LIAV10 כתב:felix_r כתב:איזה קטע! ג'ורג' בוש הבן הצביע עבור קלינטון
והאב?
לא יודע. קראתי רק על בוש הבן ואישתו. על פי מה שאומר העתונאי שפירסם את זה, ג'ורג' בוש הבן נעלב מהקומפיין האגרסיבי שניהל טראמפ נגד אחיו של ג'ורג' - ג'ב בוש
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:felix_r כתב:איזה קטע! ג'ורג' בוש הבן הצביע עבור קלינטון
והאב?
LIAV10 כתב:מי זאת אשתו של בוש הבן? לא חשבתי על זה, בדרכ האישה הראשונה מפורסמת ואני לא זוכר אותה.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מי זאת אשתו של בוש הבן? לא חשבתי על זה, בדרכ האישה הראשונה מפורסמת ואני לא זוכר אותה.
לורה בוש
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, יש לך לימודים מחר... דיר בלאק.
מתחיל מאוחר מחר.
איזה כיף זה להיות סטודנט...
זה לא שאני יושב בחיבוק ידיים בימים שמתחילים מאוחר. בדרך כלל אני טוחן עבודות בשעות הבוקר.
יצא שהבחירות נפלו רק על השבוע השני ללימודים, אז עדיין אין עומס של עבודות. לכן, אני יכול להרשות לעצמי למתוח את הגבולות מחר.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מי זאת אשתו של בוש הבן? לא חשבתי על זה, בדרכ האישה הראשונה מפורסמת ואני לא זוכר אותה.
לורה בוש
סטרייטית?
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, יש לך לימודים מחר... דיר בלאק.
מתחיל מאוחר מחר.
איזה כיף זה להיות סטודנט...
זה לא שאני יושב בחיבוק ידיים בימים שמתחילים מאוחר. בדרך כלל אני טוחן עבודות בשעות הבוקר.
יצא שהבחירות נפלו רק על השבוע השני ללימודים, אז עדיין אין עומס של עבודות. לכן, אני יכול להרשות לעצמי למתוח את הגבולות מחר.
חמוד כזה...
הכל בצחוק... תהנה מהזמן הפנוי. מתישהו זה הופך להיות מאוד נדיר
ויקר ערך.
LIAV10 כתב:פליקס, הזוג בוש לא הצביעו לקלינטון, הם לא הצביעו לשום מתמודד לנשיאות.
Holiday_Armadillo כתב:62% מהאמריקאים אמרו שהם החליטו למי יצביעו לפני ספטמבר
Bonbon כתב:שימי ריגר בחדשות ערוץ 2 מפרשן בחירות -_-
הייתי שבוע בארצות הברית, מחכה להזמנה שלהם.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שימי ריגר באולפן!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים