כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: ת'רד הכדורגל הגדול

23 אוקטובר 2011, 14:27

פאק! הסיטי ניצחו את יונייטד 6-1 באולד טראפורד! :o :frightened :heat

23 אוקטובר 2011, 14:36

WOW! בחיי שחשבתי שזו בדיחה... לא ייאמן פשוט !

23 אוקטובר 2011, 14:39

סיטי עשתה בהם מהם מעשים שאפילו בסדום ועמורה לא עשו. בתור שונא יונייטד - נהניתי :dance4

23 אוקטובר 2011, 15:03

בנו שם קבוצה לתפארת. אגב, מה נסגר עם טבס? לדעתי הם צריכים לבעוט אותו משם (או שכבר העיפו אותו, לא ממש עקבתי אחריהם בזמן האחרון)
הם בנו קבוצה לתפארת. אגוארו-בלוטלי-דזקו זה התקפה מפחידה. עם ג'יימס מילנר ונאסרי על הקוו[url]ם[/url], סילבה שמנהל את המשחק, ועם דה יונג וטורה מאחורה, יש להם קבוצה אדירה. כמו בשנים האחרונות, יש להם הגנה לא מי יודע מה, ולדעתי זה מה שיפיל אותם שיגעו לשלבים המכריעים באלופות, כי קלישי, קומפני וקולו טורה זה נחמד, אבל לא מספיק לדעתי. אבל יש שם פוטנציאל מפחיד. עדיין לא ברמה של בארסה וריאל לדעתי, אבל הם קבוצה נפלאה

23 אוקטובר 2011, 15:23

עם כל הכסף שהשקיעו שם בשנים האחרונות (500 מיליון ליש"ט) היה ביזיון גמור אם לא היו קבוצה טובה. למנצ'יני פשוט יש צ'ק פתוח.
הם כנראה יזכו באליפות השנה אבל ייקח להם זמן להצליח בליגת האלופות. הספרדיות עדיפות ובצ'מפיונס זה יותר מסורת וניסיון.

טבס יעזוב בינואר. את הסיפור שלו שם הוא גמר. לא אוהב אותו, יותר מדי פרימדונה.
גם לבלוטלי אגב, למרות שהוא שחקן מאוד כשרוני, חסרים כמה ברגים בראש. רק לפני יומיים הוא שרף את ביתו כי ניסה להפעיל זיקוקים בקומה השנייה. תמיד מסתבך במשהו מטומטם.

23 אוקטובר 2011, 17:50

misha כתב:סיטי עשתה בהם מהם מעשים שאפילו בסדום ועמורה לא עשו. בתור שונא יונייטד - נהניתי :dance4

בשפה יפה אומרים: שלא כדרך הטבע :laugh3

23 אוקטובר 2011, 18:18

asafb96 כתב:בנו שם קבוצה לתפארת. אגב, מה נסגר עם טבס? לדעתי הם צריכים לבעוט אותו משם (או שכבר העיפו אותו, לא ממש עקבתי אחריהם בזמן האחרון)
הם בנו קבוצה לתפארת. אגוארו-בלוטלי-דזקו זה התקפה מפחידה. עם ג'יימס מילנר ונאסרי על הקוו[url]ם[/url], סילבה שמנהל את המשחק, ועם דה יונג וטורה מאחורה, יש להם קבוצה אדירה. כמו בשנים האחרונות, יש להם הגנה לא מי יודע מה, ולדעתי זה מה שיפיל אותם שיגעו לשלבים המכריעים באלופות, כי קלישי, קומפני וקולו טורה זה נחמד, אבל לא מספיק לדעתי. אבל יש שם פוטנציאל מפחיד. עדיין לא ברמה של בארסה וריאל לדעתי, אבל הם קבוצה נפלאה

לא הבנתי מה היה הקטע בלקנות את הגנת ארסנל, קבוצה ללא הגנה..

23 אוקטובר 2011, 20:09

LIAV10 כתב:לא הבנתי מה היה הקטע בלקנות את הגנת ארסנל, קבוצה ללא הגנה..

הם סה"כ קנו שני שחקני הגנה מארסנל: קלישי(הקיץ) וטורה (לפני שנתיים). טורה כבר מזמן לא משחק (היה מושעה לתקופה ארוכה וגם כשחזר יושב על הספסל).
השלישייה המובילה שלהם בהגנה: קומפאני - לסקוט - ריצ'רדס. קלישי מועדף כמגן שמאלי על פני קלארוב.

24 אוקטובר 2011, 11:58

misha כתב:

הם סה"כ קנו שני שחקני הגנה מארסנל: קלישי(הקיץ) וטורה (לפני שנתיים). טורה כבר מזמן לא משחק (היה מושעה לתקופה ארוכה וגם כשחזר יושב על הספסל).
השלישייה המובילה שלהם בהגנה: קומפאני - לסקוט - ריצ'רדס. קלישי מועדף כמגן שמאלי על פני קלארוב.

קומפני וקלישי הם שחקנים בכלל לא רעים, אני מאוד אוהב אותם. גם ריצ'רדס שחקן נחמד, אבל זה עדיין לא זה. לא הם יעצרו את מסי או רנאלדו
עוד דבר ששמתי לב בסגלים שלהם, יש שם ים של מגנים שמאליים. יש איזה 4-5 אם אני לא טועה, לא ברור לי.... זה כמו שלפני שנה-שנתיים היה להם ים של חלוצים, בלי קבוצה...
סך הכל, הם קבוצה טובה מאוד, אבל כמו שאמרת, יש להם דרך ארוכה כדי לזכות בצ'מפיונס. עוד 2-3 שחקנים, בעיקר בחלק ההגנתי, ואולי גם איזה שוער, והם יכולים ליהיות אחלה של קבוצה, כי מעמדת הקשר האחורי והלאה, הם מוכשרים מאוד. טורה, דה יונג, סילבה, נאסרי, מילנר, אגוארו, דזקו/באלוטלי, זה באמת קבוצת חלומות.

24 אוקטובר 2011, 14:20

היה יום פשוט מטורף אתמול בכדורגל, גם אצלינו גם באירופה...

24 אוקטובר 2011, 14:43

asafb96 כתב:
misha כתב:

קומפני וקלישי הם שחקנים בכלל לא רעים, אני מאוד אוהב אותם. גם ריצ'רדס שחקן נחמד, אבל זה עדיין לא זה. לא הם יעצרו את מסי או רנאלדו
עוד דבר ששמתי לב בסגלים שלהם, יש שם ים של מגנים שמאליים. יש איזה 4-5 אם אני לא טועה, לא ברור לי.... זה כמו שלפני שנה-שנתיים היה להם ים של חלוצים, בלי קבוצה...
סך הכל, הם קבוצה טובה מאוד, אבל כמו שאמרת, יש להם דרך ארוכה כדי לזכות בצ'מפיונס. עוד 2-3 שחקנים, בעיקר בחלק ההגנתי, ואולי גם איזה שוער, והם יכולים ליהיות אחלה של קבוצה, כי מעמדת הקשר האחורי והלאה, הם מוכשרים מאוד. טורה, דה יונג, סילבה, נאסרי, מילנר, אגוארו, דזקו/באלוטלי, זה באמת קבוצת חלומות.

בשוער לא הייתי נוגע, ג'ו הארט מאוד מוכשר. יש להם 3 מגנים שמאליים: קלישי, קולארוב וברידג'. האחרון מיותר, שפוט לא הספיקו להיפטר ממנו.

כן, לא יזיק להם איזה בלם ברמה של טיאגו סילבה אבל גם ההגנה הנוכחית לא רעה. הגנה זה יותר מ4 שחקנים, זה גם תלוי בקשרים שמסכלים את הניסיונות מוקדם וכו'. אין היום קבוצה שיש לה רביעייה הגנתית מושלמת (בבארסה זה החלק הפחות טוב אבל מה זה משנה כשהקבוצה מחזיקה בכדור רוב הזמן. ואני לא מחזיק מהגנה של ריאל, הם עושים מלא טעויות).
זכיה בצ'מפיאונס זה תהליך, הם רק פעם ראשונה שם ויהיה להם קשה מול קבוצות מנוסות בשלב הנוקאוט (לא רק בארסה וריאל) וגם הם לא נראה לי בונים לזכות השנה. אבל עם כל הכסף שיש שם, כל מה שמצ'יני צריך זה לבקש.

24 אוקטובר 2011, 14:59

misha כתב:
asafb96 כתב:
misha כתב:

בשוער לא הייתי נוגע, ג'ו הארט מאוד מוכשר. יש להם 3 מגנים שמאליים: קלישי, קולארוב וברידג'. האחרון מיותר, שפוט לא הספיקו להיפטר ממנו.

כן, לא יזיק להם איזה בלם ברמה של טיאגו סילבה אבל גם ההגנה הנוכחית לא רעה. הגנה זה יותר מ4 שחקנים, זה גם תלוי בקשרים שמסכלים את הניסיונות מוקדם וכו'. אין היום קבוצה שיש לה רביעייה הגנתית מושלמת (בבארסה זה החלק הפחות טוב אבל מה זה משנה כשהקבוצה מחזיקה בכדור רוב הזמן. ואני לא מחזיק מהגנה של ריאל, הם עושים מלא טעויות).
זכיה בצ'מפיאונס זה תהליך, הם רק פעם ראשונה שם ויהיה להם קשה מול קבוצות מנוסות בשלב הנוקאוט (לא רק בארסה וריאל) וגם הם לא נראה לי בונים לזכות השנה. אבל עם כל הכסף שיש שם, כל מה שמצ'יני צריך זה לבקש.

לא יודע, אני לא מת על הארט. יש הרבה שוערים טובים ממנו.
בקשר לעמדת המגן השמאלי, יש להם גם את סבאלטה. הוא משחק גם כקיצוני, אבל הוא יותר מגן. גם לסקוט וקאניגהם הצעיר יכולים לשחק מגן שמאלי. זה 6 שחקנים שיכולים לשחק בעמדה הזאת. הם חייבים להיפטר לפחות מ2-3 מהם.
זה נכון, ויש להם גם יופי של קישור אחורי עם טורה ודה יונג, אבל מול קבוצות עם קישור שמורכב משחקנים כמו צ'אבי, בוסקאטס, אינייסטה, פאברגאס, מסי, וכו', זה לא יעזור, ופה תתגלה החולשה שלהם בהגנה.
לגברי בארסה אני לא כל כך מסכים. קודם כל, כמו שאמרת, הם מחזיקים רוב הזמן בכדור, וקבוצות ממעטות לתקוף. חוץ מזה, נכון שזה העמדה הפחות טובה שם, אבל פויול, פיקה, אלבס, אבידל, מאסצ'רנו ואדריאנו זה הגנה הרבה הרבה יותר טובה משל סיטי.
גם לריאל יש שחקני הגנה טובים הרבה יותר. פפה, ראמוס, קרבאליו....
לסיטי יש פוטנציאל גדול מאוד. זה נכון מה שאמרת, שזה תהליך, ועם הבסיס שלהם, עם עוד בלם ברמה גבוה, ועוד שינויים מינוריים, יש להם קבוצה שיכולה לשאוף לכל התארים.

24 אוקטובר 2011, 15:44

הארט היה בין השוערים הטובים בליגה בשנתיים האחרונות (לפני שנתיים במדי בירמינגהם היה מדהים ונבחר לשוער השנה, בשנה שעברה היה עם הכי הרבה משחקים בלי לספוג), שוער מס'1 של הנבחרת (בלי מתחרים) וממעט לעשות טעויות. אין להם סיבה להחליף אותו.
לסקוט יכול לשחק כמגן שמאלי לשעת חירום אבל הוא קדום כל בלם וגם הבלם הפותח שלהם. זאבלטה הוא כלבויניק, יכול לשחק במספר תפקידים אבל הוא יותר קשר אחורי ומגן ימני מאשר מגן שמאלי. היחיד שצריך להיפטר ממנו הוא ברידג' שיושב על משכורת גבוהה ולא משחק בכלל. בעונה שעברה השאילו אותו לווסטהאם של אברם אבל השנה אף אחד לא רצה אותו.

לא אמרתי שההגנה של בארסה לא טובה או פחות טובה מסיטי, אבל יחסית לשאר העמדות, היא פחות חזקה וחסר בה עומק. פיקה הוא הבלם ברמה עולמית היחידי בסגל. פויול כבר מעבר לשיא ונפצע הרבה. הם נאלצים לאלתר ולשחק עם מאסצ'רנו (קשר אחורי במקור) ואבידל (מגן שמאלי במקור),דבר שאני לא אוהב אבל בגלל הקישור שלהם זה מצליח.
אצל ריאל, גם מוריניו הודה שההגנה זה לא הצד החזק בקבוצה. מפפה אני לא מחזיק, בנאדם דפוק בראש שעושה לא מעט שטויות. קרבאליו כבר מעט מעבר לשיא (לא אותו שחקן מצ'לסי). מרסלו, למרות שהשתפר, עדיין חושב בעיקר כל התקפה. ההגנה שלהם נחשפת בעיקר נגד בארסה (אין עוד קבוצה ברמה שלהם בליגה) אבל במקומם הייתי בהחלט משפר אותה.

24 אוקטובר 2011, 16:09

misha כתב:הארט היה בין השוערים הטובים בליגה בשנתיים האחרונות (לפני שנתיים במדי בירמינגהם היה מדהים ונבחר לשוער השנה, בשנה שעברה היה עם הכי הרבה משחקים בלי לספוג), שוער מס'1 של הנבחרת (בלי מתחרים) וממעט לעשות טעויות. אין להם סיבה להחליף אותו.
לסקוט יכול לשחק כמגן שמאלי לשעת חירום אבל הוא קדום כל בלם וגם הבלם הפותח שלהם. זאבלטה הוא כלבויניק, יכול לשחק במספר תפקידים אבל הוא יותר קשר אחורי ומגן ימני מאשר מגן שמאלי. היחיד שצריך להיפטר ממנו הוא ברידג' שיושב על משכורת גבוהה ולא משחק בכלל. בעונה שעברה השאילו אותו לווסטהאם של אברם אבל השנה אף אחד לא רצה אותו.

לא אמרתי שההגנה של בארסה לא טובה או פחות טובה מסיטי, אבל יחסית לשאר העמדות, היא פחות חזקה וחסר בה עומק. פיקה הוא הבלם ברמה עולמית היחידי בסגל. פויול כבר מעבר לשיא ונפצע הרבה. הם נאלצים לאלתר ולשחק עם מאסצ'רנו (קשר אחורי במקור) ואבידל (מגן שמאלי במקור),דבר שאני לא אוהב אבל בגלל הקישור שלהם זה מצליח.
אצל ריאל, גם מוריניו הודה שההגנה זה לא הצד החזק בקבוצה. מפפה אני לא מחזיק, בנאדם דפוק בראש שעושה לא מעט שטויות. קרבאליו כבר מעט מעבר לשיא (לא אותו שחקן מצ'לסי). מרסלו, למרות שהשתפר, עדיין חושב בעיקר כל התקפה. ההגנה שלהם נחשפת בעיקר נגד בארסה (אין עוד קבוצה ברמה שלהם בליגה) אבל במקומם הייתי בהחלט משפר אותה.

זה נכון שהוא שוער יחסית טוב, אבל הוא ממש לא בלבל הראשון של השוערים. הוא לא ברמה של קאסיאס, ואלדס, נוייר, וכו'.. ויש להם כסף להביא שוער ברמה הזאת.
ברור שגם אם לא יחליפו אותו, זה לא בעיה גדולה. הוא שוער נחמד, אבל הם יכלו להביא מישהו טוב יותר.
זה לא משנה מה זבאלטה ולסטוק יכולים לשחק, העובדה שיש להם 6 שחקנים שמשחקים בעמדת המגן השמאלי, נראה לי מיותר. הרי גם אבידל יכול לשחק בלם, ואדיראנו קשר אחורי וקיצוני, אבל אין 6 מגנים.... סתם נראה לי מיותר...
לגבי בארסה, אני לחלוטין לחלוטין לא מסכים איתך. פויול, מבחינתי, בטופ 3 של הבלמים בעולם. גם היום. הבעיה היחידה שלו זה הפציעות. שחקן ענק. עקבתי אחרי רונלאדו מאז שהגיע לריאל, וגם ששיחק מול בארסה עם יונייטד, והוא פשוט היה השחקן הכי חלש במגרש, פשוט ככה, שפויול שיחק. ממרר לו את החיים. בלם ענק.
פיקה כאמור גם הוא אחד הבלמים הטובים בעולם.
מאסצ'רנו ואבידל לא בלמים טבעיים, זה נכון, ובכל זאת שניהם טובים כבלמים מכל הבלמים של הסיטי. מצוינים גם בעמדה הזאת. אבידל שחקן שאני חולה עליו, שחקן אדיר, ומאסצ'רנו על הלב הגדול והמלחמה. שניהם שחקנים מצוינים, שמעולים גם כבלמים.
ברור שההגנה של בארסה וריאל חלשות יחסית לשאר העמדות, אבל זה לא כמו שזה נשמע. איך ההגנה יכולה ליהיות העמדה הבולטת, שמשחקים שם כוכבים כמו רונאלדו, מסי, צ'אבי, אינייסטה, אוזיל, קאקה, די מריה, פאברגאס, בוסקאטס, וכו' וכו'.... גם עם 4 שחקני ההגנה הטובים בעולם היו אומרים שההגנה זה החלק החלש. זה שזה הצד החלש ביותר אצלהם, ממש לא אומר שיש להם הגנה חלשה. גם לבארסה, וגם לריאל, יש הגנה בטופ 5 העולמי.
פפה בן אדם דפוק, אבל הוא בלם אדיר, אין מה לעשות. כמה שיש לו שריטה, הוא שחקן נפלא. קראבליו עדיין בלם אדיר. אני באמת שלא רואה איך אפשר לשפר הגנה שכזאת. את פרדיננד או לוסיו הם הרי לא יוכלו כנראה להביא, ואני לא רואה בלמים בקבוצות שכן יהיו מוכנות למכור את הכוכבים שלהם בהגנה, שעולים על שחקנים כמו ראמוס, פפה, פיקה, פויול, אלבס, אבידל, קרבאליו, מרסלו, קונרטראו, וכו'...
לדעתי הסיטי פיספסו שחקן שאני מאוד אוהב, פר מרטסאקר. בלם נפלא, גבוה מאוד, חזק, מצוין. עבר לארסנל. שחקן שיכל לשדרג את ההגנה של הסיטי.

24 אוקטובר 2011, 17:06

אין הרבה שוערים בלבל הראשון שאפשר להביא ואתה לא מביא אחד כזה כשכבר יש לך שוער מבטיח בסגל. הוא רק 24 (שזה כמו 20 אצל שחקן שדה. שוערים מגיעים לשיא מאוחר יותר) מוכיח את עצמו וממשיך להשתפר. יש לו את הפוטנציאל לקפוץ עוד מדרגה ומרוצים ממנו בקבוצה. בזמנו אמרו על ואלדס שהוא לא מספיק טוב כדי להיות השוער הראשון של בארסה אבל הוא הוכיח לכולם אחרת.
בטח שזה משנה. נו אז מה שהם יכולים לשחק כמגנים שמאליים אם הם לא משחקים שם בכלל ומאיישים עמדות אחרות. לסקוט הוא בלם פותח וזאבלטה מגן ימני מחליף .יש להם 4 שחקנים שם שזו העמדה הטבעית שלהם ביניהם קאמיגהם הצעיר שבכלל לא נספר וצריך להשאיל או למכור לקבוצה קטנה וברידג' שבטח יעזוב בינואר (הבעיה שאף קבוצה לא רוצה לקחת על עצמה את המשכורת שלו והוא מסרב להתפשר). זאת ממש לא בעיה גדולה ומשהו שולי.

אני אוהב את פויול אבל הוא כבר לא בטופ 3 של הבלמים, הפציעות משפיעות. הוא החמיץ הרבה משחקים בסוף העונה שעברה ובקושי שיחק העונה. גם כשהוא משחק, למרות שהוא עדיין שחקן מצוין, כבר לא אותו בלם אדיר של פעם.
לגבי אבידל זה אולי נכון אבל לא לגבי מסצ'רנו. הוא קשר אחורי מצוין אבל בלם בינוני פלוס. בקבוצה פחות טובה מבארסה זה היה נראה אחרת , אין לי ספק, אבל בבארסה זה מצליח כי קבוצות בקושי מגיעים נגדם למצבים. אני לוקח את שני הבלמים של סיטי לפניו.
פפה רחוק מלהיות בלם אדיר, גם המיקום שלו וגם הנטייה שלו לעשות שטויות על המגרש לא עושות אותו אחד כזה. הוא לא בלבל של פיקה, סילבה, וידיץ' וכו'. קרבאליו עדיין שחקן טוב אבל כבר לא אותו בלם ענק מצ'לסי. לגבי שניהם ראו את זה מצוין בעונה שעברה.
לא אמרתי שההגנה שלהם צריכה להיות החלק החזק אבל בהחלט יכלו להשקיע בזה יותר.אצל בארסה הבעיה היא עומק - בנוסף לפויול גם פיקה נפצע לא מעט לאחרונה. במקום להוציא את המיליונים על סנצ'ס, אפשר היה להביא בלם טבעי מצוין. אצל ריאל, בכיף הייתי מחליף את פפה. בשביל מה היה צריך לשם הון על קאונטראו כשיש לך כבר בסגל בול אותו שחקן בדמותו של מרסלו? מה בעיה בלהביא את לוסיו, אינטר במצב כלכלי לא משהו ותמורת הסכום הנכון הייתה מוכרת אותו. אפשר היה להביא את האמלס המצוין מדורטמונד (רק בן 22, היה ענק באליפות של דורטמונד, כבר פותח בנבחרת וכישרון ענק), יש מספיק אפשרויות כשיש לך כסף אבל גם ריאל וגם בארסה העדיפו להתמקד בהתקפה. זה לא אומר שההגנה שלהם גרועה, אבל בהחלט אפשר היה לשפר.

24 אוקטובר 2011, 17:51

misha כתב:אין הרבה שוערים בלבל הראשון שאפשר להביא ואתה לא מביא אחד כזה כשכבר יש לך שוער מבטיח בסגל. הוא רק 24 (שזה כמו 20 אצל שחקן שדה. שוערים מגיעים לשיא מאוחר יותר) מוכיח את עצמו וממשיך להשתפר. יש לו את הפוטנציאל לקפוץ עוד מדרגה ומרוצים ממנו בקבוצה. בזמנו אמרו על ואלדס שהוא לא מספיק טוב כדי להיות השוער הראשון של בארסה אבל הוא הוכיח לכולם אחרת.
בטח שזה משנה. נו אז מה שהם יכולים לשחק כמגנים שמאליים אם הם לא משחקים שם בכלל ומאיישים עמדות אחרות. לסקוט הוא בלם פותח וזאבלטה מגן ימני מחליף .יש להם 4 שחקנים שם שזו העמדה הטבעית שלהם ביניהם קאמיגהם הצעיר שבכלל לא נספר וצריך להשאיל או למכור לקבוצה קטנה וברידג' שבטח יעזוב בינואר (הבעיה שאף קבוצה לא רוצה לקחת על עצמה את המשכורת שלו והוא מסרב להתפשר). זאת ממש לא בעיה גדולה ומשהו שולי.

אני אוהב את פויול אבל הוא כבר לא בטופ 3 של הבלמים, הפציעות משפיעות. הוא החמיץ הרבה משחקים בסוף העונה שעברה ובקושי שיחק העונה. גם כשהוא משחק, למרות שהוא עדיין שחקן מצוין, כבר לא אותו בלם אדיר של פעם.
לגבי אבידל זה אולי נכון אבל לא לגבי מסצ'רנו. הוא קשר אחורי מצוין אבל בלם בינוני פלוס. בקבוצה פחות טובה מבארסה זה היה נראה אחרת , אין לי ספק, אבל בבארסה זה מצליח כי קבוצות בקושי מגיעים נגדם למצבים. אני לוקח את שני הבלמים של סיטי לפניו.
פפה רחוק מלהיות בלם אדיר, גם המיקום שלו וגם הנטייה שלו לעשות שטויות על המגרש לא עושות אותו אחד כזה. הוא לא בלבל של פיקה, סילבה, וידיץ' וכו'. קרבאליו עדיין שחקן טוב אבל כבר לא אותו בלם ענק מצ'לסי. לגבי שניהם ראו את זה מצוין בעונה שעברה.
לא אמרתי שההגנה שלהם צריכה להיות החלק החזק אבל בהחלט יכלו להשקיע בזה יותר.אצל בארסה הבעיה היא עומק - בנוסף לפויול גם פיקה נפצע לא מעט לאחרונה. במקום להוציא את המיליונים על סנצ'ס, אפשר היה להביא בלם טבעי מצוין. אצל ריאל, בכיף הייתי מחליף את פפה. בשביל מה היה צריך לשם הון על קאונטראו כשיש לך כבר בסגל בול אותו שחקן בדמותו של מרסלו? מה בעיה בלהביא את לוסיו, אינטר במצב כלכלי לא משהו ותמורת הסכום הנכון הייתה מוכרת אותו. אפשר היה להביא את האמלס המצוין מדורטמונד (רק בן 22, היה ענק באליפות של דורטמונד, כבר פותח בנבחרת וכישרון ענק), יש מספיק אפשרויות כשיש לך כסף אבל גם ריאל וגם בארסה העדיפו להתמקד בהתקפה. זה לא אומר שההגנה שלהם גרועה, אבל בהחלט אפשר היה לשפר.

אוקי, בסדר, אז ישאירו את הארט. לא הנקודה. כמו שאמרתי, הם יכלו להביא שוער טוב יותר, אבל זה זניח, כי הוא שוער נחמד מאוד.
לגבי ההגנה, קודם שימכרו את ברידג' וקאניגהאם, ואז זה יהיה בסדר. זבאלטה אם אני זוכר נכון מגן שמאלי, לא ימני. אם יפטרו מ2-3, זה בסדר, אבל שהם מחזיקים 6 מגנים שמאליים, נראה לי מאוד תמוה. כמו שאמרתי, גם בבארסה כל המגנים יכולים לשחק בעוד עמדה, ובכל זאת יש 4 מגנים סך הכל (גם ימין, גם שמאל).
לגבי פויול, אני ממש ממש לא מסכים איתך. הוא עדיין בטופ 3 בעולם לדעתי, לא משנה פציעות מה פציעות. שהוא בריא הוא בלם מדהים. רונאלדו נראה אומלל מולו כל פעם שהוא פוגש אותו.
לגבי העומק, אני מסכים, ואמרתי את זה עוד בקיץ. היו צריכים להביא עוד בלם במקום סאנצ'ס.
לגבי מאסצ'רנו, שוב, אני ממש ממש לא מסכים. הוא נראה מצוין, גם שהוא פוגש את ההתקפה של ריאל. הוא מצוין כבלם, ואני לוקח אותו לפני כל בלם של הסיטי. לא סתם פפ מעדיף אותו, והוא יודע דבר או שניים יותר ממני וממך...
לגבי פפה, גם פה אני לא מסכים. אני חושב שהוא בלם מצוין, והוא היה השחקן המצטיין השנה של ריאל כל פעם שפגשו את בארסה. יש לו פאשלות פה ושם, כמו כל שחקן, אבל הוא שחקן נפלא.
קרבאליו גם הוא שחקן מצוין. אני לא בטח בכלל שהוא פחות טוב מאשר היה בצ'לסי. לא פייר לשפוט שחקן מול קבוצה כמו בארסה. בשאר המשחקים של ריאל, ואני רואה כל משחק שלהם, הוא נראה נפלא. שקט, רגוע, מנוסה. אל תשכח את ראמוס ואלביול שיכולים לשחק כבלמים.
לגבי קונטראו, קודם כל, הוא גם משחק מצוין כקשר אחורי. חוץ מזה, צריך מגן שמאלי מחליף גם. אי אפשר להסתדר עם ראמוס, מרסלו וארבלואה לבד כמגנים. יהיו פציעות. עם אתה לא חושב שזה בעיה שלסיטי יש 6 מגנים שמאליים, מה הבעיה שלריאל יהיו 2?

24 אוקטובר 2011, 18:33

בסדר, אתה נטפל למשהו לא חשוב יצאה ככה שיש להם 6 שחקנים שיכולים לשם שם אבל זה זמני בגלל נסיבות. ברידג' לא רוצה להפסיד כסף וקאנינגהם שחקן בית שיושאל כנראה בינואר כמו בעונה שעברה. זאבלטה הוא הרבה יותר מגן ימני מאשר מגן שמאלי והחליף את ריצ'רדס כמה פעמים העונה.

אז אנחנו לא מסכים לגבי הרבה שחקנים. פויול לא בטופ 3 כבר (לוקח את סילבה, וידיץ' ופיקה לפניו). שוב הוא עדיין שחקן מצוין אבל לא כמו פעם. בשיאו הוא היה פשוט חיה. מה לעשות, פציעות זה חלק מזה. פויול תמיד היה אחד כזה שנותן 200 אחוז ועם הגיל כנראה שקשה לגוף לעמוד באותו עומס ולכן הפציעות. כשהוא משחק הוא עדיין מצוין אבל התקופות בהם הוא משחק הולכות ומתקצרות.
לגבי מסצ'רנו - בטח שפפ יודע יותר טוב מאיתנו אבל זה לא שהוא מעדיף אותו על פני בלמים טבעיים טובים. הוא משחק איתו שם כי רוב הזמן או פויול או פיקה או שניהם ביחד פצועים ואין לו אפשרויות אחרות. הוא בלם טוב אבל לא משהו מדהים (ורא את זה נגד מילאן בחצי השעה הראשונה כשבארסה יכלה לספוג עוד כמה חוץ מהגול הראשון המביך. וגם נגד ולנסיה).
לגבי פפה ממש לא מסכים. יש לו הרבה פאשלות ולפעמים עושה טעויות של טירון, מיקום רע וכניסות מיותרות. שלא לדבר שהוא כרטיס אדום מהלך. אפילו בצחוק לא הייתי לוקח אותו למילאן.
את קרבאליו אני אוהב ועוקב אחריו מזמן. אין ספק שבצ'לסי הוא יותר טוב, היום הוא קצת איטי יותר אבל עדיין שחקן גדול.
התהייה לגבי קונטראו היא המחיר. אתה לא מביא מגן שמאלי ב30 מיליון אירו כשכבר יש לך מגן שמאלי טוב פותח ובעל אותן תכונות בדיוק. לא יותר הגיוני להביא מגן שמאלי מחליף סביר ולהשקיע את הכסף הזה במקום אחר?

24 אוקטובר 2011, 20:02

misha כתב:בסדר, אתה נטפל למשהו לא חשוב יצאה ככה שיש להם 6 שחקנים שיכולים לשם שם אבל זה זמני בגלל נסיבות. ברידג' לא רוצה להפסיד כסף וקאנינגהם שחקן בית שיושאל כנראה בינואר כמו בעונה שעברה. זאבלטה הוא הרבה יותר מגן ימני מאשר מגן שמאלי והחליף את ריצ'רדס כמה פעמים העונה.

אז אנחנו לא מסכים לגבי הרבה שחקנים. פויול לא בטופ 3 כבר (לוקח את סילבה, וידיץ' ופיקה לפניו). שוב הוא עדיין שחקן מצוין אבל לא כמו פעם. בשיאו הוא היה פשוט חיה. מה לעשות, פציעות זה חלק מזה. פויול תמיד היה אחד כזה שנותן 200 אחוז ועם הגיל כנראה שקשה לגוף לעמוד באותו עומס ולכן הפציעות. כשהוא משחק הוא עדיין מצוין אבל התקופות בהם הוא משחק הולכות ומתקצרות.
לגבי מסצ'רנו - בטח שפפ יודע יותר טוב מאיתנו אבל זה לא שהוא מעדיף אותו על פני בלמים טבעיים טובים. הוא משחק איתו שם כי רוב הזמן או פויול או פיקה או שניהם ביחד פצועים ואין לו אפשרויות אחרות. הוא בלם טוב אבל לא משהו מדהים (ורא את זה נגד מילאן בחצי השעה הראשונה כשבארסה יכלה לספוג עוד כמה חוץ מהגול הראשון המביך. וגם נגד ולנסיה).
לגבי פפה ממש לא מסכים. יש לו הרבה פאשלות ולפעמים עושה טעויות של טירון, מיקום רע וכניסות מיותרות. שלא לדבר שהוא כרטיס אדום מהלך. אפילו בצחוק לא הייתי לוקח אותו למילאן.
את קרבאליו אני אוהב ועוקב אחריו מזמן. אין ספק שבצ'לסי הוא יותר טוב, היום הוא קצת איטי יותר אבל עדיין שחקן גדול.
התהייה לגבי קונטראו היא המחיר. אתה לא מביא מגן שמאלי ב30 מיליון אירו כשכבר יש לך מגן שמאלי טוב פותח ובעל אותן תכונות בדיוק. לא יותר הגיוני להביא מגן שמאלי מחליף סביר ולהשקיע את הכסף הזה במקום אחר?

שפויול בריא, אני לוקח אותו בין הראשונים מהבלמים. זה ברור שפעם הוא היה באמת חיה, ושהיום הוא נוטה לפציעות, אבל מה שאמרתי, זה שהוא בריא, מבחינתי הוא בטופ 3. כמו שאמרתי, עקבתי אחרי רונאלדו שפויול שיחק, ושפויול לא שיחק, ומה שראיתי זה דבר מדהים. פויול שחקן ענק, רונאלדו נראה פשוט כמו ילד מבוהל שהוא מקבל אותו באחד על אחד.
לגבי מסצ'רנו, פפ יכול להביא איזה בלם שהוא רוצה, תאמין לי. כסף זה לא הבעיה, ועובדה שהוא מעדיף שחקן כמו מסצ'רנו, שהוא אולי פחות גבוה ופיזי מרוב הבלמים הטובים, אבל נלחם, חכם מאוד, נשמה, לא מוותר על שום כדור, ומאוד מאוד טכני יחסית לבלם. הוא בלם מצוין, ואני חושב שהוא עולה על כל בלם בסיטי. אני ממש ממש לא יודע על מה אתה מדבר במשחק של מילאן. חוץ מהגול, היה להם עוד הזדמנות אחת, אולי שתיים. כל שאר השמחק הם לא הגיע לרחבה בכלל. הבעיה במשחק הזה, וגם במשחק מול ולנסיה כמו שכתבת, הוא שפפ עלה ב3-4-3, שיכול לעבוד מול קבוצות קטנות, אבל מול קבוצות ברמות האלה זה לא עובד, ופפ עלה על זה מהר, ו-וויתר על זה, וההגנה התייצבה.
לגבי פפה, אני גם לא חולה עליו, שלא תבין לא נכון. אני לא אוהב אותו כבן אדם, את האופי שלו וחוסר היציבות. אבל הוא שחקן נפלא לדעתי. גבוה, חזק מהיר, לא רואה בעניים, ולא עושה חשבון לאף אחד, גם לא למסי. ועובדה שאיתו שנה שעברה, הוא היה המצטיין מולם, ומוריניו יודע למה הוא נותן לו ליהיות בלם הרכב. שכמו בבארסה, הוא יכול להביא כל בלם אחר שהוא רוצה, אבל הולך עם פפה וקרבליו, שגם הוא למרות שאחרי השיא, שחקן מצוין.
לגבי קונטראו, קודם כל, הוא משחק גם הרבה כקשר אחורי, ועושה עבודה מצוינת. לריאל אין ממש בעיות של תקציב לרכש, ולא מעניין אותם כמה הוא עולה. זה כמו שבארסה לפני שנתיים-שלוש הביאו את צ'ינגרינסקי ב25 מיליון דולר, ומדובר בשחקן בינוני להחריד. קונטראו שחקן מצוין ומוכשר, ויביא לריאל עוד עומק בעמדת המגן השמאלי שמרסלו לא ישחק, ובעמדת הקשר האחורי יחד עם לאס, שחדירה ואלונסו ינוחו. כסף זה לא מה שמעניין אותם

24 אוקטובר 2011, 21:44

טוב, אני לא מסכים אתך לגבי הערכות שחקנים אבל אין כוח ללכת במעגלים. לא נראה לי שמישהו פה הולך לזוז מהדעה שלו.

16 נובמבר 2011, 13:20

הסקאוטינג צלח: צ'רלי ג'קסון בן ה-5 חתם ביונייטד

http://www.one.co.il/Article/190451.html
אני חושב שזה שיא...
נושא נעול