ת'רד מגפת הקורונה V3 - ''תעשו חיים'' ב. נתניהו

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מגפת הקורונה V3 - מדינה במשבר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2020, 20:03

אולי מספיק עם שיטת הדיווחים המרובים? ''ככה וככה אובחנו מאז חצות'' וכמה שעות אחרי זה עולה בעוד כמה מאות

תעדכנו פעם אחת ביום וזהו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 13 יולי 2020, 20:28

Holiday_Armadillo כתב:אולי מספיק עם שיטת הדיווחים המרובים? ''ככה וככה אובחנו מאז חצות'' וכמה שעות אחרי זה עולה בעוד כמה מאות

תעדכנו פעם אחת ביום וזהו

למען השם!!!!
זה מוציא אותי מדעתי!
מה הבעיה להחליט על שעה קבועה ולפרסם רק בה?יואו!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2020, 23:27

משרד הבריאות הוא הגורם הרשמי והוא מעדכן מחצות עד חצות. כל שאר הדיווחים הם לא רשמיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2020, 00:28

סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 14 יולי 2020, 01:33

מלכה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יולי 2020, 11:06

מספר החולים ממשיך לטפס, 1680 אתמול.
מתקרבים במהירות לסף שהוגדר עבור סגר מלא (2000 חולים ביום).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 14 יולי 2020, 12:42

A.Parker כתב:אולי הקורונה תגרום כבר להיחלשות של ביבי?
מה זאת ההתנהלות הביזיונית הזאת??
זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2020, 13:42

Mitelka כתב:
זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.

ברור צודקת. כולנו בבונים חסרי בינה, רק אתם החכמים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 14 יולי 2020, 13:49

jol9 כתב:
Mitelka כתב:

שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2020, 14:29

Mitelka כתב:
jol9 כתב:
Mitelka כתב:

שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.

איזה קטע, גם אני לא. וגם לא אף אחד שאני מכיר שמצביע לליכוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יולי 2020, 14:36

jol9 כתב:
Mitelka כתב:
jol9 כתב:
Mitelka כתב:

אתה יותר חכם מכולנו, אבל תנסה רגע לחשוב בכנות- האם אתה ומי שאתה מכיר שמצביע לליכוד מייצגים באמת את האלקטורט הרחב של המפלגה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 14 יולי 2020, 15:02

jol9 כתב:
Mitelka כתב:
jol9 כתב:
Mitelka כתב:

איזה קטע, ואני לא מכיר אף אחד ממצביעי הליכוד שלא יצביע ביבי . לא משנה מה. אז הכל בסדר .

נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 14 יולי 2020, 15:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2020, 15:02

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
Mitelka כתב:
jol9 כתב:
Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.

אתה יותר חכם מכולנו, אבל תנסה רגע לחשוב בכנות- האם אתה ומי שאתה מכיר שמצביע לליכוד מייצגים באמת את האלקטורט הרחב של המפלגה?

אני לא יותר חכם מאף אחד. מותר להיות מצביע ליכוד גם בלי להיות קוף או בבון. זה מה שהגברת התכוונה וזה מה שאדון מיטלקה מהדהד כאן.

לגבי השאלה שלך, אני חושב שמאוד קשה לדעת. העולם היום הוא כבר לא מה שהיה כאן לפני 30 שנה. אנשים מהפריפריה ומזרחים הם כבר לא אותם המזרחים של אז. הם משכילים הרבה יותר, מתקדמים הרבה יותר ומעורים הרבה יותר במה שנעשה כאן, עד כדי שההבדל היחיד שקיים היום בין ה"אליטות" ל"עמך" זה מוצא ההורים והסבים, והכסף שהם ירשו מהם.

אני אומר לך, מהנסיון שלי, שאין שום הבדל לא בהשכלה, לא באינטלגנציה ולא בהעמקה ובהבנה של דברים, ולא בשום דבר כזה.

אפשר להגיד שחלק מהמצביעים של הליכוד מגיע מהמעמד הנמוך יותר (הם עדיין לא בבונים, והם גם לא היו בוחרים בביבי אם היה אונס את הבת שלהם), כמו שחלק ממצביעי השמאל מגיע מהמעמד הנמוך
(למשל בדואים).
וגם אם אני זורם איתך, ומניח שרוב המצביעים של הליכוד הם פחות אינטלגנטים מאלה של השמאל (אני בתוקף לא מסכים עם זה, אבל רק לטובת הדיון), זה הופך אותם לפחות שווים? פחות טובים? הקול שלהם
לא נחשב? למה אוטומטית ההצבעה שלהם הופכת להצבעה של עדר, כלומר להצבעה של ילד מפגר שאמרו לו מה להצביע?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יולי 2020, 15:16

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
Mitelka כתב:
jol9 כתב:

אני לא יותר חכם מאף אחד. מותר להיות מצביע ליכוד גם בלי להיות קוף או בבון. זה מה שהגברת התכוונה וזה מה שאדון מיטלקה מהדהד כאן.

לגבי השאלה שלך, אני חושב שמאוד קשה לדעת. העולם היום הוא כבר לא מה שהיה כאן לפני 30 שנה. אנשים מהפריפריה ומזרחים הם כבר לא אותם המזרחים של אז. הם משכילים הרבה יותר, מתקדמים הרבה יותר ומעורים הרבה יותר במה שנעשה כאן, עד כדי שההבדל היחיד שקיים היום בין ה"אליטות" ל"עמך" זה מוצא ההורים והסבים, והכסף שהם ירשו מהם.

אני אומר לך, מהנסיון שלי, שאין שום הבדל לא בהשכלה, לא באינטלגנציה ולא בהעמקה ובהבנה של דברים, ולא בשום דבר כזה.

אפשר להגיד שחלק מהמצביעים של הליכוד מגיע מהמעמד הנמוך יותר (הם עדיין לא בבונים, והם גם לא היו בוחרים בביבי אם היה אונס את הבת שלהם), כמו שחלק ממצביעי השמאל מגיע מהמעמד הנמוך
(למשל בדואים).
וגם אם אני זורם איתך, ומניח שרוב המצביעים של הליכוד הם פחות אינטלגנטים מאלה של השמאל (אני בתוקף לא מסכים עם זה, אבל רק לטובת הדיון), זה הופך אותם לפחות שווים? פחות טובים? הקול שלהם
לא נחשב? למה אוטומטית ההצבעה שלהם הופכת להצבעה של עדר, כלומר להצבעה של ילד מפגר שאמרו לו מה להצביע?

עובדתית הקול שלהם שווה כמו כל קול אחר. האם זה המצב האידיאלי? בעיני לא. זאת אחת המגרעות המרכזיות בדמוקרטיה. קול של אדם משכיל ומעורב בפוליטיקה (לא משנה למי הוא מצביע, גם לליכוד לצורך העניין), שווה כמו קול של אדם שאין לו מושג מי שר החוץ, מה זה ועדה בכנסת ומה תפקיד בית המשפט העליון בישראל. אבל זה דיון אחר וכללי.

ישר הלכת לכיוון העדתי, למרות שהיום זה כבר הרבה פחות חד משמעי. יש הרבה מאוד מזרחים שמצביעים למפלגות שמאל ואשכנזים שמצביעים ליכוד או בנט וכו'. זה לא באמת עניין של עדה, למרות שתמיד כיף להיזכר בהקלטה של נתן אשל איך ביבי והליכוד משתמשים במודע בשסע העדתי בשביל להרוויח הון פוליטי.

בכל מקרה, זה לא פוליטיקלי קורקט, אבל אין מה לעשות. שלוף מצביע ליכוד ממוצע ומצביע כחול לבן או עבודה ממוצע, ואני חושב שדי ברור מה יהיו הנתונים ההשכלתיים של כל אחד מהם. גם אתה יודע את זה, אפילו אם לא תודה בזה בקול רם. האלקטורט הרחב והגדול של ביבי אלה אנשים שההצבעה שלהם היא לא למפלגה, כמוך לדוגמה, אלא לאיש שהם תופסים אותו כדמות כמעט אלוהית ("שליח השם"). זה עניין רגשי לחלוטין. קודם כל ביבי ואז המדינה. רואים לזה ביטוי מצויין בכל ההתנהלות של מיקי זהר עכשיו וביטן ואמסלם לפניו. גם רגב כמובן. הם אנשים עם חכמה פוליטית שמבינים שבשביל להתקדם בליכוד הם חייבים להתנהג כמו שטיח של ביבי, כי בשביל מצביעי הליכוד (במובן הרחב), המטרה היא ביבי וכל השאר זה האמצעי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Shay_uzan » 14 יולי 2020, 16:24

Mitelka כתב:
jol9 כתב:
Mitelka כתב:
jol9 כתב:
Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.

איזה קטע, ואני לא מכיר אף אחד ממצביעי הליכוד שלא יצביע ביבי . לא משנה מה. אז הכל בסדר .

אני מכיר הרבה ליכודניקים מתנדנדים, מכיר ליכודניקים שאפילו הצביעו עבודה השנה (וחזרו לליכוד בבחירות השלישיות).
לכל מפלגה יש בייס. לליכוד ולנתינהו (2 בייסים שונים למרות מה שיוני חושב) יש בייס ענק ומוגזם של 25 מנדטים שיצביע גם אחרי מה שקורה עכשיו ויש גם מיני בייס שמשלים ל36, זה לא דבר בריא לשום מפלגה ושום דמוקרטיה וכן יש בעיה של הליכוד בביקורת עצמית אבל אי אפשר להשליך את זה על כל הליכודניקים.

אבל בואו נחדד את הנקודה, מאז הבחירות כחול לבן הפסידו ליש עתיד 10 מנדטים, העבודה הפסידה למרצ, 4.5 מנדטים, וכמה הליכוד, המפלגה הגדולה שמנצחת על המשבר הזה הפסידה לימינה (הימין החדש יותר נכון)? מנדט וחצי. אני דיי בטוח שבליכוד יש יותר ממנדט וחצי של אנשים שקרסו במשבר הזה, אבל איפה הם בדיוק? למה הם לא עוזבים כמו בשאר המפלגות, אין לזה שום תירוץ. עזבו, שבמדינה מתוקנת גם מי שלא קרס צריך לתת את הדין על מה שקורה ולעבור מפלגה. זה שהליכוד גם היום עם 36 מנדטים זה נותן לליכוד רישיון לעשות מה שהם רוצים כי עיקרון הגבלת השילטון לא תקף במקרה הזה. כל מי שמדבר על הרג ואונס לא יעזור אז אתם גם טועים ואתם רק עושים לעצמכם נזק, מה שקורה כבר עכשיו זה מספיק בשביל להבין שהליכוד וחלק גדול ממצביעו לא מוכן לקחת אחריות ויצביע לא משנה איזה מחדל יקרה
זאת הנקודה של האמירה, בואו נתיחס לזה ככה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 14 יולי 2020, 16:37

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx? ... n=whatsapp
למי שחושב שלממשלה לא היה איך למנוע את המשבר והיא חסרת טעויות...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 14 יולי 2020, 16:39

הודעה אחרונה...
זוכרים שלפני כמה ימים אדלשטיין אמר שהוא יעביר את הסמכות לגוף אחראי שיש לו ניסיון במצבי חירום? אז כרגיל, מילים לחוד ומציאות לחוד

אגב מספר המובטלים שינה כיוון ויש פי 2.5 יותר אנשים שמודיעים על אבטלה מאשר על חזרה לעבודה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שועל » 14 יולי 2020, 17:15

דווקא הופתעתי לטובה מכמות הליכודניקים שמאוד לא מרוצים מהתפקוד של ביבי בקורונה, ומסופקים אם להצביע לו שוב.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2020, 17:20

שועל כתב:דווקא הופתעתי לטובה מכמות הליכודניקים שמאוד לא מרוצים מהתפקוד של ביבי בקורונה, ומסופקים אם להצביע לו שוב.
מאוד לא מרוצים ולא יצביעו לו שוב עד הבחירות ששם הם יצביעו לו שוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יולי 2020, 17:29

אגב עוד סיבה שיוצא לי לשמוע דיי הרבה היא שלהרבה ליכודניקים קשה לעבור להצביע לגוש השמאל בגלל הדעות הימניות שלהם והם לא יהיו שלמים עם להצביע לגוש שמרצ היא אחת המפלגות הכי חזקות בו, ואני לא צריך לפרט על הדעות הקיצוניות והחשוכות (בטח ובטח עבור מצביעי הימין כביכול) של חלק מהאנשים שם.
ושוב אני אומר על פי מה שיוצא לי לשמוע ולא על פי דעתי האישית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים