתן עם הפלשתינים ובמיוחד עם חמאס
הרי ברור שכל מה שהם מבינים זה רק כח וכל עוד לא נמחק מהמפה הם לא יפסיקו בפעולות שלהם
ושלא תחשוב שאני איזה ימני קיצוני אני פשוט ריאלי ומגבה במאה אחוז את כל ההתנהלות של הממשלה במבצע הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 נובמבר 2012, 23:04

רלוונטי מתמיד בעיני:
http://www.youtube.com/watch?v=tIw7_icEkHg
ועדיין התקשורת מלאה בגועל נפש שמאלני
שחף

הודעהעל ידי michael » 16 נובמבר 2012, 04:56

שמעתי שיש הרבה מאוד כתבים שמחכים בכניסה לבית החולים בעזה בהמתנה "לעשרות ילדים חפים מפשע" שהצבא הישראלי ירה עליהם.
שימשיכו להתאכזב ולאכול את הכובע.
ככל שהמבצע יותר "נקי" מבחינתינו ככה הלגיטימציה הבינלאומית לפעול נגד החמאס גדולה יותר והלחץ להפסקה קטן יותר.

יהיה נפלא אם המבצע יסתיים כשאסמעיל הנייה או מחמוד אזהר יהיו עם כרטיס לכיוון אחד - השמיימה.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים