עולם הטניס - נובאק סלאם? עונת החימר יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס - נובאק סלאם? הסרבי שוב גבר על נדאל

הודעהעל ידי yiffy » 12 פברואר 2012, 22:14

שוב, ההבדל הוא בעיקר המינוס צונגה, סימון וגאסקה. אני מאמין שאם היית מקבל אותם בשנה אחת הנבחרת הצרפתית הייתה שווה זכייה נוספת אחת לפחות מאז הזכייה ב-01'.

רפא עבור נבחרת טניס לאומית הוא כמו ג'ורדן בשיאו עבור נבחרת כדורסל, אבל בדיוק כמו נבחרת הכוכבים בשנות ה-90 שיכלה לקחת את כולם גם אם ג'ורדן לא היה בה, גם נבחרת ספרד בהיענות פרר, ורדסקו, לופז ורוברדו לא ממש רואה ממטר אף נבחרת אחרת. זו דעתי וקשה לי להאמין שתוכל לשכנע אותי אחרת.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 פברואר 2012, 09:03

yiffy כתב:שוב, ההבדל הוא בעיקר המינוס צונגה, סימון וגאסקה. אני מאמין שאם היית מקבל אותם בשנה אחת הנבחרת הצרפתית הייתה שווה זכייה נוספת אחת לפחות מאז הזכייה ב-01'.

רפא עבור נבחרת טניס לאומית הוא כמו ג'ורדן בשיאו עבור נבחרת כדורסל, אבל בדיוק כמו נבחרת הכוכבים בשנות ה-90 שיכלה לקחת את כולם גם אם ג'ורדן לא היה בה, גם נבחרת ספרד בהיענות פרר, ורדסקו, לופז ורוברדו לא ממש רואה ממטר אף נבחרת אחרת. זו דעתי וקשה לי להאמין שתוכל לשכנע אותי אחרת.

אני באמת לא מסכים עם זה.
פרר הוא האס הכי חזק של ספרד בלי רפא, אבל בלי רפא ועם פרר, ספרד לא עוברת נבחרות כמו סרביה, ארגנטינה או ארה"ב (בחוץ).

לגבי צרפת - יש להם הרבה עומק, אבל משום מה, הם לא מצליחים לחבר את זה להצלחה מקצועית. בחצי הגמר מול ספרד, רפא דרס על החימר גם את גאסקה וגם את טסונגה,
ככה שאי אפשר לומר שהם לא באו בהרכב החזק שלהם.

ד"א, מעניין יהיה לראות האם השנה נראה את התנגשות הטיטאנים בדמותם של סרביה וספרד. הכי טוב שזה יהיה בגמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 פברואר 2012, 16:39

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 15905.html

יפה.. אין ספק שלהגיש תביעה על הוצאת דיבה נגד ילדה בת 18 זה מעשה חכם.. לא מעורר חשד בכלל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 14 פברואר 2012, 22:03

סבבה, שפאר תעיד בשבועה שהיא לא יצאה עד 5 בבוקר ביום של משחק.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 15 פברואר 2012, 12:50

חברים שלי ירדו לאילת באותו זמן, ואמרו לי בפירוש הם ראו את פאר מבלה במועדון בסיבות 2 וחצי בלילה
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2012, 13:55

asafb96 כתב:חברים שלי ירדו לאילת באותו זמן, ואמרו לי בפירוש הם ראו את פאר מבלה במועדון בסיבות 2 וחצי בלילה

בושה.. והיא במקום לסתום את הפה, הולכת להגיש תביעה נגד הילדה המסכנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 15 פברואר 2012, 14:17

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:חברים שלי ירדו לאילת באותו זמן, ואמרו לי בפירוש הם ראו את פאר מבלה במועדון בסיבות 2 וחצי בלילה

בושה.. והיא במקום לסתום את הפה, הולכת להגיש תביעה נגד הילדה המסכנה.

בין אם כל הטענות של הילדה נכונות, ובין אם לא, זה פשוט הורס לה את השם. היא לא תיתן לכך שיצא לה שם כזה, וכל דרך כשרה. גם אם להגיש תביעת דיבה מול ילדה בת 18, למרות שחלק, אם לא כל הטיעונים של הילדה נכונים
כך נראה לצערנו הספורט בישראל.. שחקן הרכב באחת הקבוצות הגדולות משתכר ומרביץ לאוהב במצע הלילה, שחקניות מבלות תוך כדי גביע פדרציה, ומתנהגות בגועליות ובחוסר מקצועיות, ויש עוד אין סוף דוגמאות...
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2012, 14:49

במידה והיא תגיש תביעה, ויתברר שהיא באמת יצאה לבלות עד שעות מאוחרות, או שהיא ויוליה באמת התחרו על סוכריות גומי והתייחסו בצורה משפילה לחזניוק, התביעה שלה לא תתקבל או תתקבל חלקית , דבר כזה יפגע בשם שלה לא פחות, ובגלל זה אני גם לא מאמין שהיא תגיש את התביעה בסופו של דבר. אותי דווקא מעניין לדעת מה באמת קרה שם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 15:22

גם ביציע העיתונות הם אמרו שאנשי ערוץ הספורט ראו אותם מבלים לפנות בוקר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 פברואר 2012, 21:10

פדרר דילג מעל מאהו בסיבוב הראשון של טורניר רוטרדם. סה"כ אין יותר מדי מכשולים יוצאי דופן בטורניר. האתגר הגדול צפוי להיות בגמר (ברדיך או דל-פוטרו) ולפני זה מיני אתגר בחצי הגמר (דווידנקו או גאסקה). בשלב הבא מחכה מיכאיל יוז'ני.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2012, 19:48

yiffy כתב:פדרר דילג מעל מאהו בסיבוב הראשון של טורניר רוטרדם. סה"כ אין יותר מדי מכשולים יוצאי דופן בטורניר. האתגר הגדול צפוי להיות בגמר (ברדיך או דל-פוטרו) ולפני זה מיני אתגר בחצי הגמר (דווידנקו או גאסקה). בשלב הבא מחכה מיכאיל יוז'ני.

דווידנקו הוא אתגר בשביל דודי סלע, לא בשביל פדרר.

סה"כ רוג'ר עושה נכון. הוא בא לטורנירים קטנים יותר, צובר זכיות ותארים ושומר על הרלוונטיות שלו גם בסלאמים.
רפא למשל, נמצא בבצורת תארים נוספת. הוא אמנם עשה ארבעה גמרים רצופים בסלאמים, אבל לפעמים גם הנפה של תואר קטן, יכולה לעשות שינוי מנטלי חיובי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 16 פברואר 2012, 21:52

jol9 כתב:
yiffy כתב:פדרר דילג מעל מאהו בסיבוב הראשון של טורניר רוטרדם. סה"כ אין יותר מדי מכשולים יוצאי דופן בטורניר. האתגר הגדול צפוי להיות בגמר (ברדיך או דל-פוטרו) ולפני זה מיני אתגר בחצי הגמר (דווידנקו או גאסקה). בשלב הבא מחכה מיכאיל יוז'ני.

סה"כ רוג'ר עושה נכון. הוא בא לטורנירים קטנים יותר, צובר זכיות ותארים ושומר על הרלוונטיות שלו גם בסלאמים.
רפא למשל, נמצא בבצורת תארים נוספת. הוא אמנם עשה ארבעה גמרים רצופים בסלאמים, אבל לפעמים גם הנפה של תואר קטן, יכולה לעשות שינוי מנטלי חיובי.

לא יודע מה יהיה באינדיאן ווילס ובמיאמי, אבל במונטה קרלו הוא יקשור שרוכים ויזכה ואף אחד לא יהיה מופתע. סביר מאוד להניח שנולה לא ישתתף גם השנה כדי להוריד לחץ, ואז באמת אין משהו שאמור להפריע לו. בנוסף, גם בברצלונה לא צריכה להיות לו בעיה כי זה טורניר שחוץ ממנו ופרר מדורגים בכירים בד"כ לא נרשמים אליו.

קצת מוזר שהוא לא נרשם לאחד מטורנירי המאסטרס 250 על המשטחים הקשים. פדרר עוד יגיע לדובאי אחרי רוטרדם, והוא בד"כ ממעט בטורנירים בינוניים בשלבים אלו של העונה. כנראה שרפא מכוון חזק ללפחות אחד משני טורנירי ההארד קורטס הגדולים של לפני החימר, ואז לעונת חימר מוחצת שתכניס קצת רוח למפרשים.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2012, 08:27

yiffy כתב:
jol9 כתב:

לא יודע מה יהיה באינדיאן ווילס ובמיאמי, אבל במונטה קרלו הוא יקשור שרוכים ויזכה ואף אחד לא יהיה מופתע. סביר מאוד להניח שנולה לא ישתתף גם השנה כדי להוריד לחץ, ואז באמת אין משהו שאמור להפריע לו. בנוסף, גם בברצלונה לא צריכה להיות לו בעיה כי זה טורניר שחוץ ממנו ופרר מדורגים בכירים בד"כ לא נרשמים אליו.

קצת מוזר שהוא לא נרשם לאחד מטורנירי המאסטרס 250 על המשטחים הקשים. פדרר עוד יגיע לדובאי אחרי רוטרדם, והוא בד"כ ממעט בטורנירים בינוניים בשלבים אלו של העונה. כנראה שרפא מכוון חזק ללפחות אחד משני טורנירי ההארד קורטס הגדולים של לפני החימר, ואז לעונת חימר מוחצת שתכניס קצת רוח למפרשים.

רפא גם בשנה שעברה לא שיחק בין אוסטרליה לאינדיאן וולס, ועדיין הגיע לגמר גם במיאמי וגם בIW.
אני חושב ששני הטורנירים האלה, הם טורנירים טובים בשבילו, אבל לא לשם הוא מכוון. מסכים איתך, שהמטרה הראשונה שלו היא לחזור הביתה, ולהתחיל לזכות
בתארים משמעותיים, ואין כמו MC בשביל להתחיל את זה.

מעניין יהיה לראות האם נובאק יסתער גם על מיאמי וגם על IW, וינסה להמשיך את רצף הזכיות המטורף שלו בשנה וקצת האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 17 פברואר 2012, 15:56

עד כמה שזה יישמע מוזר, אני חושב שלנולה זכייה ב-MI ו-IW חשובה יותר מה-RG. זאת אומרת, ברור שהוא היה מעדיף לזכות ב-RG, אבל זכייה בשני המאסטרסים על הקשים תמחיש לכולם שנולה הוא עדיין "אדון הסבב" בכל הקשור למשטחים הנפוצים, ושהגמר הצמוד באוסטרליה היה מקרי. מבחינתו, זכייה של רפא ב-RG היא לא אסון, ואולי אפילו נוח שרפא יחזור למעמד של "מלך החימר ותו לא" בעוד שהוא זוכה בכל שאר הטורנירים, מאשר ששניהם יהיו יריבים שקולים על כל המגרשים.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2012, 19:52

יוני, כנראה שהצלחת לנחס את רוג'ר..
בינתיים, הוא בפיגור של מערכה ו 3-1 במערכה השנייה נגד דווידנקו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2012, 20:16

בינתיים דוידנקו נפצע ורוג'ר חוזר מפיגור של שבירה ומנצח את הסט השני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2012, 20:39

yiffy כתב:עד כמה שזה יישמע מוזר, אני חושב שלנולה זכייה ב-MI ו-IW חשובה יותר מה-RG. זאת אומרת, ברור שהוא היה מעדיף לזכות ב-RG, אבל זכייה בשני המאסטרסים על הקשים תמחיש לכולם שנולה הוא עדיין "אדון הסבב" בכל הקשור למשטחים הנפוצים, ושהגמר הצמוד באוסטרליה היה מקרי. מבחינתו, זכייה של רפא ב-RG היא לא אסון, ואולי אפילו נוח שרפא יחזור למעמד של "מלך החימר ותו לא" בעוד שהוא זוכה בכל שאר הטורנירים, מאשר ששניהם יהיו יריבים שקולים על כל המגרשים.

אני חושב ששניהם יריבים שקולים על כל מגרש.

רפא עשה כבר 4 גמרים רצופים של סלאמים, ויצטרכו לעקור לו את הלב בשביל למנוע ממנו את החמישי.
שניהם היום הטניסאים הכי טובים בסבב בלי תנאי.

אני חושב שהסיכוי של נולה לקחת את IW ומיאמי שוב הוא נמוך יותר מהסיכוי שלו לקחת את RG. אבל בל מקרה שניהם יהיו לו קשים מאוד
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 18 פברואר 2012, 21:41

jol9 כתב:
yiffy כתב:עד כמה שזה יישמע מוזר, אני חושב שלנולה זכייה ב-MI ו-IW חשובה יותר מה-RG. זאת אומרת, ברור שהוא היה מעדיף לזכות ב-RG, אבל זכייה בשני המאסטרסים על הקשים תמחיש לכולם שנולה הוא עדיין "אדון הסבב" בכל הקשור למשטחים הנפוצים, ושהגמר הצמוד באוסטרליה היה מקרי. מבחינתו, זכייה של רפא ב-RG היא לא אסון, ואולי אפילו נוח שרפא יחזור למעמד של "מלך החימר ותו לא" בעוד שהוא זוכה בכל שאר הטורנירים, מאשר ששניהם יהיו יריבים שקולים על כל המגרשים.

אני חושב ששניהם יריבים שקולים על כל מגרש.

רפא עשה כבר 4 גמרים רצופים של סלאמים, ויצטרכו לעקור לו את הלב בשביל למנוע ממנו את החמישי.
שניהם היום הטניסאים הכי טובים בסבב בלי תנאי.

אני חושב שהסיכוי של נולה לקחת את IW ומיאמי שוב הוא נמוך יותר מהסיכוי שלו לקחת את RG. אבל בל מקרה שניהם יהיו לו קשים מאוד

ב-6 מתוך 7 הגמרים האחרונים שהשניים שיחקו, הם היו פחות מיריבים שקולים במובן שנובאק היה עדיף. הגמר האחרון היה היחיד שערער את הרושם שהקודמים יצרו (מאז פריצת נולה 2.0), והמשימה העיקרית של נולה היא להחזיר את המצב לסטטוס קוו של הסבב ב-11'.

משחק קשה מאוד היה עכשיו, אך בסופו רוג'ר חזר מפיגור של מערכה ושבירה וניצח את דווידנקו. רוג'ר לא בכושר מי יודע מה, ודווידנקו נמצא בכושר נהדר, אבל איכשהו זה הסתדר בסוף. אישית הייתי מאוד מופתע מדווידנקו - שחקן שאף פעם לא התעמקתי בו קודם לכן. אין לו סרב טוב וגם לא נתונים פיזיים, אבל הוא התקפי בטירוף וכשהוא בזון הוא גם כמעט לא שוגה. הפרשנים אמרו עליו שהוא אחד השחקנים הטובים ביותר שלא זכו בגרנד סלאם מעולם. אני לא יודע אם זה נכון אבל בהחלט יש שם כישרון יוצא דופן, שחבל שלא בא יותר לידי ביטוי בשנים עברו (הילד בן 30).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2012, 21:55

דווידנקו הוא אחד השחקנים הכי יציבים שראיתי. אם הוא היה יותר חזק פיזית, הוא גם כנראה היה זוכה בגראנד סלאם לדעתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 18 פברואר 2012, 22:26

MTA2311 כתב:דווידנקו הוא אחד השחקנים הכי יציבים שראיתי. אם הוא היה יותר חזק פיזית, הוא גם כנראה היה זוכה בגראנד סלאם לדעתי.

דווקא התרשמתי שממרום ה-1.78 שלו הוא מייצר חבטות חזקות מספיק בשביל להשחיל לא מעט ווינרים.
דווקא הסרב הוא מה שאני חושב שחסר שם כדי להשלים את הגרוש ללירה.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים