המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:הוא דיבר קונקרטית על יעילות של בניית חומה כעצירת מסתננים בלתי חוקיים
אני לא מבין על מה הרעש הגדול, חוץ מזה שטראמפ דורש מהמכסיקניים לממן את זה
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:הוא דיבר קונקרטית על יעילות של בניית חומה כעצירת מסתננים בלתי חוקיים
הוא לא דיבר על היעילות בכללי והוא לא דיבר רק על מה שזה עשה לישראל, הוא דיבר על זה שזה רעיון טוב מצד טראמפ
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:הוא דיבר קונקרטית על יעילות של בניית חומה כעצירת מסתננים בלתי חוקיים
הוא לא דיבר על היעילות בכללי והוא לא דיבר רק על מה שזה עשה לישראל, הוא דיבר על זה שזה רעיון טוב מצד טראמפ
ומה הבעיה בלומר שבניית חומה תסייע גם לארה"ב כמו לישראל?
מדובר במסתננים בלתי חוקיים, מה לא לגיטימי בזה?
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:הוא דיבר קונקרטית על יעילות של בניית חומה כעצירת מסתננים בלתי חוקיים
אתה לא דוחף את האף שלך לעניינים פוליטיים של מדינות אחרות (ופה מעורבות שתי מדינות) אם אין לך אינטרס שם
בטח לא כשאתה ישראל
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:הוא דיבר קונקרטית על יעילות של בניית חומה כעצירת מסתננים בלתי חוקיים
אתה לא דוחף את האף שלך לעניינים פוליטיים של מדינות אחרות (ופה מעורבות שתי מדינות) אם אין לך אינטרס שם
בטח לא כשאתה ישראל
אני מסכים איתך בסה"כ, אבל יכול להיות שזה לא חכם להימנע מלצודד בארה"ב, מה גם שטראמפ לא אוהב את זה שבכל העולם מדברים נגד החומה ומשווים אותה לחומת ברלין, שזו גם צביעות.
כמו שאנחנו לא אוהבים כשמדינות בצביעותן מתנגדות לנו בגלל שזה מה שפופולארי בעולם, ואוהבים שארה"ב לא חלק מהמשחק הזה, כך גם לצד השני.
MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4914156_184,00.html
RomanR כתב:MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4914156_184,00.html
הם יצביעו, וגם אם במידה ויעבירו בג"צ יפילו את זה ואז נתניהו יגיד "זה לא אני זה בגצ"
felix_r כתב:אני לא רואה שום בעיה בכך שנתניהו מביע את דעתו בקשר לחומה עם מקסיקו.
כל מי שאומר, שאנחנו לא צריכים להתעסק בעניינן של מדינות אחרות, טועה טעות גדולה. העובדה שאין לישראל מדיניות חוץ פעילה, גורמת למדינות האחרות לזלזל בנו, ולהצביע נגדנו באו"ם באופן חופשי מבלי לחשוש , כי הן יודעות, שאנחנו לא נוהגים "להחזיר". כל מדינות העולם מתעסקות בעניינינו, גם לנו מותר להתעסק בעניינן.
שועל כתב:ברסלב זו המכה הכי גדולה בציבור החרדי
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:ברסלב זו המכה הכי גדולה בציבור החרדי
מה גרם לך להגיד את זה פתאום?
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:ברסלב זו המכה הכי גדולה בציבור החרדי
מה גרם לך להגיד את זה פתאום?
הרצח במגדל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים