02 פברואר 2015, 21:49
jol9 כתב:לפיד והמלחמה בשחיטות
http://elections.walla.co.il/item/2825754
לא שזה אומר משהו גדול, פרט לכך שעל כל אחד אפשר למצוא משהו
03 פברואר 2015, 11:06
03 פברואר 2015, 13:10
Roni1 כתב:בוז׳י אתמול: ״המורה שלי בכיתה א׳ לימדה אותי את הפסוק ׳אל יתהלל חוגר כמפתח׳, אני מתכוון לנצח, אני אנצח את נתניהו וארכיב את הממשלה הבאה״
03 פברואר 2015, 14:10
03 פברואר 2015, 14:57
roy1000 כתב:אפשר לחשוב איזה חגיגה גדולה מבנאדם שהתבלבל בשידור ישיר. אין ספק שבוז'י מוכיח שהוא לא ממש הנואם הכי מוצלח בעולם, אבל מבין הבעיות שיש לי (ולאחרים) עם בוז'י, היכולת הרטורית שלו היא הבעיה הכי קטנה.
03 פברואר 2015, 15:13
my man כתב:roy1000 כתב:אפשר לחשוב איזה חגיגה גדולה מבנאדם שהתבלבל בשידור ישיר. אין ספק שבוז'י מוכיח שהוא לא ממש הנואם הכי מוצלח בעולם, אבל מבין הבעיות שיש לי (ולאחרים) עם בוז'י, היכולת הרטורית שלו היא הבעיה הכי קטנה.
מה לקחת קשה? קצת צחוקים זה הכל..טעויות רטוריות קורות לכולם...
03 פברואר 2015, 16:45
03 פברואר 2015, 17:08
03 פברואר 2015, 17:26
jol9 כתב:שמעתי היום איזה סיפור קטן שמר שפיצר הועסק תקופה בתפקיד שנקרא - מיתוג עיריות, או משהו בסגנון.
עיקר אלה שהשתמשו בשירותיו הם ראשי עיריות ומועצות הקשורים קשרים ישירים למפלגת קדימה ז"ל.
מעניין אם יש שם סיפור, וגם אם כן וגם אם לא, היה נחמד אם מישהו מהימין היה מעלה את זה לאוויר ולידיעת הציבור, כדי שגברת שפיצר גם תזיע קצת.
03 פברואר 2015, 17:41
roy1000 כתב:jol9 כתב:שמעתי היום איזה סיפור קטן שמר שפיצר הועסק תקופה בתפקיד שנקרא - מיתוג עיריות, או משהו בסגנון.
עיקר אלה שהשתמשו בשירותיו הם ראשי עיריות ומועצות הקשורים קשרים ישירים למפלגת קדימה ז"ל.
מעניין אם יש שם סיפור, וגם אם כן וגם אם לא, היה נחמד אם מישהו מהימין היה מעלה את זה לאוויר ולידיעת הציבור, כדי שגברת שפיצר גם תזיע קצת.
זה סיפור שפורסם אתמול, אבל מאוד קשה להפוך את זה לסיפור אמיתי. צריך להראות שהאו קיבל חוזים רק מראשי עירייה של קדימה ושהוא הועדף במכרזים.
דרך אגב, למה עיריות בפריפריה שהן גם ככה לא עשירות במיוחד, מוציאות כסף על קמפיינים ומיתוג? זה שימוש סביר בכספי ציבור?
03 פברואר 2015, 17:53
jol9 כתב:אני חושב שאפילו אם היו כמה כאלה, זה כבר סיפור מספיק. הרבה יותר חמור להערכתי מה-4000 ש"ח של הבקבוקים (שכאמור הוחזרו).
מוזר שהליכוד לא עושים מזה רעש גדול יותר. V15 זה סיפור הרבה יותר גדול, שגם יהיה הרבה יותר קשה להוכיח בו משהו
03 פברואר 2015, 17:56
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני חושב שאפילו אם היו כמה כאלה, זה כבר סיפור מספיק. הרבה יותר חמור להערכתי מה-4000 ש"ח של הבקבוקים (שכאמור הוחזרו).
מוזר שהליכוד לא עושים מזה רעש גדול יותר. V15 זה סיפור הרבה יותר גדול, שגם יהיה הרבה יותר קשה להוכיח בו משהו
זה לא יותר גדול מהבקבוקים. זה המקצוע של האיש והוא קיבל חוזים בתחום. בשביל לרמוז למשהו לא כשר אתה צריך איזה שביב של הוכחה או שתחטוף ממנו תביעת דיבה. תאמין לי שאם אפילו הביביתון לא מוכן לכתוב על זה אז כנראה שהם עדיין לא מצאו כלום. בכל מקרה, אני לא תופס מציפי בנאדם ישר במיוחד ואני ממש לא אופתע אם יום אחד תצוץ איזה פרשיית שחיתות שקשורה אליה.
לגבי V15 - כרגע אין כלום והמנהלים שם נראים די בטוחים בעצמם (לכל אורך הדרך הם מלגלגים על ההאשמות). התחושה שלי זה שהם מגובים במשפטנים שדאגו להכשיר את העניין.
03 פברואר 2015, 18:15
jol9 כתב:למה? לא מספיק שיש קשר ישיר בינו לבין יו"ר התנועה שאליה גם משתייכים ראשי הערים? לדעתי יש כאן חשד ברור למשהו לא סדיר, במידה
ובאמת זה אכן נכון. כלומר, מבחינתי מספיק שהוא היה אחראי על מיתוג, וקיבל כסף מראשי ערים המקושרים לקדימה, בשביל שזה יהיה מסריח.
אם אחת העובדות האלה או כולן מומצאות, אז באמת שאין שם שום דבר מעניין.
03 פברואר 2015, 18:30
אז אתם זוכרים את התצהיר שהעידו עליו הזוג נתניהו ועוזריהם, כי הנהג הוא זה שניהל את ה"קופה הקטנה"?
ובכן, המסמך המקושקש הזה איננו תצהיר כלל, ואיננו עומד בקריטריונים המקובלים לתצהיר.
(תצהיר צריך לשאת את הכותרת "תצהיר".
תצהיר צריך להיפתח ב"לאחר שהוזהרתי כי עליי להצהיר אמת וכי אהיה צפוי לעונשים הקבועים בחוק אם לא אעשה כן. הריני מצהיר כלהלן" וצריך להסתיים באישור עו"ד לפיו: הזהרתי.. חתם בפניי וכו')
גם חתימתו של מר סרגה(הנהג) נעדרת ממנו.
כך אפשר להגיד שיש תצהיר ,מבלי החובה המשפטית לעמוד במה שכולל תצהיר או המשמעות המשפטית והשלכותיה על מי שהודה בביצוע עבירה פלילית- גניבה.
משמע, לא ניתן לתבוע הנהג על גניבה.
המסמך הזה הוא בסך הכל תיאור של עדות משמיעה( hearsay) ומשקלה המשפטי, נסיבתי. וערכו המשפטי זהה לקליפת השום.
מעניין למה בחרו הזוג נתניהו ועוזריהם לשקר? אולי בגלל שלשקר, זה לא נורא כמו לגנוב.
יש הסבורים, כי מספר העבירות הפליליות שהזוג נתניהו ועוזריהם מנפיקים, הוא חסר תקדים ובוודאי נראה , כי הזוג נתניהו צועד בדרכו של הנשיא ניקסון, גם לו היתה פרשת water-gate משלו וגם הוא שיקר עצמו לדעת, עד שנתפס בקלקלתו.
אני מאחל לבני הזוג נתניהו ועוזריהם -סוף זהה- מינוס החנינה.
03 פברואר 2015, 18:41
roy1000 כתב:jol9 כתב:למה? לא מספיק שיש קשר ישיר בינו לבין יו"ר התנועה שאליה גם משתייכים ראשי הערים? לדעתי יש כאן חשד ברור למשהו לא סדיר, במידה
ובאמת זה אכן נכון. כלומר, מבחינתי מספיק שהוא היה אחראי על מיתוג, וקיבל כסף מראשי ערים המקושרים לקדימה, בשביל שזה יהיה מסריח.
אם אחת העובדות האלה או כולן מומצאות, אז באמת שאין שם שום דבר מעניין.
זה דבר שדורש הרבה עבודה אפילו בשביל לרמוז. אם הוא קיבל חוזים גם מראשי ערים אחרים? מה התזמון של קבלת החוזים? ציפי הייתה בראשות קדימה די מעט זמן. אני בטוח שבישראל היום היו מתים לצאת עם משהו כזה.
בינתיים, הילדה שלי בת 4.5 ניצחה אותי במשחק הזכרון.
03 פברואר 2015, 18:53
jol9 כתב:הקטנים האלה חזקים במשחקי זכרון למיניהם. שלי עוד לא משחקת במשחק הזיכרון הרגיל, אבל היא מפרקת פאזלים כמו כלום.
כמו מכונה...
03 פברואר 2015, 19:08
roy1000 כתב:jol9 כתב:הקטנים האלה חזקים במשחקי זכרון למיניהם. שלי עוד לא משחקת במשחק הזיכרון הרגיל, אבל היא מפרקת פאזלים כמו כלום.
כמו מכונה...
גם אני די טוב בדברים האלה, אבל היא שיחקה כמו איזה מכונה. לא פספסה אפילו קלף אחד. זה די מביך. אני לא זוכר שניצחתי את ההורים או האחים שלי באיזה משחק בגיל 5 (בלי שנתנו לי).
בת'כלס, הפסדתי למישהי שעדיין לא יודעת לנגב לעצמה בצורה כל כך טובה, אבל איכשהו מיקום של 50 קלפים היא מסוגלת לזכור בצורה מדוייקת.
03 פברואר 2015, 19:20
jol9 כתב:נו, מה רע? נראה לי הכי כיף להפסיד לילד מבלי להתכוון, לא?
04 פברואר 2015, 12:34
04 פברואר 2015, 13:57