בא לי לחגוג
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שיודיעו כבר שהוא חוסל![]()
בא לי לחגוג
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שיודיעו כבר שהוא חוסל![]()
בא לי לחגוג
לצערי ככל שעובר הזמן , עושה רושם שהוא אכן לא נפגע בתקיפה. יש גבול כמה הם יכולים להחזיק בסוד את חיסולו.
דרך אגב, לחברי הפורום שמתקשים לשמוע אזעקות תוך כדי שינה- עדיף שתשימו שעון מעורר קצת לפני 6 כי ככל הנראה יהיה מטח כבד.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שיודיעו כבר שהוא חוסל![]()
בא לי לחגוג
לצערי ככל שעובר הזמן , עושה רושם שהוא אכן לא נפגע בתקיפה. יש גבול כמה הם יכולים להחזיק בסוד את חיסולו.
דרך אגב, לחברי הפורום שמתקשים לשמוע אזעקות תוך כדי שינה- עדיף שתשימו שעון מעורר קצת לפני 6 כי ככל הנראה יהיה מטח כבד.
ככל שעובר הזמן ואין הוכחה משום צד שהוא נהרג אז אין רושם לא לפה ולא לפה
יכול להיות שהוא לא היה שם, יכול להיות שהוא נהרג, יכול להיות שהוא פצוע קשה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שיודיעו כבר שהוא חוסל![]()
בא לי לחגוג
פצוע קשה לדעתי כלל לא אופצייה.
אם הוא היה בבית- אז הוא מת בוודאות. הבית קרס לחלוטין על כל יושביו והפצצה ששוגרה מאוד מאסיבית וגם מסוגלת לחדור בונקרים. עדיין מוציאים גופות מהמבנה.
אין סיכוי לצאת בחיים מהפצצה כזאת.
חמאס טוענים שהוא לא היה בבית ואני לא רואה סיבה שהם ישקרו לאורך זמן כל כך רב. מילא יום, אבל אנחנו כבר 28 שעות אחרי האירוע. בכל זאת, מדובר במפקד הגדול שלהם והם לא יכולים להסתיר את מותו.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שיודיעו כבר שהוא חוסל![]()
בא לי לחגוג
פצוע קשה לדעתי כלל לא אופצייה.
אם הוא היה בבית- אז הוא מת בוודאות. הבית קרס לחלוטין על כל יושביו והפצצה ששוגרה מאוד מאסיבית וגם מסוגלת לחדור בונקרים. עדיין מוציאים גופות מהמבנה.
אין סיכוי לצאת בחיים מהפצצה כזאת.
חמאס טוענים שהוא לא היה בבית ואני לא רואה סיבה שהם ישקרו לאורך זמן כל כך רב. מילא יום, אבל אנחנו כבר 28 שעות אחרי האירוע. בכל זאת, מדובר במפקד הגדול שלהם והם לא יכולים להסתיר את מותו.
הם גם אמרו שהם חטפו חייל (אורון שאול) ושיש פצועים בתל אביב, והכל בשביל שהאזרחים שלהם יחשבו שיש הישג, נו אז?
מוחמד דף נחשב בן אלמוות, אם הצלחנו להרוג אותו זה מכה מורלית לעם שלהם
שמואל1 כתב:עדכון: מדובר בזיוף
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:עדכון: מדובר בזיוף
יש כאלה שטוענים שהתעודה שמופיעים בה רק השמות של אשתו והתינוקת היא המזוייפת
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:עדכון: מדובר בזיוף
יש כאלה שטוענים שהתעודה שמופיעים בה רק השמות של אשתו והתינוקת היא המזוייפת
נכון, גם אני ראיתי את זה.
האמת שתעודת הפטירה בה מוחמד דף מופיע, נראית יותר אותנטית (בזאת שהוא לא מופיע יש כל מיני שינויי פונט מוזרים).
צריך לראות תעודת פטירה אחרת ולהשוות.
התנין כתב:אם למדתי משהו מהמבצע הזה, זה שחמאס הם השקרנים הכי גדולים ביקום. אם הם אומרים שבחוץ יש שמש סביר להניח שהם משקרים. הם שיקרו כ"כ הרבה לאורך כל המבצע הזה והם אשכרה מאמינים לשקרים שהם מפיצים, כך שלא הייתי מתרגש יותר מידי מההכחשות שלהם. אבל יכול להיות שמדובר בווישפול טינקינג שלי, כי אין הרבה דברים שיותר ישמחו אותי מלשמוע שהחלאה הזה כרגע משוחזר באיזו מעבדה שמנסה להרכיב מחדש את מה שנשאר ממנו. יכולה להיות פגיעה מורלית קשה בסירחון הערבי בעזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים