28 ינואר 2020, 16:27
Shay_uzan כתב:מצד שני הוא מכניס את המשפט לסדר היוםjol9 כתב:שמואל1 כתב:נתניהו משך את בקשת החסינות
מהלך מעולה לדעתי. מוציא את הדיון הזה מסדר היום.
יילך לבחירות כשידוע שהוא הולך למשפט וניתן לציבור להחליט אם הוא רוצה בו כראש ממשלה או לא.
יצטרך לעמוד מול השופטים ולנהל את משפטו.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
28 ינואר 2020, 16:29
28 ינואר 2020, 16:40
לחלק הראשון... איל לעזאזל זה עדיף מדיוני חסינות?!?!?!?jol9 כתב:Shay_uzan כתב:מצד שני הוא מכניס את המשפט לסדר היוםjol9 כתב:שמואל1 כתב:נתניהו משך את בקשת החסינות
מהלך מעולה לדעתי. מוציא את הדיון הזה מסדר היום.
יילך לבחירות כשידוע שהוא הולך למשפט וניתן לציבור להחליט אם הוא רוצה בו כראש ממשלה או לא.
יצטרך לעמוד מול השופטים ולנהל את משפטו.
זה נכון, השאלה היא האם זה טוב או לא טוב לביבי ולמחנה. לא יודע לענות על זה.
אני כן יודע לענות, שיותר הטיעון - "מה מנדלבליט הוא גם שמאלני??" לא תופס יותר. לא אחרי שהוא אישר את יזבק ולא אחרי שהוא מדביק את הלו"ז המשפטי בצמידות ללו"ז הפוליטי, ורץ אחוז עמוק להגיש את כתב האישום, כשהנאשם בשליחות מדינית בארה"ב.
את מנדלבליט מעניין רק מנדלבליט והקידום שלו לעליון, ולכן הוא עושה על פי מצוות האורקל אהרון ברק. ככה אני רואה את הדברים.
28 ינואר 2020, 16:43
28 ינואר 2020, 17:02
Shay_uzan כתב:עוד מעט תגיד שבנט גם בתוכנית הזדונית כי הוא לא עבר את אחוז החסימה..
שמע אתה משתמש בלעג בסיסמה הזאת כל הזמן אז בוא נסביר לך את זה אחד ולתמיד
ישראל לפני הכל אומר שצריך לדאוג קודם וכמעט בלעדיות לישראל בניגוד למה שהרגלת שזה שנתניהו יהיה חסין לפני הכל. זה שכחול לבן ניהלה דיוני חסינות זה לא אומר שישראל לא לפני הכל אלא התייחסו לבקשה של נתניהו (שאומרת שביבי לפני הכל) כמו שהחוק דורש.
28 ינואר 2020, 17:03
MTA2311 כתב:מבין כל הטענות שנשמעו פה הכי מופרכת זה שבני גנץ מתעסק רק בפוליטיקה קטנונית בעוד ביבי התמים חושב רק על מדינת ישראל
זה באמת פרייסלס
28 ינואר 2020, 17:04
28 ינואר 2020, 17:07
שמע, מה שאמרת זה ציטוט מדוייק ממה שקראתי בתגובה של נתניהו על זה שהוא "התפלא" שמנדבליט הגיש נגדו כתב אישום (כיאלו זה לא לגיטימי או מה שמצויין בחוק שברגע שחכ מוותר על החסינות שלו מגישים את הכתב אישום אוטומטי).jol9 כתב:Shay_uzan כתב:עוד מעט תגיד שבנט גם בתוכנית הזדונית כי הוא לא עבר את אחוז החסימה..
ישראל לפני הכל אומר שצריך לדאוג קודם וכמעט בלעדיות לישראל בניגוד למה שהרגלת שזה שנתניהו יהיה חסין לפני הכל. זה שכחול לבן ניהלה דיוני חסינות זה לא אומר שישראל לא לפני הכל אלא התייחסו לבקשה של נתניהו (שאומרת שביבי לפני הכל) כמו שהחוק דורש.
ואתה אומר עוד שאני מקריא דפי מסרים...
28 ינואר 2020, 17:09
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מבין כל הטענות שנשמעו פה הכי מופרכת זה שבני גנץ מתעסק רק בפוליטיקה קטנונית בעוד ביבי התמים חושב רק על מדינת ישראל
זה באמת פרייסלס
תראה לי איפה ראית טענה כזאת
jol9 כתב:ביבי לא חשב שכחול לבן יישחקו עד כדי כך מלוכלך כמו שהם שיחקו, ווויתר על הקרב הזה מראש ובצדק.
את הקרב המשפטי ינהל בבית המשפט.
בני "ישראל לפני הכל" גנץ, מתעסק בהכל חוץ מישראל, והתפקיד של קמפיין הליכוד הוא להבליט את זה עכשיו. את זה ואת האפסות של המועמד שהם בחרו לעצמם. גולם חסר תועלת וכריזמה כזה לא היה מזמן כאן.
מנגד, ביבי באמת לא מצליח לנצח בבחירות ולהקים קואליציה, אבל זה בגלל מישהו קצת יותר חכם וערמומי מגנץ, שלקח 5 ואח"כ 8 מנדטים ימנים במהותם כבני ערובה. אני מקווה שבמהרה הבלוף הזה ייחשף והציבור הימני והרוסי יזנח אותו (למרות שאני בספק לגבי זה).
28 ינואר 2020, 18:03
Holiday_Armadillo כתב:''גנץ הנבל סיכל חביבי את החסינות בתרגיל מלוכלך''
צחקתי בקול מכמה סיבות שונות
28 ינואר 2020, 18:03
Shay_uzan כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מבין כל הטענות שנשמעו פה הכי מופרכת זה שבני גנץ מתעסק רק בפוליטיקה קטנונית בעוד ביבי התמים חושב רק על מדינת ישראל
זה באמת פרייסלס
תראה לי איפה ראית טענה כזאתjol9 כתב:ביבי לא חשב שכחול לבן יישחקו עד כדי כך מלוכלך כמו שהם שיחקו, ווויתר על הקרב הזה מראש ובצדק.
בני "ישראל לפני הכל" גנץ, מתעסק בהכל חוץ מישראל, והתפקיד של קמפיין הליכוד הוא להבליט את זה עכשיו. את זה ואת האפסות של המועמד שהם בחרו לעצמם. גולם חסר תועלת וכריזמה כזה לא היה מזמן כאן.
מנגד, ביבי באמת לא מצליח לנצח בבחירות ולהקים קואליציה, אבל זה בגלל מישהו קצת יותר חכם וערמומי מגנץ, שלקח 5 ואח"כ 8 מנדטים ימנים במהותם כבני ערובה. אני מקווה שבמהרה הבלוף הזה ייחשף והציבור הימני והרוסי יזנח אותו (למרות שאני בספק לגבי זה).
28 ינואר 2020, 18:04
וכמו ביביjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''גנץ הנבל סיכל חביבי את החסינות בתרגיל מלוכלך''
גנץ הוא נבל כי הלך לטנף על ראש הממשלה תחת דגל אמריקאי וישראלי בוושינגטון.
הוא לא נבל בגלל תרגיל החסינות, כי זאת פוליטיקה, אבל זאת בהחלט פוליטיקה מלוכלכת.
אני לא אומר שביבי לא משחק מלוכלך לפעמים, לכן זה לא כזה ביג דיל בעיניי, אבל בואו לא נצבע את בני גנץ כאיזה מישהו ממלכתי
הגון וחביב, כי הוא לא זה, לא זה ולא זה.
פוליטיקאי ציני ומלוכלך בדיוק כמו כל האחרים.
28 ינואר 2020, 18:05
Shay_uzan כתב:שמע, מה שאמרת זה ציטוט מדוייק ממה שקראתי בתגובה של נתניהו על זה שהוא "התפלא" שמנדבליט הגיש נגדו כתב אישום (כיאלו זה לא לגיטימי או מה שמצויין בחוק שברגע שחכ מוותר על החסינות שלו מגישים את הכתב אישום אוטומטי).jol9 כתב:Shay_uzan כתב:עוד מעט תגיד שבנט גם בתוכנית הזדונית כי הוא לא עבר את אחוז החסימה..
ואתה דיברת פה על הסלוגן שלמפלגה, סך הכל הסברתי לך אותו כי אתה מתעקש להבין אותו בדיוק הפוך
28 ינואר 2020, 18:05
Shay_uzan כתב:שמע, מה שאמרת זה ציטוט מדוייק ממה שקראתי בתגובה של נתניהו על זה שהוא "התפלא" שמנדבליט הגיש נגדו כתב אישום (כיאלו זה לא לגיטימי או מה שמצויין בחוק שברגע שחכ מוותר על החסינות שלו מגישים את הכתב אישום אוטומטי).jol9 כתב:Shay_uzan כתב:עוד מעט תגיד שבנט גם בתוכנית הזדונית כי הוא לא עבר את אחוז החסימה..
ואתה דיברת פה על הסלוגן שלמפלגה, סך הכל הסברתי לך אותו כי אתה מתעקש להבין אותו בדיוק הפוך
28 ינואר 2020, 18:06
Holiday_Armadillo כתב:וכמו ביביjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''גנץ הנבל סיכל חביבי את החסינות בתרגיל מלוכלך''
אני לא אומר שביבי לא משחק מלוכלך לפעמים, לכן זה לא כזה ביג דיל בעיניי, אבל בואו לא נצבע את בני גנץ כאיזה מישהו ממלכתי
28 ינואר 2020, 18:13
זה בדיוק מה שרשמת, אין מה להבין, אם אתה מכחיש זה בעיה שלך כי זה מתועד ו3 אנשים טענו שרשמת את זהjol9 כתב:Shay_uzan כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מבין כל הטענות שנשמעו פה הכי מופרכת זה שבני גנץ מתעסק רק בפוליטיקה קטנונית בעוד ביבי התמים חושב רק על מדינת ישראל
זה באמת פרייסלס
תראה לי איפה ראית טענה כזאתjol9 כתב:ביבי לא חשב שכחול לבן יישחקו עד כדי כך מלוכלך כמו שהם שיחקו, ווויתר על הקרב הזה מראש ובצדק.
תעבוד קצת על הבנת הנקרא שלך.
28 ינואר 2020, 18:15
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''גנץ הנבל סיכל חביבי את החסינות בתרגיל מלוכלך''
28 ינואר 2020, 18:16
28 ינואר 2020, 18:18
toja27 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''גנץ הנבל סיכל חביבי את החסינות בתרגיל מלוכלך''
איפה פורסם שהוא טינף עליו בבית הלבן?
עד עכשיו ראיתי בחדשות שאנשי נתניהו פירסמו ציוץ אנטי טראמפ של אחד היועצים של גנץ כדי לגרום להם מבוכה.
28 ינואר 2020, 18:20
טינף = אמר שיחזור לארץ הוא יתחיל את דיוני החסינותjol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''גנץ הנבל סיכל חביבי את החסינות בתרגיל מלוכלך''
איפה פורסם שהוא טינף עליו בבית הלבן?
עד עכשיו ראיתי בחדשות שאנשי נתניהו פירסמו ציוץ אנטי טראמפ של אחד היועצים של גנץ כדי לגרום להם מבוכה.
עמד מתחת לדגל ארה"ב וישראל בבית מלון שהתארח בו (לא בבית הלבן כמו שניסה להציג) וטינף כמו אחרון הח"כים מהמשותפת.