המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אולי מספיק עם שיטת הדיווחים המרובים? ''ככה וככה אובחנו מאז חצות'' וכמה שעות אחרי זה עולה בעוד כמה מאות
תעדכנו פעם אחת ביום וזהו
זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.A.Parker כתב:אולי הקורונה תגרום כבר להיחלשות של ביבי?
מה זאת ההתנהלות הביזיונית הזאת??
Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.A.Parker כתב:אולי הקורונה תגרום כבר להיחלשות של ביבי?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.jol9 כתב:Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.A.Parker כתב:אולי הקורונה תגרום כבר להיחלשות של ביבי?
ברור צודקת. כולנו בבונים חסרי בינה, רק אתם החכמים.
Mitelka כתב:שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.jol9 כתב:Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.A.Parker כתב:אולי הקורונה תגרום כבר להיחלשות של ביבי?
jol9 כתב:Mitelka כתב:שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.jol9 כתב:Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.A.Parker כתב:אולי הקורונה תגרום כבר להיחלשות של ביבי?
איזה קטע, גם אני לא. וגם לא אף אחד שאני מכיר שמצביע לליכוד.
איזה קטע, ואני לא מכיר אף אחד ממצביעי הליכוד שלא יצביע ביבי . לא משנה מה. אז הכל בסדר .jol9 כתב:Mitelka כתב:שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.jol9 כתב:Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.A.Parker כתב:אולי הקורונה תגרום כבר להיחלשות של ביבי?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Mitelka כתב:שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.jol9 כתב:Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.
אתה יותר חכם מכולנו, אבל תנסה רגע לחשוב בכנות- האם אתה ומי שאתה מכיר שמצביע לליכוד מייצגים באמת את האלקטורט הרחב של המפלגה?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:Mitelka כתב:שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.jol9 כתב:
אתה יותר חכם מכולנו, אבל תנסה רגע לחשוב בכנות- האם אתה ומי שאתה מכיר שמצביע לליכוד מייצגים באמת את האלקטורט הרחב של המפלגה?
אני לא יותר חכם מאף אחד. מותר להיות מצביע ליכוד גם בלי להיות קוף או בבון. זה מה שהגברת התכוונה וזה מה שאדון מיטלקה מהדהד כאן.
לגבי השאלה שלך, אני חושב שמאוד קשה לדעת. העולם היום הוא כבר לא מה שהיה כאן לפני 30 שנה. אנשים מהפריפריה ומזרחים הם כבר לא אותם המזרחים של אז. הם משכילים הרבה יותר, מתקדמים הרבה יותר ומעורים הרבה יותר במה שנעשה כאן, עד כדי שההבדל היחיד שקיים היום בין ה"אליטות" ל"עמך" זה מוצא ההורים והסבים, והכסף שהם ירשו מהם.
אני אומר לך, מהנסיון שלי, שאין שום הבדל לא בהשכלה, לא באינטלגנציה ולא בהעמקה ובהבנה של דברים, ולא בשום דבר כזה.
אפשר להגיד שחלק מהמצביעים של הליכוד מגיע מהמעמד הנמוך יותר (הם עדיין לא בבונים, והם גם לא היו בוחרים בביבי אם היה אונס את הבת שלהם), כמו שחלק ממצביעי השמאל מגיע מהמעמד הנמוך
(למשל בדואים).
וגם אם אני זורם איתך, ומניח שרוב המצביעים של הליכוד הם פחות אינטלגנטים מאלה של השמאל (אני בתוקף לא מסכים עם זה, אבל רק לטובת הדיון), זה הופך אותם לפחות שווים? פחות טובים? הקול שלהם
לא נחשב? למה אוטומטית ההצבעה שלהם הופכת להצבעה של עדר, כלומר להצבעה של ילד מפגר שאמרו לו מה להצביע?
אני מכיר הרבה ליכודניקים מתנדנדים, מכיר ליכודניקים שאפילו הצביעו עבודה השנה (וחזרו לליכוד בבחירות השלישיות).Mitelka כתב:איזה קטע, ואני לא מכיר אף אחד ממצביעי הליכוד שלא יצביע ביבי . לא משנה מה. אז הכל בסדר .jol9 כתב:Mitelka כתב:שמח שאתה מבין סוף סוף. אני טיפש מוחלט. אבל אני לא מתייחס לנבחר ציבור כאל מלך שאצביע לו בכל מחיר. זו לא קבוצת ספורט.jol9 כתב:Mitelka כתב:זה שרינה מצליח לא הייתה צריכה להגיד בטלוויזיה את מה שהיא אמרה - לא אומר שהיא לא צודקת.
מאוד לא מרוצים ולא יצביעו לו שוב עד הבחירות ששם הם יצביעו לו שובשועל כתב:דווקא הופתעתי לטובה מכמות הליכודניקים שמאוד לא מרוצים מהתפקוד של ביבי בקורונה, ומסופקים אם להצביע לו שוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים