הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 00:10

Roni1 כתב:אתה לא מבין את ההבדל בין כסף אמריקאי ממשלתי לבין תורם פרטי? זה לא כסף פרטי של אובמה אלא של מחלקת המדינה.
קודם כל יש כאן עבירה של ארגון ״one voice" על חוקי המס בארה״ב, הם נחשבים לארגון שפטור ממס ואסור להם לעסוק בפעילות מפלגתית.

דבר שני, יש חוקי בחירות בארץ, שלדון לא מנהל לביבי קמפיין דרך עמותה צדדית כי זה פשוט אסור. ישראל היום הוא עיתון ימני פרו ביבי אבל לא נחשב לתעמולה, ואם לדעתך הוא כן, אז גם ידיעות אחרונות של נוני הוא תעמולה.
אם יש הוכחות לקשר ישיר בין v15 למפלגות השמאל, ונראה שיש, זו עבירה על החוק.

בכל אופן לדעתי חשוב לחשוף את התורמים של one voice, חשוב שאנשים שמצביעים לציפי ובוז׳י ידעו שארגון המוסלמים בבריטניה, הרשות
הפלסטינית ועוד כמה מהסוג הזה תורמים כסף כדי שהם יעלו לשלטון.

לא מכיר את החוק בארץ ובטח שלא את חוקי המס האמריקאיים לגבי עמותות ולא יודע אם יש עבירה. באופן עקרוני, לא ברור מה הסיפור הגדול אם מישהו רוצה לעשות קמפיין פוליטי בארץ. שלדון מנהל קמפיין לטובת ביבי, ואין לי שום בעיה עם זה (מה זה משנה אם הוא מקים עיתון לצורך זה או מקים עמותה?). נוני אולי שונא את ביבי ומחזיק בקו של מרכז-שמאל, אבל ידיעות אחרונות לא קיים אך ורק לצורך תעמולה פוליטית לטובת ציפי/בוז'י, להבדיל מישראל היום.

בכל מקרה, שיפרסמו ויחשפו הכל ואם היו עבירות אז שהיועץ המשפטי יטפל בזה (ואני מקווה שהוא יטפל בהם ביעילות כמו שהוא טיפל בליברמן ולא באיטיות שבה הוא מטפל בביבי). כמו שאמרתי, אני לא רואה בעבירות על חוק מימון מפלגות משהו כזה גדול (להבדיל מגניבה), אבל אם יש עבירות שיטפלו בהן. אני באופן אישי לא אזיל דמעות אם בוז'י/ציפי יגיעו לבית משפט ו/או יצטרפו לאולמרט.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 00:11

jol9 כתב:רק, כמו שרוני אמרה, חבל שהזרקור מופנה כל הזמן לצד אחד.
הייתי שמח אם זה היה קצת יותר מאוזן

רק צד אחד נמצא בשלטון.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 00:20

jol9 כתב:יפה שאצל לפיד אתה בטוח שהם נקיים ואצל אחרים אתה בטוח שלא.
למשל - מה לגבי גילה גמליאל, מירי רגב, גלעד ארדן,... גם בהם לא דבק רבב והם לא נחקרו (לפחות נדמה לי שלא). למה אותם אתה לא מזכיר?

ומה לגבי הקשר של לפיד לאנשי הון? במה הוא שונה מפוליטיקאים אחרים בעניין הזה?

לגבי ליברמן - אני מסתכל על הצהרת ההון שלו. היא נראית לך כמו הצהרת הון של בוז'י, ציפי, ברק או ביבי? צריך עשרה ליברמנים בשביל
להגיע להצהרת ההון של לבני.
המליונים שהגיעו לבת שלו, לא נמצאים אצלה ולא נמצאים אצלו, והוא כאמור זוכה מכל חשד.

לפיד היה כותב ובתקשורת כל החיים שלו. מזה הוא התפרנס. יש לו חברים בעלי הון (ואני בטוח שגם לבני בגין יש), אז מה? זה בסופו של דבר מגיע לתחושה סובייקטיבית והתחושה שלי היא שלפיד לא רודף אחרי כסף בפוליטיקה ושהוא באמת בא לעשות דברים שהוא מאמין בהם. אי אפשר להתווכח על זה. כל אחד ומה שהוא מאמין בו.

לגבי גילה גמליאל ומירי רגב, אין לי ספק שהן לא נקיות. גילה גמליאל היא עסקנית שגדלה בעסקנות, ולגבי מירי רגב כבר היו סיפורים של מינויי מקורבים וכו'. לא סומך על אף אחת מהן. לגבי ארדן - לא יודע מספיק, אבל הוא משדר לי משהו לא ישר. כנ"ל כץ וסיפורי המינויים שלו בנת"ע.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות לגבי מה שאתה אומר על ליברמן. הוא לא נוקה משום חשד - התיק נסגר מחוסר ראיות. בלי קשר לכל אספקט פלילי, אתה באמת מאמין להצהרת ההון שלו? מה קרה לעשרות המליונים שהוא הרוויח מייעוץ (לפי הודאתו) והלכו לחברה של הבת שלו? זה ממש לא רציני.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 00:56

לכל מי ששכח על איזה אנשים אנחנו מדברים - הנה הציטוט האלמותי של שרה מלפני כמה שנים:

ביבי הוא מנהיג שהוא גדול על כל המדינה הזאת, הוא באמת מנהיג בקנה מידה לאומי. במדינה הזאת כולם רוצים להישחט ולהישרף? יאללה, למה הוא צריך להתאמץ כל כך? נעבור לחוץ לארץ. שהמדינה הזאת תישרף. המדינה בלעדי ביבי לא תחזיק מעמד. אנשים כאן יישחטו.

האישה המטורללת הזו מאמינה באמת ובתמים שהיא וביבי זה המדינה ושבלעדיהם המדינה לא תשרוד. אלה האלילים שלכם. אחר כך אתם מתפלאים שיש יוקר מחיה ושחיתות. תמשיכו לבחור בביבי ושרה.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 01 פברואר 2015, 01:15

roy1000 כתב:אם אתה שואל אותי מה יותר חמור - עבירות על חוק מימון מפלגות או כל מיני גניבות קטנות (או גדולות) מהקופה הציבורית? אז אני חושב שהגניבות מהקופה הציבורית הן הרבה יותר חמורות. כי איש שעסוק באופן אובססיבי באיך להעביר עוד ועוד כסף והטבות מהכיס הציבורי לכיס הפרטי שלו, הוא איש הרבה יותר מסוכן ממישהו שניסה לעקוף את חוקי מימון המפלגות. דעתי האישית.

בכל מקרה, לא ביבי, לא בוז'י ולא ציפי ראויים לתפקיד. במדינה מתוקנת, שלושתם היו נבעטים מהחיים הציבוריים.

ובעיקר, אדם כל כך עשיר כמו ביביהו שנוטל לעצמו או עושה שימוש פרטי בכספי ציבור, ואף כשמדובר בסכומים זניחים במונחי שלטון של כמה עשרות אלפים "בלבד", הוא אדם מהסוג השפל ביותר שאני יכול להעלות בראשי. ביבי פשוט אדם שפל שמעורר אצלי בחילה בכל פעם שאני פותח את הטלוויזיה ורואה אותו. כל הפרסומים הללו אודותיו הם יותר מבמקום - ראוי והכרחי שאזרחי ישראל ידעו באיזה אדם שפל וחסר כל רגישות (וגם ראש ממשלה גרוע בנוסף לכל הצרות) הם בוחרים לראש ממשלה. הוא ושרה זה פשוט שידוך משמיים, פשוט מין שמצא את מינו, או יותר נכון סירחון מצא את סירחונו.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 01 פברואר 2015, 01:31

לגביי לפיד אני דווקא כן חושב שהוא בא ממקום טוב, אלא שזה פשוט לא מספיק. מה שטוב לעיתון לא בהכרח טוב לכהונה כשר כ"כ חשוב בממשלה. אני עדיין מתקשה להתעורר מהסיוט בו אדם חסר כל הבנה מקצועית ממונה להיות שר אוצר - דבר שרואים לרוב רק "ברפובליקות דמוקרטיות עממיות" לסוגיהן. לא ייאמן פשוט. מה שעוד יותר עצוב ומחריד הוא שביבי, תוך דאגה לשמירת כסאו ע"י כך שיחליש את מעמדו של יריבו הפוליטי המשמעותי ביותר, לכאורה, מציב אותו בתפקיד כה מכריע בממשלה, וזאת תוך שהוא, למעשה, מקריב את כולנו על קרנות המזבח.

בעיניי הקדנציה שלו היא כישלון בעיקר משני טעמים: ניסה לקדם את חוק מע"מ 0 - מהיוזמות הגרועות ביותר שניתן היה להעלות בתחום הדיור, ושהיתה מביאה להרעת המצב ולא ההפך (הגדלת הביקוש כשההיצע עודנו נמוך = שיעור המע"מ שנמנע מהמדינה הולך למעשה לכיסו של הקבלן). השניה היא הפופוליזם הטהור והמסע שניהל לאורך כל הדרך נגד החרדים, כאילו התקציבים העלובים גם כך שהם מקבלים, הם הם אלה שעוצרים את הכלכלה הישראלית, מונעים מבני זוג לרכוש דירה, עוצרים את התפתחות מערכת החינוך וכו'. שלא לדבר על קמפיין השוויון בנטל הכ"כ עלוב, כ"כ מאולץ וכ"כ פתטי, כ"כ מזוייף וכ"כ..... (הוסיפו כל מילת גועל אפשרית שעולה בראשכם).
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 10:57

Roni1 כתב:אתה לא מבין את ההבדל בין כסף אמריקאי ממשלתי לבין תורם פרטי? זה לא כסף פרטי של אובמה אלא של מחלקת המדינה.
קודם כל יש כאן עבירה של ארגון ״one voice" על חוקי המס בארה״ב, הם נחשבים לארגון שפטור ממס ואסור להם לעסוק בפעילות מפלגתית.

דבר שני, יש חוקי בחירות בארץ, שלדון לא מנהל לביבי קמפיין דרך עמותה צדדית כי זה פשוט אסור. ישראל היום הוא עיתון ימני פרו ביבי אבל לא נחשב לתעמולה, ואם לדעתך הוא כן, אז גם ידיעות אחרונות של נוני הוא תעמולה.
אם יש הוכחות לקשר ישיר בין v15 למפלגות השמאל, ונראה שיש, זו עבירה על החוק.

בכל אופן לדעתי חשוב לחשוף את התורמים של one voice, חשוב שאנשים שמצביעים לציפי ובוז׳י ידעו שארגון המוסלמים בבריטניה, הרשות
הפלסטינית ועוד כמה מהסוג הזה תורמים כסף כדי שהם יעלו לשלטון.

קראתי את ה"תחקיר" של ישראל היום על V15 וראיתי גם את התגובה הדי פשוטה של V15. בשורה התחתונה, הם מכחישים באופן גורף את כל מה שישראל היום אומרים. הם טוענים שאין להם קשר לשום מפלגה (ואני לא מאמין שציפי/בוז'י מספיק טפשים בשביל לשתף איתם פעולה באופן ישיר), והם אומרים שאין להם קשר לממשל האמריקאי.

אני בעד שיחקרו את הסיפור הזה בצורה מהירה, אבל אם הייתי צריך לנחש, חקירה רק תוציא את ביבי ואיילת שקד באור מגוחך (שוב) כי האנשים שעומדים מאוחרי הסיפור הזה נראים כמו מקצוענים וקרוב לוודאי שכיסו את עצמם בצורה שהם לא מפרים את החוק.

לי אישית אין שום בעיה שזורמים כספים לכל מיני קמפיינים. מצידי שהרשות הפלשתינית ואיראן וקטאר יעשו קמפיינים מפה ועד שנה הבאה. מדינת ישראל רק מרוויחה מהכסף הזה. יש לי בעיה רק כשגופים שרוצים להרוס את המדינה עושים שימוש בבית המשפט - כאן כבר גרם נזק כי זה מכביד על מערכת המשפט ועולה הרבה כסף למדינה.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 11:31

אני לא ביססתי את הדברים שלי על ישראל היום, כתבתי על זה עוד קודם
לגבי הקשר שיש או אין להם למפלגת העבודה, זאת הכחשה מטומטמת. http://mida.org.il/2015/02/01/%D7%A4%D7 ... AA-%D7%90/

יכול להיות שבסוף יתברר שאלו סתם צירופי מקרים משונים. כרגע ידוע ש״קול אחד״ קיבלו כספים ממחלקת המדינה ושבועד המנהל שלו חבר משוריין של לבני. (מילא שיגיד, הייתי פעם ופרשתי, אבל איך הוא מכחיש כשיש כמה קישורים של שמו לארגון הזה בעבר, כולל בעמוד הרשמי שלהם).
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 12:18

Roni1 כתב:אני לא ביססתי את הדברים שלי על ישראל היום, כתבתי על זה עוד קודם
לגבי הקשר שיש או אין להם למפלגת העבודה, זאת הכחשה מטומטמת. http://mida.org.il/2015/02/01/%D7%A4%D7 ... AA-%D7%90/

יכול להיות שבסוף יתברר שאלו סתם צירופי מקרים משונים. כרגע ידוע ש״קול אחד״ קיבלו כספים ממחלקת המדינה ושבועד המנהל שלו חבר משוריין של לבני. (מילא שיגיד, הייתי פעם ופרשתי, אבל איך הוא מכחיש כשיש כמה קישורים של שמו לארגון הזה בעבר, כולל בעמוד הרשמי שלהם).

אין לי מושג, אבל קשה לי להאמין שהם לא כיסו את עצמם מבחינה חוקית. אני לא יודע אם זה שהיה שם איזה בנאדם שעכשיו הוא במפלגת העבודה מהווה עבירה כלשהי (אבל לא נראה לי). מה ההבדל בין זה לרונן שובל שעבר מאם תרצו (שעושה קמפיין ימני) לבית היהודי? או בין בנט שעבר ממוצעת יש"ע לבית היהודי? בטח שכל מיני עבירות על חוקי המס האמריקאים לא אמורים לעניין מישהו בארץ.

בלי קשר לחוק, אני ממש לא מבין מה הבעיה פה. אין לי שום בעיה שמי שרוצה יעשה איזה קמפיין שהוא רוצה בארץ. בטח שאם הכסף בא מחו"ל. אין בעיה שאדלסון יעשה קמפיינים לביבי ואין לי בעיה שאובאמה יעשה קמפיינים נגד ביבי. אין לי בעיה גם שאיראן יעשו קמפיין נגד ביבי. אני פשוט לא רואה את השחיתות הגדולה בזה שמישהו עושה קמפיין פוליטי. מה בדיוק יש לפחד מזה? רק מי שחושב שהעם מטומטם יפחד מזה.

האירגון הזה נראה לי לגיטימי לחלוטין בניגוד לארגונים כמו הקרן החדשה שעובדת באמצעות מערכת המשפט בשביל לקדם מטרה פוליטית (מדינת כל אזרחיה). הם סתם עושים קמפיין בחירות שקוף לחלוטין. הם גם לא תומכים במפלגה אחת ספציפית אלא בכל גוש המרכז-שמאל (כולל כחלון).
roy1000

הודעהעל ידי tzachMTA » 01 פברואר 2015, 12:30

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני אגיד לך את האמת, עדיין לא השתכנעתי שהוא עושה את הדברים ממניעים נקיים (כמו למשל בני בגין, ששנים היה נוסע באוטובוסים).
אז לפיד החליט להמשיך לנסוע ברכב הפרטי שלו.. סבבה. אני רוצה לראות דברים קצת יותר בעלי משמעות מזה.

למשל - בלומברג שהיה ראש עריית ניו יורק, עבד בתמורה לתשחום של דולר אחד בשנה (או משהו בסגנון). הוא בא להיות שם בשביל הציבור
ולעבוד עבור הציבור, והוא גם עשה דברים.
בשנתיים שלפיד היה שם, עדיין לא השתכנעתי שהוא באמת מסוגל לעשות את העבודה, או לצורך העניין, שאתה ואני נמצאים בראש מעייניו.

ציינת את בני בגין - זו דוגמא מצויינת. בלי לדעת כל פרט על החיים שלו, אני די בטוח שהוא לא התעסק במיחזור בקבוקים או ברכישות של רהיטים בזמן שהיה בחיים הציבוריים. לפעמים הדברים הקטנים מעידים - כמו העובדה שבני בגין נסע באוטובוסים וכמו זה שלפיד נוסע ברכב הפרטי שלו, על חשבונו, ובלי נהג. הרי ברור לכל אחד שביבי/ברק/אולמרט בחיים לא היו מוותרים על רכב השרד שלהם אפילו לדקה.

אני משוכנע שלפיד בא לעשות דברים טובים. לגבי היכולות שלו לבצע יש עדיין ספק, אבל מצד שני, יש לו צוות מצויין שכן יודע לבצע. אז כן, אני בטוח שאני ואתה בראש מעייניו של לפיד ואני בטוח שאני ואתה הם הדבר האחרון בראש של ביבי.

אם בני בגין הוא המדד, אז הוא יישאר לבד בכנסת (אולי עם עוד איזה צדיק אחד או שניים).
לצערי הרב those days are long gone, ואני בטוח שאם נחפור מספיק, אז גם אצל חברי יש עתיד נמצא התנהגויות מהסוג הזה.

לצערי הרב, יושרה בני בגינית כזאת, זה כבר לא המדד הקובע. הלוואי וזה היה.

ד"א, בנקודה זאת ראוי דווקא לציין את ליברמן, שעם כל השנים שלו בפוליטיקה, הציג הצהרת הון צנועה למדי. אם הכל אמת, אז כנראה
שגם הוא די ישר בקטע הזה.

לא רוצה להיכנס לויכוח, רק שורה אחת, בגין בדיוק היום אמר ברדיו שהוא כבר שנים לא נוסע באוטובוסים, כך שהיום חברת הכנסת היחידה שעושה זאת היא אורית סטרוק.. (האהובה מאוד על רוי1000)
ולגבי ליברמן, כל המקורבים מסביבו עם מיליונים, פאינה/נהג/לוביסט מקורב/הבת שלו וזה רק ממה שאני זוכר כעת במיידי, להאמין שאין לו כלום כמעט זה די בדיחה.. בטח לאור העובדה שהוא מרוויח כבר שנים משכורת של שר, ובנוסף לזה, משך מאות אלפים מהחברה של הבת שלו (מיכל ליברמן) שקיבלה כמה מיליונים טובים בגיל 21..
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 12:46

tzachMTA כתב:לא רוצה להיכנס לויכוח, רק שורה אחת, בגין בדיוק היום אמר ברדיו שהוא כבר שנים לא נוסע באוטובוסים, כך שהיום חברת הכנסת היחידה שעושה זאת היא אורית סטרוק.. (האהובה מאוד על רוי1000)
ולגבי ליברמן, כל המקורבים מסביבו עם מיליונים, פאינה/נהג/לוביסט מקורב/הבת שלו וזה רק ממה שאני זוכר כעת במיידי, להאמין שאין לו כלום כמעט זה די בדיחה.. בטח לאור העובדה שהוא מרוויח כבר שנים משכורת של שר, ובנוסף לזה, משך מאות אלפים מהחברה של הבת שלו (מיכל ליברמן) שקיבלה כמה מיליונים טובים בגיל 21..

סיפור הנסיעה באוטובוסים זה אנקדוטה. אין לי ספק שבני בגין לא גונב כסף. לגבי אורית סטרוק - בניגוד לביבי (או בנט), אין לי שום דבר נגדה. יש לה אידיאולוגיה (שהיא משיחית והזויה) והיא מאמינה בה והולכת עם האידיאולוגיה הזו עד הסוף (ולא מנסה להחביא שום דבר). חבל שבנט מחביא אותה במרתף - הייתי רוצה לשמוע אותה הרבה יותר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 14:33

והדלפות מדו"ח המבקר על פרשת ביבי טורס:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4621573,00.html

מישהו יכול להסביר לי למה ראש ממשלה במדינת ישראל צריך שכל מיני אירגונים יממנו את השהות של אישתו והילדים שלו בחו"ל? הרי לא מדובר באיזה מסכן חסר כל. במקום להתעסק בניהול המדינה, האיש הזה היה עסוק מבוקר עד ערב בלהכניס עוד כמה שקלים לכיס ולקבל עוד איזה טובת הנאה פה ועוד איזה טובת הנאה שם. איזה בנאדם חולה מקבץ "נדבות" בשביל טיול משפחתי? זה נראה למישהו הגיוני? איך אנשים מצביעים שוב ושוב לבנאדם כל כך דפוק שלא מפספס הזדמנות להראות לכולם שכ למה שמעניין אותו זה מנעמי השלטון. אין אף פוליטיקאי נורמלי שיכול להחליף אותו?
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 פברואר 2015, 16:30

לגבי העניין עם בני בגין, אני יכולה להגיד ממקור אישי (אמא שלי שעובדת במכון הגיאולוגי שהוא ניהל לפני כמה שנים עד שעזב לפוליטיקה), שלא רק שבזמנו הוא היה נוסע באוטובוסים הוא אפילו היה מסרב לקבל תוספת למשכורת של הוצאות רכב שמקבלים כל העובדים בין אם יש או אין רכב.
הבנאדם יותר ישר לא רק מרוב הפוליטיקאים אלא גם יותר מרוב האנשים הרגילים....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 19:37

טוב, מופע האימים של הקיסר קליגולה הגיע היום לשיאים חדשים. בבוקר הוא שלח חבורה של אנשים עם IQ משותף של בערך 50 בשביל להשמיע כל מיני טענות הזויות נגד איזה ארגון בשם V15 שאף אחד לא שמע עליו. בעיקר, הוא האשים את הארגון הזה בפשע הכי נוראי שאדם יכול לעשות בישראל - "הם רוצים להפיל את השלטון של ביבי". צודק - צריך לתפוס את כל האנשים שרוצים להפיל את השלטון של הקיסר ולערוף את הראשים שלהם דעא"ש סטייל. אני מציע למי שמעוניין להיכנס לדף הפייסבוק של V15 שפשוט מלגלגים על ההזיות של ביבי.

אחר כך, דרוקר פרסם הדלפות של דו"ח המבקר על ביבי והתגובה של קליגולה לא איחרה לבוא - "הם מנסים להפיל את ביבי" ו"מי שמפרסם את הדו"ח דינו מאסר". בסדר. הבעיה היא לא בזה שראש הממשלה עסוק בלחפש באופן אובססיבי כל מיני תורמים עלומים למימון חופשה לשרה ולילדים. הבעיה היא באלה שמפרסמים את זה. קליגולה אמרנו?

אני חושב שהגיע הזמן להפנות את המקרה של הזוג המלכותי לפסיכיאטר המחוזי כי נראה לי שהם איבדו כבר כל קשר למציאות וחיים בעולם של פנטזיה שבו הם מאמינים באמת ובתמים שהמדינה זה הם וכל מי שמנסה להחליף אותם הוא פושע.

עריכה: IQ של 50 כבר אמרתי?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4621668,00.html
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 01 פברואר 2015, 19:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 19:44

ביבי לא העלה את v15 לכותרות, ברוטר מעלים תחקירים כבר כמה ימים.
הם יכולים ללגלג בפייסבוק כמה שהם רוצים אבל הם לא ענו על אף שאלה עניינית ולא הכחישו את הקשר שלהם למפלגת העבודה ולמשוריינים של לבני.

ההזיות האלה של ביבי מדווחות בהרחבה בארה״ב וסנטורים הגישו שאילתות עוד לפני מסיבת העיתונאים המפגרת של הליכוד.

והכתבה של ווינט, מה היא מוכיחה? בנט נאם גם בוועידת עיתון הארץ. שוב לא עונים על הטענות שהופנו אליהם ואין שום קשר לליכוד.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 19:52

Roni1 כתב:ביבי לא העלה את v15 לכותרות, ברוטר מעלים תחקירים כבר כמה ימים.
הם יכולים ללגלג בפייסבוק כמה שהם רוצים אבל הם לא ענו על אף שאלה עניינית ולא הכחישו את הקשר שלהם למפלגת העבודה ולמשוריינים של לבני.

ההזיות האלה של ביבי מדווחות בהרחבה בארה״ב וסנטורים הגישו שאילתות עוד לפני מסיבת העיתונאים המפגרת של הליכוד.

והכתבה של ווינט, מה היא מוכיחה? בנט נאם גם בוועידת עיתון הארץ. שוב לא עונים על הטענות שהופנו אליהם ואין שום קשר לליכוד.

הכחישו גם הכחישו. הם אמרו במפורש שאין להם קשר לשום מפלגה ושהם לא ארגון מפלגתי. הם כותבים את זה אולי 500 פעמים בפייסבוק. גם הדובר של אובאמה הכחיש כל קשר בתגובה לשאלות.

הכתבה של YNET היא תגובה לטענות ההזויות של העו"ד ליגה ז' של ביבי כאילו זה שאיזה מישהו ממקום 20 במפלגת העבודה היה קשור לאירגון וזה הופך את האירגון למשתף פעולה עם מפלגת העבודה. כל מסיבת העיתונאים הזו הייתה בדיחה עצובה. אין להם כלום וסלים ג'ובראן יזרוק אותם מכל המדרגות. ביבי אשכרה חושב שזה פשע לנסות להחליף אותו.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 01 פברואר 2015, 19:54

מדהים שכל הלכלוך ה"רציני" שרץ היום הוא באתר הבזוי של נוני....
אלא שבינתיים הציבור מתפכח:
http://rotter.net/forum/scoops1/178120.shtml
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 20:02

וואוו, אז הם כתבו 500 פעם, בגלל זה הם מיהרו למחוק אתמול בלילה את המשוריין של לבני (מספר 16) מרשימת הועד המנהל באתר שלהם ולהכחיש ש״מעולם (!) לא היה להם קשר אליו״, אולי זה יואל חסון אחר והם רק התבלבלו בתמונה.

כל העניין הזה מגובה בהוכחות כולל של התרומות מארה״ב ל״קול אחד״, יש אנשים רציניים שעבדו על זה והליכוד תפס טרמפ במסיבת עיתונאים מטומטמת עם קריינות של דידי הררי ולא העביר שום מסר או הוכחה.

התפקיד של האופוזיציה זה להפיל אותו, לא של התקשורת ולא של ארגונים עם תעמולת חוץ לתעמולה הרשמית של העבודה.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 20:14

Roni1 כתב:וואוו, אז הם כתבו 500 פעם, בגלל זה הם מיהרו למחוק אתמול בלילה את המשוריין של לבני (מספר 16) מרשימת הועד המנהל באתר שלהם ולהכחיש ש״מעולם (!) לא היה להם קשר אליו״, אולי זה יואל חסון אחר והם רק התבלבלו בתמונה.

כל העניין הזה מגובה בהוכחות כולל של התרומות מארה״ב ל״קול אחד״, יש אנשים רציניים שעבדו על זה והליכוד תפס טרמפ במסיבת עיתונאים מטומטמת עם קריינות של דידי הררי ולא העביר שום מסר או הוכחה.

התפקיד של האופוזיציה זה להפיל אותו, לא של התקשורת ולא של ארגונים עם תעמולת חוץ לתעמולה הרשמית של העבודה.

אין שום הוכחות על התרומות מארה"ב. גם קרי וגם אובאמה הכחישו את זה באופן גורף (וגם אם הם תרמו זה ממש לא משנה). אין שום משמעות למה עשה משוריין במקום 16 לפני שהצטרף למפלגה, בדיוק כמו שרונן שובל ובנט לא אחראים על מה שאם תרצו ומועצת יש"ע עושים כרגע. הטענות האלו הזיות וחסרות כל בסיס.

הליכוד עשה מעצמו צחוק במסיבת העיתונאים הזו ואלא אם כן יש משהו אמיתי (ולא גיבוב השטויות שהציגו במסיבת העיתונאים), סלים ג'ובראן יזרוק אותם מכל המדרגות.

אנחנו חיים בדמוקרטיה. לכל אדם או ארגון או כלי תקשורת יש זכות לעשות קמפיין נגד ראש הממשלה. גם לי ואפילו גם לך יש זכות ללכת מבית לבית ולדפוק על דלתות ולבקש מאנשים שלא לבחור בביבי. אין שום איסור על דבר כזה. כשנכריז על משטר מלוכני כמו שביבי הבטיח שהוא יעשה אחרי הבחירות, אז אולי זה יהיה לא חוקי.

יש איזה בלבול בקרב ביבי ומצביעיו - האיש לא באמת מלך (עדיין).
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 20:27

לעשות קמפיין כן, אבל יש עניין של מימון וחוקי תעמולה.
עצוב מאוד שאתה חושב שתפקיד התקשורת זה לעשות קמפיינים. ״ישראל היום״ זה זבל של עיתונות, אבל זה גם תמונת מראה לידעות אחרונות וערוצים 2 ו10, זבל רק מהצד השני.

אני לא יודעת אם אתה מפנה את השורה האחרונה לאנשים בפורום, אני בכל אופן הייתי שמחה אם מישהו אחר היה עומד בראשות הליכוד. יש לי המון ביקורת על ביבי ועל הממשלה שלו, היא פשוט לא ביקורת בתחום של שרה נתניהו וגלידות פיסטוק.
אולי צריך לשנוא אותו ממש כדי להתייחס לשגעונות של אשתו כדעא״ש, לדעתי הוא פשוט מיצה את התפקיד ואנחנו מיצינו אותו. אין לו כוונה לפתור כאן את משבר הדיור או את המצב בבתי החולים.

אם היו מתייחסים לדברים שבאמת חשובים במקום בשנאה ונרות ריחניים, אולי מישהו גם היה רוצה לשמוע. בינתיים כל צד משכנע את המשוכנעים.
Roni1

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד