כאן מדברים על הכל
14 אפריל 2012, 22:03
yiffy כתב:יש הגרלה למונטה קארלו.
חדשות טובות לנדאל:
1. מארי לא בחצי שלו - מה שאומר שהיריבים הכי רציניים שהוא יוכל לקבל בחצי הם טיפסרביץ' או טצונגה.
2. פרר מול נולה ברבע הגמר - לספרדי יש מאזן מצוין על החימר מול נולה - 3:1. גם הניצחון היחיד של נובאק הושג בחימר הקשה של מדריד. מונטה קארלו (בה פרר מוביל 1:0) זה סרט אחר לגמרי.
גם נובאק של השנה וחצי האחרונות זה סיפור אחר לגמרי. הוא דווקא אוהב את מונטה קרלו אני חושב.
לדעתי זה מתאים טוב לטניס שלו, ולכושר הגופני הלא אנושי שלו.
14 אפריל 2012, 22:14
אפשר לקבל עידכון על המצב הגופני של רפא? הוא כבר התגבר לגמרי על הפציעה? בשביל מה אנחנו מחזיקים כאן אוהדי נדאל, אם אפילו עידכונים פעוטים כאלה אי אפשר לקבל?
16 אפריל 2012, 19:01
MTA2311 כתב:אפשר לקבל עידכון על המצב הגופני של רפא? הוא כבר התגבר לגמרי על הפציעה? בשביל מה אנחנו מחזיקים כאן אוהדי נדאל, אם אפילו עידכונים פעוטים כאלה אי אפשר לקבל?
האמת, שאין לי מושג. מקווה שהכל בסדר.
18 אפריל 2012, 17:35
דג'וקוביץ' ונדאל עלו היום לסיבוב הבא במונטה קרלו. מארי עלה אמש.
פרר הודח במפתיע.
בסיבוב הבא שיתקיים מחר, נובאק יפגוש את דולגופולוב, רפא את קוקושקין ואנדי את בנטו.
19 אפריל 2012, 19:11
הגדולים ממשיכים להתקדם בתחרות.
נובאק מנצח בשלוש מערכות את דולגופולוב אחרי ששמע על מות סבו, באימון לפני המשחק.
רפא פירק את קוקושקין בשני סטיקים.
מארי אפילו לא לקח מערכה, כי בנטו נפצע לפני שהמערכה הראשונה נגמרה.
גם ברדיץ', וורינקה, טסונגה וסימון עלו לרבע הגמר שיתקיים מחר
19 אפריל 2012, 19:35
jol9 כתב:הגדולים ממשיכים להתקדם בתחרות.
באמת תהיתי למה הוא שיחק כ"כ גרוע במערכה הראשונה. אמנם לא ראיתי את המערכות הבאות, אבל יש לי תחושה שאם מארי יגיע לחצי, יש לו סיכוי לא רע להדיח את נולה ולהגיע לגמר.
20 אפריל 2012, 05:45
yiffy כתב:jol9 כתב:הגדולים ממשיכים להתקדם בתחרות.
באמת תהיתי למה הוא שיחק כ"כ גרוע במערכה הראשונה. אמנם לא ראיתי את המערכות הבאות, אבל יש לי תחושה שאם מארי יגיע לחצי, יש לו סיכוי לא רע להדיח את נולה ולהגיע לגמר.
דווקא דג'וקוביץ' קיבל ביי לחצי הגמר. לא מאמין שהאסה יכול לדגדג אותו בכלל.
רפא ומארי יצטרכו להזיע מול וורינקה וברדיץ' בהתאמה.
20 אפריל 2012, 06:49
jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:הגדולים ממשיכים להתקדם בתחרות.
אני דווקא ממש מחזיק מהאסה. שחקן גבוה וזריז. כמעט העיף את מארי מהיו.אס.אופן האחרון.
20 אפריל 2012, 12:49
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:הגדולים ממשיכים להתקדם בתחרות.
אני דווקא ממש מחזיק מהאסה. שחקן גבוה וזריז. כמעט העיף את מארי מהיו.אס.אופן האחרון.
הוא שחקן עם פוטנציאל נפלא אבל משהו שם לא ממש מחובר כנראה היטב.
דווקא נתן פייט לא רע לנובאק במערכה הראשונה, אבל כנראה שתיכף רפא עולה. זה יהיה משחק בכלל לא פשוט עבורו.
20 אפריל 2012, 16:00
רפא ונובאק עלו לחצי הגמר.
נובאק יישחק מול ברדיך וזה יהיה לו לא פשוט בכלל.
רפא אחרי קרב קשה מול וואינקה יישחק מול אחד הצפרדעונים - סימון או טסונגה, מה שבכל מקרה יהיה משחק קשה מאוד עבורו.
20 אפריל 2012, 17:23
רפא ישחק מול סימון בחצי הגמר.
מצד אחד, חדשות טובות. סימון פחות "עוקצני" מצונגה ואני לא רואה תסריט שהוא ייקח את נדאל במגרש החביב עליו.
מצד שני, עבודת פרך. סימון הוא ה"האסלר" הכי טוב בסבב אחרי פרר, ומשחקים איתו הם בד"כ כאב ראש לא קטן. לא מן הנמנע שהוא ייקח מערכה.
20 אפריל 2012, 20:02
yiffy כתב:רפא ישחק מול סימון בחצי הגמר.
מצד אחד, חדשות טובות. סימון פחות "עוקצני" מצונגה ואני לא רואה תסריט שהוא ייקח את נדאל במגרש החביב עליו.
מצד שני, עבודת פרך. סימון הוא ה"האסלר" הכי טוב בסבב אחרי פרר, ומשחקים איתו הם בד"כ כאב ראש לא קטן. לא מן הנמנע שהוא ייקח מערכה.
סימון הוא קרצייה. מאוד קשה לשחק נגדו, כשהוא חם וטוב, ונראה שזה המצב שלו בטורניר הזה, ע"פ הניצחונות שהשיג.
רפא צריך להיות מוכן לזה שכל נקודה תהיה קשה, ושלא יהיו לו מתנות בדמות שגיאות בלתי מחוייבות. סימון כמעט ולא יתקוף ויישחק נסוג מאוד על מנת
לשכנע את רפא לקחת את היוזמה ולהביא אותו לטריטוריה כביכול לא מוכרת.
בחצי השני, אני צופה שנובאק לא יטייל. הוא באופן כללי, די מתקשה מול ברדיך. אם הצ'כי יגיע עם הראש במקום הנכון ולא יתקפל, אז יש לו סיכוי להפתיע.
מה שכן, הסרב שלו במשטח הזה פחות אפקטיבי, והוא יצטרך להיות אגרסיבי בגראונד סטרוקס, כדי לקחת נקודות.
יהיה בהחלט יום מרתק מחר.
20 אפריל 2012, 20:41
נולה אינו בשיאו. לטעמי זה אינטרס של רפא שברדיך יפסיד, כי זו תהיה הזדמנות נהדרת לסיים את הרצף השלילי מול נולה וסיפתח מושלם לעומת החימר מבחינתו.
20 אפריל 2012, 20:44
yiffy כתב:נולה אינו בשיאו. לטעמי זה אינטרס של רפא שברדיך יפסיד, כי זו תהיה הזדמנות נהדרת לסיים את הרצף השלילי מול נולה וסיפתח מושלם לעומת החימר מבחינתו.
האמת, מה שמעניין אותי, ונראה לי שגם את רפא, זה להניף את הגביע ולתת בו ביס. לא איכפת לו מה צריך לעשות בשביל זה.
כבר מחר יהיה לו קשה, ואם יעבור, הגמר יהיה מלחמת עולם בשבילו.
21 אפריל 2012, 16:18
קלאסיקו נדאל-נולה בגמר!
נדאל ניצח בשתי מערכות במשחק קל מהצפוי. סימון שיחק נהדר לפרקים, אבל התפזר מדי פעם ובעיקר לא יכול היה מנטלית לנדאל שהציל 6-7 נקודות שבירה בצורה מרשימה במיוחד.
הפיצוי האולטימטיבי על אי-השתתפות של פדרר בטורניר - גמר נדאל-נולה!
הולך להיות סופר דופר מעניין. נדאל בכושר יותר טוב והמשטח אמור להטיב עמו, אבל ליריבות הזאת יש חוקים משלה.
אני מהמר על נדאל ב-3 מערכות.
21 אפריל 2012, 16:34
קשה לי כרגע להמר על נדאל..
נולה הוא הנאחס שלו, קשה לנדאל לנצח אותו, מקווה שיוכיח אחרת..
21 אפריל 2012, 16:39
LIAV10 כתב:קשה לי כרגע להמר על נדאל..
יש גם את כל הנושא של הסבא של נולה. אין ספק שזה יהיה תמריץ בגמר מבחינתו להקדיש לסבא המנוח את התואר, בעיקר לאור העובדה שהוא לא היה בהלוויה.
יחד עם זאת, נדאל הוא אחד הטניסאים הכי טובים בסבב ואפילו מול הנאחס שלו מתישהו הוא בטוח ינצח. כל התנאים הדרושים לניצחון של נדאל על נולה בגמר מתקיימים בהזדמנות הזו. הטורניר הכי טוב שלו בסבב עובדתית, כושר עדיף וטורניר עדיף מהיריב שלו. גם הרעב הענקי לתואר כלשהו בעצם מאז עונת החימר שעברה. הוא פשוט טוב מדי מכדי למעוד הפעם.
וחוץ מזה, הוא נראה הרבה יותר מפוקס משהיה באינדיאן וולס ומיאמי. יכול להיות שגם התאוששות מהפציעה שיחקה בזה תפקיד.
21 אפריל 2012, 16:51
yiffy כתב:LIAV10 כתב:קשה לי כרגע להמר על נדאל..
יש גם את כל הנושא של הסבא של נולה. אין ספק שזה יהיה תמריץ בגמר מבחינתו להקדיש לסבא המנוח את התואר, בעיקר לאור העובדה שהוא לא היה בהלוויה.
יחד עם זאת, נדאל הוא אחד הטניסאים הכי טובים בסבב ואפילו מול הנאחס שלו מתישהו הוא בטוח ינצח. כל התנאים הדרושים לניצחון של נדאל על נולה בגמר מתקיימים בהזדמנות הזו. הטורניר הכי טוב שלו בסבב עובדתית, כושר עדיף וטורניר עדיף מהיריב שלו. גם הרעב הענקי לתואר כלשהו בעצם מאז עונת החימר שעברה. הוא פשוט טוב מדי מכדי למעוד הפעם.
וחוץ מזה, הוא נראה הרבה יותר מפוקס משהיה באינדיאן וולס ומיאמי. יכול להיות שגם התאוששות מהפציעה שיחקה בזה תפקיד.
כן, גם אני חשבתי על סבא שלו, שהוא ירצה להקדיש לו את הגמר וזה..
21 אפריל 2012, 17:17
לא יודע... יש כ"כ הרבה עניינים. לאחד יש את הסבא ואת הרעב המתמיד שלו לתארים. לשני יש את הטורניר האהוב עליו ביותר...
בכל מקרה, גם לי כרגע קשה להיות אופטימי. מקווה מאוד שרפא יידע להתגבר על הנאחס הכי גדול בקריירה שלו, ולהביא סופסוף תואר.
22 אפריל 2012, 13:27
סופסוף אפשר לשנות את הכותרת המ*דיינת הזאת של השרשור המעולה הזה.
רפא סופסוף שובר את הנאחס ונותן לנובאק בראש בבית שלו ובטורניר הכי טוב שלו.
עכשיו הגיע הזמן לבסס את השליטה ולהתחיל לזלול תארים.
RAFA IS BACK!!!!!