הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 20:32

ולגבי יואל חסון, אם הוא היה שם בעבר ועזב מזמן, שיסבירו. אם הוא היה חבר בארגון בתקופת הבחירות ועזב כששוריין, שיסבירו.
אבל למה להכחיש שמעולם לא היה לו קשר כשיש מספיק קישורים כולל הקישור שהופיע באתר שלהם עד היום? אולי הוא בכל זאת קשור לחיבור שלהם עם v15 וזה לא ישן כמו בנט ומועצת יש״ע?
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 20:47

Roni1 כתב:לעשות קמפיין כן, אבל יש עניין של מימון וחוקי תעמולה.
עצוב מאוד שאתה חושב שתפקיד התקשורת זה לעשות קמפיינים. ״ישראל היום״ זה זבל של עיתונות, אבל זה גם תמונת מראה לידעות אחרונות וערוצים 2 ו10, זבל רק מהצד השני.

בדמוקרטיה לכל אחד מותר לעשות קמפיין על מה שבא לו. יש דלת מסתובבת בין הפוליטיקה לבין כל מיני עמותות (גם בימין וגם בשמאל). זה לא אומר כלום. לא ראיתי שום בדל של הוכחה לקשר בין הרצוג/ליבני לבין V15. אין שום קשר לנושא של מימון מפלגות וחוקי תעמולה. הם לא בעד שום מפלגה, הם פשוט נגד ביבי. הם לא מזכירים במילה אחת את בוז'י/ליבני. מילא אם הקמפיין נגד V15 היה נשאר באתרים הזויים כמו רוטר, אבל כשהליכוד אוחז בזה כאילו מצא שלל רב הם סתם עושים מעצמם (יותר) צחוק. לא סתם רק האנשים הכי טיפשים בליכוד ביחד עם איזה עו"ד ליגה ז' הסכימו ללכת למסיבת העיתונאים הזו.

התקשורת במדינות מערביות מורכבת מגופים פרטיים. לכל גוף יש רמה משלו וכל גוף פונה לקהל יעד שמעניין אותו. אם בא להם הם יכולים להיות בצד ימין ואם בא להם הם יכולים להיות בצד שמאל. אף אחד לא יכול להכתיב שום דבר בדמוקרטיה. לא טוב לך? את לא חייבת לקרוא ידיעות אחרונות או ערוץ 2 - את יכולה לקרוא ברוטר ובישראל היום כל היום.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 20:53

Roni1 כתב:ולגבי יואל חסון, אם הוא היה שם בעבר ועזב מזמן, שיסבירו. אם הוא היה חבר בארגון בתקופת הבחירות ועזב כששוריין, שיסבירו.
אבל למה להכחיש שמעולם לא היה לו קשר כשיש מספיק קישורים כולל הקישור שהופיע באתר שלהם עד היום? אולי הוא בכל זאת קשור לחיבור שלהם עם v15 וזה לא ישן כמו בנט ומועצת יש״ע?

זה קלוש לחלוטין לטעון שאיזה שבגלל שאיזה בחור במקום 16 היה בארגון הזה, אז הם עובדים בתיאום. הקמפיין שלהם לא מזכיר במילה את ה"מחנה הציוני". כל הקמפיין שלהם זה להגיד שביבי גרוע וצריך להחליף אותו. יש זכו מוחלטת לכל אזרח ו/או ארגון מדינת ישראל לצאת בקמפיין נגד ראש הממשלה בכל זמן. אין פה שום עבירה על שום חוק.

אני אחזור שוב - להגיד שביבי הוא ראש ממשלה גרוע וצריך להחליף אותו זה לא עבירה על החוק. לא ברור לי איך הגענו למצב שמישהו חושב שאסור להגיד דבר כזה. אולי באמת אחרי ששרה וביבי אומרים שוב ושוב שהמדינה זה הם אנשים כבר אשכרה מתחילים להאמין בזה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2015, 21:02

רוי, תראה עד כמה אתה סמל של הצביעות.
אתה מטנף פה במשך ימים ושבועות על ביבי ושרה. בעיקר התפארת כאן בחשיפה (שכנראה חשבת שהיא שלך) בנוגע לבקבוקים.

אז הנה, בא היום הסבר (לא משנה אם הוא טוב או לא) של הנהג שלהם לשעבר. אתה כמובן בוחר שלא להזכיר את זה אפילו במילה, למרות
שאפילו בחדשות ערוץ 2, זאת היתה הידיעה שפתחה את המהדורה. בכוונה חיכיתי יום שלם, כי חשבתי שאולי תעלה את זה, אבל לא...
בשביל מה? הרבה יותר קל לטנף ולעבור הלאה.

בנושא אחר - ליברמן סופסוף עשה את מה שהוא צריך והודיע שלא יישב בממשלת שמאל. גם ש"ס כנראה יודיעו מראש על תמיכה בביבי...
מצד אחד זה לא מאוד טוב לליכוד, כי אז אלה שהתקבצו סביב הליכוד, יחזרו למפלגות האלה, בידיעה שביבי יומלץ על ידן, אבל בסופו
של דבר זה מרחיק את את החלום הרטוב שלך של ממשלת שמאל קיצוני ויאיר לפיד כשר חוץ וסתו שפיר שרת אוצר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 21:15

jol9 כתב:רוי, תראה עד כמה אתה סמל של הצביעות.
אתה מטנף פה במשך ימים ושבועות על ביבי ושרה. בעיקר התפארת כאן בחשיפה (שכנראה חשבת שהיא שלך) בנוגע לבקבוקים.

אז הנה, בא היום הסבר (לא משנה אם הוא טוב או לא) של הנהג שלהם לשעבר. אתה כמובן בוחר שלא להזכיר את זה אפילו במילה, למרות
שאפילו בחדשות ערוץ 2, זאת היתה הידיעה שפתחה את המהדורה. בכוונה חיכיתי יום שלם, כי חשבתי שאולי תעלה את זה, אבל לא...

בנושא אחר - ליברמן סופסוף עשה את מה שהוא צריך והודיע שלא יישב בממשלת שמאל. גם ש"ס כנראה יודיעו מראש על תמיכה בביבי...
מצד אחד זה לא מאוד טוב לליכוד, כי אז אלה שהתקבצו סביב הליכוד, יחזרו למפלגות האלה, בידיעה שביבי יומלץ על ידן, אבל בסופו
של דבר זה מרחיק את את החלום הרטוב שלך של ממשלת שמאל קיצוני ויאיר לפיד כשר חוץ וסתו שפיר שרת אוצר.

אתה צוחק עלי? התצהיר המגוחך של הנהג? הרי יום לפני זה ביבי הודה באופן רישמי שהם החזירו 4,000 שקל לקופה. אז למה הם היו צריכים להחזיר כסף לקופה אם שרה לא לקחה את הכסף? הפרנסה של הנהג הזה תלויה לחלוטין בזוג נתניהו. הוא יגיד גם שהוא רצח את ארלוזרוב אם זה יעזור להם, אבל השקר הזה הוא מגוחך במיוחד. יש כמה וכמה עדים שאמרו ששרה לקחה כסף מזומן. הנסיון הזה של ביבי הוא אחד הנסיונות הכי פתאטיים שראיתי בחיים שלי ואחד השקרים הכי גסים ושקופים. אני לא מאמין שאתה קונה את זה. אפילו החברים הימניים שלי צחקו על זה.

לא יהיה שום ממשלת שמאל. לא שמאל קיצוני ולא שמאל מתון ולא שמאל בכלל (אלא אם כן בשבילך ביבי זה עכשיו שמאל). הממשלה שתהיה זה ביבי-בנט-חרדים-ליברמן. שום דבר לא השתנה.

נ.ב. - "התפארתי בחשיפה"? "חשבתי שהיא שלי"? נדבקת במחלת ההזיות של ביבי? אם לא הבנת נכון, אני מתבייש בזה שראש הממשלה שלי עסוק בשחיתויות, שנור וכל מיני גניבות קטנות. זה לא משהו להתפאר בו. זה משהו להתבייש בו. וכן, אני עדיין לא חי בעולם הפנטזיות שבו אני מדמיין כל מיני דברים כמו שאני חשפתי את סיפור הבקבוקים. בעולם המציאות ביבי הוא לא קיסר ולא מלך כמו שאולי אתה ואחרים פה חושבים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2015, 21:22

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי, תראה עד כמה אתה סמל של הצביעות.

אתה צוחק עלי? התצהיר המגוחך של הנהג? הרי יום לפני זה ביבי הודה באופן רישמי שהם החזירו 4,000 שקל לקופה. אז למה הם היו צריכים להחזיר כסף לקופה אם שרה לא לקחה את הכסף? הפרנסה של הנהג הזה תלויה לחלוטין בזוג נתניהו. הוא יגיד גם שהוא רצח את ארלוזרוב אם זה יעזור להם, אבל השקר הזה הוא מגוחך במיוחד. יש כמה וכמה עדים שאמרו ששרה לקחה כסף מזומן. הנסיון הזה של ביבי הוא אחד הנסיונות הכי פתאטיים שראיתי בחיים שלי ואחד השקרים הכי גסים ושקופים. אני לא מאמין שאתה קונה את זה. אפילו החברים הימניים שלי צחקו על זה.

לא יהיה שום ממשלת שמאל. לא שמאל קיצוני ולא שמאל מתון ולא שמאל בכלל (אלא אם כן בשבילך ביבי זה עכשיו שמאל). הממשלה שתהיה זה ביבי-בנט-חרדים-ליברמן. שום דבר לא השתנה.

נ.ב. - "התפארתי בחשיפה"? "חשבתי שהיא שלי"? נדבקת במחלת ההזיות של ביבי? אם לא הבנת נכון, אני מתבייש בזה שראש הממשלה שלי עסוק בשחיתויות, שנור וכל מיני גניבות קטנות. זה לא משהו להתפאר בו. זה משהו להתבייש בו.

כן ברור. העיקר תמשיך לחפש כל מיני ידיעות בכל מיני אתרים דביליים על כל קשקוש, כאילו מדובר במגילת העצמאות, אבל תצהיר
חתום ע"י עו"ד, אתה מבטל כמו כלום כי זה הרי לא מסתדר עם התזות שלך.
ד"א הנהג הזה לא עובד אצל נתניהו יותר.

אתה לא באמת מתעניין בעובדות אלא בהכפשות, וזה כבר נהיה מעיק.

אני באמת מקווה שתהיה ממשלת ימין, ושלפיד יצטרף אליה בתור שר השיכון במקרה הטוב. אם יילך לאופוזיציה, דינו להיעלם כמו
שינוי ההיסטורית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 21:38

jol9 כתב:כן ברור. העיקר תמשיך לחפש כל מיני ידיעות בכל מיני אתרים דביליים על כל קשקוש, כאילו מדובר במגילת העצמאות, אבל תצהיר

אני באמת מקווה שתהיה ממשלת ימין, ושלפיד יצטרף אליה בתור שר השיכון במקרה הטוב. אם יילך לאופוזיציה, דינו להיעלם כמו
שינוי ההיסטורית.

אני לא יודע מה זה "אתרים דביליים". יכול להיות ש- YNET והארץ אלו אתרים דביליים, ויכול להיות שהפייסבוק של נתניהו זה אתר דבילי (בעצם די בטוח). בכל מקרה, אולי תוכל להסביר לי למה הזוג המטורלל החזיר כסף אם שרה לא לקחה שום דבר מלכתחילה? זה נשמע לך הגיוני או שאתה פשוט תאמין לכל דבר שיוצא מהפה של הקיסר?

"תצהיר חתום ע"י עורך דין". ברצינות? ולמי הוגש התצהיר הזה? איזה משמעות יש לו? אל מול התצהיר הזה יש תצהירים של מספר אנשים שהוגשו לבית משפט ויש להם גם משמעות. מי שלא מתעניין באמת זה אתה. מבחינתך, גם אם ביבי ילך לבנק ישראל ויתחיל לאסוף שם חבילות של שקלים ולהכניס אותם לתחתונים (כי הגרביים כבר מלאות בדולרים) זה יהיה בסדר, כי הוא הרי ביבי. זה גם נראה לך בסדר שהוא עושה שנור בשביל לממן חופשות לשרה ולילדים?

האמת והביקורת נורא מעיקים. אני יודע. זה מעיק על כל אחד ששואף להיות קיסר/מלך/דיקטטור. כמו שאמרו הליצנים היום במסיבת העיתונאים - "הם רוצים להחליף את ביבי!!!". איזה חוצפה. אולי כדאי שנאמץ את הרעיון של ביבי מהיום שמי שחושף שחיתויות שלו ומעביר עליו ביקורת יילך לכלא. רעיון מצויין.

ממשלת ימין תהיה. אני לא חושב שלפיד יצטרף. בכל מקרה, הממשלה הזו תקרוס בתוך שנתיים מקסימום לדעתי וכרגיל ביבי יאשים את כל העולם חוץ מאת עצמו, והמצביעים שלו שוב יקנו את זה, כמו שהם קונים את זה ששום דבר לא באשמתו למרות שהוא בשלטון כבר יותר מ- 6 שנים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2015, 21:52

roy1000 כתב:
jol9 כתב:כן ברור. העיקר תמשיך לחפש כל מיני ידיעות בכל מיני אתרים דביליים על כל קשקוש, כאילו מדובר במגילת העצמאות, אבל תצהיר

שינוי ההיסטורית.

אני לא יודע מה זה "אתרים דביליים". יכול להיות ש- YNET והארץ אלו אתרים דביליים, ויכול להיות שהפייסבוק של נתניהו זה אתר דבילי (בעצם די בטוח). בכל מקרה, אולי תוכל להסביר לי למה הזוג המטורלל החזיר כסף אם שרה לא לקחה שום דבר מלכתחילה? זה נשמע לך הגיוני או שאתה פשוט תאמין לכל דבר שיוצא מהפה של הקיסר?

"תצהיר חתום ע"י עורך דין". ברצינות? ולמי הוגש התצהיר הזה? איזה משמעות יש לו? אל מול התצהיר הזה יש תצהירים של מספר אנשים שהוגשו לבית משפט ויש להם גם משמעות. מי שלא מתעניין באמת זה אתה. מבחינתך, גם אם ביבי ילך לבנק ישראל ויתחיל לאסוף שם חבילות של שקלים ולהכניס אותם לתחתונים (כי הגרביים כבר מלאות בדולרים) זה יהיה בסדר, כי הוא הרי ביבי. זה גם נראה לך בסדר שהוא עושה שנור בשביל לממן חופשות לשרה ולילדים?

האמת והביקורת נורא מעיקים. אני יודע. זה מעיק על כל אחד ששואף להיות קיסר/מלך/דיקטטור. כמו שאמרו הליצנים היום במסיבת העיתונאים - "הם רוצים להחליף את ביבי!!!". איזה חוצפה. אולי כדאי שנאמץ את הרעיון של ביבי מהיום שמי שחושף שחיתויות שלו ומעביר עליו ביקורת יילך לכלא. רעיון מצויין.

ממשלת ימין תהיה. אני לא חושב שלפיד יצטרף. בכל מקרה, הממשלה הזו תקרוס בתוך שנתיים מקסימום לדעתי וכרגיל ביבי יאשים את כל העולם חוץ מאת עצמו, והמצביעים שלו שוב יקנו את זה, כמו שהם קונים את זה ששום דבר לא באשמתו למרות שהוא בשלטון כבר יותר מ- 6 שנים.

אני להבדיל ממך מאמין לעובדות ולהחלטות של בית משפט. בית משפט החליט שליברמן זכאי, אז מבחינתי הוא זכאי. זה שאתה
מחליט שלא, זאת בעיה רק שלך.
בית המשפט (או מי שזה לא יהיה) החליט שלא היה דופי בהתנהגות של ביבי בפרשות השונות מהעבר, אז מבחינתי הוא זכאי, בדיוק
כמו שהיה אולמרט, עד שהורשע. אני לא מיהרתי להצהיר שהוא מושחט, עד אשר התחילו להגיע פרשיות בכמויות גדולות, כתבי אישום
והרשעות.
אתה מדלג על השלב הזה כי זה לא נוח ולא מסתדר לך עם התזות ההזויות שלך.

אתה כמובן מוזמן להמשיך ולטנף ולהכפיש, ואני אמשיך להיות פתי.

ד"א אני כמוך חושב שהקמפיין של ביבי הוא די דבילי...

לגבי ממשלה - אני מאמין שתחזיק לפחות 3.5 שנים כמו ממשלת ימין הקודמת. לאף אחד שם לא יהיה אינטרס לפרק אותה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 22:29

jol9 כתב:אני להבדיל ממך מאמין לעובדות ולהחלטות של בית משפט. בית משפט החליט שליברמן זכאי, אז מבחינתי הוא זכאי. זה שאתה
בית המשפט (או מי שזה לא יהיה) החליט שלא היה דופי בהתנהגות של ביבי בפרשות השונות מהעבר, אז מבחינתי הוא זכאי, בדיוק
כמו שהיה אולמרט, עד שהורשע. אני לא מיהרתי להצהיר שהוא מושחט, עד אשר התחילו להגיע פרשיות בכמויות גדולות, כתבי אישום
והרשעות.

לגבי ממשלה - אני מאמין שתחזיק לפחות 3.5 שנים כמו ממשלת ימין הקודמת. לאף אחד שם לא יהיה אינטרס לפרק אותה.

לא הכל מתחיל ונגמר באם הורשעת במשפט פלילי. אפשר לעשות דברים מלוכלכים גם בלי להיות מורשע. ממש לא מעניין אותי אם לעשות שנור לחופשות של שרה והילדים זה פלילי או לא. זה דבר שרק ראש ממשלה חולה ומסוכן יעשה.

אני לא חושב שזה אפשרי לטנף על ביבי, אבל אתה בהחלט לא לבד בלהקת המעריצים העיוורים.

אני לא מאמין שממשלת ימין יכולה להחזיק מעמד יותר משנתיים. לא בתנאים הנוכחיים. נחכה ונראה. אני רק מקווה ששרה תעמוד בהבטחה שלה והזוג המטורלל באמת יעזוב את הארץ אחרי שהממשלה שלו תקרוס.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 22:44

roy1000 כתב:התקשורת במדינות מערביות מורכבת מגופים פרטיים. לכל גוף יש רמה משלו וכל גוף פונה לקהל יעד שמעניין אותו. אם בא להם הם יכולים להיות בצד ימין ואם בא להם הם יכולים להיות בצד שמאל. אף אחד לא יכול להכתיב שום דבר בדמוקרטיה. לא טוב לך? את לא חייבת לקרוא ידיעות אחרונות או ערוץ 2 - את יכולה לקרוא ברוטר ובישראל היום כל היום.

יודע מה מצחיק אצלך? הכל שחור או לבן, ביבי המלך או ביבי מנהיג דעא״ש. ישראל היום או כלום.
כתבתי את דעתי על ישראל היום אבל אתה בכל זאת תדחוף את המשפט האחרון, לא סובלת את ישראל היום ולא את ידיעות אחרונות. מי שטוען שיש הבדל בינהם הוא חתיכת צבוע שהון-שלטון-עיתון מבחינתו זה בסדר כל עוד מאתרגים את הפוליטיקאי האהוב עליו. ובפוליטיקאי האהוב עליו אין שום רבב, נגיד כמה פרשיות של מינוי מקורבים ואורי שני, הכל צח ונקי או מושחת ופלילי.

עזוב, מה יש להתווכח עם מישהו שחושב שתפקיד התקשורת הוא לרדוף אנשים ולנהל תעמולה פוליטית, לא נראה לי שאתה מבין את תפקיד העיתונות.

ואגב, ערוץ 2 לא פונה ״לקהל יעד שמעניין אותו״ אנחנו לא ארצות הברית ואין כאן ריבוי ערוצים (זה יקרה לאט לאט). במשך שנים היו כאן ערוצים מרכזיים עם דעה אחת שולטת וגם אנשי תקשורת מובילים כמו אמנון אברמוביץ׳ ואלון בן דוד הודו בזה.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 22:52

Roni1 כתב:
roy1000 כתב:התקשורת במדינות מערביות מורכבת מגופים פרטיים. לכל גוף יש רמה משלו וכל גוף פונה לקהל יעד שמעניין אותו. אם בא להם הם יכולים להיות בצד ימין ואם בא להם הם יכולים להיות בצד שמאל. אף אחד לא יכול להכתיב שום דבר בדמוקרטיה. לא טוב לך? את לא חייבת לקרוא ידיעות אחרונות או ערוץ 2 - את יכולה לקרוא ברוטר ובישראל היום כל היום.

יודע מה מצחיק אצלך? הכל שחור או לבן, ביבי המלך או ביבי מנהיג דעא״ש. ישראל היום או כלום.
כתבתי את דעתי על ישראל היום אבל אתה בכל זאת תדחוף את המשפט האחרון, לא סובלת את ישראל היום ולא את ידיעות אחרונות. מי שטוען שיש הבדל בינהם הוא חתיכת צבוע שהון-שלטון-עיתון מבחינתו זה בסדר כל עוד מאתרגים את הפוליטיקאי האהוב עליו. ובפוליטיקאי האהוב עליו אין שום רבב, נגיד כמה פרשיות של מינוי מקורבים ואורי שני, הכל צח ונקי או מושחת ופלילי.

עזוב, מה יש להתווכח עם מישהו שחושב שתפקיד התקשורת הוא לרדוף אנשים ולנהל תעמולה פוליטית, לא נראה לי שאתה מבין את תפקיד העיתונות.

אני חושב דווקא שיש מעט דברים שהם שחור ולבן. בכל מקרה, לגנוב מהקופה הקטנה של משרד ראש הממשלה או לעשות שנור לטיסות של המשפחה זה שחור. אני מקווה שגם בשבילך. "מלך" ו"דעאש" זה מטאפורה. אני מקווה שהבנת את זה.

אין שום "תפקיד" לעיתונות. אלה גופים פרטיים והם יכולים לעשות מה שהם רוצים (במסגרת החוק). מי שלא טוב לו יכול לא לצרוך את המוצר או להקים גוף מתחרה. אני באמת לא מבין מה הבעיה. יש עשרות אתרי אינטרנט ימניים כמו רוטר וכו' שיכולים לספק את הטעם של אנשי ימין. אני לא מבין את התלונות. לא ברור לי איך את בדיוק רוצה להכריח את נוני מוזס או יוסי מימן להעביר תכנים ימניים. האנשים האלה הם תומכי שמאל ואלה התכנים שהם מעבירים בערוצי התקשורת שלהם. זה לא כזה מסובך.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 22:59

הבעיה עם נוני מוזס היא לא שהוא שמאלני, עיתון הארץ זה עיתון שמאלני ואין לי שום בעיה איתו (יש לי בעיה עם הדעות הרדיקליות שלו אבל הוא עושה עבודה עיתונאית טובה),
נוני מוזס זה כלי תקשורת של פוליטיקאים, לא של דעות (ראה מקרה אולמרט). הוא היה רגיל לשלוט בעיתונות ופתאום כשפתחו לו מתחרה שמתנהג בדיוק כמוהו, הוא רץ לעבדים שלו שיעבירו חוק נגד המתחרה.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 23:13

Roni1 כתב:הבעיה עם נוני מוזס היא לא שהוא שמאלני, עיתון הארץ זה עיתון שמאלני ואין לי שום בעיה איתו (יש לי בעיה עם הדעות הרדיקליות שלו אבל הוא עושה עבודה עיתונאית טובה),
נוני מוזס זה כלי תקשורת של פוליטיקאים, לא של דעות (ראה מקרה אולמרט). הוא היה רגיל לשלוט בעיתונות ופתאום כשפתחו לו מתחרה שמתנהג בדיוק כמוהו, הוא רץ לעבדים שלו שיעבירו חוק נגד המתחרה.

יצא לו מתחרה שהוריד לו את הרווחים ב- 90%. למה שלא ינסה להעביר חוק נגדו? ברור שהוא ינסה הכל. לנסות כולם יכולים. בכל מקרה, החוק נכשל כמו שהיה ברור שייכשל, אז אני לא בטוח מה הבעיה?

כמו שמותר להארץ להיות שמאל קיצוני ולישראל היום להיות עיתון התעמולה של ביבי, ככה מותר לידיעות להיות כלי תקשורת שתומך בפוליטיקאי כזה או אחר (אומרים שכרגע הוא תומך בלפיד). זה כלי תקשורת פרטי וזכותם לעשות מה שהם רוצים (במסגרת החוק). בעולם המציאות אין שום דרך להפוך כלי תקשורת פרטי ל"נייטרלי". אפשר לא לצרוך ואפשר להקים מתחרה. אלה האופציות שיש לך (כמובן שאפשר להמשיך להתלונן, אבל זה לא יוביל לשום מקום).
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 01 פברואר 2015, 23:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 23:14

roy1000 כתב: "מלך" ו"דעאש" זה מטאפורה. אני מקווה שהבנת את זה.

לא הבנתי, פרופסור, בבקשה תסביר לי מה זה מטאפורה.
נראה שמי שסובל פה מקשיים בהבנת הנקרא זה אתה.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 23:16

Roni1 כתב:
roy1000 כתב: "מלך" ו"דעאש" זה מטאפורה. אני מקווה שהבנת את זה.

לא הבנתי, פרופסור, בבקשה תסביר לי מה זה מטאפורה.
נראה שמי שסובל פה מקשיים בהבנת הנקרא זה אתה.

את צודקת. אני לא מצליח למצוא הגיון בשום דבר שאת כתבת פה. המון תלונות וטענות ולא ברור לי על מה.
אולי כדאי שתחזרי ותחשבי מה בדיוק את רוצה להגיד ואז תגידי את זה. כרגע, זה סתם בליל של דברים לא מובנים.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 01 פברואר 2015, 23:32

״תחזרי ותחשבי״, איזה אדיוט מתנשא. אתה חסר מושג בכ״כ הרבה נושאים שאני די בטוחה שהסיפור על ״חבר סגל״ הוא בדיה. או שהאקדמיה באמת במצב גרוע.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 01 פברואר 2015, 23:45

Roni1 כתב:״תחזרי ותחשבי״, איזה אדיוט מתנשא. אתה חסר מושג בכ״כ הרבה נושאים שאני די בטוחה שהסיפור על ״חבר סגל״ הוא בדיה. או שהאקדמיה באמת במצב גרוע.

את את בטוחה אז את כנראה צודקת. לך דווקא נראה שיש מושג בהרבה מאוד דברים. אם רק היית יודעת לכתוב מה שאת רוצה בצורה הגיונית, אולי גם היה אפשר להבין מה את רוצה. אני כנראה אדיוט ואת כנראה גאון. תזכירי לי שוב מה בדיוק את עושה בחיים? כמה זמן בילית באקדמיה שאת יודעת על מצבה?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2015, 01:00

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני להבדיל ממך מאמין לעובדות ולהחלטות של בית משפט. בית משפט החליט שליברמן זכאי, אז מבחינתי הוא זכאי. זה שאתה
והרשעות.

לא הכל מתחיל ונגמר באם הורשעת במשפט פלילי. אפשר לעשות דברים מלוכלכים גם בלי להיות מורשע. ממש לא מעניין אותי אם לעשות שנור לחופשות של שרה והילדים זה פלילי או לא. זה דבר שרק ראש ממשלה חולה ומסוכן יעשה.

אני לא חושב שזה אפשרי לטנף על ביבי, אבל אתה בהחלט לא לבד בלהקת המעריצים העיוורים.

אני לא מאמין שממשלת ימין יכולה להחזיק מעמד יותר משנתיים. לא בתנאים הנוכחיים. נחכה ונראה. אני רק מקווה ששרה תעמוד בהבטחה שלה והזוג המטורלל באמת יעזוב את הארץ אחרי שהממשלה שלו תקרוס.

זה נכון. לא הכל זה עניין פלילי, אבל בשביל שיהיו דברים אחרים שאפשר להעביר עליהם ביקורת, גם אם אינם פליליים, אני הייתי שמח לשמוע
את העובדות כפי שהם. זה שאיזה דביל המציא ששרה גנבה כסף מהבקבוקים, לא הופך את זה לנכון. למעשה, המעורבים בדבר מכחישים את זה,
אז למה שאני אאמין לזה ואקפוץ למסקנות?

אתה מדבר על הרהיטים... אני לא שמעתי על הסיפור הזה בכלל. מה העובדות הידועות? מה תגובת משרד ראש הממשלה לגבי זה?
האם חשבת על זה שלכל דבר יכול להיות הסבר?

בסופו של דבר, הדבר הכי חשוב כרגע זה המצע של המפלגות. מעבר לזה, נקיון כפיים, חשוב מאוד גם הוא, אבל מבחינתי, מי שאחראי על נקיון
כפיים זה לא אני ולא אתה, ובטח לא עובדים לשעבר ממורמרים, ובעלי אינטרסים כמו עיתון זה או אחר, אלא הגורמים המוסמכים, כמו היועץ
המשפטי לממשלה, מבקר המדינה, פרקליט המדינה וגופי ביקורת נייטרלים אחרים.
עד עכשיו, מכל הפרשיות שהשמאל מנסה להעליל, לא עלתה שום התנהגות בלתי מוסרית או לא ראוייה, אז למה שאני אאמין לזה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2015, 01:20

jol9 כתב:זה נכון. לא הכל זה עניין פלילי, אבל בשביל שיהיו דברים אחרים שאפשר להעביר עליהם ביקורת, גם אם אינם פליליים, אני הייתי שמח לשמוע
את העובדות כפי שהם. זה שאיזה דביל המציא ששרה גנבה כסף מהבקבוקים, לא הופך את זה לנכון. למעשה, המעורבים בדבר מכחישים את זה,
אז למה שאני אאמין לזה ואקפוץ למסקנות?

אתה מדבר על הרהיטים... אני לא שמעתי על הסיפור הזה בכלל. מה העובדות הידועות? מה תגובת משרד ראש הממשלה לגבי זה?
האם חשבת על זה שלכל דבר יכול להיות הסבר?

בסופו של דבר, הדבר הכי חשוב כרגע זה המצע של המפלגות. מעבר לזה, נקיון כפיים, חשוב מאוד גם הוא, אבל מבחינתי, מי שאחראי על נקיון
כפיים זה לא אני ולא אתה, ובטח לא עובדים לשעבר ממורמרים, ובעלי אינטרסים כמו עיתון זה או אחר, אלא הגורמים המוסמכים, כמו היועץ
המשפטי לממשלה, מבקר המדינה, פרקליט המדינה וגופי ביקורת נייטרלים אחרים.
עד עכשיו, מכל הפרשיות שהשמאל מנסה להעליל, לא עלתה שום התנהגות בלתי מוסרית או לא ראוייה, אז למה שאני אאמין לזה?

אפשר כמובן לצאת בגישה שעשרות האנשים הבלתי תלויים שאמרו דברים מאוד דומים על שרה הם כולם שקרנים וחלק מאיזו קונספירציה חסרת תקדים בהסטוריה האנושית ושהכל שקרים כמו שהזוג נתניהו טוען. אני חושב שהגישה הזו קצת מצחיקה.

מה בדיוק יש להכחיש בפרשת הבקבוקים? הרי שרה כתבה צ'ק של 4,000 ש"ח. על העובדה הזו אין שום ויכוח וביבי אישר את זה בעצמו. על מה היא כתבה את הצ'ק? הרי אם היא לא נגעה בכסף כמו שביבי (בטפשות מגוכחת) מנסה עכשיו לטעון, למה שתכתוב צ'ק? צריך גם מינימום של common sense.

יש את פרשת רהיטי הגן שבו שרה ביקשה לקנות למעון הרישמי את אותם הרהיטים בדיוק שיש לזוג נתניהו בבית הפרטי בקיסריה. אחרי שנקנו הרהיטים, שרה הורתה להעביר את הרהיטים הישנים מהבית בקיסריה למעון הרישמי ואת החדשים להעביר לבית הפרטי. את העובדות נתניהו לא מכחיש, אבל יש ויכוח אם זה חוקי או לא. הויכוח החוקי ממש לא מעניין אותי - זו גניבה עלובה לכל דבר ועניין.

יש את פרשת השנור שביבי השיג תרומות מכל מיני תורמים עלומים בשביל לממן חופשות לשרה ולילדים שהתלוו אליו בכל מיני נסיעות. אין ויכוח לגבי השנור. יש ויכוח לגבי לגבי השאלה אם זה חוקי. זה נראה לך התנהגות של בנאדם נורמלי? הוא לא יכל לשלם על זה מכיסו כמו כל אחד שמוציא את המשפחה שלו לחופשה? כשאני נוסע לכנס רוצה להביא את המשפחה ולעשות מזה גם חופשה, אתה חושב שאני יכול לחייב את האוניברסיטה על ההוצאות של המשפחה שלי? אתה חושב שדבר כזה יעלה בכלל בדעתי? זו התנהגות הזויה, ולי ממש אין את הכסף של ביבי.

וכמובן יש את פרשת המתנות שהזוג החליט פשוט לשמור לעצמו.

יש כל כך הרבה פרשיות וכל כך הרבה עדים שלחשוב שכל הסירחון הזה הוא "עלילות של השמאל" נראה לי הכחשה ברמה קצת מוגזמת. אתה יכול להגיד שביבי הוא כזה מנהיג גדול שאתה מוכן לקבל את הנהנתנות והשחיתויות והגניבות הקטנות שלו, אבל להכחיש הכל זה קצת מוגזם. נקיון כפיים לא מתחיל ונגמר אצל היועץ המשפטי לממשלה. יש נורמות התנהגות בסיסיות שאפשר לצפות מראש ממשלה וביבי ממש לא עומד בהן.

בנוגע למצע - אני לא מבין מה חשוב בזה. במילא אף מפלגה לא דבקה בשום מצע ויש לך קואליציות שלא מאפשרות קיום של שום מצע. הכל מתחיל ונגמר באנשים.

נ.ב. - אני בכלל מתקשה להבין איך נוצר מצב שבו אשת ראש הממשלה, שהיא בכלל לא עובדת מדינה ואין לה שום מעמד רישמי מחלקת הוראות לעובדי מדינה. לבית ראש הממשלה צריך להיות מנהל שמטפל בניהול השוטף של הבית. אני לא מבין למה לאישה הזו בכלל יש סמכות להגיד משהו על הניהול של בית ראש הממשלה? איך בכלל הגענו למצב הזה שעובדי מדינה מקבלים ממנה הוראות? באיזה סמכות היא מורה על קניה של רהיטים כאלה או אחרים או על מיחזור בקבוקים?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2015, 10:26

לא עשרות אנשים ולא ממש בלתי תלויים. כמה תלונות בודדות, לא קשורות בינהן, ורובן עוסקות ביחס הלא נעים לכעורה.
בין לבין מתבלים את זה בכל מיני פרשיות, שלא ברור אם הן נכונות או לא, וזה בדיוק מה שבודקים עכשיו.

ההבדל ביננו הוא שאתה מאמין לכל דבר שנזרק בתקשורת, אלא אם זה לטובת ביבי (כמו בתצהיר של הנהג, שאותו משום מה
אתה פוסל על הסף). אז תנסה להיות עקבי - או שהכל נכון, או שהכל טעון בדיקה. אבל אי אפשר להאמין כמו עיוור רק למה שמתאים
לך, ולפסול את מה שלא מתאים.
הרי אפילו אתה כשונא מוצהר של ביבי, יכול להודות, שלתזמון ולהתפוצצות של הפרשות האחרונות (גם בקשר לפאינה) יש קשר לבחירות,
ולכן ברור שיש כאן אינטרסים.

לגבי הפרשות שציינת - אני לא יכול להגיד שאני מכיר את הפרטים. חלק מהדברים עתיקים מאוד (עוד כשביבי היה שר אוצר), וחלק
נמצאות בבירור ממש בימים אלה.
אין שום הגיון למחזר פרשיות של ביביטורס ושל המתנות. זה היה ונגמר ומאז ביבי כבר נבחר פעמיים לראשות ממשלה, וכאמור לגבי הפרשיות
החדשות, אז ראוי שייבדקו, ובשביל בדיוק יש את הגורמים המתאימים (וידיעות אחרונות, זה ממש לא הגורם המתאים).

לגבי החלק השני של הפוסט - על סמך מה מצביעים לאנשים? על סמך היושרה שלהם? כל אחד שהוא בן אדם ישר, מיד הופך לראוי?
יש לאשתי חברה מאוד טובה, שהיא ישרה כמו סרגל. אין דברים כאלה. אז זה הופך אותה למועמדת לכנסת?
ואם הכל מתחיל ונגמר באנשים, אז איך מחליטים? למה כוכב תקשורת זה אדם ראוי להיות בכנסת? אילו קבלות יש לו בעשייה הציבורית?
אני בהחלט רואה שיש לו אחלה קבלות בעשייה פרטית, שהביאו לו הון של 10 מליון ש"ח, ע"פ הצהרת ההון שלו, אבל עשייה ציבורית לא ראיתי שם.

אז לא - לא הכל אנשים. אתה לא מצביע ללפיד בגלל שהוא לפיד, אלא בגלל שהוא בא עם אג'נדה שאמורה לדאוג למעמד הביניים. על פניו
נשמע מעולה, רק שזה לא ממש עבד בפעם האחרונה.
אני עוד אז אמרתי - אני לא אצביע בשבילו, אבל אם אחרי 4 שנים, אראה שהוא עשה עבודה מעולה, והיטיב עימי ועם משפחתי, אצביע
בשבילו בלי ספקות בכלל. ובכן, זה לא ממש קרה.
ואז לפיד החליט להצניע את הכשלונות שלו ושל ההבטחות שלו לציבור, ולרוץ על הטיקט של שחיטות... לא נשמע לי משכנע האמת.
בשביל זה לא צריך מפלגה של 10-12 ח"כים, מספיק את עידן יניב שעושה מספיק רעש בתקשורת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים