כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: ת'רד הכדורגל הגדול V6

18 מרץ 2014, 23:57

כל הכבוד לבייל על הבישול למוראטה שהיה חייב את הגול הזה.

19 מרץ 2014, 00:22

felix_r כתב:מישהו משחקני הכדורסל של מכבי הלך לדרבי בכדורגל?

לא יודע.
אני יודע שגיא רשם בפייסבוק מיד אחרי השלישי: "ואם אתה לא חלק מזה אתה לעולם לא תבין"

19 מרץ 2014, 00:27

מקובי כתב:
felix_r כתב:מישהו משחקני הכדורסל של מכבי הלך לדרבי בכדורגל?

לא יודע.
אני יודע שגיא רשם בפייסבוק מיד אחרי השלישי: "ואם אתה לא חלק מזה אתה לעולם לא תבין"

https://m.facebook.com/gate11.mta/photo ... 6&refid=17

אני עם חיוך כבר 24 שעות
זה באמת קרה, שני רק לז׳לגיריס

19 מרץ 2014, 18:31

כמו פריצה גם פלט הורחק משני המשחקים הקרובים ויפסיד את מכבי.
מתאזן בערך.

19 מרץ 2014, 18:58

LIAV10 כתב:כמו פריצה גם פלט הורחק משני המשחקים הקרובים ויפסיד את מכבי.
מתאזן בערך.

הוא יפסיד את ראשל"צ בגביע...

פריצה יחמיץ את הדרבי (צהובים) וב"ש (אדום) ואולי עוד (תלוי בבית הדין כי הוא קיבל אדום ישיר)

סומך על בדש.

אגב ליאב- מכבי מוציאה מיני מנוי לפלייאוף העליון, רצית לבוא לדרבי... אולי זאת אופציה (בעיקר אם אתה נוער/חייל כי זה מחיר בדיחה)

19 מרץ 2014, 19:16

מקובי כתב:
מתאזן בערך.

פריצה יחמיץ את הדרבי (צהובים) וב"ש (אדום) ואולי עוד (תלוי בבית הדין כי הוא קיבל אדום ישיר)

סומך על בדש.

אגב ליאב- מכבי מוציאה מיני מנוי לפלייאוף העליון, רצית לבוא לדרבי... אולי זאת אופציה (בעיקר אם אתה נוער/חייל כי זה מחיר בדיחה)

איפה בודקים מחירים?

19 מרץ 2014, 19:30

LIAV10 כתב:
מקובי כתב:
מתאזן בערך.

סומך על בדש.

איפה בודקים מחירים?

7-8 500 (250 נוער חייל)
2/13- 550

מתחיל החל מ19:00 בלאן.

http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/ne ... %95%D7%A3/

19 מרץ 2014, 19:31

באמת מחיר מגוחך.

19 מרץ 2014, 23:17

דרמה בליגת האלופות. אחרי שהפסידה 2:0 לאולימפיאקוס במשחק הראשון, מנצ'סטר מובילה ב 2:0 במחצית.

19 מרץ 2014, 23:20

אפשר לראות את זה 100 פעמים בלי שימאס: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4935044445

20 מרץ 2014, 00:54

LIAV10 כתב:אפשר לראות את זה 100 פעמים בלי שימאס: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4935044445

לא הבנתי למה הם לא ענו לו בפעם השנייה... חחחח

זה לא אמיתי עד כמה החיוך לא יורד לי מהפנים כבר יומיים...

20 מרץ 2014, 18:31

גם זיו ימשיך עוד עונה. לא פחות משערורייה.

20 מרץ 2014, 19:32

MTA2311 כתב:גם זיו ימשיך עוד עונה. לא פחות משערורייה.

קל לזרוק את זה לאויר, אבל יש 5 זרים ככה שאתה צריך ישראלים, כרוטציה הוא סבבה לגמרי ולא רואה ישראלים ריאליים (טוואטחה לא יגיע בחיים)

בת'כלס קיבלנו שחקן שנותן את מה שיש לו בכל משחק ומכיר את המועדון מבפנים (אין צורך בזמן התאקלמות) ככה שגם פן ההמשכיות חשוב.

דווקא על מיטרוביץ' יש מקום יותר לבקר (אם כי גם פה- הכל תלוי במה מכבי מתכננת- אם מתכננים להביא שחקן באותו סדר גודל של שכר אז עדיף שהוא ישאר, חייבים להבין שבניגוד לכדורסל שחקנים זרים לא ממהרים לבוא לכאן...)

אני חושב שמכבי יצאה לדרך במטרה להתחיל תהליך מסוים, אז נכון שאנחנו מקדימים את התהליך בצעד וחצי (תיכננו שנה שעברה רק להילחם על האליפות והשנה לקחת אותה, עשינו יופי של נקודות דירוג באירופה שיעזרו לנו מאוד) והם פשוט לא רוצים לקפוץ מעל הפופיק.
הכי קל היום זה להביא 5 שחקנים יקרים ובמידה וזה לא יצליח אנחנו ניכנס לסחרור, מכבי עושה את הכל בהדרגה, בשנה הבאה אנחנו כנראה נהיה בשלב בתים אירופי (מדורגים בסיבוב השלישי של הצ'מפיונס ככה שאם עוברים אותו אנחנו או בצ'מפיונס או בבתים של האירופית) דבר שיגרום לנו לצבור עוד נקודות דירוג ככה שבעוד שנתיים אני מקווה שכבר נהיה מדורגים גם בפלייאוף של הצ'מפיונס והדרך שלנו להיות חברה קבועה בבתים תהיה יותר פשוטה (נקבל הרבה כסף מהצ'מפיונס-->שחקנים זרים ירצו לבוא+ נשקיע יותר בשחקנים טובים...)
אני לא חושב שגולדהאר רוצה להשתגע אחרי החוויה שלו מלפני שנתיים ולכן המטרה היא לאזן +- את התקציב.

20 מרץ 2014, 19:38

איך זיו מאזן את התקציב? אתה יודע כמה הוא מרוויח?
שחקן כמו זיו לא צריך להיות שחקן של מכבי, גם לא בתור שחקן רוטציה. יש לנו את בן הרוש בתור מגן שמאלי ישראלי ועונה הבאה אני מקווה שגם ראלי יחתום. יותר מזה לא צריך. אני די בטוח שאתה גם יודע את זה, פשוט אי אפשר להוציא ממך אף מילת ביקורת על המועדון.

20 מרץ 2014, 19:39

מעולם לא הייתי צריכה משהו כמו שאני צריכה את זה
http://www.one.co.il/Article/231054.html

20 מרץ 2014, 20:47

MTA2311 כתב:איך זיו מאזן את התקציב? אתה יודע כמה הוא מרוויח?
שחקן כמו זיו לא צריך להיות שחקן של מכבי, גם לא בתור שחקן רוטציה. יש לנו את בן הרוש בתור מגן שמאלי ישראלי ועונה הבאה אני מקווה שגם ראלי יחתום. יותר מזה לא צריך. אני די בטוח שאתה גם יודע את זה, פשוט אי אפשר להוציא ממך אף מילת ביקורת על המועדון.

אמרתי כבר שאני אופטימיסט ואני משתדל להיות תמיד חיובי.
בתור אחד שלמד לא מעט שנים ניהול אני אוהב לנסות לזהות מגמות בניהול של קבוצות, ואני מאוד אוהב את הדרך שבה מכבי הולכת בשנה וחצי האחרונות ככה שאני די סומך על ג'ורדי.

לגופו של נושא- הוא לא שחקן רע, יעידו על כך שני מאמנים זרים שבסופו של דבר שיתפו אותו לא מעט.
לגבי שיקולי בניית הסגל- סומך על ג'ורדי וסוזה (אם ישאר).

אגב, אם אתה שואל אותי, טיבי יעזוב אותנו בסוף העונה ובן הרוש יהיה הבלם שלנו בשנה הבאה.

נ.ב.
אני לא אשכח לו שהוא היחיד שעצר לדבר עם האוהדים בתקופה הקשה של לפני שנתיים-שלוש (היה רצף של הפסדים... חיכינו להם אחרי המשחק- כולם ברחו אבל הוא היה היחיד שעצר והקשיב לכאב וניסה להגיד שהם יתנו הכל וכו'...)

20 מרץ 2014, 20:50

מקובי כתב:
MTA2311 כתב:איך זיו מאזן את התקציב? אתה יודע כמה הוא מרוויח?

אמרתי כבר שאני אופטימיסט ואני משתדל להיות תמיד חיובי.
בתור אחד שלמד לא מעט שנים ניהול אני אוהב לנסות לזהות מגמות בניהול של קבוצות, ואני מאוד אוהב את הדרך שבה מכבי הולכת בשנה וחצי האחרונות ככה שאני די סומך על ג'ורדי.

לגופו של נושא- הוא לא שחקן רע, יעידו על כך שני מאמנים זרים שבסופו של דבר שיתפו אותו לא מעט.
לגבי שיקולי בניית הסגל- סומך על ג'ורדי וסוזה (אם ישאר).

אגב, אם אתה שואל אותי, טיבי יעזוב אותנו בסוף העונה ובן הרוש יהיה הבלם שלנו בשנה הבאה.

נ.ב.
אני לא אשכח לו שהוא היחיד שעצר לדבר עם האוהדים בתקופה הקשה של לפני שנתיים-שלוש (היה רצף של הפסדים... חיכינו להם אחרי המשחק- כולם ברחו אבל הוא היה היחיד שעצר והקשיב לכאב וניסה להגיד שהם יתנו הכל וכו'...)

אתה חושב שבן הרוש איכותי מספיק בשביל להיות בלם במערך של 4 שחקנים הגנה? זה עדיין משהו שלא בדקו
אם סוזה לא יהיה פה אי אפשר לדעת אם ימשיכו עם ההרכב של שלושה שחקני הגנה ואז צריך בלם כמו טיבי (אם לא טיבי אז מישהו באיכויות)

20 מרץ 2014, 20:53

קודם כל, אני לא חושב שטיבי יעזוב כל כך מהר. העונה הוא הרבה פחות טוב מבעונה שעברה, והצעה מכובדת של מכבי יכולה להשאיר אותו כאן.
לגבי בן הרוש, אני חושב שהוא בהחלט יכול להיות בלם מצויין גם בקבוצה כמו מכבי. יש לו נתונים פיזיים שלא רואים פה כל יום.

20 מרץ 2014, 22:06

כרמל, בן הרוש שיחק בעמדת הבלם בנתניה (אמנם לא ברמה גבוהה אבל יש לו ניסיון בעמדה) בלם במכבי כמעט הוא לא שיחק (אם כי בשני האחרון הוא היה נהדר)
אגב, במקומו הייתי דווקא מפתח את היכולות שלי כמגן ולא כבלם. בימינו מגן זה תפקיד שיש בו חוסר מטורף והוא יוכל להתקדם הרבה יותר אם הוא יצא כמגן.
מבחינת נתונים הוא מדהים.

לדעתי טיבי מרגיש שהוא השיג כבר הכל בארץ (בסוף העונה יהיה לו כמדומני 4 אליפויות- בית"ר, ק"ש, ו-2 במכבי) ואם הוא יקבל הצעה מליגה בכירה (גרמניה, איטליה, אנגליה, ספרד) הוא ילך עליה לדעתי.
הוא בגיל הנכון מבחינתו, מכירים אותו באירופה (בלם פותח בנבחרת, קמפיין אירופי טוב) ככה שאני חושב שהוא ירגיש שזה הזמן.

20 מרץ 2014, 22:11

כולה יואב זיו.
כבר עכשיו הוא בקושי משחק, מה ההתנגדות שישאר שחקן אימונים? ותיק כבר ומכיר את המערכת.
פרסם תגובה