כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס - נובאק סלאם? הסרבי שוב גבר על נדאל

28 מרץ 2012, 12:48

לאף אחד לא יהיה טיול ברבע הגמר. רפא תמיד מתקשה מול טסונגה, ואני גם לא לגמרי סגור על הכושר שלו.
מארי מול טיפשי זה משחק עם פוטנציאל להיות ממש יפה ומעניין, נובאק-פרר יכול להתפתח למשחק מעניין, במיוחד אם פרר ישמור על ריכוז,
ופיש-מונאקו גם יהיה די מעניין...

הקיצר, כלום לא צפוי והכל יכול לקרות.

28 מרץ 2012, 13:25

jol9 כתב:לאף אחד לא יהיה טיול ברבע הגמר. רפא תמיד מתקשה מול טסונגה, ואני גם לא לגמרי סגור על הכושר שלו.
מארי מול טיפשי זה משחק עם פוטנציאל להיות ממש יפה ומעניין, נובאק-פרר יכול להתפתח למשחק מעניין, במיוחד אם פרר ישמור על ריכוז,

אני לא חושב שרפא יוצא דופן מכל טניסאי אחר בסיפור הזה. צונגה הוא לדעתי "העוקץ" בסבב כיום. בשלב כזה או אחר הוא יעבור את פרר וייצמד חזק חזק ל-4 המובילים.

29 מרץ 2012, 06:25

yiffy כתב:
jol9 כתב:לאף אחד לא יהיה טיול ברבע הגמר. רפא תמיד מתקשה מול טסונגה, ואני גם לא לגמרי סגור על הכושר שלו.

אני לא חושב שרפא יוצא דופן מכל טניסאי אחר בסיפור הזה. צונגה הוא לדעתי "העוקץ" בסבב כיום. בשלב כזה או אחר הוא יעבור את פרר וייצמד חזק חזק ל-4 המובילים.

יצא לי לראות כמה משחקונים בסט השני שאותו רפא הפסיד, ורפא הפגין שם מפגן לוזרי מהסרטים, כאשר כבר הגיש למערכה ולמשחק, נשבר ואז נשבר שוב והפסיד 7-5.
רפא הוא טניסאי חזק שלא נשבר, אבל יש לו קושי גדול מאוד לסיים מערכות ומשחקים. הוא פשוט רע בכל מה שנקרא serve it out. זאת אחת
הסיבות העיקריות לריבוי ההפסדים שלו לדג'וקוביץ'.

עכשיו בחצי הוא מול מארי שניצח בשלוש מערכות את טיפשי. גם מארי יצא ממצב קשה, בו היה בפיגור מערכה ושבירה במערכה השניה.

הערב תושלם תמונת חצי הגמר.

30 מרץ 2012, 08:59

חצאי הגמר שנקבעו הם מארי-רפא ונובאק-מונאקו.
לפי מה שאומרים נובאק היה נפלא מול פרר, לפחות במערכה הראשונה. מונאקו הוא לא ממש מאץ' לנובאק, ואני לא מאמין שהוא שוב יפסיד
בחצי כפי שקרה לו בIW.
בנוגע לחצי השני - מארי אמנם פישל בIW וגם במיאמי הוא לא היה מדהים, אבל בכושר הנוכחי שלו מול של רפא, נראה לי שאין לו במה להתבייש.
רפא יצטרך להיות במיטבו בשביל לעבור את מארי.

בגמר הנשים, שראפובה מול רדוואנסקה המפתיעה.

30 מרץ 2012, 18:15

רפא פרש מהחצי בגלל פציעה בברך.. מקווה שזה לא רציני.

30 מרץ 2012, 20:54

MTA2311 כתב:רפא פרש מהחצי בגלל פציעה בברך.. מקווה שזה לא רציני.

גם אני מקווה. מה שבטוח זה שרפא דואג יותר לעונת החימר שלו מאשר לשמור על הסיכוי לזכות במיאמי.

30 מרץ 2012, 20:58

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:רפא פרש מהחצי בגלל פציעה בברך.. מקווה שזה לא רציני.

גם אני מקווה. מה שבטוח זה שרפא דואג יותר לעונת החימר שלו מאשר לשמור על הסיכוי לזכות במיאמי.

תמיד אחרי שפדרר עף מטורניר, הציפייה השנייה במעלה היא לעוד גמר מבית היוצר של ג'וקוביץ'-נדאל. עכשיו אפילו לזה אי אפשר לצפות :x

מן הסתם עבור רפא עונת החימר היא תמיד ה"לחם והחמאה" והוא ירצה להגיע אליה במיטבו. ג'וקוביץ' ישחק השנה במונטה קרלו וזה לכשעצמו סוג של מוקש. מקווה שהכל בסידר איתו ושנראה אותו כבר בטורניר הקרוב (או אפילו בדיוויס) משחק.

01 אפריל 2012, 20:52

דג'וקוביץ' זוכה בעוד טורניר, והפעם מיאמי היוקרתי. זה נראה שהוא ממש העביר את הטורניר בקלילות מרגיזה.
פדרר הודח, מארי הגיע מבוהל, רפא פרש, ופרר הוא לא יותר מקרציה עבור נובאק.

מבחינתי הפרישה של רפא זה דבר חיובי, כי גם אם היה גובר על מארי, הוא לא היה מנצח את נובאק במצב של כשירות לא מלאה,
וזה היה נותן לו מכה נוספת לפני עונת החימר.

בעוד שבועיים, הטורניר הכי גדול עבור רפא. ניצחון בו, יחזיר אותו לדרך המוטב. הפסד, והוא בדיפ שיט.

01 אפריל 2012, 21:51

אין חדש תחת המארי.

02 אפריל 2012, 18:15

דווקא אחרי שהייתה תקווה שנולה מוריד הילוך נוכח ההופעות בדובאי ובאינדיאן וולס, הוא בא והוכיח שנכון להיום הוא עדיין מס' 1. ראיתי את המשחק מול מארי והעליונות של נולה פשוט ריחפה מעל המשחק כמו זפלין מעצבן שעושה פרסומת לג'ילט. לא היה אפשר להתעלם מזה.

צפויה להיות עונת חימר מאוד מעניינת. בשנה שעברה לרפא הייתה גישה נוחה יחסית לתואר במונטה קרלו עם ההדחה המוקדמת של פדרר ואי ההשתתפות של נולה, ובברצלונה לא היו לו יריבים מהטופ בכלל. השנה נולה מגיע למונטה קרלו ובברצלונה מחכים פרר בכושר שיא ומארי. פשוט יותר זה לא יהיה.

02 אפריל 2012, 21:32

yiffy כתב:דווקא אחרי שהייתה תקווה שנולה מוריד הילוך נוכח ההופעות בדובאי ובאינדיאן וולס, הוא בא והוכיח שנכון להיום הוא עדיין מס' 1. ראיתי את המשחק מול מארי והעליונות של נולה פשוט ריחפה מעל המשחק כמו זפלין מעצבן שעושה פרסומת לג'ילט. לא היה אפשר להתעלם מזה.

צפויה להיות עונת חימר מאוד מעניינת. בשנה שעברה לרפא הייתה גישה נוחה יחסית לתואר במונטה קרלו עם ההדחה המוקדמת של פדרר ואי ההשתתפות של נולה, ובברצלונה לא היו לו יריבים מהטופ בכלל. השנה נולה מגיע למונטה קרלו ובברצלונה מחכים פרר בכושר שיא ומארי. פשוט יותר זה לא יהיה.

לגמרי לא פשוט.
מצד שני, לחימר יש איזשהי דינמיקה משלה. מקווה שזה יחזיר את רפא לחיים.

ד"א רבים לא מעריכים את השיפור הגדול של מארי על החימר, אבל נכון להיום הוא שחקן חימר ממש טוב.
לא סתם הוא הגיע לחצי הגמר בRG, במונטה קרלו וברומא. הוא גם לקח מערכה מרפא במונטה קרלו, וכמעט וניצח את דג'וקוביץ' ברומא.

07 אפריל 2012, 14:42

נבחרת הדייויס הישראלית, דורסת את הפורטוגזים ועולה לפלייאוף שבו תתמודד על העלייה לבית העליון.
ממה שראיתי, יש לא מעט אופציות טובות שאפשר להגריל ולעבור הלאה.
העיקר שיהיה בבית, יש תחושה שבבית, הנבחרת שלנו יכולה לנצח לא מעט נבחרות, איכותיות יותר ממנה על הנייר.

11 אפריל 2012, 12:13

jol9 כתב:נבחרת הדייויס הישראלית, דורסת את הפורטוגזים ועולה לפלייאוף שבו תתמודד על העלייה לבית העליון.
העיקר שיהיה בבית, יש תחושה שבבית, הנבחרת שלנו יכולה לנצח לא מעט נבחרות, איכותיות יותר ממנה על הנייר.

הגרלה קשה לנבחרת, יפן בחוץ.
ליפן יש שחקן מקום 18 בעולם ועוד שני שחקנים ב TOP 100.

11 אפריל 2012, 18:05

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:נבחרת הדייויס הישראלית, דורסת את הפורטוגזים ועולה לפלייאוף שבו תתמודד על העלייה לבית העליון.

הגרלה קשה לנבחרת, יפן בחוץ.
ליפן יש שחקן מקום 18 בעולם ועוד שני שחקנים ב TOP 100.

שלום שמואליקו! נחמד לראות אותך במחוזותינו :)

נישיקורי הוא שחקן נפלא, אבל לא אחד שאמור לסחוב על הגב נבחרת שלמה. יש צ'אנס סביר לעבור.

11 אפריל 2012, 18:10

אם יפן נחשבת להגרלה קשה אז למה פעם ראשונה בחיים שלי אני שומע אותם בהקשר לגביע הדייויס?
מה ההישג שיא שלהם בחמש שנים האחרונות?

11 אפריל 2012, 20:07

LIAV10 כתב:אם יפן נחשבת להגרלה קשה אז למה פעם ראשונה בחיים שלי אני שומע אותם בהקשר לגביע הדייויס?

כי הטניס שם נמצא בעלייה מטורפת בשנים האחרונות.

11 אפריל 2012, 20:27

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:אם יפן נחשבת להגרלה קשה אז למה פעם ראשונה בחיים שלי אני שומע אותם בהקשר לגביע הדייויס?

וחוץ מזה היו אפשרויות הרבה יותר נוחות.

11 אפריל 2012, 21:34

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:

וחוץ מזה היו אפשרויות הרבה יותר נוחות.

אמת. צ'ילה בלי גונזלס ומאסו יכול היה להיות ממתק.

13 אפריל 2012, 06:55

נישיקורי הוא אחד הטניסאים הטובים היום, שאף בכיר לא רוצה לפגוש מוקדם מדי. הוא בהחלט טניסאי ברמה אחת מעל דודי ובוודאי מעל ויינטראוב.

מעבר אליו, הבנתי שיש להם עוד 2 טניסאים במאייה, אבל אני לא מכיר אותם ולא ראיתי אותם.

הייתי אומר, שבארץ הסיכויים שלנו היו הרבה יותר גבוהים. זה די מבאס, כי עלייה לבית העליון, יכולה לזמן לנו מפגש עם ספרד למשל ברמת השרון
שזה מן הסתם יכול להיות דבר גדול עבור הטניס הישראלי.

14 אפריל 2012, 14:34

יש הגרלה למונטה קארלו.
חדשות טובות לנדאל:
1. מארי לא בחצי שלו - מה שאומר שהיריבים הכי רציניים שהוא יוכל לקבל בחצי הם טיפסרביץ' או טצונגה.
2. פרר מול נולה ברבע הגמר - לספרדי יש מאזן מצוין על החימר מול נולה - 3:1. גם הניצחון היחיד של נובאק הושג בחימר הקשה של מדריד. מונטה קארלו (בה פרר מוביל 1:0) זה סרט אחר לגמרי.
נושא נעול