MTA2311 כתב:זה קטע הרבה יותר מנטאלי. עוד 5 שניות של מנוחה בין הנקודות לא עוזרות הרבה.
אמת, מה גם שמשחקים נמשכים יותר מדי זמן גם ככה והשחקנים מקבלים מנוחה כמעט כל שני משחקונים. הזמן שבין הגשות אמור להיות לצורכי ריכוז והתמקדות, ולא למנוחה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה קטע הרבה יותר מנטאלי. עוד 5 שניות של מנוחה בין הנקודות לא עוזרות הרבה.
misha כתב:אני בעד. החוק הזה בא כתגובה לשחקנים שמגזימים ומעצבנים עם הטקסים לפני ההגשה ויהפוך את כל העסק למהיר יותר. לא נראה לי שבחלק השני של משחק ארוך ומתיש יקפידו עם זה על השנייה.
מזל טוב לוינטרוב, משחק ראשון אי פעם בהגרלה ראשית של סלאם כלשהו(בכלל, אם אני זוכר נכון, הוא אף פעם לא שיחק בטורניר שיותר גבוה מצ'אלנג'ר) והצליח להעפיל לסיבוב שני. יעזור לו קצת כלכלית. יפגוש את קולשרייבר בסיבוב השני.
jol9 כתב:אפרופו טניסאים ספרדים (המעניינים שבהם), נדאל הודיע שהוא חוזר להתחרות בסבב בטורניר הקטן (250) שנקרא אליפות ברזיל הפתוחה.
שבועיים לאחר מכןהוא יתחרה באקפולקו.
שני טורנירי חימר די זניחים, כמשהו שיעזור לו להסיר את החלודה.
לא מאמין שהוא יזכה באחד מהטורנירים האלה, אבל זה לא משנה כרגע.
מחכה כבר לראות אותו על המגרשים.
yiffy כתב:jol9 כתב:אפרופו טניסאים ספרדים (המעניינים שבהם), נדאל הודיע שהוא חוזר להתחרות בסבב בטורניר הקטן (250) שנקרא אליפות ברזיל הפתוחה.
שבועיים לאחר מכןהוא יתחרה באקפולקו.
שני טורנירי חימר די זניחים, כמשהו שיעזור לו להסיר את החלודה.
לא מאמין שהוא יזכה באחד מהטורנירים האלה, אבל זה לא משנה כרגע.
מחכה כבר לראות אותו על המגרשים.
שווה לשים לב לנתון מעניין. נדאל חוזר לשני טורנירי חימר בלב עונת המשטחים הקשים - סאו פאולו ואקפולקו. הרושם שלי מכל הסיפור הזה הוא ש:
א. הוא לא מתכוון להתחרות באינדיאן וולס ומיאמי - ואם כן להתחרות אז לא מתוך כוונה אמיתית לזכות בהם. קשה להאמין שהוא פשוט ינחת על המשטחים הקשים ויצליח.
ב. הוא כנראה ממש חושש לגורל עונת החימר הקרובה - ולכן עושה מעשה שהוא לא עשה בכל שנות ההצלחה שלו שזה להתמקד בחימר בשלב זה של העונה.
יהיה מאוד מעניין לראות אם האסטרטגיה הזו תסייע לו למשל להגן על התואר ב-MC. אני אישית מאמין שכן, אבל כעת אולי בפעם הראשונה בהיסטוריה, זה לא תלוי בו. יש מארי ובעיקר נולה (אין פדרר ששוב מדלג על הטורניר), שכושר טוב שלהם על החימר יכול במידע רבה למנוע תואר מס' 9.
MTA2311 כתב:גם רוג'ר נראה לא רע בינתיים, למרות הכרס.
אני מקווה שנובאק יסתבך במשחקים ארוכים יחסית שיתישו אותו. הוא אף פעם לא הסתדר טוב עם החום המטורף באוסטרליה.
yiffy כתב:MTA2311 כתב:גם רוג'ר נראה לא רע בינתיים, למרות הכרס.
אני מקווה שנובאק יסתבך במשחקים ארוכים יחסית שיתישו אותו. הוא אף פעם לא הסתדר טוב עם החום המטורף באוסטרליה.
רוג'ר גידל כרס? לא שמתי לב והאמת שזה משמח. ברוב שנותיו בסבב הוא היה "מוצק" באופן יחסי ומאז שנולדו התאומות הוא נעשה מעט שדוף. אולי עכשיו זה יסייע לו (כל עוד הוא לא טופח למימדים של נלבנדיאן).
נולה נראה לעתים קרובות כאילו הוא על סף אפיסת כוחות וזה לא מפריע לו לשחק עוד ועוד ולנצח משחקים ארוכים כמו הגלות. מעניין מאוד שהוא יצא באופן חריף כל כך נגד ארמסטרונג לאור הראיון עם אופרה. אם הייתי צריך לסמן כמה "חשודים" בשימוש בסמים בטניס, הוא ללא ספק היה בראש הרשימה.
jol9 כתב:רפא הודיע שהוא מתכוון להגיע גם לטורניר בצ'ילה שאמור להתחיל ב-4 לפברואר.
מדובר בעוד טורניר קטן של 250, כשנראה שהמשתתפים בו, הם מעט פחות מרשימים מאלו של הטורניר בברזיל.
מעניין מה הוא יוכל להשיג בשלושת הטורנירים האלה.
לרפא יש בסה"כ 9 הפסדי חימר בשמונה השנים האחרונות. אני מקווה שהמאזן הזה לא יגדל בהרבה בחודש פברואר...
misha כתב:רוג'ר נראה לא רע בכלל בינתיים, ניצח את טומיץ' די בקלות 6:4, 7:6(5),6:1 ועוד החמיץ הרבה הזדמנויות לשבירות נוספות במהלך המשחק.
חדשות טובות למארי: דל פוטרו הודח על ידי שארדי ב5 מערכות.
MTA2311 כתב:נובאק הפסיד את הסט הראשון לוורינקה 6-1.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים