23 אוקטובר 2011, 14:27
23 אוקטובר 2011, 14:36
23 אוקטובר 2011, 14:39
23 אוקטובר 2011, 15:03
23 אוקטובר 2011, 15:23
23 אוקטובר 2011, 17:50
misha כתב:סיטי עשתה בהם מהם מעשים שאפילו בסדום ועמורה לא עשו. בתור שונא יונייטד - נהניתי
23 אוקטובר 2011, 18:18
asafb96 כתב:בנו שם קבוצה לתפארת. אגב, מה נסגר עם טבס? לדעתי הם צריכים לבעוט אותו משם (או שכבר העיפו אותו, לא ממש עקבתי אחריהם בזמן האחרון)
הם בנו קבוצה לתפארת. אגוארו-בלוטלי-דזקו זה התקפה מפחידה. עם ג'יימס מילנר ונאסרי על הקוו[url]ם[/url], סילבה שמנהל את המשחק, ועם דה יונג וטורה מאחורה, יש להם קבוצה אדירה. כמו בשנים האחרונות, יש להם הגנה לא מי יודע מה, ולדעתי זה מה שיפיל אותם שיגעו לשלבים המכריעים באלופות, כי קלישי, קומפני וקולו טורה זה נחמד, אבל לא מספיק לדעתי. אבל יש שם פוטנציאל מפחיד. עדיין לא ברמה של בארסה וריאל לדעתי, אבל הם קבוצה נפלאה
23 אוקטובר 2011, 20:09
LIAV10 כתב:לא הבנתי מה היה הקטע בלקנות את הגנת ארסנל, קבוצה ללא הגנה..
24 אוקטובר 2011, 11:58
misha כתב:LIAV10 כתב:לא הבנתי מה היה הקטע בלקנות את הגנת ארסנל, קבוצה ללא הגנה..
הם סה"כ קנו שני שחקני הגנה מארסנל: קלישי(הקיץ) וטורה (לפני שנתיים). טורה כבר מזמן לא משחק (היה מושעה לתקופה ארוכה וגם כשחזר יושב על הספסל).
השלישייה המובילה שלהם בהגנה: קומפאני - לסקוט - ריצ'רדס. קלישי מועדף כמגן שמאלי על פני קלארוב.
24 אוקטובר 2011, 14:20
24 אוקטובר 2011, 14:43
asafb96 כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:לא הבנתי מה היה הקטע בלקנות את הגנת ארסנל, קבוצה ללא הגנה..
הם סה"כ קנו שני שחקני הגנה מארסנל: קלישי(הקיץ) וטורה (לפני שנתיים). טורה כבר מזמן לא משחק (היה מושעה לתקופה ארוכה וגם כשחזר יושב על הספסל).
השלישייה המובילה שלהם בהגנה: קומפאני - לסקוט - ריצ'רדס. קלישי מועדף כמגן שמאלי על פני קלארוב.
קומפני וקלישי הם שחקנים בכלל לא רעים, אני מאוד אוהב אותם. גם ריצ'רדס שחקן נחמד, אבל זה עדיין לא זה. לא הם יעצרו את מסי או רנאלדו
עוד דבר ששמתי לב בסגלים שלהם, יש שם ים של מגנים שמאליים. יש איזה 4-5 אם אני לא טועה, לא ברור לי.... זה כמו שלפני שנה-שנתיים היה להם ים של חלוצים, בלי קבוצה...
סך הכל, הם קבוצה טובה מאוד, אבל כמו שאמרת, יש להם דרך ארוכה כדי לזכות בצ'מפיונס. עוד 2-3 שחקנים, בעיקר בחלק ההגנתי, ואולי גם איזה שוער, והם יכולים ליהיות אחלה של קבוצה, כי מעמדת הקשר האחורי והלאה, הם מוכשרים מאוד. טורה, דה יונג, סילבה, נאסרי, מילנר, אגוארו, דזקו/באלוטלי, זה באמת קבוצת חלומות.
24 אוקטובר 2011, 14:59
misha כתב:asafb96 כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:לא הבנתי מה היה הקטע בלקנות את הגנת ארסנל, קבוצה ללא הגנה..
קומפני וקלישי הם שחקנים בכלל לא רעים, אני מאוד אוהב אותם. גם ריצ'רדס שחקן נחמד, אבל זה עדיין לא זה. לא הם יעצרו את מסי או רנאלדו
עוד דבר ששמתי לב בסגלים שלהם, יש שם ים של מגנים שמאליים. יש איזה 4-5 אם אני לא טועה, לא ברור לי.... זה כמו שלפני שנה-שנתיים היה להם ים של חלוצים, בלי קבוצה...
סך הכל, הם קבוצה טובה מאוד, אבל כמו שאמרת, יש להם דרך ארוכה כדי לזכות בצ'מפיונס. עוד 2-3 שחקנים, בעיקר בחלק ההגנתי, ואולי גם איזה שוער, והם יכולים ליהיות אחלה של קבוצה, כי מעמדת הקשר האחורי והלאה, הם מוכשרים מאוד. טורה, דה יונג, סילבה, נאסרי, מילנר, אגוארו, דזקו/באלוטלי, זה באמת קבוצת חלומות.
בשוער לא הייתי נוגע, ג'ו הארט מאוד מוכשר. יש להם 3 מגנים שמאליים: קלישי, קולארוב וברידג'. האחרון מיותר, שפוט לא הספיקו להיפטר ממנו.
כן, לא יזיק להם איזה בלם ברמה של טיאגו סילבה אבל גם ההגנה הנוכחית לא רעה. הגנה זה יותר מ4 שחקנים, זה גם תלוי בקשרים שמסכלים את הניסיונות מוקדם וכו'. אין היום קבוצה שיש לה רביעייה הגנתית מושלמת (בבארסה זה החלק הפחות טוב אבל מה זה משנה כשהקבוצה מחזיקה בכדור רוב הזמן. ואני לא מחזיק מהגנה של ריאל, הם עושים מלא טעויות).
זכיה בצ'מפיאונס זה תהליך, הם רק פעם ראשונה שם ויהיה להם קשה מול קבוצות מנוסות בשלב הנוקאוט (לא רק בארסה וריאל) וגם הם לא נראה לי בונים לזכות השנה. אבל עם כל הכסף שיש שם, כל מה שמצ'יני צריך זה לבקש.
24 אוקטובר 2011, 15:44
24 אוקטובר 2011, 16:09
misha כתב:הארט היה בין השוערים הטובים בליגה בשנתיים האחרונות (לפני שנתיים במדי בירמינגהם היה מדהים ונבחר לשוער השנה, בשנה שעברה היה עם הכי הרבה משחקים בלי לספוג), שוער מס'1 של הנבחרת (בלי מתחרים) וממעט לעשות טעויות. אין להם סיבה להחליף אותו.
לסקוט יכול לשחק כמגן שמאלי לשעת חירום אבל הוא קדום כל בלם וגם הבלם הפותח שלהם. זאבלטה הוא כלבויניק, יכול לשחק במספר תפקידים אבל הוא יותר קשר אחורי ומגן ימני מאשר מגן שמאלי. היחיד שצריך להיפטר ממנו הוא ברידג' שיושב על משכורת גבוהה ולא משחק בכלל. בעונה שעברה השאילו אותו לווסטהאם של אברם אבל השנה אף אחד לא רצה אותו.
לא אמרתי שההגנה של בארסה לא טובה או פחות טובה מסיטי, אבל יחסית לשאר העמדות, היא פחות חזקה וחסר בה עומק. פיקה הוא הבלם ברמה עולמית היחידי בסגל. פויול כבר מעבר לשיא ונפצע הרבה. הם נאלצים לאלתר ולשחק עם מאסצ'רנו (קשר אחורי במקור) ואבידל (מגן שמאלי במקור),דבר שאני לא אוהב אבל בגלל הקישור שלהם זה מצליח.
אצל ריאל, גם מוריניו הודה שההגנה זה לא הצד החזק בקבוצה. מפפה אני לא מחזיק, בנאדם דפוק בראש שעושה לא מעט שטויות. קרבאליו כבר מעט מעבר לשיא (לא אותו שחקן מצ'לסי). מרסלו, למרות שהשתפר, עדיין חושב בעיקר כל התקפה. ההגנה שלהם נחשפת בעיקר נגד בארסה (אין עוד קבוצה ברמה שלהם בליגה) אבל במקומם הייתי בהחלט משפר אותה.
24 אוקטובר 2011, 17:06
24 אוקטובר 2011, 17:51
misha כתב:אין הרבה שוערים בלבל הראשון שאפשר להביא ואתה לא מביא אחד כזה כשכבר יש לך שוער מבטיח בסגל. הוא רק 24 (שזה כמו 20 אצל שחקן שדה. שוערים מגיעים לשיא מאוחר יותר) מוכיח את עצמו וממשיך להשתפר. יש לו את הפוטנציאל לקפוץ עוד מדרגה ומרוצים ממנו בקבוצה. בזמנו אמרו על ואלדס שהוא לא מספיק טוב כדי להיות השוער הראשון של בארסה אבל הוא הוכיח לכולם אחרת.
בטח שזה משנה. נו אז מה שהם יכולים לשחק כמגנים שמאליים אם הם לא משחקים שם בכלל ומאיישים עמדות אחרות. לסקוט הוא בלם פותח וזאבלטה מגן ימני מחליף .יש להם 4 שחקנים שם שזו העמדה הטבעית שלהם ביניהם קאמיגהם הצעיר שבכלל לא נספר וצריך להשאיל או למכור לקבוצה קטנה וברידג' שבטח יעזוב בינואר (הבעיה שאף קבוצה לא רוצה לקחת על עצמה את המשכורת שלו והוא מסרב להתפשר). זאת ממש לא בעיה גדולה ומשהו שולי.
אני אוהב את פויול אבל הוא כבר לא בטופ 3 של הבלמים, הפציעות משפיעות. הוא החמיץ הרבה משחקים בסוף העונה שעברה ובקושי שיחק העונה. גם כשהוא משחק, למרות שהוא עדיין שחקן מצוין, כבר לא אותו בלם אדיר של פעם.
לגבי אבידל זה אולי נכון אבל לא לגבי מסצ'רנו. הוא קשר אחורי מצוין אבל בלם בינוני פלוס. בקבוצה פחות טובה מבארסה זה היה נראה אחרת , אין לי ספק, אבל בבארסה זה מצליח כי קבוצות בקושי מגיעים נגדם למצבים. אני לוקח את שני הבלמים של סיטי לפניו.
פפה רחוק מלהיות בלם אדיר, גם המיקום שלו וגם הנטייה שלו לעשות שטויות על המגרש לא עושות אותו אחד כזה. הוא לא בלבל של פיקה, סילבה, וידיץ' וכו'. קרבאליו עדיין שחקן טוב אבל כבר לא אותו בלם ענק מצ'לסי. לגבי שניהם ראו את זה מצוין בעונה שעברה.
לא אמרתי שההגנה שלהם צריכה להיות החלק החזק אבל בהחלט יכלו להשקיע בזה יותר.אצל בארסה הבעיה היא עומק - בנוסף לפויול גם פיקה נפצע לא מעט לאחרונה. במקום להוציא את המיליונים על סנצ'ס, אפשר היה להביא בלם טבעי מצוין. אצל ריאל, בכיף הייתי מחליף את פפה. בשביל מה היה צריך לשם הון על קאונטראו כשיש לך כבר בסגל בול אותו שחקן בדמותו של מרסלו? מה בעיה בלהביא את לוסיו, אינטר במצב כלכלי לא משהו ותמורת הסכום הנכון הייתה מוכרת אותו. אפשר היה להביא את האמלס המצוין מדורטמונד (רק בן 22, היה ענק באליפות של דורטמונד, כבר פותח בנבחרת וכישרון ענק), יש מספיק אפשרויות כשיש לך כסף אבל גם ריאל וגם בארסה העדיפו להתמקד בהתקפה. זה לא אומר שההגנה שלהם גרועה, אבל בהחלט אפשר היה לשפר.
24 אוקטובר 2011, 18:33
24 אוקטובר 2011, 20:02
misha כתב:בסדר, אתה נטפל למשהו לא חשוב יצאה ככה שיש להם 6 שחקנים שיכולים לשם שם אבל זה זמני בגלל נסיבות. ברידג' לא רוצה להפסיד כסף וקאנינגהם שחקן בית שיושאל כנראה בינואר כמו בעונה שעברה. זאבלטה הוא הרבה יותר מגן ימני מאשר מגן שמאלי והחליף את ריצ'רדס כמה פעמים העונה.
אז אנחנו לא מסכים לגבי הרבה שחקנים. פויול לא בטופ 3 כבר (לוקח את סילבה, וידיץ' ופיקה לפניו). שוב הוא עדיין שחקן מצוין אבל לא כמו פעם. בשיאו הוא היה פשוט חיה. מה לעשות, פציעות זה חלק מזה. פויול תמיד היה אחד כזה שנותן 200 אחוז ועם הגיל כנראה שקשה לגוף לעמוד באותו עומס ולכן הפציעות. כשהוא משחק הוא עדיין מצוין אבל התקופות בהם הוא משחק הולכות ומתקצרות.
לגבי מסצ'רנו - בטח שפפ יודע יותר טוב מאיתנו אבל זה לא שהוא מעדיף אותו על פני בלמים טבעיים טובים. הוא משחק איתו שם כי רוב הזמן או פויול או פיקה או שניהם ביחד פצועים ואין לו אפשרויות אחרות. הוא בלם טוב אבל לא משהו מדהים (ורא את זה נגד מילאן בחצי השעה הראשונה כשבארסה יכלה לספוג עוד כמה חוץ מהגול הראשון המביך. וגם נגד ולנסיה).
לגבי פפה ממש לא מסכים. יש לו הרבה פאשלות ולפעמים עושה טעויות של טירון, מיקום רע וכניסות מיותרות. שלא לדבר שהוא כרטיס אדום מהלך. אפילו בצחוק לא הייתי לוקח אותו למילאן.
את קרבאליו אני אוהב ועוקב אחריו מזמן. אין ספק שבצ'לסי הוא יותר טוב, היום הוא קצת איטי יותר אבל עדיין שחקן גדול.
התהייה לגבי קונטראו היא המחיר. אתה לא מביא מגן שמאלי ב30 מיליון אירו כשכבר יש לך מגן שמאלי טוב פותח ובעל אותן תכונות בדיוק. לא יותר הגיוני להביא מגן שמאלי מחליף סביר ולהשקיע את הכסף הזה במקום אחר?
24 אוקטובר 2011, 21:44
16 נובמבר 2011, 13:20