כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: הולכים לבחירות

05 פברואר 2015, 23:51

roy1000 כתב:האנשים שמנהלים את הטוויטר של הפוליטיקאים פשוט התחרפנו (ממש כמוה המנהיגים):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4623609,00.html

התחרפנו? מותר לשאול למה? לטעמי בדיוק להיפך.. כל עימות בין המתמודדים הוא מבורך. טלוויזיוני בוודאי, אבל גם בטוויטר זה טוב על פני כלום..
נ.ב. ביבי וטרכטנברג אמרו שהם לא מנהלים את חשבונות הטוויטר שלהם.. לא בטוח שזה נכון גם לגבי כחלון ציפי ובנט.

06 פברואר 2015, 00:02

tzachMTA כתב:
roy1000 כתב:האנשים שמנהלים את הטוויטר של הפוליטיקאים פשוט התחרפנו (ממש כמוה המנהיגים):

התחרפנו? מותר לשאול למה? לטעמי בדיוק להיפך.. כל עימות בין המתמודדים הוא מבורך. טלוויזיוני בוודאי, אבל גם בטוויטר זה טוב על פני כלום..
נ.ב. ביבי וטרכטנברג אמרו שהם לא מנהלים את חשבונות הטוויטר שלהם.. לא בטוח שזה נכון גם לגבי כחלון ציפי ובנט.

לדעתי רק בנט מנהל את זה בעצמו. ציפי בטח שלא.
העימות בטוויטר ברמה ילדותית משהו.

06 פברואר 2015, 00:08

tzachMTA כתב:

זה לא עימות, זה סתם גנון עם סיסמאות שחוקות.

לפוליטיקה הישראלית אין מספיק רמה ושכל כדי לנהל עימות אמיתי ורציני על הנושאים הבוערים בלי לדבר בסיסמאות וקלישאות שחוקות.
העלאת סרטונים מטופשים ורדיפת לייקים זה יותר חשוב כנראה....

06 פברואר 2015, 00:33

roy1000 כתב:
tzachMTA כתב:

לדעתי רק בנט מנהל את זה בעצמו. ציפי בטח שלא.
העימות בטוויטר ברמה ילדותית משהו.

אני יודע כמעט בוודאות שלא..הוא כן מעלה דברים בעצמו מידי פעם אבל יש מישהו שמנהל לו את זה...

06 פברואר 2015, 00:44

האמת, אני לא ממש מבין, למה ביבי לא הולך לעימות עם החנון. הרי ביבי הוא לא אחד שמתקשה בדיבור.
אפשר היה להבין את שרון בזמנו, שזה כנראה הצד הפחות חזק שלו, אבל אצל ביבי? ועוד מול מי? זה לא בדיוק אולמרט שעומד ממול, אלא
ביז'י וציפקה, שניים, איך לומר, לא שוס גדול.

06 פברואר 2015, 01:04

ביבי לא יכול להתעמת עכשיו גם מול תמר זנדברג. יש הרבה דברים שהוא יכול להביס איתם את בוז׳י ולבני, שהם בובות על חוט של אובמה, שהם נכנעים ללחצים מראש, שהם נבחרת החלומות של אבו מאזן וכו׳
בשאר הנושאים אין לו מה להגיד, אין לו איך לתרץ באמת את מחירי הדיור ואת ההזנחה בבתי החולים. המספרים מראים שהכלכלה צמחה בתקופתו ומספר העניים ירד (אפילו לפי הדו״חות ההיסטרים של ווינט) אבל בכל הקשור ליוקר המחיה אין לו אפשרות לנצח (גם את לבני זה מעולם לא עניין).

אגב, הורידו מאתר הארץ את הכתבה על ביבי והיפנים אחרי הכחשה רשמית מיפן וממשרד ראש הממשלה. מפחדים מתביעת דיבה?

06 פברואר 2015, 01:18

Roni1 כתב:ביבי לא יכול להתעמת עכשיו גם מול תמר זנדברג. יש הרבה דברים שהוא יכול להביס איתם את בוז׳י ולבני, שהם בובות על חוט של אובמה, שהם נכנעים ללחצים מראש, שהם נבחרת החלומות של אבו מאזן וכו׳
בשאר הנושאים אין לו מה להגיד, אין לו איך לתרץ באמת את מחירי הדיור ואת ההזנחה בבתי החולים. המספרים מראים שהכלכלה צמחה בתקופתו ומספר העניים ירד (אפילו לפי הדו״חות ההיסטרים של ווינט) אבל בכל הקשור ליוקר המחיה אין לו אפשרות לנצח (גם את לבני זה מעולם לא עניין).

אגב, הורידו מאתר הארץ את הכתבה על ביבי והיפנים אחרי הכחשה רשמית מיפן וממשרד ראש הממשלה. מפחדים מתביעת דיבה?

את באמת חושבת שאם הוא יגיע לעימות, לא יהיו לו תשובות מוכנות לכל הדברים האלה? בכל מקרה, עימות בין ראש ממשלה, לבין מועמד זה
תמיד מצב שבו אחד צריך כביכול להימדד על מעשים, והשני כמובן שלא. אבל זה עובד לשני הכיוונים. מצד אחד בוז'י יכול להגיד - זה לא טוב וזה לא
טוב וזה לא טוב וכו'. ומצד שני, ביבי יכול לשחק על הנושא של נסיון, עמידה בלחצים וכו'.

06 פברואר 2015, 01:32

לדעתי בעידן הנוכחי אין לזה כ״כ משמעות, הם מנהלים עימותים ברשתות החברתיות ובסרטוני תגובה תוך שניות. עימות לא יביא רייטינג לאף ערוץ.

06 פברואר 2015, 02:20

Roni1 כתב:לדעתי בעידן הנוכחי אין לזה כ״כ משמעות, הם מנהלים עימותים ברשתות החברתיות ובסרטוני תגובה תוך שניות. עימות לא יביא רייטינג לאף ערוץ.

את באמת מאמינה שאם יחליטו על עימות זה לא יביא לרייטניג שיא? אני די בטוח שכן! זה יהיה אחד מאירועי המדיה הנצפים שהתקשורת תכין אותנו לזה בצורה מטורפת..

בא לי ממש שזה יהיה לא כי מישהו יכול לנצח ככה אלא רק מבחינה לימודית (אני סטודנט לתקשורת) זה יספק לי חומר לימוד לשנה!

06 פברואר 2015, 02:34

בשביל מה עימות אם אפשר להמשיך להתעסק בפיפי וקקי של בקבוקים ועמותות ועוד כל מיני עיניינים שאין להם שום חשיבות לשיפור חיי האזרחים במדינה הזו?
וכמובן שהכי כיף לדבר בסיסמאות חסרי משמעות וחסרי עומק ולהישאר בשטחיות מענגת, במקום להיכנס לעומק של הבעיות במדינה הזו ולנהל דיון מעמיק לגבי שורש הבעיות החמורות ביותר כאן ומה דרכו של כל אחד מהמועמדים לפתור אותם.

וכמובן שאפשר גם להתלהם ולצעוק אחד על השני ברחבי התקשורת בכל הזדמנות בלי באמת להגיד משהו בעל חשיבות ומשמעות - זה בכלל כיף

ואפילו לא התחלתי על כל הסרטונים, הממים, הסטטוסים והציוצים שפוליטיקאי ארצינו מפזרים על גבי הפייסבוק והטוויטר - זה ללא ספק הדרך הכי טובה לפתור את הבעיות שלנו....

איזה מזל שיש לנו פוליטיקאים חכמים ואינטלגנטים שיודעים לנהל דיון ולהיכנס לעומק של הדברים ולא לדבר סתם בסיסמאות ובעיקר לזלזל באינטלגנציה של האזרחים.... ;)

06 פברואר 2015, 10:28

my man כתב:אני יודע כמעט בוודאות שלא..הוא כן מעלה דברים בעצמו מידי פעם אבל יש מישהו שמנהל לו את זה...

אם זה לא הוא שכותב את הדברים האלה, אז יש מישהו שיודע לחקות אותו באופן מושלם.

06 פברואר 2015, 11:56

roy1000 כתב:
my man כתב:אני יודע כמעט בוודאות שלא..הוא כן מעלה דברים בעצמו מידי פעם אבל יש מישהו שמנהל לו את זה...

אם זה לא הוא שכותב את הדברים האלה, אז יש מישהו שיודע לחקות אותו באופן מושלם.

כתבתי שהוא כן מעלה מדי פעם...ובכ"מ גם אם הוא כותב זה לא הוא מנהל את זה..

06 פברואר 2015, 13:15

my man כתב:כתבתי שהוא כן מעלה מדי פעם...ובכ"מ גם אם הוא כותב זה לא הוא מנהל את זה..

כשאני כותב "מנהל" הכוונה שלי לכותב את הציוצים. ביבי לא כותב כלום. הציוץ של בנט נראה כאילו הוא כתב אותו.

06 פברואר 2015, 15:48

מה נסגר עם העיתון הזה?
לדעתי, סביב הפחד הזה מן האשה הארוטית נבנתה כל המערכת המגובבת של עלילות שרה נתניהו: שכן לראשונה בתולדות ישראל ניצב בראש המדינה אדם צעיר יחסית, שחי בזוגיות פעילה מבחינה מינית, עם אשה צעירה שהיא בראש וראשונה אשה ואם צעירה.

http://www.haaretz.co.il/magazine/ziffe ... -1.2558785

07 פברואר 2015, 22:55

ביידן שמחרים את נאום נתניהו בקונגרס, דווקא כן מצא זמן להיפגש עם בוז'י בועידה במינכן.

מכאן כמה שאלות:
1. אני מניח שאף אחד בתקשורת לא יתחיל לפתוח בחקירות נגד בוז'י שנוסע על חשבון המדינה לועידה, ומתעסק שם בעניינים
שלא ממש קשורים למטרת הנסיעה שלו. לא שאני חושב שהוא באמת עשה משהו לא בסדר, רק מראה שאפשר להאיר באור
לא נעים, גם דברים יחסית תמימים.

2. פתאום הנאום המושמץ של ביבי, מעמיד אותו במקום אחר, ומחזק אותו דווקא בציבוריות, אצל תומכיו לכל הפחות.

3. הכירסום בתנופה שהיתה לעבודה, תתחיל לדעתי לשחק תפקיד מפתח ככל שנתקרב לבחירות. העבודה מנסים להסתיר את ציפי,
וברגע שיאירו אותה בזרקור גדול (ואי אפשר להתעלם ממנה יותר ,הרי היא מועמדת לראשות הממשלה), הם ייאבדו עוד מנדטים ללפיד
ולמרצ... דברים כמו הפגישה של בוז'י עם ביידן, לדעתי לא מוסיפים לו, אלא להיפך, שכן זה מראה אותו באור לא הכי חיובי, כאחד שמנסה
להשתמש באמריקאים בשביל לחזק את מעמדו בישראל.

07 פברואר 2015, 23:16

jol9 כתב:אני מניח שאף אחד בתקשורת לא יתחיל לפתוח בחקירות נגד בוז'י שנוסע על חשבון המדינה לועידה, ומתעסק שם בעניינים
שלא ממש קשורים למטרת הנסיעה שלו. לא שאני חושב שהוא באמת עשה משהו לא בסדר, רק מראה שאפשר להאיר באור

1.האמריקאים מחפשים בובה על חוט, בוז׳י.

2. אין שום בעיה עם הנסיעה הזאת אבל אם זה היה ביבי היו אומרים שזה קמפיין בחירות.

הבעיה האמיתית עם הנסיעה הזאת שאף אחד לא ידבר עליה היא הדברים שהוא אמר שם. במקום לשמש ב*וועידת הביטחון* כנציג של מדינת ישראל הוא התנהג כמו עסקן פוליטי ותקף את ראש הממשלה ואת הביקור שלו בקונגרס.
העיקר שהנסיעה של ביבי היא צעד פוליטי.

3. הסרטונים האחרונים של ביבי טובים בעיקר כי הם מציגים אותו כבן אדם נחמד ואפילו משעשע. זה משהו שהיה חסר לאורך כל הקריירה הפוליטית שלו.
הקטע עם ליינט וידיעות שקרניות ענק.

08 פברואר 2015, 00:31

שמתי לב שבטוקבקים התמיכה בנתניהו התחילה לעלות השבוע. כל התעמולה נגד ביבי בכלי התקשורת גרמה לתגובה הפוכה מהמתוכנן - לאנשים נמאס מהרדיפה האישית, נמאס מחוסר אובייקטיביות מובהקת, נמאס מהמגמתיות. לשמחתי העם שלנו הוא יותר חכם ממה שחשבו השמאלנים.

דרך אגב, יש מצב שכל הסיפור הזה של ממשל אובאמה נגד הביקור של נתניהו, יפגע דווקא באובאמה, ולא בנתניהו.

08 פברואר 2015, 00:46

jol9 כתב:ביידן שמחרים את נאום נתניהו בקונגרס, דווקא כן מצא זמן להיפגש עם בוז'י בועידה במינכן.

מכאן כמה שאלות:
1. אני מניח שאף אחד בתקשורת לא יתחיל לפתוח בחקירות נגד בוז'י שנוסע על חשבון המדינה לועידה, ומתעסק שם בעניינים

2. פתאום הנאום המושמץ של ביבי, מעמיד אותו במקום אחר, ומחזק אותו דווקא בציבוריות, אצל תומכיו לכל הפחות.

3. הכירסום בתנופה שהיתה לעבודה, תתחיל לדעתי לשחק תפקיד מפתח ככל שנתקרב לבחירות. העבודה מנסים להסתיר את ציפי,
וברגע שיאירו אותה בזרקור גדול (ואי אפשר להתעלם ממנה יותר ,הרי היא מועמדת לראשות הממשלה), הם ייאבדו עוד מנדטים ללפיד
ולמרצ... דברים כמו הפגישה של בוז'י עם ביידן, לדעתי לא מוסיפים לו, אלא להיפך, שכן זה מראה אותו באור לא הכי חיובי, כאחד שמנסה
להשתמש באמריקאים בשביל לחזק את מעמדו בישראל.

האמריקאים צועקים בכל דרך אפשרית שהם שונאים את ביבי. בפעם הראשונה בהסטוריה נבחרים אמריקאים יחרימו ראש ממשלה ישראלי. לשפל כזה רק ביבי יכל להביא אותנו.

1. לא הבנתי מה אתה רוצה לחקור? יש תהליך של אישור לנסיעות האלה והוא לא עשה שום דבר שהוא לא בסדר. על מה הביקורת?

2. התומכים של ביבי יתמכו בו גם אם הוא יוציא אותם מהבתים ויעביר אותם לישון במזרונים ברחוב. אין שום שדבר שיכול לשנות את דעתם של תומכי ביבי.

3. אין לעבודה שום דבר למכור. תוצאות הבחירות האלה ידועות מהרגע שביבי פירק את הממשלה. רק משהו דרסטי יכול לשנות את זה.

08 פברואר 2015, 00:49

felix_r כתב:שמתי לב שבטוקבקים התמיכה בנתניהו התחילה לעלות השבוע. כל התעמולה נגד ביבי בכלי התקשורת גרמה לתגובה הפוכה מהמתוכנן - לאנשים נמאס מהרדיפה האישית, נמאס מחוסר אובייקטיביות מובהקת, נמאס מהמגמתיות. לשמחתי העם שלנו הוא יותר חכם ממה שחשבו השמאלנים.

דרך אגב, יש מצב שכל הסיפור הזה של ממשל אובאמה נגד הביקור של נתניהו, יפגע דווקא באובאמה, ולא בנתניהו.

אין ספק שלבחור בביבי זה סימן לחוכמה גדולה.

לחשוב שביבי יכול לפגוע באובמה זו הזיה בסדר גודל חדש לחלוטין. ביבי הולך להיות מוחרם ע"י חברי הקונגרס הדמוקרטים. זה שפל חסר תקדים.

08 פברואר 2015, 01:04

roy1000 כתב:
felix_r כתב:שמתי לב שבטוקבקים התמיכה בנתניהו התחילה לעלות השבוע. כל התעמולה נגד ביבי בכלי התקשורת גרמה לתגובה הפוכה מהמתוכנן - לאנשים נמאס מהרדיפה האישית, נמאס מחוסר אובייקטיביות מובהקת, נמאס מהמגמתיות. לשמחתי העם שלנו הוא יותר חכם ממה שחשבו השמאלנים.

אין ספק שלבחור בביבי זה סימן לחוכמה גדולה.

לחשוב שביבי יכול לפגוע באובמה זו הזיה בסדר גודל חדש לחלוטין. ביבי הולך להיות מוחרם ע"י חברי הקונגרס הדמוקרטים. זה שפל חסר תקדים.

לא, לבחור בבוז'י-ציפי, או במנחה טלויזיה ללא תעודת בגרות, זו חוכמה אמיתית. החוכמה היא לא ליפול קורבן לפרופוגאנדה אלא לחשוב עם המוח שלך.

לא ביבי יפגע באובאמה, אלא הסיפור הזה יפגע באובאמה. ההתנהגות של אובאמה בסיפור הזה תעלה לו ביוקר. בכל מקרה, זאת רק הערכה פרטית שלי. ההערכות שלי לא כאלה רעות. עוד בתחילת כהונתו של אובאמה כתבתי שהוא אסון מהלך, והתברר שצדקתי. היום כבר כולם מבינים את זה. לא סתם הוא הפך לנשיא הכי פחות פופולארי בכל ההסטוריה של ארה"ב.
נושא נעול