המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני במשחקי ספורט אוהבת משחקי מנג'ר..
לא קל למצוא משחקי מנג'ר טובים של כדורסל אבל יש משחק שיצאה לו גרסה השנה עם כל הרשיונות,כל הסמלים וכל השמות האמיתיים(כולל תמונות והכל)שנקרא International Basketball Manager..הוא מעודכן ללפני שנה אז יש אצל מכבי את פרקינס,פארגו ואידסון..
בכדורגל אני משחקת רק ב-FOOTBALL MANAGER 2012 ובפוטבול אני הכי אוהבת את המשחק של EA גירסת 2007..
Holiday_Armadillo כתב:עוד משחק ניהול כדורסל לרשימה שאני לא יודעת איך שכחתי אותו כי הוא האהוב עליי
draftdaysports college basketball
אתה צריך לגייס שחקנים לקולג' שלך מהתיכונים(הם יגיעו אליך רק בהתאם ל''זוהר'' של הקולג' שלך)
לנהל עונת משחקים בקולג'
באמת משחק המנג'ר הכי טוב לכדורסל
Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:עוד משחק ניהול כדורסל לרשימה שאני לא יודעת איך שכחתי אותו כי הוא האהוב עליי
אתה צריך לגייס שחקנים לקולג' שלך מהתיכונים(הם יגיעו אליך רק בהתאם ל''זוהר'' של הקולג' שלך)
לנהל עונת משחקים בקולג'
יש כבר 2 את משחקת בו או באחד?
Holiday_Armadillo כתב:עוד משחק ניהול כדורסל לרשימה שאני לא יודעת איך שכחתי אותו כי הוא האהוב עליי
לנהל עונת משחקים בקולג'
Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:עוד משחק ניהול כדורסל לרשימה שאני לא יודעת איך שכחתי אותו כי הוא האהוב עליי
לנהל עונת משחקים בקולג'
יש כבר 2 את משחקת בו או באחד?
לא הבנתי
התכוונת אם אני משחקת ב-COLLEGE BASKETBALL 2? אם זה מה שהתכוונת אז כן, אני משחקת בגירסה השנייה של המשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים