המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הגומלין בשבוע הבא או בעוד שבועיים?
Holiday_Armadillo כתב:כמובן שעדיף הגרלה שהיא קלה על הנייר אבל האמת שאני לא אתבאס משום הגרלה כי בסיבוב הבא גם מי שמפסיד הולך לליגה האירופית אז זה לא שלגמרי יצאנו מאירופה
MTA2311 כתב:ההגנה של הפועל רעה מאוד.
אני דווקא מקווה שהם יגיעו רחוק באירופה. אין הרבה קבוצות ישראליות שהצליחו גם באירופה וגם בליגה.
or163 כתב:שאלו את מאמן דינמו זאגרב, שתהיה מהקבוצות המדורגות מחר, עם איזו קבוצה הוא יעדיף לא להיפגש אז הוא ענה "רק לא מכבי"
LIAV10 כתב:or163 כתב:שאלו את מאמן דינמו זאגרב, שתהיה מהקבוצות המדורגות מחר, עם איזו קבוצה הוא יעדיף לא להיפגש אז הוא ענה "רק לא מכבי"
כנ״ל
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:שאלו את מאמן דינמו זאגרב, שתהיה מהקבוצות המדורגות מחר, עם איזו קבוצה הוא יעדיף לא להיפגש אז הוא ענה "רק לא מכבי"
כנ״ל
זה לא שאני רוצה לקבל אותם, אבל אני אוהבת שמאמנים מכבדים קבוצות אחרות
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:שאלו את מאמן דינמו זאגרב, שתהיה מהקבוצות המדורגות מחר, עם איזו קבוצה הוא יעדיף לא להיפגש אז הוא ענה "רק לא מכבי"
כנ״ל
את אוהבת שמאמנים מכבדים את הקבוצות שלך*
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:שאלו את מאמן דינמו זאגרב, שתהיה מהקבוצות המדורגות מחר, עם איזו קבוצה הוא יעדיף לא להיפגש אז הוא ענה "רק לא מכבי"
כנ״ל
את אוהבת שמאמנים מכבדים את הקבוצות שלך*
כמובן שלא אכפת לי מקבוצות אחרות, גם לא צריך להיות אכפת לי
כמובן שזה כיף שקבוצות לא רוצות לפגוש אותנו, אבל אם זה היה הפוך והוא היה אומר שהוא מת לפגוש אותנו, הייתי אומרת שזה מגעיל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים