המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:שוב, ההבדל הוא בעיקר המינוס צונגה, סימון וגאסקה. אני מאמין שאם היית מקבל אותם בשנה אחת הנבחרת הצרפתית הייתה שווה זכייה נוספת אחת לפחות מאז הזכייה ב-01'.
רפא עבור נבחרת טניס לאומית הוא כמו ג'ורדן בשיאו עבור נבחרת כדורסל, אבל בדיוק כמו נבחרת הכוכבים בשנות ה-90 שיכלה לקחת את כולם גם אם ג'ורדן לא היה בה, גם נבחרת ספרד בהיענות פרר, ורדסקו, לופז ורוברדו לא ממש רואה ממטר אף נבחרת אחרת. זו דעתי וקשה לי להאמין שתוכל לשכנע אותי אחרת.
asafb96 כתב:חברים שלי ירדו לאילת באותו זמן, ואמרו לי בפירוש הם ראו את פאר מבלה במועדון בסיבות 2 וחצי בלילה
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:חברים שלי ירדו לאילת באותו זמן, ואמרו לי בפירוש הם ראו את פאר מבלה במועדון בסיבות 2 וחצי בלילה
בושה.. והיא במקום לסתום את הפה, הולכת להגיש תביעה נגד הילדה המסכנה.
asafb96 כתב:חברים שלי ירדו לאילת באותו זמן, ואמרו לי בפירוש הם ראו את פאר מבלה במועדון בסיבות 2 וחצי בלילה
yiffy כתב:פדרר דילג מעל מאהו בסיבוב הראשון של טורניר רוטרדם. סה"כ אין יותר מדי מכשולים יוצאי דופן בטורניר. האתגר הגדול צפוי להיות בגמר (ברדיך או דל-פוטרו) ולפני זה מיני אתגר בחצי הגמר (דווידנקו או גאסקה). בשלב הבא מחכה מיכאיל יוז'ני.
jol9 כתב:yiffy כתב:פדרר דילג מעל מאהו בסיבוב הראשון של טורניר רוטרדם. סה"כ אין יותר מדי מכשולים יוצאי דופן בטורניר. האתגר הגדול צפוי להיות בגמר (ברדיך או דל-פוטרו) ולפני זה מיני אתגר בחצי הגמר (דווידנקו או גאסקה). בשלב הבא מחכה מיכאיל יוז'ני.
דווידנקו הוא אתגר בשביל דודי סלע, לא בשביל פדרר.
סה"כ רוג'ר עושה נכון. הוא בא לטורנירים קטנים יותר, צובר זכיות ותארים ושומר על הרלוונטיות שלו גם בסלאמים.
רפא למשל, נמצא בבצורת תארים נוספת. הוא אמנם עשה ארבעה גמרים רצופים בסלאמים, אבל לפעמים גם הנפה של תואר קטן, יכולה לעשות שינוי מנטלי חיובי.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:פדרר דילג מעל מאהו בסיבוב הראשון של טורניר רוטרדם. סה"כ אין יותר מדי מכשולים יוצאי דופן בטורניר. האתגר הגדול צפוי להיות בגמר (ברדיך או דל-פוטרו) ולפני זה מיני אתגר בחצי הגמר (דווידנקו או גאסקה). בשלב הבא מחכה מיכאיל יוז'ני.
דווידנקו הוא אתגר בשביל דודי סלע, לא בשביל פדרר.
סה"כ רוג'ר עושה נכון. הוא בא לטורנירים קטנים יותר, צובר זכיות ותארים ושומר על הרלוונטיות שלו גם בסלאמים.
רפא למשל, נמצא בבצורת תארים נוספת. הוא אמנם עשה ארבעה גמרים רצופים בסלאמים, אבל לפעמים גם הנפה של תואר קטן, יכולה לעשות שינוי מנטלי חיובי.
לא יודע מה יהיה באינדיאן ווילס ובמיאמי, אבל במונטה קרלו הוא יקשור שרוכים ויזכה ואף אחד לא יהיה מופתע. סביר מאוד להניח שנולה לא ישתתף גם השנה כדי להוריד לחץ, ואז באמת אין משהו שאמור להפריע לו. בנוסף, גם בברצלונה לא צריכה להיות לו בעיה כי זה טורניר שחוץ ממנו ופרר מדורגים בכירים בד"כ לא נרשמים אליו.
קצת מוזר שהוא לא נרשם לאחד מטורנירי המאסטרס 250 על המשטחים הקשים. פדרר עוד יגיע לדובאי אחרי רוטרדם, והוא בד"כ ממעט בטורנירים בינוניים בשלבים אלו של העונה. כנראה שרפא מכוון חזק ללפחות אחד משני טורנירי ההארד קורטס הגדולים של לפני החימר, ואז לעונת חימר מוחצת שתכניס קצת רוח למפרשים.
yiffy כתב:עד כמה שזה יישמע מוזר, אני חושב שלנולה זכייה ב-MI ו-IW חשובה יותר מה-RG. זאת אומרת, ברור שהוא היה מעדיף לזכות ב-RG, אבל זכייה בשני המאסטרסים על הקשים תמחיש לכולם שנולה הוא עדיין "אדון הסבב" בכל הקשור למשטחים הנפוצים, ושהגמר הצמוד באוסטרליה היה מקרי. מבחינתו, זכייה של רפא ב-RG היא לא אסון, ואולי אפילו נוח שרפא יחזור למעמד של "מלך החימר ותו לא" בעוד שהוא זוכה בכל שאר הטורנירים, מאשר ששניהם יהיו יריבים שקולים על כל המגרשים.
jol9 כתב:yiffy כתב:עד כמה שזה יישמע מוזר, אני חושב שלנולה זכייה ב-MI ו-IW חשובה יותר מה-RG. זאת אומרת, ברור שהוא היה מעדיף לזכות ב-RG, אבל זכייה בשני המאסטרסים על הקשים תמחיש לכולם שנולה הוא עדיין "אדון הסבב" בכל הקשור למשטחים הנפוצים, ושהגמר הצמוד באוסטרליה היה מקרי. מבחינתו, זכייה של רפא ב-RG היא לא אסון, ואולי אפילו נוח שרפא יחזור למעמד של "מלך החימר ותו לא" בעוד שהוא זוכה בכל שאר הטורנירים, מאשר ששניהם יהיו יריבים שקולים על כל המגרשים.
אני חושב ששניהם יריבים שקולים על כל מגרש.
רפא עשה כבר 4 גמרים רצופים של סלאמים, ויצטרכו לעקור לו את הלב בשביל למנוע ממנו את החמישי.
שניהם היום הטניסאים הכי טובים בסבב בלי תנאי.
אני חושב שהסיכוי של נולה לקחת את IW ומיאמי שוב הוא נמוך יותר מהסיכוי שלו לקחת את RG. אבל בל מקרה שניהם יהיו לו קשים מאוד
MTA2311 כתב:דווידנקו הוא אחד השחקנים הכי יציבים שראיתי. אם הוא היה יותר חזק פיזית, הוא גם כנראה היה זוכה בגראנד סלאם לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים