המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:האמת שהיום בצהריים חיפשתי שידור..חשבתי אולי במקרה מישהו משדר את האליפות אבל לא(אני לא צינית)
jol9 כתב:כל הכבוד לו.
מה שכן, נדמה לי שבשחמט כמו באגרוף ישנן כמה התאחדויות, ככה שזה לא בדיוק אלוף עולם, אלא אלוף של אחת ההתאחדויות.
יכול להיות שאני טועה כאן, אבל נדמה לי ששמעתי ממזמן משהו בסגנון. פליקס אתה מוזמן לתקן אותי.
felix_r כתב:jol9 כתב:כל הכבוד לו.
מה שכן, נדמה לי שבשחמט כמו באגרוף ישנן כמה התאחדויות, ככה שזה לא בדיוק אלוף עולם, אלא אלוף של אחת ההתאחדויות.
יכול להיות שאני טועה כאן, אבל נדמה לי ששמעתי ממזמן משהו בסגנון. פליקס אתה מוזמן לתקן אותי.
אני גם כן לא ממש עוקב, אבל עד כמה שידוע לי שתי האגודות התאחדו בחזרה ב 2006.
ככה שאלוף עולם זה אלוף עולם.
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:כל הכבוד לו.
אני גם כן לא ממש עוקב, אבל עד כמה שידוע לי שתי האגודות התאחדו בחזרה ב 2006.
ככה שאלוף עולם זה אלוף עולם.
וואלה. אם ככה, אז זה באמת הישג אדיר.
פעם רק רוסים היו אלופי עולם, ומדי פעם איזה אמריקאי. אלוף עולם ישראלי (רוסי) זה הישג מדהים. הלוואי ויעשה את זה.
חביב אורנג'ד כתב:גלפנד באמת תותח, למרות שכיום כבר אין רבי-אמנים פנומנים כמו גארי קספרוב, ולרי קארפוב או עקיבא רובנשטיין.
כמו כן, צריכים לזכור שגלפנד ייצג שנים רבות את רוסיה ועבר לישראל הרבה בגלל סיבות הקשורות למס....
חביב אורנג'ד כתב:אני הבנתי שהוא עבר לישראל הרבה בגלל כל מיני הטבות במס.
אגב, רק דברנו ובדיוק כרגע גלפנד הפסיד את המשחק השמיני והתוצאה עומדת על 4-4.
felix_r כתב:פתחנו עין...
LIAV10 כתב:לא להאמין שאשכרה יש שם קהל..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים