23 מרץ 2020, 00:11
23 מרץ 2020, 00:33
jol9 כתב:אני חושב שמה שחשוב זה לבחון את המגמות. בינתיים מבחינת הגרפים העולמיים המגמות לא נראות משהו.
גרף הנדבקים הוא מעריכי וגרף המחלימים הוא לינארי, מה שאומר שאם המגמה לא מתאזנת ממש מהר אז זה ייצא משליטה.
23 מרץ 2020, 00:56
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמה שחשוב זה לבחון את המגמות. בינתיים מבחינת הגרפים העולמיים המגמות לא נראות משהו.
גרף הנדבקים הוא מעריכי וגרף המחלימים הוא לינארי, מה שאומר שאם המגמה לא מתאזנת ממש מהר אז זה ייצא משליטה.
זה כבר יצא משליטה.
באיטליה מרתחש אסון עצום, ספרד כבר גם כמעט שם. ארה"ב בדרך. גם בישראל המצב לא טוב במיוחד.
דווקא מדינות המזרח הצליחו לצאת מזה. המערב חטף חזק.
23 מרץ 2020, 01:09
החודשים זה כי הם המקרה הראשון, אפשר גם בלעדי זה.jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמה שחשוב זה לבחון את המגמות. בינתיים מבחינת הגרפים העולמיים המגמות לא נראות משהו.
זה כבר יצא משליטה.
באיטליה מרתחש אסון עצום, ספרד כבר גם כמעט שם. ארה"ב בדרך. גם בישראל המצב לא טוב במיוחד.
השאלה היא מתי המגמה תיבלם. זה מן הסתם יקרה מתישהו, השאלה היא מתי.
אם הבנתי נכון, הסינים במחוז הוויי ישבו חודשיים בסגר כולל ומוחלט. באירופה זה יהיה הרבה יותר קשה.
האיטלקים היו הראשונים בעולם המערבי שחטפו, וזה בגלל שהם לא הבינו את גודל הצרה, בדיוק כמו שבישראל לא מבינים (ראית את
התמונות מאתמול).
באמת שאי אפשר לדעת לאן זה הולך.
23 מרץ 2020, 01:13
עזוב שהם הראשונים שחטפו, הם חטפו את זה בדרך הכי רעה שיכולה להיות... תייר שלא היה בכלל דרך לדעת מי הוא הסתובב במקומות שלא יודעים איפה והוא הדביק בכמות חריגה ובמקומות לא ידועים הרבה לפני ששיערו שזה יגיע לאירופה, לדעתי מה שקרה באיטליה זה לא נמנע למקום תירותי כמו זה, אחת המדינות הייתה צריכה לחטוף, איטליה היא הקורבן.jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמה שחשוב זה לבחון את המגמות. בינתיים מבחינת הגרפים העולמיים המגמות לא נראות משהו.
זה כבר יצא משליטה.
אם הבנתי נכון, הסינים במחוז הוויי ישבו חודשיים בסגר כולל ומוחלט. באירופה זה יהיה הרבה יותר קשה.
האיטלקים היו הראשונים בעולם המערבי שחטפו, וזה בגלל שהם לא הבינו את גודל הצרה, בדיוק כמו שבישראל לא מבינים (ראית את
התמונות מאתמול).
23 מרץ 2020, 01:14
23 מרץ 2020, 01:18
י"ב זה בעיה, אבל ילמדו בקיץ, כך היה בשביתה הגדולה של 2006, כך היה בכל מלחמה, כך יהיה גם היום.Jack55 כתב:מתי לדעתכם יחזירו את מוסדות החינוך?
אתם חושבים שיש מצב שתיכונים לא יחזרו ללמוד השנה?
23 מרץ 2020, 12:29
''כמה מהישראלים שחולצו מפרו במטוסי אל על, בחינם, סירבו לחתום עם נחיתתם על טופס התחייבות להיכנס לבידוד. בקרית בנתב"ג טענה שהתפרעו, קיללו והשתעלו "בצחוק"Holiday_Armadillo כתב:חלק מהישראלים שהחזירו מפרט מסרבים לחתום על טופס התחייבות לבידוד
בושה, לשלוח אותם בחזרה לשם
23 מרץ 2020, 12:45
23 מרץ 2020, 14:32
23 מרץ 2020, 14:58
23 מרץ 2020, 16:44
Shay_uzan כתב:החודשים זה כי הם המקרה הראשון, אפשר גם בלעדי זה.jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמה שחשוב זה לבחון את המגמות. בינתיים מבחינת הגרפים העולמיים המגמות לא נראות משהו.
זה כבר יצא משליטה.
התמונות מאתמול).
כולם פה מדברים על הגרף המעריכי (שקורה בכל מחלה אבל סבבה), בסוף יש בלימה חדה וכלל שיש יותר נדבקים היא תהיה יותר מהירה (כי אין את מי להדביק יותר וכי לוקח יותר זמן להירפא מלמות ללא טיפול) אך הנזק יהיה גדול יותר.
אני חושב שהתחזית עד פסח היא טיפה אובר אופטימית אבל מי אני שאקבע יש יותר מומחים ממני (אלווהי שזה יהיה נכון ותהיה מימונה) אבל התחזיות של אנחנו נכנסים לשנה הסגר או אפילו עד אוקטובר זה יותר מידי מוגזם, גם אם יהיו חולים עד אז הם יהיו בשליטה. לדעתי בין פסח למאי (או יוני במקרה הרע) נתחיל לראות את המגמה הכוללת כולל הסוף ולפיה הכל יתנהל, יש מדינות שימשיכו לפני ואחרי ויש מדינות שכבר עכשיו בקו הסיום אבל בשביל שאירועים כמו היורוליג יחזרו צריך שלכל הקבוצות תהיה סביבה לשחק בה ואפשרות לעבור בין המדינות... יקח לזה זמן ובגלל שבכל מקרה הכל נדחה, אני לא קובר שום אירוע, שידחו הכל עד שהכל יסתדר ויקצצו מהפגרות (אולימפידה לדוגמה נחשבת אירוע 0 בספורט, ממנו קובעים את הלוז ל4 שנים, אם ידחו את זה בשבוע, יהיה למעשה מלא אוויר לכל הענף, הארוויזיון מנגד זה שטות שביטלו אותו, אם הוא היה ביולי לא נראה לי שלמישהו היה אכפת)
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
23 מרץ 2020, 16:46
ShiriV כתב:הייתי בסופר ובפעם הראשונה שמתי מסכה, פשוטה כזאת של מנתחים. כמות האדים שמילאו לי את המשקפיים..וואו... נאלצתי לוותר עליהם כדי לא לוותר על המסכה. אז מי שיצא לו לראות בחורה שמקרבת את הפרצוף שלה בהגזמה למדפים, כולל התכופפויות אקרובטיות מרשימות, הכל בסדר אני לא retarded ולא מזיקה לסביבה בשום צורה
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
23 מרץ 2020, 16:53
23 מרץ 2020, 17:19
23 מרץ 2020, 17:25
jol9 כתב:Shay_uzan כתב:החודשים זה כי הם המקרה הראשון, אפשר גם בלעדי זה.jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמה שחשוב זה לבחון את המגמות. בינתיים מבחינת הגרפים העולמיים המגמות לא נראות משהו.
זה כבר יצא משליטה.
התמונות מאתמול).
כולם פה מדברים על הגרף המעריכי (שקורה בכל מחלה אבל סבבה), בסוף יש בלימה חדה וכלל שיש יותר נדבקים היא תהיה יותר מהירה (כי אין את מי להדביק יותר וכי לוקח יותר זמן להירפא מלמות ללא טיפול) אך הנזק יהיה גדול יותר.
אני חושב שהתחזית עד פסח היא טיפה אובר אופטימית אבל מי אני שאקבע יש יותר מומחים ממני (אלווהי שזה יהיה נכון ותהיה מימונה) אבל התחזיות של אנחנו נכנסים לשנה הסגר או אפילו עד אוקטובר זה יותר מידי מוגזם, גם אם יהיו חולים עד אז הם יהיו בשליטה. לדעתי בין פסח למאי (או יוני במקרה הרע) נתחיל לראות את המגמה הכוללת כולל הסוף ולפיה הכל יתנהל, יש מדינות שימשיכו לפני ואחרי ויש מדינות שכבר עכשיו בקו הסיום אבל בשביל שאירועים כמו היורוליג יחזרו צריך שלכל הקבוצות תהיה סביבה לשחק בה ואפשרות לעבור בין המדינות... יקח לזה זמן ובגלל שבכל מקרה הכל נדחה, אני לא קובר שום אירוע, שידחו הכל עד שהכל יסתדר ויקצצו מהפגרות (אולימפידה לדוגמה נחשבת אירוע 0 בספורט, ממנו קובעים את הלוז ל4 שנים, אם ידחו את זה בשבוע, יהיה למעשה מלא אוויר לכל הענף, הארוויזיון מנגד זה שטות שביטלו אותו, אם הוא היה ביולי לא נראה לי שלמישהו היה אכפת)
די מסכים עם ההערכות שלך. אני גם חושב שמאי זה נשמע די הגיוני (כלומר עוד חודש-חודש וחצי).
למרות שבסופו של דבר, אין לנו באמת את הידע הדרוש לדעת, וזה יותר מסתמך על common sense.
לגבי הביטולים...
האירוויזיון זאת תחרות שמבוססת על מסורת. הכל מאוד נוקשה שם. כנראה שהם ראו שהם לא מסוגלים לקיים את הגאלות והאירועים במועדים שנקבעו, והחליטו לבטל את הכל.
כדורסל לא נראה לי שנחזור לראות השנה, אם כי אולי יפתיעו אותנו.
הרולאן גארוס כבר נדחה לספטמבר.
נשאר רק לדעת מה יהיה עם היורו ועם האולימפיאדה. קח בחשבון שספורטאים היו אמורים להיות עכשיו בשיא של השיא של התחרויות וההכנות. לדעתי שני האירועים יידחו לקיץ הבא.
23 מרץ 2020, 17:53
jol9 כתב:Shay_uzan כתב:החודשים זה כי הם המקרה הראשון, אפשר גם בלעדי זה.jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמה שחשוב זה לבחון את המגמות. בינתיים מבחינת הגרפים העולמיים המגמות לא נראות משהו.
זה כבר יצא משליטה.
התמונות מאתמול).
די מסכים עם ההערכות שלך. אני גם חושב שמאי זה נשמע די הגיוני (כלומר עוד חודש-חודש וחצי).
למרות שבסופו של דבר, אין לנו באמת את הידע הדרוש לדעת, וזה יותר מסתמך על common sense.
לגבי הביטולים...
האירוויזיון זאת תחרות שמבוססת על מסורת. הכל מאוד נוקשה שם. כנראה שהם ראו שהם לא מסוגלים לקיים את הגאלות והאירועים במועדים שנקבעו, והחליטו לבטל את הכל.
כדורסל לא נראה לי שנחזור לראות השנה, אם כי אולי יפתיעו אותנו.
הרולאן גארוס כבר נדחה לספטמבר.
נשאר רק לדעת מה יהיה עם היורו ועם האולימפיאדה. קח בחשבון שספורטאים היו אמורים להיות עכשיו בשיא של השיא של התחרויות וההכנות. לדעתי שני האירועים יידחו לקיץ הבא.
23 מרץ 2020, 17:55
רק מלחמות וקורונה, אבל אולימפידות התחילו גם בסוף אוגוסט, אני בספק שיהיה ביטול כולל, במקרה הרע דחיה של שנהשמואל1 כתב:אם אני לא טועה זו תהיה הפעם הראשונה שהאולימפיאדה לא תערך במועד המתוכנן מאז מלחמת העולם השנייה.
23 מרץ 2020, 17:57
23 מרץ 2020, 18:10
Shay_uzan כתב:דוח מבקר המדינה: משרד הבריאות הישראלי לא מוכן למקרה של מגיפה...
מישהו מופתע?