sweety כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו הבין מה הקהל שר? (על מנגינת ''גיא פניני מת'')
"שי אבוטבול מת"... לא יודעת למה...
באמת מעניין למה

my man כתב:אגב לעד יישאר משחק חסר למכבי והפועל? או שיחשבו את זה איכשהו?
מחר הדיון והעונש
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
sweety כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו הבין מה הקהל שר? (על מנגינת ''גיא פניני מת'')
"שי אבוטבול מת"... לא יודעת למה...
my man כתב:אגב לעד יישאר משחק חסר למכבי והפועל? או שיחשבו את זה איכשהו?
אביהוא כתב:מקובי כתב:אני לא רואה איך מה שכתבתה נוגע לנקודה שלי...
אז אוהדי הפועל מתנהגים בצורה לא ראויה זה לא נותן לגיטימציה להלהיט את הלהבות עם החגיגות האלא לעברם!,ערן צריך להיות הבוגר פה ולהפסיק עם ההתנהגות הלא ספורטיבית הזאת,ואני בטוח שהוא ישנה את זה!
המצב חייב להשתפר וכל צד חייב לנקוט בצעדים כדי שאלימות בין מילולית בין פיזית תמוגר מהמגרש ומחוצה לו!
1. הוא חוגג ככה כבר שנה+. בכל משחק הוא עושה פיו פיו. לא ראיתי אף אוהד שקופץ לדשא ונותן לו מכות עקב כך.
2. התנהגות לא ספורטיבית? קבאני השבוע שלף רובה, דמארי עשה את זה לכיוון שלנו בשנה שעברה, סוארס גם חגג ככה ולא ראיתי שירדו לדשא. ילד בן 3 לא נעלב מדבר כזה...
3. בכל מקרה את העונש הוא צריך לקבל מהשופט (והוא קיבל צהוב...) לא מאוהד...
4. אתה חי בסרט שזה לא ימשך.
5. ערן לא עשה לא אלימות מילולית ולא פיזית...
6. אם אתה שואל אותי זה היה מתוכנן והיה קורה גם בלי קשר לחגיגה.
אם עוד אנשים עושים מה שעושים זה לא הופך את זה לבסדר,במיוחד שהאווירה רוטחת כל כך בין מכבי להפועל. תתפלא,בני אדם נעלבים ומתרגזים מדברים יותר שטותיים!! "ערן לא עשה" נניח לעניין הזה..למישו פה בכלל אכפת בכלל מאיך שהיריבות נראת?! ראיתם איך ערן הגיב על כל הקללות הגסות שמעפים עליו!!!! כמה שהוא קשוח זה הורס אותו והורס כל בן אדם שחוטף כאלה,מישו פה בכל רוצה שזה יפסק/יופחת ,או שלעזאזל כול העולם העיקר לדפוק את היריב?! (רטורית)
אני בטוח שאתם רוצים שזה יופחת וכל צד חייב לנקוט עמדה ואני מצפה ממועדון כמו מכבי תל אביב להתחיל את השינוי וחלק מזה שערן יפסיק עם החגיגות האלא מול הפועל..אני אתאכזב מאוד אם זה לא יקרא!
דוגמה שהלוואי ואראה בכדורגל שלנו..ליפני כמה שנים ברצלונה ניצחה את ריאל והאווירה היתחממה בין השחקנים עד למכות..קסיאס השוער של ריאל לקח יוזמה והתקשר לקפטן של ברצלונה כדי ללבן ולסדר את העניינים!
תראו איזו בגרות של אנשים כמה שהיריבות גדולה יודעים שזה ספורט וזה לא המקום לדברים האלא..הייתם רוצים לראות כזה דבר?! (גם זו רטורית)
(לא מצאתי דרך אחרת לכתוב ולהעביר את דעתי..הקשיחות והביקורתיות זה לא משו אישי,אלא רק להאיר נקודה)
מקובי כתב:אביהוא כתב:מקובי כתב:אני לא רואה איך מה שכתבתה נוגע לנקודה שלי...
אז אוהדי הפועל מתנהגים בצורה לא ראויה זה לא נותן לגיטימציה להלהיט את הלהבות עם החגיגות האלא לעברם!,ערן צריך להיות הבוגר פה ולהפסיק עם ההתנהגות הלא ספורטיבית הזאת,ואני בטוח שהוא ישנה את זה!
המצב חייב להשתפר וכל צד חייב לנקוט בצעדים כדי שאלימות בין מילולית בין פיזית תמוגר מהמגרש ומחוצה לו!
1. הוא חוגג ככה כבר שנה+. בכל משחק הוא עושה פיו פיו. לא ראיתי אף אוהד שקופץ לדשא ונותן לו מכות עקב כך.
2. התנהגות לא ספורטיבית? קבאני השבוע שלף רובה, דמארי עשה את זה לכיוון שלנו בשנה שעברה, סוארס גם חגג ככה ולא ראיתי שירדו לדשא. ילד בן 3 לא נעלב מדבר כזה...
3. בכל מקרה את העונש הוא צריך לקבל מהשופט (והוא קיבל צהוב...) לא מאוהד...
4. אתה חי בסרט שזה לא ימשך.
5. ערן לא עשה לא אלימות מילולית ולא פיזית...
6. אם אתה שואל אותי זה היה מתוכנן והיה קורה גם בלי קשר לחגיגה.
אם עוד אנשים עושים מה שעושים זה לא הופך את זה לבסדר,במיוחד שהאווירה רוטחת כל כך בין מכבי להפועל. תתפלא,בני אדם נעלבים ומתרגזים מדברים יותר שטותיים!! "ערן לא עשה" נניח לעניין הזה..למישו פה בכלל אכפת בכלל מאיך שהיריבות נראת?! ראיתם איך ערן הגיב על כל הקללות הגסות שמעפים עליו!!!! כמה שהוא קשוח זה הורס אותו והורס כל בן אדם שחוטף כאלה,מישו פה בכל רוצה שזה יפסק/יופחת ,או שלעזאזל כול העולם העיקר לדפוק את היריב?! (רטורית)
אני בטוח שאתם רוצים שזה יופחת וכל צד חייב לנקוט עמדה ואני מצפה ממועדון כמו מכבי תל אביב להתחיל את השינוי וחלק מזה שערן יפסיק עם החגיגות האלא מול הפועל..אני אתאכזב מאוד אם זה לא יקרא!
דוגמה שהלוואי ואראה בכדורגל שלנו..ליפני כמה שנים ברצלונה ניצחה את ריאל והאווירה היתחממה בין השחקנים עד למכות..קסיאס השוער של ריאל לקח יוזמה והתקשר לקפטן של ברצלונה כדי ללבן ולסדר את העניינים!
תראו איזו בגרות של אנשים כמה שהיריבות גדולה יודעים שזה ספורט וזה לא המקום לדברים האלא..הייתם רוצים לראות כזה דבר?! (גם זו רטורית)
(לא מצאתי דרך אחרת לכתוב ולהעביר את דעתי..הקשיחות והביקורתיות זה לא משו אישי,אלא רק להאיר נקודה)
סלח אתה חי בסרט.
אם אתה באמת חושב שהשנאה בין מכבי להפועל נולדה בגלל ערן זהבי או שמשהו יוכל לעצור אותה אתה חי בסרט.
בכדורגל זה בוודאות לא יגמר (בטח בארגון של היום), בכדורסל בשנה שעברה יצאנו (גייט 11) בהודעה שאנחנו לא רוצים להיות חלק מזה (נקרא סצנה) וזאת אחרי שהותקפנו בספורטק...ועדיין אני יכול לומר שהיו אירועים במהלך שנה שעברה (באשדוד ואחרי הדרבי בהדר יוסף)
טועמה במשך שנים התגרה בנו, כנ"ל אוחיון (בדרבי הראשון שלו... רץ עם יד על האוזן מיד אחרי הגול שלו...), דמארי (פיו פיו...לשער 11...ואף אוהד מכבי לא ירד לתקוף אותו...)
האוירה תמיד רותחת, וזה משחק חם, ועדיין היו התגרויות...ואף אוהד לא החליט לקפוץ לדשא ולהרביץ לשחקן...
להפסיק את החגיגות? תקשיב, ערן פוגע בהפועל שהוא שם נגדם גולים דרבי אחר דרבי אז אולי מכבי צריכה לומר לו להפסיק לכבוש כי זה פוגע בהם!
שומע? למכבי יש כסף ולהפועל לא אז אולי ניתן להם קצת כדי שיהיה שיוויוני.
אולי ניתן את האליפות כל שנה לקבוצה אחרת ככה כולם יחוו את זה ולא יעלבו...
אני לא חושב שיש שנאה בין השחקנים אגב (ייני ווורמוט הקליטו ספר רק בשבוע שעבר...) ככה שההשוואה לא נכונה.
אין שום בעיה עם הפיו־פיו של ערן זהבי. שום בעיה. חשוב להתעכב על העניין הזה, כי הוא מסתיר מאחוריו משהו אחר, גדול בהרבה.
זכותו של שחקן כדורגל לחגוג שער בתנועה של יריות. מותר לו מהטעם הפשוט, שלא מדובר באמת ביריות. זהבי, וכנראה שיש צורך לחזור על זה שוב ושוב, לא באמת יורה בקהל. הוא רק עושה תנועות של ירייה עם הידיים. הוא עושה הצגה. הוא שחקן בהצגה והוא עושה הצגה. תפקידו לעשות הצגה. אולי חלק מהקהל לא אוהב את ההצגה, אבל זכותו של זהבי להציג, לשחק. זה תפקידו, זה מקצועו. מי שלא מתאים לו, שלא יבוא להצגה.
גם כשאדינסון קבאני מסן ז'רמן יורה ברובה ציידים, הוא לא באמת יורה ברובה ציידים, הוא רק מציג; גם כששלו מנשה היה מחייג מהנעל שלו, הוא לא באמת חייג מהנעל, אלא רק עשה בכאילו. "עשה בכאילו" — הנה צמד מלים שילדים בני ארבע משתמשים בהן. ולא סתם הצמד הזה מופיע כשמדברים על ה"פיו־פיו" של זהבי. כי נקלענו למצב מוזר מאוד, שבו יש צורך להסביר לאנשים מבוגרים כי תנועת ירייה אינה ירייה ושחיוג מנעל אינו באמת חיוג. שמדובר במשחק, בהצגה, בכאילו.
Roni1 כתב:למה סגרו את שער 11? זה היה משחק חוץ וישבו בו אוהדי מכבי מכל השערים בלי קשר למנוי.
פשוט נמאס מהשחיתות הזאת, להקיא. להקיא על הדיינים שבאו עם החלטות מהבית (פרימו צדק!) ועל המועדון המקולל הזה שלא מסוגל להפסיד וללכת הביתה (כמו שאנחנו הפסדנו אתמול, בכבוד ובלי לפרוץ למגרש או לקלל) מועדון שחייב לחרב הצלחות של אחרים באמצעים הכי לא ספורטיביים שיש, בושה שאנחנו נענשים כמוהם.
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:למה סגרו את שער 11? זה היה משחק חוץ וישבו בו אוהדי מכבי מכל השערים בלי קשר למנוי.
פשוט נמאס מהשחיתות הזאת, להקיא. להקיא על הדיינים שבאו עם החלטות מהבית (פרימו צדק!) ועל המועדון המקולל הזה שלא מסוגל להפסיד וללכת הביתה (כמו שאנחנו הפסדנו אתמול, בכבוד ובלי לפרוץ למגרש או לקלל) מועדון שחייב לחרב הצלחות של אחרים באמצעים הכי לא ספורטיביים שיש, בושה שאנחנו נענשים כמוהם.
אין הצדקה חוקית בתקנון להוריד נקודות ו/או לסגור את היציעים של מכבי אבל...תקנות? חוקי? הצדקה? לרגע חשבתי שאנחנו במדינה מתוקנת, never mind
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:למה סגרו את שער 11? זה היה משחק חוץ וישבו בו אוהדי מכבי מכל השערים בלי קשר למנוי.
אין הצדקה חוקית בתקנון להוריד נקודות ו/או לסגור את היציעים של מכבי אבל...תקנות? חוקי? הצדקה? לרגע חשבתי שאנחנו במדינה מתוקנת, never mind
עזבי תקנון וחוק, הם נתנו פרס לאלימות. האוהד השיג הרבה יותר ממה שהוא ציפה להשיג, הוא לקח לנו את הסיכוי לאליפות.
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:למה סגרו את שער 11? זה היה משחק חוץ וישבו בו אוהדי מכבי מכל השערים בלי קשר למנוי.
עזבי תקנון וחוק, הם נתנו פרס לאלימות. האוהד השיג הרבה יותר ממה שהוא ציפה להשיג, הוא לקח לנו את הסיכוי לאליפות.
דווקא היום יותר מאי פעם אני בטוחה שניקח אליפות השנה
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:למה סגרו את שער 11? זה היה משחק חוץ וישבו בו אוהדי מכבי מכל השערים בלי קשר למנוי.
דווקא היום יותר מאי פעם אני בטוחה שניקח אליפות השנה
אם נפסיד בקריית שמונה אין סיכוי לאליפות.
Roni1 כתב:אני תמיד פסימית
Roni1 כתב:אם נפסיד בקריית שמונה אין סיכוי לאליפות.
?PERSON: How are you
.ME: My football club lost
.PERSON: Ok, but apart from that
.ME: No. You don't understand
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים