הרכבת הממשלה והקואליציה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הרכבת הממשלה והקואליציה

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2015, 14:34

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שבמציאות הנוכחית, בהחלט יש מקום למפלגת מרכז שדואגת למעמד הביניים עם השקפות מדיניות פרגמטיות,
והשקפה כלכלית ימנית. מפלגה ששמה את האזרח במרכז, על כל מה שמשתמע - חינוך, בריאות, ביטחון אישי, תעסוקה, שירותים ציבוריים,
תחבורה וכו'.

אני חושב ששלושת המפלגות של כחלון, ליברמן ולפיד, נכנסות מצויין למשבצת הזאת, ואם הן היו מתאחדות למפלגה אחת, לדעתי
הם היו מרכיבים את הממשלה.
אלה לא מפלגות אווירה, וגם אם כן, אין בזה שום פסול. כלומר, לא מדובר כאן במפלגת הגימלאים, שברור היה שזה גימיק חסר משמעות.

הבעיה הגדולה באיחוד שכזה היא דווקא פרסונלית. מי ינהיג? מי מהם יכול להיות ראש ממשלה? מי יוותר למי?

אם אני מצליח להבין את ההגיון מאחורי הפרישה של ליברמן מהממשלה, אז הרי שההגיון היחיד שאני רואה הוא חבירה ללפיד
והקמה של המפלגה המאוחדת, ומאוחר יותר צירופו של כחלון.
אני אישית הייתי מצביע למפלגה כזאת.

המפלגות האלו קיבלו יחד בבחירות האחרונות 27 מנדטים , מתוכם לפחות 10 מנדטים רצו את נתניהו כראש ממשלה ולא יצביעו למפלגה שלא תיכנס לממשלת ימין בגלל לפיד וממשלת ימין כוללת את החרדים , את הטעות הזו ביבי למד ויישם , הוא לא יקים ממשלה שנשענת על סוסים טרוייאנים כשיש לו מפלגות נאמנות כמו המפלגות החרדיות .

אז אני אומר לך, שאם היתה מפלגת מרכז רצינית שהיתה מוקמת ע"י שלושת המוסקיטרים כחלון, לפיד וליברמן ואם הם היו מציגים
פתרון ראוי לבעיית ההנהגה שלהם, אז אני הייתי מצביע עבורם. אני מבטיח לך שמפלגה כזאת היתה לוקחת יותר מ-27, כי הם היו מקבלים
קולות גם מהימין וגם מהשמאל, בנוסף למה שהם קיבלו.
ממשלת ימין זאת לא המטרה, אלא האמצעי. ביבי חתם על הסכם קואליציוני שערורייתי עם החרדים (ובוז'י היה חותם על הסכם אף גרוע יותר).
המשמעות היחידה של זה היא ממשלה בראשות מפלגת מרכז גדולה, שיש לה הרבה אופציות להרכבת הקואליציה, והיא לא
תהיה נתונה לסחטנות.
אופציה אחרת היא שינוי אמיתי בשיטת הממשל, ואז אפשר יהיה לחשוב שוב.

כמי שהצביע ליכוד, אני עדיין מאמין שהם יכולים לעשות עבודה טובה, אבל תנאי הפתיחה הם לא טובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 מאי 2015, 14:37

jol9 כתב:אם היתה אלטרנטיבה ראויה, אז היה אפשר לבקר את אלה שהצביעו עבור ביבי.
האלטרנטיבה היחידה היתה בוז'י החנון... מביך.
אני אמרתי כבר לפני כמה זמן, שאם היו מעמידים איזה בני גנץ כזה, או מישהו בעל שיעור קומה, אז הוא היה מנצח.

אני לא חושב שקיים מועמד שיכל לנצח את ביבי במערכת הבחירות האחרונה. בזמן הבחירות זה היה נראה אפשרי, אבל אם מסתכלים בדיעבד, זה חסר סיכוי. ביבי פשוט טוב מדי בלהפעיל את המחנה שלו והוא לא בוחל בשום אמצעי. אני לא רואה סיכוי להחליף אותו, אלא אם כן תהיה איזו קטסטרופה מדינית שלא תשאיר שום ברירה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2015, 14:40

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:רק חכה שכולם יגיעו , שאף אחד לא יפספס .

לא צריך לפספס כלום, יוסי. כתבת שחור על גבי לבן שביבי הוא המנהיג הכי "משכיל" בעולם עם התואר הראשון שלו בארכיטקטורה.

עכשיו, בעולם המציאות, הוא אחד מהפחות משכילים. בוא רק נזכיר לשניה את מרקל שהיא ד"ר לפיזיקה ואפילו את אובאמה עם תואר ראשון מאוניברסיטת קולומביה ותואר שני מהארוורד.

לצערי בנג'מין ניתאי לא ממש בראש הרשימה ואפילו לא קרוב. זה רק בעיני הבוחרים שלו נראה ככה.

אתה סתם נתפל.
יוסי דיבר על IQ והתבלבל וכתב משכיל. הכוונה ברורה.
אני לא ידעתי את הפרט הזה על הIQ שלו, וזה מפתיע מאוד.
האם יש לזה קשר ליכולות הנהגה? קרוב לוודאי שלא.

מצד שני, לשיטתך, ביבי הוא האדם הכי שפל והכי גרוע בעולם, אבל זה רחוק מלהיות נכון. אתה לא יכול לבטל את המליון ומשהו אנשים שבחרו בו,
ועוד אחרי כל הקמפיין השלילי שהיה סביבו במשך כמה חודשים.

עוד מילה לגבי גלעד ארדן - היתה תהלוכה גדולה של "מלקקים" שקראו לגלעד להצטרף לממשלה. אני דווקא לא אומר את זה לשלילה, אלא רק
להבהיר עד כמה הוא אדם מוערך וראוי. באמת שאין שום סיבה שלא יהיה שר חוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2015, 14:44

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אם היתה אלטרנטיבה ראויה, אז היה אפשר לבקר את אלה שהצביעו עבור ביבי.
האלטרנטיבה היחידה היתה בוז'י החנון... מביך.
אני אמרתי כבר לפני כמה זמן, שאם היו מעמידים איזה בני גנץ כזה, או מישהו בעל שיעור קומה, אז הוא היה מנצח.

אני לא חושב שקיים מועמד שיכל לנצח את ביבי במערכת הבחירות האחרונה. בזמן הבחירות זה היה נראה אפשרי, אבל אם מסתכלים בדיעבד, זה חסר סיכוי. ביבי פשוט טוב מדי בלהפעיל את המחנה שלו והוא לא בוחל בשום אמצעי. אני לא רואה סיכוי להחליף אותו, אלא אם כן תהיה איזו קטסטרופה מדינית שלא תשאיר שום ברירה.

באמת? בכל המדינה הזאת אין מועמד יותר טוב מבוז'י להיות ראש ממשלה?
רק בליכוד יש 2-3 מועמדים שהיו יכולים לנצח אם היו מתמודדים מול ביבי - ארדן, סער ואדלשטיין...

זה שהעבודה בחרו בבדיחה החנונית הזאת, ועוד צירפו לו את האופורטוניסטית הגדולה, זאת בעיה שלהם, וזה שלפיד לא ניחן בשום חושים פוליטיים,
ולא הבין שהוא מגזים, ובעצם אילץ את נתניהו ללכת לבחירות האלה, זאת לא הבעיה של האזרחים או של ביבי.

אני אומר לך, שאפילו בין מצביעי הליכוד, יש סוג של מיאוס. כל הויכוחים שלי איתך, היו כי גם אתה כמו התקשורת, ירדת מהפסים והביקורת
הפכה להיות לחלוטין לא עניינית. אבל זה לא אומר שאני חושב שביבי זה הדבר הכי טוב שיש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מאי 2015, 14:45

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:ליברמן מבין טוב מאוד שעוד רבע קדנציה כשר חוץ כושל תסיים את הקריירה הפוליטית שלו. הוא העדיף לעשות צעד שיתפרש כאידיאליסטי, בניגוד גמור למה שראינו מביבי בחודשיים האחרונים. בהתחשב בזה שהממשלה הזאת לא תשרוד הרבה זמן, אנשים עוד יזכרו לו את זה בבחירות הבאות עלינו לטובה.

אני לא יודע. לליברמן לא ממש איכפת מה חושבים עליו, והוא בטח לא חושב על עצמו כשר חוץ כושל.
כניסה לממשלה שלמעשה עשתה UNDO לדברים שנעשו במשך שנתיים, שליברמן ומפלגתו היו בעצמם שותפים לעשייה הזאת, זה משהו
שקשה להעביר באיזשהו מקום ולציבור הבוחרים, במיוחד לאלה של ליברמן שהם ברובם די אנטי חרדים.

אני עדיין חושב שיש שם איזשהו מהלך שנרקם.

כן, אלטרנטיבה משותפת של ליברמן, כחלון ויאיר היא כמעט אידיאלית. חבל שיש שם יותר מדי אגו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 15 מאי 2015, 14:47

jol9 כתב:אתה סתם נתפל.

מצד שני, לשיטתך, ביבי הוא האדם הכי שפל והכי גרוע בעולם, אבל זה רחוק מלהיות נכון. אתה לא יכול לבטל את המליון ומשהו אנשים שבחרו בו,

עוד מילה לגבי גלעד ארדן - היתה תהלוכה גדולה של "מלקקים" שקראו לגלעד להצטרף לממשלה. אני דווקא לא אומר את זה לשלילה, אלא רק

המספר של 180 הוא אגדה אורבנית שביבי המציא ולא יותר מזה. אין שום סיכוי שה- IQ שלו אפילו מתקרב לרמות האלה.

אנשים הצביעו להרבה מאוד אנשים שפלים לאורך ההסטוריה. להיפך, לבנאדם בלי עכבות יש סיכוי טוב בהרבה להיבחר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2015, 14:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אתה סתם נתפל.

המספר של 180 הוא אגדה אורבנית שביבי המציא ולא יותר מזה. אין שום סיכוי שה- IQ שלו אפילו מתקרב לרמות האלה.

אנשים הצביעו להרבה מאוד אנשים שפלים לאורך ההסטוריה. להיפך, לבנאדם בלי עכבות יש סיכוי טוב בהרבה להיבחר.

על סמך מה אתה אומר את זה? בדקת אותו שאתה יודע?
אני למשל שמעתי על טרנס טאו, ולכן אני כן חושב שהרשימה מהימנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 מאי 2015, 14:54

jol9 כתב:באמת? בכל המדינה הזאת אין מועמד יותר טוב מבוז'י להיות ראש ממשלה?
רק בליכוד יש 2-3 מועמדים שהיו יכולים לנצח אם היו מתמודדים מול ביבי - ארדן, סער ואדלשטיין...

זה שהעבודה בחרו בבדיחה החנונית הזאת, ועוד צירפו לו את האופורטוניסטית הגדולה, זאת בעיה שלהם, וזה שלפיד לא ניחן בשום חושים פוליטיים,
ולא הבין שהוא מגזים, ובעצם אילץ את נתניהו ללכת לבחירות האלה, זאת לא הבעיה של האזרחים או של ביבי.

אני אומר לך, שאפילו בין מצביעי הליכוד, יש סוג של מיאוס. כל הויכוחים שלי איתך, היו כי גם אתה כמו התקשורת, ירדת מהפסים והביקורת
הפכה להיות לחלוטין לא עניינית. אבל זה לא אומר שאני חושב שביבי זה הדבר הכי טוב שיש.

כנראה אין מי שגם יכול וגם רוצה כי בוז'י הוא מי שרץ (ולא היה מישהו טוב ממנו).

לפיד לא בקליבר מספק להחליך את ביבי בלי קשר לחושים פוליטיים.

האנשים שהזכרת בליכוד לא רצו נגד ביבי וכנראה שארדן יצטרף לסער בקרוב בכל מיני מכללות או מכוני מחקר.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מאי 2015, 14:58

יוני...

ממשלת ימין היא כן המטרה כדי שלא נקבל תהליכים כמו הסכמי אוסלו שהביאו לאלפי הרוגים , פצועים , משפחות שנהרסו וכלכלה משותקת במשך כמה שנים בתחילת העשור הקודם .

כדי שלא נקבל את תהליך ההתכנסות ההרסני שאולמרט תכנן , תהליך שהיה מביא לשיתוק המדינה .

כשנתניהו הזהיר מהתהליך הנ"ל חולי הנפש מסוגו של ... קראו לו הזוי , סהרורי , מהלך איימים .... כנ"ל כשהוא אמר מה יקרה אחרי תהליך ההתנתקות מעזה .

כשזה קרה הם אפילו לא חשבו להתנצל , במקום זה קיבלנו את המשך המתקפה האישית הפרועה שלא עוצרת לרגע , לא חשוב שיש רוב בעם שרוצה אותו כראש ממשלה לפי כל הסקרים שנעשו והסקרים כאמור היו מוטים לצד מאוד מסוים כמו שאנחנו יודעים .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 15 מאי 2015, 15:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 15 מאי 2015, 15:03

jol9 כתב:על סמך מה אתה אומר את זה? בדקת אותו שאתה יודע?

על סמך זה שפגשתי בחיים שלי אנשים עם IQ מאוד גבוה ויש פער מאוד גדול בינם לבין ביבי.

בן אדם עם IQ של 180 זה בנאדם סופר בולט שאפשר להבחין בו בקלות בצורה שהוא חושב ומתבטא. אם הוא היה מתקרב לזה (אפילו 140 או 150), מסלול החיים של ביבי היה שונה לחלוטין - את האנשים האלה מאבחנים בגיל צעיר בקלות. אלה לא יותר מסיפורי מעשיות מבית היוצר של ביבי.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מאי 2015, 15:11

לגבי מפץ פוליטי חדש ... הרוב המוחלט של הקולות שלפיד קיבל בבחירות הקודמות היו מליברמן ... לכן הליכוד ביתינו התרסק , ליברמן לא סיפק את הסחורה .

מדובר למעשה באותו מעגל קולות פחות או יותר של מצביעי ימין / מרכז ששייכים למעמד הביניים ורוצים יותר חופש דת ... בנוסף אליהם לפיד משך קולות מקדימה .

בסופו של דבר מבין ה-30 מנדטים שהצביעו לליכוד יש 20 מנדטים נעולים שגם בימים הקשים ביותר עם ההתקפות הפרועות ביותר לא זזו , יש 5 מנדטים שזלגו מימין (בנט וישי שלא עבר ) ועוד גג 5 מנדטים שעברו מהמרכז כדי שלא תהיה ממשלת שמאל , הם לא יחזרו לאיחוד של ליברמן - כחלון - לפיד כשברור שהאיחוד הזה לא יכול ללכת עם נתניהו שלעולם יתן להם רוטציה , עם החרדים לא צריך להסביר , מה שנשאר זה בנט , המחנה הציוני ומרץ ... חזרנו לחלומות באספמיה של גוש השמאל להקים קואליציה אם הרצוג יקבל יותר מנדטים מנתניהו ... חלומות, כי בנט לעולם לא ישב יחד עם מרץ והחרדים לא ישבו עם לפיד , לא ניתן לרבע את המעגל הזה .

נשארנו עם ממשלה היפותטית של מרץ , המחנה הציוני והאיחוד של השלושה ... נראה לך שביבי לא יעשה קמפיין קטלני של הם הולכים להקים ממשלת שמאל ? הוא יעשה כי זו האמת ואין אופציה אחרת ... אם אתה חושב שהרכב כזה יכול לקבל 60 מנדטים אתה פשוט טועה .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 15 מאי 2015, 15:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מאי 2015, 15:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:על סמך מה אתה אומר את זה? בדקת אותו שאתה יודע?

על סמך זה שפגשתי בחיים שלי אנשים עם IQ מאוד גבוה ויש פער מאוד גדול בינם לבין ביבי.

בן אדם עם IQ של 180 זה בנאדם סופר בולט שאפשר להבחין בו בקלות בצורה שהוא חושב ומתבטא. אם הוא היה מתקרב לזה (אפילו 140 או 150), מסלול החיים של ביבי היה שונה לחלוטין - את האנשים האלה מאבחנים בגיל צעיר בקלות. אלה לא יותר מסיפורי מעשיות מבית היוצר של ביבי.

אנחנו מגלים פה יכולות יוצאות דופן רועי ... מישהו שמסוגל לאבחן אייקיו בלי לפגוש מעולם את המאובחן , פשוט כישרון מבוזבז .

רק בשביל הדיוק מסלול החיים של נתניהו כולל שירות צבאי מגיל 18 והתקדמות מהירה מאוד בסיירת מטכ"ל , סיים בגיל 22 כמפקד צוות בסיירת , עבר לארצות הברית ועשה תואר באריכטקטורה , תואר שני במנהל עסקים ב-MIT ותואר במדע המדינה בהווארד עבד תקופה בשוק הפרטי ובגיל 33 כבר מונה לציר בשגרירות הישראלית בוושינגטון , בגיל 35 הוא כבר היה שגריר ישראל באו"ם .

אין פוליטקאי בישראל שעשה מסלול דומה עד גיל 35 אבל קשה לשכנע בן אדם ששטוף בשנאה .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 15 מאי 2015, 15:38

יוסי22 כתב:אנחנו מגלים פה יכולות יוצאות דופן רועי ... מישהו שמסוגל לאבחן אייקיו בלי לפגוש מעולם את המאובחן , פשוט כישרון מבוזבז .

רק בשביל הדיוק מסלול החיים של נתניהו כולל שירות צבאי מגיל 18 והתקדמות מהירה מאוד בסיירת מטכ"ל , סיים בגיל 22 כמפקד צוות בסיירת , עבר לארצות הברית ועשה תואר באריכטקטורה , תואר שני במנהל עסקים ב-MIT ותואר במדע המדינה בהווארד עבד תקופה בשוק הפרטי ובגיל 33 כבר מונה לציר בשגרירות הישראלית בוושינגטון , בגיל 35 הוא כבר היה שגריר ישראל באו"ם .

אין פוליטקאי בישראל שעשה מסלול דומה עד גיל 35 אבל קשה לשכנע בן אדם ששטוף בשנאה .

יוסי, אתה שוב מדבר שטויות על דברים שאין לך מושג בהם. פגשת בחיים שלך מישהו עם IQ של 180 או משהו דומה?

אם ביבי היה מתקרב למשהו כזה מסלול החיים שלו היה שונה לחלוטין והוא היה הולך לאפיקים שונים לחלוטין עוד כילד. זה פשוט גיבוב של שטויות.

ביבי לא עשה שום דבר משמעותי בשוק הפרטי. הוא ניצל הקשרים של אבא שלו להיכנס לפוליטיקה. בין זה ובין IQ של 180 אין דבר וחצי דבר.

אין ספק שהוא איש איטילגנטי, אבל לטעון שיש לו IQ של 180 זה אבסוקד בערך כמו לטעון שהוא חוצן.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מאי 2015, 15:48

לא , לטעון שאתה מסוגל לאבחן אייקיו של בן אדם לפי הופעה תקשורתית כשמביאים לך נתונים שסביר להניח נבדקו ביסודיות גם אם יש מרווח לטעות , זו יהירות יוצאת דופן שלא מבוססת כלום חוץ מ... יהירות יוצאת דופן .

ואני חולק עליך , לא פגשתי מעולם מישהו עם אייקיו של 180 אבל אני מניח שגם אתה לא ... לא פגשתי מעולם את נתניהו ואני מניח שגם אתה לא ... כל שנותר הוא להשוות את רמת האינטיליגנציה שלו לאנשים אחרים שהוזכרו ברשימה ויכולת הניתוח שלו בעיני היא יוצאת דופן , עובדתית הוא צדק כמעט בכל התחזיות שהוא נתן , הראיה שלו הרבה יותר מפוכחת מהחברים שלך שהוליכו שולל מדינה שלמה מאוסלו ועד ההתנתקות .

לכן אגב יש לזה משמעות גדולה מאוד , היכולת שלו לנתח תהליכים בצורה נכונה היא נקודת מפתח ביכולות שלו כמנהיג , יכולת שלא קיימת אצל איש הג'ל שלא מסוגל לראות מטר קדימה , אפילו בפוליטיקה הוא כשל לחלוטין בניתוח המצב כשגרר את ישראל לבחירות שהוא יצא מהם עם 11 מנדטים ואפס השפעה .

וזה הרי ברור לגמרי שהוא מונה לשגריר ישראל באום בגיל 35 בגלל הקשרים של אבא שלו ... אתה מאמין לשטויות שאתה כותב ?

אתה יכול גם להתנצל על התואר אחד שהוא עשה כשלמעשה הוא עשה 3 תארים ב-5 שנים .

מה הוא עשה בשוק הפרטי בתקופה הקצרה מאוד בין הלימודים והתפקיד הציבורי הראשון ב-82 אנחנו לא יודעים .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 15 מאי 2015, 16:25

כן, אני פגשתי אנשים עם IQ מאוד גבוה. הפער בינם לבין ביבי עצום ומסלול החיים שלהם שונה בהרבה. אין לך מושג על מה אתה מדבר, אתה פשוט Lemming מושלם.

הוא נכנס לפוליטיקה בזכות הקשרים של אבא שלו. זו עובדה.

הוא לא עשה שום 3 תארים ב- 5 שנים.

אנחנו יודעים טוב מאוד שהעיפו אותו מ- BCG ושהוא נכשל ברים. מה עוש אתה הוא לדעת? למה אתה חושב שהוא הגיע לפוליטיקה? כי הוא הצליח בשוק הפרטי (לא שזה משנה).

אני סיימתי עם הויכוח המפגר הזה. יש גם גבול לשטויות.

דרך אגב סתם בשביל הפרופורציות - IQ של 160 זה משהו כמו 3 אנשים ל- 100,000. כלומר, פחות מ- 300 אנשים בכל המדינה. IQ של 180 זה בערך 1 ל- 20,000,000. משהו כמו 300 אנשים בכל העולם. אין שום מבחן או יכולת אמיתית להבדיל בין IQ של 160 ל- IQ של 180, זה משהו תיאורטי לחלוטין שמבחן לא מסוגל להבדיל. כל הסיפור הזה הוא קשקוש מצוץ מהאצבע.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מאי 2015, 16:46

roy1000 כתב:כן, אני פגשתי אנשים עם IQ מאוד גבוה. הפער בינם לבין ביבי עצום ומסלול החיים שלהם שונה בהרבה. אין לך מושג על מה אתה מדבר, אתה פשוט Lemming מושלם.

הוא נכנס לפוליטיקה בזכות הקשרים של אבא שלו. זו עובדה.

הוא לא עשה שום 3 תארים ב- 5 שנים.

אנחנו יודעים טוב מאוד שהעיפו אותו מ- BCG ושהוא נכשל ברים. מה עוש אתה הוא לדעת? למה אתה חושב שהוא הגיע לפוליטיקה? כי הוא הצליח בשוק הפרטי (לא שזה משנה).

אני סיימתי עם הויכוח המפגר הזה. יש גם גבול לשטויות.

זה הרי ברור לגמרי שכל אדם שמונה לשגריר ישראל באום בגיל 35 זה כי הוא נכשל בשוק הפרטי , רמת הטיעונים שלך הולכת ומשתפרת .

וכן , הוא כן למד 3 תארים , שניים הוא כנראה סיים ואחד (מדעי המדינה ) לא .. אבל זה רק ניחוש . אבל אתה הרי עשית דוקטורט על נתניהו , משם גם הבאת את המידע על הכישלון שלו בתחום העסקי כשלפי הפירסומים הוא היה חבר הנהלה בכירה , טוב ... מה הם יודעים .

http://www.pmo.gov.il/PRIMEMINISTER/Pages/pm.aspx

אתה באמת לא חייב לענות , אבל כשאתה כותב שקרים (למד תואר אחד ) שטויות (עבר לפוליטיקה כי נכשל בעסקים ) דברים משוללי בסיס (נכשל בשוק הפרטי ) וקשקושים ממוחך הקודח ( אני יודע טוב יותר ממגזין בינלאומי מהו האייקיו של ראש הממשלה ) קח בחשבון שמישהו עשוי לענות לך .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מאי 2015, 16:49

נראה לי באמת כדאי לעצור פה , רק קבל עצה קטנה .

כשאין לך מושג על משהו כמו .. כמה תארים עשה ראש הממשלה , האם הוא נכשל במגזר הפרטי ומה האייקיו שלו אל תנסה לקבוע דברים כאילו שיש לך איזשהו מידע סודי כי זה מגוחך.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 15 מאי 2015, 16:52

יוסי22 כתב:נראה לי באמת כדאי לעצור פה , רק קבל עצה קטנה .

כשאין לך מושג על משהו כמו .. כמה תארים עשה ראש הממשלה , האם הוא נכשל במגזר הפרטי ומה האייקיו שלו אל תנסה לקבוע דברים כאילו שיש לך איזשהו מידע סודי כי זה מגוחך.

אין לי שום מידע "סודי". הכל פתוח וידוע. פשוט תשתמש בגוגל, ואם אתה מאמין שביבי הוא אחד מ- 300 האנשים עם ה- IQ הכי גבוה בעולם, באמת שאין לי מה להגיד יותר חוץ מזה שזה הרבה יותר ברור עכשיו איך האיש הזה נבחר שוב ושוב.

מה שהוא למד ב- Kennedy School בהארווארד זה לא לימודים לתואר. זה לימודים לפוליטיקאים.

מעבר לזה, אם אתה רוצה להחשיב את ה- MBA שלו אז סבבה, כמו חצי ממדינת ישראל יש לו תואר שני במנהל עסקים.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מאי 2015, 16:54

שבת שלום .

המשפט האחרון היה עמוק מידי בשבילי .

וזה לא אני זה אתר סופר פופולארי שאתה יכול לזלזל בו עד מחר ... אבל אתה כמובן יודע יותר טוב מכולם .

רק כי אני חייב , מה דעתך על האיי קיו של אהוד ברק כבוחן אייקיו מוסמך ?
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 15 מאי 2015, 16:55

יוסי22 כתב:אתה באמת לא חייב לענות , אבל כשאתה כותב שקרים (למד תואר אחד ) שטויות (עבר לפוליטיקה כי נכשל בעסקים ) דברים משוללי בסיס (נכשל בשוק הפרטי ) וקשקושים ממוחך הקודח ( אני יודע טוב יותר ממגזין בינלאומי מהו האייקיו של ראש הממשלה ) קח בחשבון שמישהו עשוי לענות לך .

אתה מוכח פעם אחרי פעם כמדבר שטויות. אתה חסר מושג בכלל מה זה IQ, ובכל זאת אתה חוזר לפה שוב ושוב עם השטויות שלך. כמו שאמרתי - מצביע ביבי קלאסי.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים