המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:דרך אגב, תיפתח חקירה פלילית בנושא הבקבוקים (ואולי גם הרהיטים). אלו חקירות סופר פשוטות וניתן לסיים אותן תוך שבוע אם רוצים. אם יש תשתית ראייתית, אני מקווה שיוגש כתב אישום בסיפור הזה עוד לפני הבחירות.
http://www.maariv.co.il/news/politics/Article-462006
jol9 כתב:תראה, יש לנו בעיה גדולה בשיטת הממשל, זה כבר ידוע. הבטחות בחירות לא יכולות להתקיים, בדיוק בגלל זה, וכשמתעקשים על כל מיני דברים, ולא זורמים עם השותפות הקואליציוניות,
אז יש בחירות אחרי שנתיים. לא צריך להתבלבל - הבחירות האלה רשומות על שמו של לפיד, לא פחות מאשר על שמו של ביבי.
עכשיו, נניח ונצביע לפיד. נניח שהוא יקבל 10-12 מנדטים. מה הוא יוכל לעשות כרגע, עם פחות כוח פוליטי, יותר ממה שעשה עם ה-19 שהיו לו?
האם יזחל שוב לממשלה עם ביבי, אחרי כל מה שעבר? האם יתמוך בבוז'י/ציפי לראשות ממשלה (אותה ציפי שחיסלה 2 מפלגות כבר)?
אני אישית חושב שחשוב יותר מבחינתי כרגע לחזק את הימין, כדי שהוא יהיה בשלטון, ולא חבורת ההזויים מהשמאל, ולפיד, על אף שהוא כביכול מייצג אותי, לא נותן לי
את האמונה, שהצבעה עבורו, באמת תהיה טובה לי בסוף.
ככה שמבחינתי האלטרנטיבות הן שונות.
כחלון, כמו שאמרת - לא קשור כרגע. לפיד, מכל הסיבות שציינתי גם לא. בנט לא כי זה לא הכיוון שלי בכלל, ואני נשאר עם ביבי וליברמן.
למען האמת, הפעם בא לי להצביע דווקא לליברמן ולא לביבי.
לגבי החלק הראשון של הפוסט - יכול להיות שהיתה טעות תמימה, וברגע שקלטו את זה, החזירו את הכסף כדי שלא יהיו שאלות. הרי אם הם גנבו, כמו שאתה אומר, למה שיחזירו את הכסף?
והאמת, השאלות שנשאלות בהקשר לציפי והחוב של קדימה, ובוז'י והעמותות, הן הרבה יותר חמורות מאשר ה-4000 ש"ח האלה שבסוף כאמור גם הוחזרו.
jol9 כתב:לפיד לא יוכל לעשות כלום מהאופוזיציה. אופוזיציה זה מתאים למפלגות כמו מרצ, לערבים ולעבודה.
למפלגות כמו ש"ס, יש עתיד, כחלון וכד' אין כ"כ מה לעשות שם.
לכן אני מאמין שלפיד כן יינסה לזחול לממשלה, רק שברור, שאם יסיים באיזור ה-10-12 מנדטים, לא יהיה לו את אותו הכוח הפוליטי
שהיה לו בממשלה הקודמת.
אני דווקא חושב שהוא עשה טעות בכך שכפה על ביבי ממשלה ללא החרדים, ובדיעבד הוא מבין את זה.
קול לליברמן שווה אם תהיה ממשלה שתכהן 4 שנים. בזמן הזה, יהיה למפלגה שלו מספיק זמן בשביל להעביר חוקים, ואני דווקא מצפה
לראות את אורלי לוי מקבלת לידיה משרד חברתי ומצליחה בו.
אם הממשלה הבאה תכהן שנתיים, אז הדבר הכי שווה זה לא ללכת להצביע.
jol9 כתב:ובעוד אנחנו מדברים....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4621882,00.html
זאת תכנית נהדרת על הנייר, אבל לדעתי זה לא מה שמטריד היום את הציבור. זה לא מה שיהפוך את החיים כאן לטובים יותר.
זה טיקט טוב לרוץ עליו, אחרי שהקמת בסיס טוב לטיפול ביוקר המחייה, אחרי שהצלחת לייצב את המצב הביטחוני ואת יחסי החוץ שלנו
ואחרי שמצב הביטחון פנים ומערכת הבריאות ישתפר.
האמת שאני חוזר בי - אלה סיסמאות מעולות לאופוזיציה. כנראה שלפיד מכין את עצמו לשם.
roy1000 כתב:אני חייב להגיד שמערך ההסברה של הליכוד זה הדבר הכי כושל שראיתי בחיים שלי, אפילו יותר מציפי/בוז'י שנולדו כושלים. אקוניס, רגב, חוטובלי, והעו"ד ליגה ז' של ביבי ששכחתי את השם שלו הם אנשים ברמה אישית מאוד נמוכה והם פשוט אומרים שטויות ומביכים את עצמם בכל הופעה בתקשורת. אם המצב הנוכחי יימשך, בנט עוד יהיה המפלגה הכי גדולה בכנסת.
jol9 כתב:ד"א אם כבר מדברים על שקיפות, אז בואו נעשה שקיפות לכולם - כל שקל שיוצא מכל משרד, מכל ועדה, מכל תקציב, מהכל...
זה קל לבוא בביקורת לבית ראש הממשלה, אבל אם שם, אז למה לא בבית הנשיא? ולמה לא במשרד האוצר? ולמה לא אצל יו"ר האופוזיציה?
קדימה - שהכל יהיה שקוף, לא רק מה שנוח.
roy1000 כתב:jol9 כתב:ד"א אם כבר מדברים על שקיפות, אז בואו נעשה שקיפות לכולם - כל שקל שיוצא מכל משרד, מכל ועדה, מכל תקציב, מהכל...
זה קל לבוא בביקורת לבית ראש הממשלה, אבל אם שם, אז למה לא בבית הנשיא? ולמה לא במשרד האוצר? ולמה לא אצל יו"ר האופוזיציה?
קוראים לזה תקציב פתוח. אני בעד, אבל אין סיכוי שבנט והחרדים יסכימו לזה. זה מבטל לחלוטין את המהות של המפלגות שלהם.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:ד"א אם כבר מדברים על שקיפות, אז בואו נעשה שקיפות לכולם - כל שקל שיוצא מכל משרד, מכל ועדה, מכל תקציב, מהכל...
קוראים לזה תקציב פתוח. אני בעד, אבל אין סיכוי שבנט והחרדים יסכימו לזה. זה מבטל לחלוטין את המהות של המפלגות שלהם.
למה? כולם יודעים שהכסף עובר לשם. בכל מקרה, זה מן הסתם לא יקרה, אבל שלא יבואו בטענות לאחרים כשהם עצמם לא שקופים בכלל
felix_r כתב:התקשורת במדינה עד כדי כך אנטי-ציונית ואנטי-ישראלית, שרק ערוץ 9 (ברוסית) מעביר בשידור ישיר את טקס הענקת העיטורים (צוק איתן). כל שאר הערוצים מתעלמים...
ערוץ 1 משדר "המוסף עם גאולה אבן"
ערוץ 10 משדר "גיא פינס"
ערוץ 22 משדר "אנשים 5"
ערוץ 33 משדר חדשות בערבית
roy1000 כתב:felix_r כתב:התקשורת במדינה עד כדי כך אנטי-ציונית ואנטי-ישראלית, שרק ערוץ 9 (ברוסית) מעביר בשידור ישיר את טקס הענקת העיטורים (צוק איתן). כל שאר הערוצים מתעלמים...
ערוץ 1 משדר "המוסף עם גאולה אבן"
ערוץ 10 משדר "גיא פינס"
ערוץ 22 משדר "אנשים 5"
ערוץ 33 משדר חדשות בערבית
גם YNET ה"אנטי ציוני" מעביר את זה בשידור ישיר. עם כל הכבוד, אני לא זוכר שאי פעם העבירו טקסים כאלה בשידור ישיר בטלוויזיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים