כאן מדברים על הכל
17 פברואר 2013, 01:15
גמר מול נלבנדיאן. יהיה מעניין
17 פברואר 2013, 01:22
yiffy כתב:גמר מול נלבנדיאן. יהיה מעניין

מאוד מפתיע שאלמגרו ומונאקו מבזבזים את הטורנירים האלה.
הרי אלה המשטחים שלהם, ואלה הטורנירים שלהם... לא ברור.
אחרי שראיתי את רפא בקושי מנצח את ברלוק ואת אלמונד (או איך שקוראים לו) שהם שחקני סיבוב ראשון בRG לכל היותר, אז לדעתי אין לו
הרבה מה למכור מול נלבי, שיפעיל לחץ על כל סרב ועל כל כדור גבוה לאמצע המגרש.
17 פברואר 2013, 11:35
לרפא גם קשה באופן מסורתי עם שחקנים עם בק-הנד טוב. יחד עם זאת, כמו שכבר אמרת, נלבי שמן וזקן.
17 פברואר 2013, 12:55
yiffy כתב:לרפא גם קשה באופן מסורתי עם שחקנים עם בק-הנד טוב. יחד עם זאת, כמו שכבר אמרת, נלבי שמן וזקן.
זה נכון אבל לא נראה לי שזה יעזור לו היום
17 פברואר 2013, 20:12
מזל טוב לרפא על התואר הראשון העונה. העניינים מתחילים להיראות קצת טוב יותר.
ובאותה מידה, עצוב לראות מה נשאר מנלבנדיאן של היום. הגיע הזמן שיעבור למאסטרס (במובן הזקן של המילה).
17 פברואר 2013, 20:25
yiffy כתב:ובאותה מידה, עצוב לראות מה נשאר מנלבנדיאן של היום. הגיע הזמן שיעבור למאסטרס (במובן הזקן של המילה).
כנראה בעונת פרישה. נראה לי שהוא עדיין משחק בעיקר בשביל הדייויס.
17 פברואר 2013, 20:37
misha כתב:yiffy כתב:ובאותה מידה, עצוב לראות מה נשאר מנלבנדיאן של היום. הגיע הזמן שיעבור למאסטרס (במובן הזקן של המילה).
כנראה בעונת פרישה. נראה לי שהוא עדיין משחק בעיקר בשביל הדייויס.
גם הצעירים של ארגנטינה עדיפים עליו (וזה עוד לפני דל-פוטרו ומונאקו). עצוב לראות את החבר'ה האלה סוחבים ככה את השנים האחרונות. גם מצבו של יואיט לא הרבה יותר טוב ורודיק פרש לפני שזה נעשה ממש מזעזע. ככה בערך זה גם היה עם סאפין, רק בגיל עוד יותר צעיר.
הזקנצ'יקים היחידים שעוד יש להם מה למכור בסבב הם פדרר, סטפאנק והאס (שהוא באמת תופעה). פרר נמצא בדיוק על הגבול אז הוא עדיין לא זקן מבחינתי.
17 פברואר 2013, 22:04
אני מניח שיתנו לו לשחק רק בזוגות כמו במפגש האחרון נגד גרמניה. אחרי כמעט 50 משחקי דייויס ו-3 סגנויות, יכול להיות מתוק לסיים את הקריירה עם תואר. מגיע לו.
אבל כנראה לא יקרה כי דל פוטרו החליט לוותר על דייויס העונה.
17 פברואר 2013, 22:20
וואי איזה כיף לחזור מאוחר ולראות את זה...
ברוכים השבים רפא!!
עדיין, הדרך עוד ארוכה ארוכה...
21 פברואר 2013, 23:50
or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:סוף סוף אפשר לראות משחק של מכבי וגם ליהנות,
המשחק הזה סוגר שבוע ספורטיבי מושלם מבחינתי (חבל שווימבלדון לא השבוע).
באמת חבל. היה מתאים לי לחגוג את השלישי.
יש יותר סבירות שאיזה רוסול יגיח שוב מאשר השלישי, לפחות כך אני מקווה
אך לשמיני ההיסטורי יש סיכוי רב. (בוודאי שאם היה מתרחש השבוע שהכל הולך)
סיכוי רב יותר שהוא יצטרך ילד שיעזור לו לעבור את הכביש, או מסכת חמצן במשחק נגד החומה הסרבית או הקוסם הסקוטי
כשהיסטוריה מונחת על הכף לא הייתי מהמר נגד פדרר.
למרות כל הנסיבות ולמרות שהוא נראה ברוטרדאם מזעזע.
לדעתי השנה הזאת הולכת להיות בסימן נובאק-מארי.
יש סיכוי טוב לנובאק לקחת את הסלאם היחיד שחסר לו (הרולאן) ולמארי לעשות את קפיצת המדרגה ולהגיע לגמר ווימבי.
אין מה לעשות - זה הכוח המוביל עכשיו והם מנצלים את ההזדקנות של פדרר ואת הפציעה של רפא בשביל לשלוט בסבב.
22 פברואר 2013, 00:03
מסכים לחלוטין, זו משאלת לב שרוג'ר ייזכה בווימבי השנה ויעשה היסטוריה למרות שהסיכויים נמוכים.
בכל מקרה, דג'וקוביץ' מסתמן כפייבוריט ברור לרולאן עד שנדאל יוכיח אחרת במונטה קרלו ורומא.
ובווימבי וארה"ב מסתמן כמאבק בין דג'וקוביץ' למארי. אבל יש לי תחושה חזקה שהשנה שחקן לא מהטופ 4 ייקח את אחד הסלאמים ונראה לי שזה יהיה אחד מצונגה, ברדיך או דלפו.
למען האמת אני מתגעגע לגמר סלאם של פדרר-נדאל למרות כל האכזבות מול נדאל.
גמרים של דג'וקוביץ' - מארי עם הטניס נטול ההשראה והרובוטי שלהם נמאס, שאני יותר נדהם מהכושר הגופני הנפלא מאשר מהטניס, וגם היריבות ביניהם אפורה משהו.
22 פברואר 2013, 00:24
or163 כתב:מסכים לחלוטין, זו משאלת לב שרוג'ר ייזכה בווימבי השנה ויעשה היסטוריה למרות שהסיכויים נמוכים.
בכל מקרה, דג'וקוביץ' מסתמן כפייבוריט ברור לרולאן עד שנדאל יוכיח אחרת במונטה קרלו ורומא.
ובווימבי וארה"ב מסתמן כמאבק בין דג'וקוביץ' למארי. אבל יש לי תחושה חזקה שהשנה שחקן לא מהטופ 4 ייקח את אחד הסלאמים ונראה לי שזה יהיה אחד מצונגה, ברדיך או דלפו.
למען האמת אני מתגעגע לגמר סלאם של פדרר-נדאל למרות כל האכזבות מול נדאל.
גמרים של דג'וקוביץ' - מארי עם הטניס נטול ההשראה והרובוטי שלהם נמאס, שאני יותר נדהם מהכושר הגופני הנפלא מאשר מהטניס, וגם היריבות ביניהם אפורה משהו.
אתה צודק.
היריבות בינהם היא אפורה על רקע היריבות בין רוג'ר ורפא על 28 תארי הGS המשותפים שלהם.
ככה גם נראה משחק כשקיר פוגש קיר. אין מה לעשות לגבי זה.
אני לא חושב שברדיץ' או מישהו מהאחרים מספיק בשל וחזק מנטלית בשביל לזכות בטורניר GS.
אפילו שרפא כרגע בסימן שאלה, עדיין אותו אחד יצטרך לעבור לפחות שניים מבין נובאק, מארי ורוג'ר, ואני לא רואה מי יכול לעשות את זה כרגע.
אולי ברדיץ' שכבר עשה את זה בווימבלדון. אולי דלפו שניצח את רפא ואת רוג'ר בדרך לתואר ההיסטורי שלו בניו יורק.
אבל הסיכויים לא לטובתם.
24 פברואר 2013, 22:12
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 38205.htmlרוג'ר מאמין בעצמו ואין לו סיבה לא להאמין. כבר 2-3 שנים שגומרים לו את הקריירה ומחכים שיפרוש, והוא ממשיך בשלו.
זכה ב2-3 סלאמים, זכה בכמה מאסטרסים, זכה בWTF, זכה במדליית כסף בלונדון וכמובן שבר את שיא השבועות במקום הראשון.
כבוד!!
בינתיים בסבב פרר ממשיך כהרגלו להיות שחקן שלא מפסיד למישהו שהוא לא מהG4, וזוכה בטורניר בארגנטינה.
לדעתי אם רפא יצליח להגיע לגמר (ונכון לעכשיו, זאת לא נראית משימה פשוטה בכלל עבורו), הוא לא יעבור את פרר שם.
צריך לשחק טוב יותר ויציב יותר ממה שהוא שיחק מאז שחזר.
25 פברואר 2013, 23:09
אני לא מבין איך רוג'ר בכלל הפסיד את מערכה לג'אזירי הזה,
הוא לא היה צריך להגיע איתו למצב של 5-5 במערכה הראשונה מלכתחילה, אלא לגמור את המערכה הרבה יותר מוקדם,
מזל שבמערכה השנייה והשלישית הוא התעשת והציג טניס טוב לפרקים ממושכים יחסית לרוג'ר הנוכחי.
26 פברואר 2013, 00:40
or163 כתב:אני לא מבין איך רוג'ר בכלל הפסיד את מערכה לג'אזירי הזה,
הוא לא היה צריך להגיע איתו למצב של 5-5 במערכה הראשונה מלכתחילה, אלא לגמור את המערכה הרבה יותר מוקדם,
מזל שבמערכה השנייה והשלישית הוא התעשת והציג טניס טוב לפרקים ממושכים יחסית לרוג'ר הנוכחי.
זה באמת היה ביזיון. יחד עם זאת, אפשר לציין שג'אזירי (שיותר דומה לשחקן באולינג מאשר לשחקן טניס) הציג טניס לא רע בכלל במערכה הראשונה.
26 פברואר 2013, 07:44
איזה הגזמות... אפשר לחשוב שפדרר הגיע במוד של גמר ווימבלדון.
כולם מפסידים מערכות מדי פעם.
26 פברואר 2013, 16:33
פורסם שרפא מוותר על IW ועל מיאמי וייקח את הזמן שהוא צריך בשביל להתכונן לעונת החימר שמתחילה באפריל לקראת השיא של העונה
בסוף מאי.
הדבר החיובי... אין בעצם שום דבר חיובי בהודעה הזאת.
מה שמציק לי בעיקר זה שהוא יגיע לטורנירים החשובים על החימר, כשהטניסאי המשמעותי היחיד בו נתקל במשך שנה שלמה כמעט (במקרה והוא יגיע לגמר
בטורניר באקפולקו) הוא דויד פרר.
אני מקווה שלא נראה כאן מציאות חדשה של בניית הschedule של רפא, כי לא בא לי לראות אותו במשך 3 חודשים בשנה וזהו...
26 פברואר 2013, 16:41
כנראה הברכיים עדיין לא מוכנות למאמץ של מגרשים קשים.
חבל לי שהוא לא משתתף, למרות שאיני נמנה על אוהדיו אפשר להרגיש בחסרונו,
נגזר מכך שמפגש פוטנציאלי בין פדרר לנדאל יוכל לקרות רק בעוד 3 חודשים לפחות, כי פדרר הודיע שלאחר אינדיאן וולס הוא לוקח הפסקה בת חודשיים,
הודעה מצערת לכשעצמה, אך מתבקשת כנראה בגילו ובכושרו .
26 פברואר 2013, 16:42
jol9 כתב:פורסם שרפא מוותר על IW ועל מיאמי וייקח את הזמן שהוא צריך בשביל להתכונן לעונת החימר שמתחילה באפריל לקראת השיא של העונה
בסוף מאי.
הדבר החיובי... אין בעצם שום דבר חיובי בהודעה הזאת.
מה שמציק לי בעיקר זה שהוא יגיע לטורנירים החשובים על החימר, כשהטניסאי המשמעותי היחיד בו נתקל במשך שנה שלמה כמעט (במקרה והוא יגיע לגמר
בטורניר באקפולקו) הוא דויד פרר.
אני מקווה שלא נראה כאן מציאות חדשה של בניית הschedule של רפא, כי לא בא לי לראות אותו במשך 3 חודשים בשנה וזהו...
יוצא מצב שנדאל משתתף בטורנירים כאשר פדרר נח, ופדרר מתחרה כאשר נדאל נח.
שיתאמו לפחות את הלו"ז
26 פברואר 2013, 17:10
בסוף פדרר ונדאל יוכלו להיפגש ברבע גמר של איזה טורניר או אפילו בשמינית