המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:לעשות קמפיין כן, אבל יש עניין של מימון וחוקי תעמולה.
עצוב מאוד שאתה חושב שתפקיד התקשורת זה לעשות קמפיינים. ״ישראל היום״ זה זבל של עיתונות, אבל זה גם תמונת מראה לידעות אחרונות וערוצים 2 ו10, זבל רק מהצד השני.
Roni1 כתב:ולגבי יואל חסון, אם הוא היה שם בעבר ועזב מזמן, שיסבירו. אם הוא היה חבר בארגון בתקופת הבחירות ועזב כששוריין, שיסבירו.
אבל למה להכחיש שמעולם לא היה לו קשר כשיש מספיק קישורים כולל הקישור שהופיע באתר שלהם עד היום? אולי הוא בכל זאת קשור לחיבור שלהם עם v15 וזה לא ישן כמו בנט ומועצת יש״ע?
jol9 כתב:רוי, תראה עד כמה אתה סמל של הצביעות.
אתה מטנף פה במשך ימים ושבועות על ביבי ושרה. בעיקר התפארת כאן בחשיפה (שכנראה חשבת שהיא שלך) בנוגע לבקבוקים.
אז הנה, בא היום הסבר (לא משנה אם הוא טוב או לא) של הנהג שלהם לשעבר. אתה כמובן בוחר שלא להזכיר את זה אפילו במילה, למרות
שאפילו בחדשות ערוץ 2, זאת היתה הידיעה שפתחה את המהדורה. בכוונה חיכיתי יום שלם, כי חשבתי שאולי תעלה את זה, אבל לא...
בשביל מה? הרבה יותר קל לטנף ולעבור הלאה.
בנושא אחר - ליברמן סופסוף עשה את מה שהוא צריך והודיע שלא יישב בממשלת שמאל. גם ש"ס כנראה יודיעו מראש על תמיכה בביבי...
מצד אחד זה לא מאוד טוב לליכוד, כי אז אלה שהתקבצו סביב הליכוד, יחזרו למפלגות האלה, בידיעה שביבי יומלץ על ידן, אבל בסופו
של דבר זה מרחיק את את החלום הרטוב שלך של ממשלת שמאל קיצוני ויאיר לפיד כשר חוץ וסתו שפיר שרת אוצר.
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, תראה עד כמה אתה סמל של הצביעות.
אתה מטנף פה במשך ימים ושבועות על ביבי ושרה. בעיקר התפארת כאן בחשיפה (שכנראה חשבת שהיא שלך) בנוגע לבקבוקים.
אז הנה, בא היום הסבר (לא משנה אם הוא טוב או לא) של הנהג שלהם לשעבר. אתה כמובן בוחר שלא להזכיר את זה אפילו במילה, למרות
שאפילו בחדשות ערוץ 2, זאת היתה הידיעה שפתחה את המהדורה. בכוונה חיכיתי יום שלם, כי חשבתי שאולי תעלה את זה, אבל לא...
בשביל מה? הרבה יותר קל לטנף ולעבור הלאה.
בנושא אחר - ליברמן סופסוף עשה את מה שהוא צריך והודיע שלא יישב בממשלת שמאל. גם ש"ס כנראה יודיעו מראש על תמיכה בביבי...
מצד אחד זה לא מאוד טוב לליכוד, כי אז אלה שהתקבצו סביב הליכוד, יחזרו למפלגות האלה, בידיעה שביבי יומלץ על ידן, אבל בסופו
של דבר זה מרחיק את את החלום הרטוב שלך של ממשלת שמאל קיצוני ויאיר לפיד כשר חוץ וסתו שפיר שרת אוצר.
אתה צוחק עלי? התצהיר המגוחך של הנהג? הרי יום לפני זה ביבי הודה באופן רישמי שהם החזירו 4,000 שקל לקופה. אז למה הם היו צריכים להחזיר כסף לקופה אם שרה לא לקחה את הכסף? הפרנסה של הנהג הזה תלויה לחלוטין בזוג נתניהו. הוא יגיד גם שהוא רצח את ארלוזרוב אם זה יעזור להם, אבל השקר הזה הוא מגוחך במיוחד. יש כמה וכמה עדים שאמרו ששרה לקחה כסף מזומן. הנסיון הזה של ביבי הוא אחד הנסיונות הכי פתאטיים שראיתי בחיים שלי ואחד השקרים הכי גסים ושקופים. אני לא מאמין שאתה קונה את זה. אפילו החברים הימניים שלי צחקו על זה.
לא יהיה שום ממשלת שמאל. לא שמאל קיצוני ולא שמאל מתון ולא שמאל בכלל (אלא אם כן בשבילך ביבי זה עכשיו שמאל). הממשלה שתהיה זה ביבי-בנט-חרדים-ליברמן. שום דבר לא השתנה.
נ.ב. - "התפארתי בחשיפה"? "חשבתי שהיא שלי"? נדבקת במחלת ההזיות של ביבי? אם לא הבנת נכון, אני מתבייש בזה שראש הממשלה שלי עסוק בשחיתויות, שנור וכל מיני גניבות קטנות. זה לא משהו להתפאר בו. זה משהו להתבייש בו.
jol9 כתב:כן ברור. העיקר תמשיך לחפש כל מיני ידיעות בכל מיני אתרים דביליים על כל קשקוש, כאילו מדובר במגילת העצמאות, אבל תצהיר
חתום ע"י עו"ד, אתה מבטל כמו כלום כי זה הרי לא מסתדר עם התזות שלך.
ד"א הנהג הזה לא עובד אצל נתניהו יותר.
אתה לא באמת מתעניין בעובדות אלא בהכפשות, וזה כבר נהיה מעיק.
אני באמת מקווה שתהיה ממשלת ימין, ושלפיד יצטרף אליה בתור שר השיכון במקרה הטוב. אם יילך לאופוזיציה, דינו להיעלם כמו
שינוי ההיסטורית.
roy1000 כתב:jol9 כתב:כן ברור. העיקר תמשיך לחפש כל מיני ידיעות בכל מיני אתרים דביליים על כל קשקוש, כאילו מדובר במגילת העצמאות, אבל תצהיר
חתום ע"י עו"ד, אתה מבטל כמו כלום כי זה הרי לא מסתדר עם התזות שלך.
ד"א הנהג הזה לא עובד אצל נתניהו יותר.
אתה לא באמת מתעניין בעובדות אלא בהכפשות, וזה כבר נהיה מעיק.
אני באמת מקווה שתהיה ממשלת ימין, ושלפיד יצטרף אליה בתור שר השיכון במקרה הטוב. אם יילך לאופוזיציה, דינו להיעלם כמו
שינוי ההיסטורית.
אני לא יודע מה זה "אתרים דביליים". יכול להיות ש- YNET והארץ אלו אתרים דביליים, ויכול להיות שהפייסבוק של נתניהו זה אתר דבילי (בעצם די בטוח). בכל מקרה, אולי תוכל להסביר לי למה הזוג המטורלל החזיר כסף אם שרה לא לקחה שום דבר מלכתחילה? זה נשמע לך הגיוני או שאתה פשוט תאמין לכל דבר שיוצא מהפה של הקיסר?
"תצהיר חתום ע"י עורך דין". ברצינות? ולמי הוגש התצהיר הזה? איזה משמעות יש לו? אל מול התצהיר הזה יש תצהירים של מספר אנשים שהוגשו לבית משפט ויש להם גם משמעות. מי שלא מתעניין באמת זה אתה. מבחינתך, גם אם ביבי ילך לבנק ישראל ויתחיל לאסוף שם חבילות של שקלים ולהכניס אותם לתחתונים (כי הגרביים כבר מלאות בדולרים) זה יהיה בסדר, כי הוא הרי ביבי. זה גם נראה לך בסדר שהוא עושה שנור בשביל לממן חופשות לשרה ולילדים?
האמת והביקורת נורא מעיקים. אני יודע. זה מעיק על כל אחד ששואף להיות קיסר/מלך/דיקטטור. כמו שאמרו הליצנים היום במסיבת העיתונאים - "הם רוצים להחליף את ביבי!!!". איזה חוצפה. אולי כדאי שנאמץ את הרעיון של ביבי מהיום שמי שחושף שחיתויות שלו ומעביר עליו ביקורת יילך לכלא. רעיון מצויין.
ממשלת ימין תהיה. אני לא חושב שלפיד יצטרף. בכל מקרה, הממשלה הזו תקרוס בתוך שנתיים מקסימום לדעתי וכרגיל ביבי יאשים את כל העולם חוץ מאת עצמו, והמצביעים שלו שוב יקנו את זה, כמו שהם קונים את זה ששום דבר לא באשמתו למרות שהוא בשלטון כבר יותר מ- 6 שנים.
jol9 כתב:אני להבדיל ממך מאמין לעובדות ולהחלטות של בית משפט. בית משפט החליט שליברמן זכאי, אז מבחינתי הוא זכאי. זה שאתה
מחליט שלא, זאת בעיה רק שלך.
בית המשפט (או מי שזה לא יהיה) החליט שלא היה דופי בהתנהגות של ביבי בפרשות השונות מהעבר, אז מבחינתי הוא זכאי, בדיוק
כמו שהיה אולמרט, עד שהורשע. אני לא מיהרתי להצהיר שהוא מושחט, עד אשר התחילו להגיע פרשיות בכמויות גדולות, כתבי אישום
והרשעות.
אתה מדלג על השלב הזה כי זה לא נוח ולא מסתדר לך עם התזות ההזויות שלך.
אתה כמובן מוזמן להמשיך ולטנף ולהכפיש, ואני אמשיך להיות פתי.
ד"א אני כמוך חושב שהקמפיין של ביבי הוא די דבילי...
לגבי ממשלה - אני מאמין שתחזיק לפחות 3.5 שנים כמו ממשלת ימין הקודמת. לאף אחד שם לא יהיה אינטרס לפרק אותה.
roy1000 כתב:התקשורת במדינות מערביות מורכבת מגופים פרטיים. לכל גוף יש רמה משלו וכל גוף פונה לקהל יעד שמעניין אותו. אם בא להם הם יכולים להיות בצד ימין ואם בא להם הם יכולים להיות בצד שמאל. אף אחד לא יכול להכתיב שום דבר בדמוקרטיה. לא טוב לך? את לא חייבת לקרוא ידיעות אחרונות או ערוץ 2 - את יכולה לקרוא ברוטר ובישראל היום כל היום.
Roni1 כתב:roy1000 כתב:התקשורת במדינות מערביות מורכבת מגופים פרטיים. לכל גוף יש רמה משלו וכל גוף פונה לקהל יעד שמעניין אותו. אם בא להם הם יכולים להיות בצד ימין ואם בא להם הם יכולים להיות בצד שמאל. אף אחד לא יכול להכתיב שום דבר בדמוקרטיה. לא טוב לך? את לא חייבת לקרוא ידיעות אחרונות או ערוץ 2 - את יכולה לקרוא ברוטר ובישראל היום כל היום.
יודע מה מצחיק אצלך? הכל שחור או לבן, ביבי המלך או ביבי מנהיג דעא״ש. ישראל היום או כלום.
כתבתי את דעתי על ישראל היום אבל אתה בכל זאת תדחוף את המשפט האחרון, לא סובלת את ישראל היום ולא את ידיעות אחרונות. מי שטוען שיש הבדל בינהם הוא חתיכת צבוע שהון-שלטון-עיתון מבחינתו זה בסדר כל עוד מאתרגים את הפוליטיקאי האהוב עליו. ובפוליטיקאי האהוב עליו אין שום רבב, נגיד כמה פרשיות של מינוי מקורבים ואורי שני, הכל צח ונקי או מושחת ופלילי.
עזוב, מה יש להתווכח עם מישהו שחושב שתפקיד התקשורת הוא לרדוף אנשים ולנהל תעמולה פוליטית, לא נראה לי שאתה מבין את תפקיד העיתונות.
Roni1 כתב:הבעיה עם נוני מוזס היא לא שהוא שמאלני, עיתון הארץ זה עיתון שמאלני ואין לי שום בעיה איתו (יש לי בעיה עם הדעות הרדיקליות שלו אבל הוא עושה עבודה עיתונאית טובה),
נוני מוזס זה כלי תקשורת של פוליטיקאים, לא של דעות (ראה מקרה אולמרט). הוא היה רגיל לשלוט בעיתונות ופתאום כשפתחו לו מתחרה שמתנהג בדיוק כמוהו, הוא רץ לעבדים שלו שיעבירו חוק נגד המתחרה.
roy1000 כתב: "מלך" ו"דעאש" זה מטאפורה. אני מקווה שהבנת את זה.
Roni1 כתב:roy1000 כתב: "מלך" ו"דעאש" זה מטאפורה. אני מקווה שהבנת את זה.
לא הבנתי, פרופסור, בבקשה תסביר לי מה זה מטאפורה.
נראה שמי שסובל פה מקשיים בהבנת הנקרא זה אתה.
Roni1 כתב:״תחזרי ותחשבי״, איזה אדיוט מתנשא. אתה חסר מושג בכ״כ הרבה נושאים שאני די בטוחה שהסיפור על ״חבר סגל״ הוא בדיה. או שהאקדמיה באמת במצב גרוע.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני להבדיל ממך מאמין לעובדות ולהחלטות של בית משפט. בית משפט החליט שליברמן זכאי, אז מבחינתי הוא זכאי. זה שאתה
מחליט שלא, זאת בעיה רק שלך.
בית המשפט (או מי שזה לא יהיה) החליט שלא היה דופי בהתנהגות של ביבי בפרשות השונות מהעבר, אז מבחינתי הוא זכאי, בדיוק
כמו שהיה אולמרט, עד שהורשע. אני לא מיהרתי להצהיר שהוא מושחט, עד אשר התחילו להגיע פרשיות בכמויות גדולות, כתבי אישום
והרשעות.
אתה מדלג על השלב הזה כי זה לא נוח ולא מסתדר לך עם התזות ההזויות שלך.
אתה כמובן מוזמן להמשיך ולטנף ולהכפיש, ואני אמשיך להיות פתי.
ד"א אני כמוך חושב שהקמפיין של ביבי הוא די דבילי...
לגבי ממשלה - אני מאמין שתחזיק לפחות 3.5 שנים כמו ממשלת ימין הקודמת. לאף אחד שם לא יהיה אינטרס לפרק אותה.
לא הכל מתחיל ונגמר באם הורשעת במשפט פלילי. אפשר לעשות דברים מלוכלכים גם בלי להיות מורשע. ממש לא מעניין אותי אם לעשות שנור לחופשות של שרה והילדים זה פלילי או לא. זה דבר שרק ראש ממשלה חולה ומסוכן יעשה.
אני לא חושב שזה אפשרי לטנף על ביבי, אבל אתה בהחלט לא לבד בלהקת המעריצים העיוורים.
אני לא מאמין שממשלת ימין יכולה להחזיק מעמד יותר משנתיים. לא בתנאים הנוכחיים. נחכה ונראה. אני רק מקווה ששרה תעמוד בהבטחה שלה והזוג המטורלל באמת יעזוב את הארץ אחרי שהממשלה שלו תקרוס.
jol9 כתב:זה נכון. לא הכל זה עניין פלילי, אבל בשביל שיהיו דברים אחרים שאפשר להעביר עליהם ביקורת, גם אם אינם פליליים, אני הייתי שמח לשמוע
את העובדות כפי שהם. זה שאיזה דביל המציא ששרה גנבה כסף מהבקבוקים, לא הופך את זה לנכון. למעשה, המעורבים בדבר מכחישים את זה,
אז למה שאני אאמין לזה ואקפוץ למסקנות?
אתה מדבר על הרהיטים... אני לא שמעתי על הסיפור הזה בכלל. מה העובדות הידועות? מה תגובת משרד ראש הממשלה לגבי זה?
האם חשבת על זה שלכל דבר יכול להיות הסבר?
בסופו של דבר, הדבר הכי חשוב כרגע זה המצע של המפלגות. מעבר לזה, נקיון כפיים, חשוב מאוד גם הוא, אבל מבחינתי, מי שאחראי על נקיון
כפיים זה לא אני ולא אתה, ובטח לא עובדים לשעבר ממורמרים, ובעלי אינטרסים כמו עיתון זה או אחר, אלא הגורמים המוסמכים, כמו היועץ
המשפטי לממשלה, מבקר המדינה, פרקליט המדינה וגופי ביקורת נייטרלים אחרים.
עד עכשיו, מכל הפרשיות שהשמאל מנסה להעליל, לא עלתה שום התנהגות בלתי מוסרית או לא ראוייה, אז למה שאני אאמין לזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים