המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אבי כתב:הבעיה בציון יום "הנכבה" באונ' ת"א היא לא עצם ציון אותו יום, אלא העובדה שהאירוע מתקיים במוסד שממומן מכספי ציבור משלם המיסים כאשר חלק גדול מהציבור סולד מהתכנים המוצגים באותו אירוע. לכן אותן הפגנות ראוי שיתקימו מחוץ לכותלי האוניברסיטה או במתחם פרטי- על חשבון מארגני המחאות.
אבי כתב:הבעיה בציון יום "הנכבה" באונ' ת"א היא לא עצם ציון אותו יום, אלא העובדה שהאירוע מתקיים במוסד שממומן מכספי ציבור משלם המיסים כאשר חלק גדול מהציבור סולד מהתכנים המוצגים באותו אירוע. לכן אותן הפגנות ראוי שיתקימו מחוץ לכותלי האוניברסיטה או במתחם פרטי- על חשבון מארגני המחאות.
michael כתב:בכלל למה לעשות נאכבה ?
שום דבר כאן לא שייך להם והם לא שיייכים למקום בכלל.
הוכחה ?
שר הפנים של חמאס, פתחי חמאד, מספר בראיון לטלוויזיה המצרית את האמת לאמיתה :
חצי מהפלסטינים באו בכלל ממצרים והחצי השני הגיע מערב הסעודית.
michael כתב:אין להם על מה לילל ,
לא גנבו להם ולא לקחו להם דבר.
בעל הבית האמיתי הוא עם ישראל, וכל מה שהם מספרים זה בדייה זולה שהם מידיי פעם כושלים בה ומוצאים את האמת לגביה.
השקר הפך לדרך ארץ אצלם.
לא שייך להם כלום כאן אם לא הייתי ברור.
מה ששייך להם נמצא ליד הפירמידות במצרים ובסעודיה (לדבריהם).
הם הגיעו ממצרים ומסעודיה לארץ ישראל.
האמת, גם שם לא הכי מתים עליהם - וכנראה יודעים למה.
ויפתח - מתי נשמע קצת ציונות ממך וקצת פחות הגנה על האיסלאם ועל הערבים ?
זה נראה כאילו שאתה כבר באינסטינקט יוצא להגנתם בכל נושא.
michael כתב:אין לי בעיה עם ציון היום כיום מועד מבחינתם.
מה שהם מציינים זה עניינם הפרטי שלהם, יש לי בעיה עם הרעיון שעומד מאחורי זה.
הרעיון שמדינת ישראל הוקמה על בסיס לא חוקי והיא לא מדינה לגיטימית.
אין כמעט מנהיג ערבי שלא אמר את זה או שלא אומר את זה בדרך כזאת או אחרת (או מוסווה).
מה שהם עברו ב48 נגרם כתוצאה מהמעשים שהם עשו ב 48.
הם יכלו לשנות את מצבם אז ולהגיע למצב של 2 מדינות החיות זו לצד זו.
הם לא עשו את זה אז ולא יחפצו לעשות את זה גם היום כל עוד האפשרות של הקמת מדינה פלשתינית מהים ועד לנהר
קורצת להם מעבר לפינה.
לגבי חופש הביטוי - האם חופש הביטוי הינו ערך כזה מקודש שיכול לחלל את הערכים עליהם המדינה הזאת מושתת ?
האם חופש הביטוי עומד מעל לכל ?
האם בארה"ב כדמוקרטיה גדולה בעלת ערכים דומים לשלנו מותר להגיד גם מה שרוצים ?
אני לא בטוח.
michael כתב:האם חופש הביטוי עומד מעל לכל ?
האם בארה"ב כדמוקרטיה גדולה בעלת ערכים דומים לשלנו מותר להגיד גם מה שרוצים ?
jol9 כתב:אני לא בטוח חביב...
האם אני יכול לבוא ולהפגין באוניברסיטה על כל נושא שבעולם?? לא יודע, אולי אתה צודק, אבל אני לא בטוח.
זה לא כיכר רבין, זאת אוניברסיטת ת"א. אם אני סטודנט שם, אני לא צריך להיות מחוייב לעבור דרך החרא הזה כשאני הולך לשיעור.
בכל מקרה, השמאל הרדיקלי נמאס עליי לגמרי ואין לי כוח להתעסק עם זה בכלל. יש כ"כ הרבה בעיות בארץ, שדוחקות את השמאל הקיצוני לקצה תחום ההתעניינות.
michael כתב:האם בארה"ב כדמוקרטיה גדולה בעלת ערכים דומים לשלנו מותר להגיד גם מה שרוצים ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים