תעמדי מתחת לצל של הכדורגל ותנגחי בכדור שהוא נופלHoliday_Armadillo כתב:כל פעם שאני צעד מהגמר נותנים לי כדורגל!!!!!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
תעמדי מתחת לצל של הכדורגל ותנגחי בכדור שהוא נופלHoliday_Armadillo כתב:כל פעם שאני צעד מהגמר נותנים לי כדורגל!!!!!!
כולם כבר מכירים את זה, זה לא עובד יותר (כמעט)Shay_uzan כתב:תעמדי מתחת לצל של הכדורגל ותנגחי בכדור שהוא נופלHoliday_Armadillo כתב:כל פעם שאני צעד מהגמר נותנים לי כדורגל!!!!!!
עדיין לא הפסדתי משימה קבוצתית.Holiday_Armadillo כתב:כל כך נמאס לי מהכדורגל המזדיין הזה
למה להתאמץ 3 סיבובים רק בשביל שבסוף יהיה את החרא הזה
Holiday_Armadillo כתב:חחחחח נוטי דוג מוסיפים מוד של permadeath
אני לא יוצאת מהפרולוג עם זה
שאין למות יותר מפעם אחתשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חחחחח נוטי דוג מוסיפים מוד של permadeath
מה זה אומר?
Holiday_Armadillo כתב:שאין למות יותר מפעם אחתשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חחחחח נוטי דוג מוסיפים מוד של permadeath
מה זה אומר?
הרגו אותך? נגמר המשחק
יש מספיק מזוכיסטים, תאמין לישמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאין למות יותר מפעם אחתשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חחחחח נוטי דוג מוסיפים מוד של permadeath
מה זה אומר?
הרגו אותך? נגמר המשחק
מי המשוגע שישחק ככה? מה אם אני נפסל לקראת הסוף? הלך הכל.
הייתי כל כך קרובה פעמיים ונחנקתישמואל1 כתב:נו מישהו הגיע לכתר?
הגעתי לגמר עם עוד 6 מתמודדים, כבר ראיתי את הכתר אבל לא הצלחתי לסיים ראשון. ממש מתסכל.
Holiday_Armadillo כתב:hex-a-gone עם מספר דו ספרתי של משתמשים זה אחד הדברים הנוראיים
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:hex-a-gone עם מספר דו ספרתי של משתמשים זה אחד הדברים הנוראיים
שלב נוראי, אני כל הזמן נופל למטה על ההתחלה.
אני גם שונא את משימת הזיכרון, אני כל הזמן מתבלבל שם אבל הולך עם הזרם ואיכשהו תמיד עובר.
זה מה שאני עושה ומה שראיתי את רוב האנשים עושיםShay_uzan כתב:אני חייב לציין שראיתי מחא אנשים משחקים את השלב עם הביצים, הכדורים וזנבות וכולם תמיד הולכים לקבוצה עם הכי הרבה, זה חסר הגיון כאשר רק אחת נופלת, צריך ללכת לקבוצה עם הכי מעט ולדאוג שהיא תישאר למטה
עד עכשיו לא ראיתי מישהו עושה את זה וזה הטריף אותי, אם זה לא ככה ונפלתי על נובים (למרות שהם נחשבים טובים בקהילה או משחקים עם טובים מהקהילה בצאט) אז זה יגרום לי להפסיק להתחרפןHoliday_Armadillo כתב:זה מה שאני עושה ומה שראיתי את רוב האנשים עושיםShay_uzan כתב:אני חייב לציין שראיתי מחא אנשים משחקים את השלב עם הביצים, הכדורים וזנבות וכולם תמיד הולכים לקבוצה עם הכי הרבה, זה חסר הגיון כאשר רק אחת נופלת, צריך ללכת לקבוצה עם הכי מעט ולדאוג שהיא תישאר למטה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים