כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס - נובאק סלאם? הסרבי שוב גבר על נדאל

06 מרץ 2012, 06:54

רודיק הרג אותי מצחוק!
ראיון איתו מאחרי משחק הראווה מול פדרר - בו א-רוד ניצח בשני שוברי שיוויון.

In his post-match interview, Roddick made fun of his 2-21 career record against Federer. “I’m obviously in Roger’s head,” he joked. “He had no idea how to play me and I capitalized on that… The whole night felt surreal. I could feel Jeremy Lin wanted me to win tonight. I felt his energy in the building.”

07 מרץ 2012, 13:03

http://sports.walla.co.il/?w=//2514730

מעניין...

07 מרץ 2012, 18:57

פדרר קיבל את ההגרלה הקשה ביותר. מוקש בדמות ראוניץ' כבר בסיבוב השלישי, מונפיס/דווידנקו/מלצר/בלוצ'י בשמינית ודל-פוטרו/פרר ברבע ורפא בחצי. אם זה יהיה דל-פוטרו, זו תהיה הפעם הרביעית העונה (!), כנראה שפדרר הפך להיות סוג של מגנט עבורו בהגרלות. חרף העובדה שבחצי גמר דובאי דל-פוטרו לא היה רחוק מלגרור את פדרר למערכה שלישית, תחושת הבטן אומרת שדווקא הפעם עדיף אותו מאת פרר שנמצא בזון מטורף וזכה בשלושה טורנירים מאז תחילת העונה.

השאר קיבלו הגרלות סולידיות. נדאל לא יזיע עד השמינית, שם כנראה יקבל את דולגופולוב או לופז, וברבע יש את טצונגה - שחקן מסוכן ביותר אך גם בכושר לא מזהיר. לג'וקוביץ' יש ללא ספק את ההגרלה הקלה ביותר, ודרכו לרבע הגמר מול ברדיך/אלמגרו/קרלוביץ'/רודיק נראית סלולה. למארי יש יריבים טובים יותר בדרך עד לרבע הגמר, אך שם הוא עלול לקבל רק את איזנר או פיש.

יהיה מעניין :)

07 מרץ 2012, 22:17

yiffy כתב:פדרר קיבל את ההגרלה הקשה ביותר. מוקש בדמות ראוניץ' כבר בסיבוב השלישי, מונפיס/דווידנקו/מלצר/בלוצ'י בשמינית ודל-פוטרו/פרר ברבע ורפא בחצי. אם זה יהיה דל-פוטרו, זו תהיה הפעם הרביעית העונה (!), כנראה שפדרר הפך להיות סוג של מגנט עבורו בהגרלות. חרף העובדה שבחצי גמר דובאי דל-פוטרו לא היה רחוק מלגרור את פדרר למערכה שלישית, תחושת הבטן אומרת שדווקא הפעם עדיף אותו מאת פרר שנמצא בזון מטורף וזכה בשלושה טורנירים מאז תחילת העונה.

השאר קיבלו הגרלות סולידיות. נדאל לא יזיע עד השמינית, שם כנראה יקבל את דולגופולוב או לופז, וברבע יש את טצונגה - שחקן מסוכן ביותר אך גם בכושר לא מזהיר. לג'וקוביץ' יש ללא ספק את ההגרלה הקלה ביותר, ודרכו לרבע הגמר מול ברדיך/אלמגרו/קרלוביץ'/רודיק נראית סלולה. למארי יש יריבים טובים יותר בדרך עד לרבע הגמר, אך שם הוא עלול לקבל רק את איזנר או פיש.

טורניר חזק זה יהיה. כולם הגיעו, ורוב הטניסאים הבכירים בכושר טוב.
מה אתה אומר, יהיה פיינל 4 של הG4? לדעתי יש הפעם סיכוי שלא.

07 מרץ 2012, 22:31

לדעתי רפא-טסונגה זה מוקש.. אני מאמין שכל השאר יגיעו לחצי

08 מרץ 2012, 05:24

jol9 כתב:
yiffy כתב:פדרר קיבל את ההגרלה הקשה ביותר. מוקש בדמות ראוניץ' כבר בסיבוב השלישי, מונפיס/דווידנקו/מלצר/בלוצ'י בשמינית ודל-פוטרו/פרר ברבע ורפא בחצי. אם זה יהיה דל-פוטרו, זו תהיה הפעם הרביעית העונה (!), כנראה שפדרר הפך להיות סוג של מגנט עבורו בהגרלות. חרף העובדה שבחצי גמר דובאי דל-פוטרו לא היה רחוק מלגרור את פדרר למערכה שלישית, תחושת הבטן אומרת שדווקא הפעם עדיף אותו מאת פרר שנמצא בזון מטורף וזכה בשלושה טורנירים מאז תחילת העונה.

טורניר חזק זה יהיה. כולם הגיעו, ורוב הטניסאים הבכירים בכושר טוב.
מה אתה אומר, יהיה פיינל 4 של הG4? לדעתי יש הפעם סיכוי שלא.

השניים המתנדנדים הם פדרר (בגלל ההגרלה הקשה) ונדאל (בגלל הזמן שעבר מאז ששיחק בטורניר כלשהו), אבל נראה לי שכל הארבעה יגיעו בסופו של דבר.
אני גם אגדיל ואומר שבחצי השני מארי ינצח את נולה. לגבי החצי שלנו - אני לא מהמר (למדתי ממך) :)

11 מרץ 2012, 07:38

מארי הפסיד במשחקו הראשון בטורניר, 2-0 לגרסיה לופס..
גרסיה לופס הזכיר היום לכולם, שהוא עוד קיים, ושהירידה הגדולה שלו בדירוג מאז שנה שעברה הייתה זמנית בלבד. אין ספק שהשחקן הזה, שווה לפחות טופ 30

11 מרץ 2012, 11:58

MTA2311 כתב:מארי הפסיד במשחקו הראשון בטורניר, 2-0 לגרסיה לופס..
גרסיה לופס הזכיר היום לכולם, שהוא עוד קיים, ושהירידה הגדולה שלו בדירוג מאז שנה שעברה הייתה זמנית בלבד. אין ספק שהשחקן הזה, שווה לפחות טופ 30

גרסיה לופז גם ניצח בזמנו את רפא דווקא בעיצומה של העונה הכי גדולה שלו בקריירה (2010).
מארי כרגיל מאכזב עם הפסד בשלב מוקדם, ופותח את הדרך של נובאק עד הגמר.

13 מרץ 2012, 11:03

אין הרבה מה לעדכן בינתיים

חוץ ממארי שעף, כל השאר, ממשיכים קדימה

14 מרץ 2012, 10:30

פדרר ורפא עלו לשמינית. רפא ניצח בקלילות ב2 מערכות. רוג'ר, הפסיד לראוניץ' את הראשונה בטיי ברייק, ואת השתיים הבאות ניצח בקלות יחסית.
אחרי שראיתי את המשחק של פדרר, אני חושב שמבין השחקנים הצעירים היום בסבב, מי שיגיע הכי רחוק הוא ראוניץ'. יש לו סרב חייתי(לא זוכר את רוג'ר מתקשה ככה להתמודד עם הגשות של שחקן) ומכות קרקע מצויינות. אם הוא לא היה נפצע שנה שעברה, הוא היה מדורג הרבה יותר גבוה היום.

14 מרץ 2012, 16:33

MTA2311 כתב:פדרר ורפא עלו לשמינית. רפא ניצח בקלילות ב2 מערכות. רוג'ר, הפסיד לראוניץ' את הראשונה בטיי ברייק, ואת השתיים הבאות ניצח בקלות יחסית.
אחרי שראיתי את המשחק של פדרר, אני חושב שמבין השחקנים הצעירים היום בסבב, מי שיגיע הכי רחוק הוא ראוניץ'. יש לו סרב חייתי(לא זוכר את רוג'ר מתקשה ככה להתמודד עם הגשות של שחקן) ומכות קרקע מצויינות. אם הוא לא היה נפצע שנה שעברה, הוא היה מדורג הרבה יותר גבוה היום.

הוא טניסאי טוב, אבל איכשהו אני עדיין מתקשה למצוא את הדור הבא של הנפילים. אולי כי הנפילים של היום הם כ"כ טובים.
טומיץ' שחקן טוב, וראוניץ' גם ויש עוד כמה טניסאים צעירים טובים, אבל כרגע זה לא נראה כאילו הם יכולים לדגדג את הG4.

לצערי טרם הצלחתי לראות טניס מIW. תכלס, זה אחלה טורניר, אחד החשובים בסבב, ואולי החשוב ביותר אחרי הסלאמים. חבל שהשעות קשות כ"כ.

14 מרץ 2012, 18:15

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:פדרר ורפא עלו לשמינית. רפא ניצח בקלילות ב2 מערכות. רוג'ר, הפסיד לראוניץ' את הראשונה בטיי ברייק, ואת השתיים הבאות ניצח בקלות יחסית.

הוא טניסאי טוב, אבל איכשהו אני עדיין מתקשה למצוא את הדור הבא של הנפילים. אולי כי הנפילים של היום הם כ"כ טובים.
טומיץ' שחקן טוב, וראוניץ' גם ויש עוד כמה טניסאים צעירים טובים, אבל כרגע זה לא נראה כאילו הם יכולים לדגדג את הG4.

לצערי טרם הצלחתי לראות טניס מIW. תכלס, זה אחלה טורניר, אחד החשובים בסבב, ואולי החשוב ביותר אחרי הסלאמים. חבל שהשעות קשות כ"כ.

אני זוכר שדיברנו על זה בהקשר של טומיץ'. אני חושב שהבעיה היא דווקא בדור החדש ולא בנוכחי. אני לא רואה איזה סופר סטאר שיכול, או יוכל להתמודד עם הגדולים בזמן הקרוב. אני חושב שזה די מתבקש, אחרי שקיבלנו בפרק זמן כל כך קצר גם את רוג'ר, גם את רפא וגם את נובאק. אבל בכל זאת, מבין כל החדשים אני מאמין שראוניץ' הוא הכישרון הכי גדול.. כמובן שאי אפשר לדעת.

14 מרץ 2012, 20:00

את שנת 2011 ראוניץ' סיים את העונה במקום השני ברשימת הטניסאים שנשברו הכי פחות. במקום הראשון סיים פדרר, וזה עוד בשנה בה הוא לא זוכה באף גראנד סלאם.
יש לו סרב מדהים - יותר טוב משל דומים לו כמו קרלוביץ' ואיזנר. הבעיה היא שמשחק ההגנה שלו מאוד לוקה בחסר. אני לא לגמרי משוכנע שעם מימדים כמו שלו ניתן להיות קליל יותר.

14 מרץ 2012, 23:03

אין ספק שהכדור שווה את זה..

15 מרץ 2012, 06:30

MTA2311 כתב:

אין ספק שהכדור שווה את זה..

כדור אולי לא, אבל סמי חיבוק מרפא... כו וכן.

הלילה סופסוף ראיתי את רפא נגד דולגו.
בשורה גדולה לא ראיתי שם. רפא היה סולידי לא יותר.

טניסאים כמו דולגו זה לחם עבורו. טניסאי שטועה כ"כ הרבה ולא יכול להשתלט על הטופ ספינים של רפא לא יכול לנצח את רפא.
בסיבוב הבא הוא מול נלבי שניצח את טסונגה.

פדרר ניצח את בלוצ'י בשלוש ובסיבוב הבא מול דלפו או איסטומין.

15 מרץ 2012, 06:32

לא רק שנובאק זכה להגרלה קלה, אז גם השחקנים הרציניים שהוא כן היה אמור לפגוש כבר עפו. גם מארי ועכשיו גם ברדיך, שהובס על ידי אלמגרו.

15 מרץ 2012, 08:54

misha כתב:לא רק שנובאק זכה להגרלה קלה, אז גם השחקנים הרציניים שהוא כן היה אמור לפגוש כבר עפו. גם מארי ועכשיו גם ברדיך, שהובס על ידי אלמגרו.

אתה אף פעם לא יודע מי מסוכן יותר או פחות.
לאלמגרו יש טניס שיכול להביא אותו למקום ה5-6 בעולם. הבעיה שלו היא בברגים בראש. אבל אם פתאום הוא מחבר את הדברים למשחק אחד טוב,
אז קשה מאוד לנצח אותו.
לא סתם הוא נתן לברדיץ' בייגלה. לא הייתי רוצה ששחקן כזה יגיע מול נובאק.

בכל אופן, אם שמת לב, גם רפא וגם פדרר נהנו מהפסדים של בכירים אחרים באיזור שלהם כמו פרר וטסונגה ומפרישות כמו מונפיס.

15 מרץ 2012, 12:43

misha כתב:לא רק שנובאק זכה להגרלה קלה, אז גם השחקנים הרציניים שהוא כן היה אמור לפגוש כבר עפו. גם מארי ועכשיו גם ברדיך, שהובס על ידי אלמגרו.

אם כבר מי שחוגג הוא נדאל. השחקן היחיד "עם עוקץ" שהוא היה אמור להתמודד איתו היה דל-פוטרו והוא הודח הלילה. במקומו הוא ישחק מול נלבנדיאן קשישא.

15 מרץ 2012, 14:39

ההגרלה של פדרר על הפנים.. רק השחקנים שהוא כבר ניצח, יותר טובים ממה שרפא ונובאק יקבלו בהמשך.

15 מרץ 2012, 16:50

yiffy כתב:

אם כבר מי שחוגג הוא נדאל. השחקן היחיד "עם עוקץ" שהוא היה אמור להתמודד איתו היה דל-פוטרו והוא הודח הלילה. במקומו הוא ישחק מול נלבנדיאן קשישא.

התכוונת לטסונגה. דל פוטרו ישחק נגד רוג'ר. כן, גם לנדאל הדרך עד לחצי לא קשה. אבל נובאק גם בחצי לא יקבל איזה אתגר גדול (יפגוש את המנצח בין איזנר לסימון).
נושא נעול