שלמה שרף והחלטורה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

שלמה שרף והחלטורה

הודעהעל ידי Mta_atic » 11 יוני 2012, 19:04

עד כמה באמת מזלזלים הפרשנים באינטליגנציה שלנו?
הנה סיפור שממחיש כמה החלטורה והקומבינה הם חלק מתרבות הספורט שלנו.
(הכתבה לקוחה מבלוג הטכנולוגיה "פידר")

------------------------------------
אופס, פדיחה. פוסט בפייסבוק שזכה כבר למאות שיתופים חושף את שלמה שרף, מאמן נבחרת ישראל לשעבר ופרשן הספורט של עיתון "ישראל היום", במערומיו. על פי הפוסט שהועלה על ידי איש יחסי הציבור, ברק רום, שרף פרסם טור פרשנות על משחק כדורגל בעיתון, וזאת מבלי לצפות בו בפועל.

עדכון (15:35): בעקבות הפרסומים נערך בירור במערכת "ישראל היום", במסגרתו התנצל שרף על אי הנעימות שגרם לקוראים ולעיתון, ונטל על עצמו את מלוא האחריות. בהסכמה הדדית, השעה עצמו שרף מכתיבה בעיתון עד תום משחקי היורו. "אנו מעריכים את תרומתו של שלמה שרף לכדורגל הישראלי ולפרשנות הספורט ומקבלים את התנצלותו ואת החלטתו להשעות את עצמו בגין טעות שעשה", נמסר מ"ישראל היום".

בפוסט המקורי שפורסם בפייסבוק נכתב: "לא נוהג לעשות כן, אבל הבוקר, עיתון "ישראל היום" עבר כל גבול של חוצפה", נכתב בפוסט. "העיתון שיש לו כמיליון קוראים ביום מציג לראווה הבוקר טור פרשנות של שלמה שרף על משחק היורו מאמש: פורטוגל-גרמניה. הפרשן ישב במשך כל המשחק שורה מאחוריי בהופעה בקיסריה של שלמה ארצי אמש ולא ראה דקה מהמשחק. יתר על כן - אני אישית הודעתי לו שגרמניה כבשה שער וניצחה. זה לא מפריע לשרף להיות חתום על טור פרשנות שבאייטם האחרון שלו מתייחס מקצועית למשחק בי השתיים".

רום ממשיך: "שרף ואני יצאנו מאמפי קיסריה בחצות ורבע, הגענו למכונית אחרי חמש דק' הליכה והתמודדנו עם פקקים. נגיד שהגיע באחת וחצי לביתו במושב גן חיים. בשעה זו העיתון סגור כבר מזמן. מתי הוא הספיק לצפות שעתיים במשחק, לכתוב, להעביר את החומר? בארבע בבוקר? כשהעיתון על המשאית מזמן? רק ללמדכם איך מתייחסים אלינו הקוראים, איך מכבדים אותנו, כמה מעריכים אותנו בכלי התקשורת הבכירים...והנה ההוכחה המצולמת לכך ששרף יושב באמפי בדיוק כשנשמעה שריקת הפתיחה למשחק".

לפוסט בפייסבוק צורפה גם תמונה ובה מצולם שרף מההופעה של ארצי, כהוכחה לכך ששרף לא היה יכול לראות את המשחק אותו ניתח על גבי דפי העיתון, היות והעיתון ירד לדפוס עוד לפני שהוא שב לביתו.

http://www.feeder.co.il/article-a-post- ... 1000756042
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

Re: שלמה שרף והחלטורה

הודעהעל ידי misha » 12 יוני 2012, 15:53

ניחוש פרוע - זאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2012, 16:02

איזה שכונה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 16:05

שמעתי היום את זה שדיווח על כל העניין בתוכנית של אורלי וגיא ולגמרי הבנתי למה הוא עשה את זה

הוא הסביר שם דברים שאמורים לעצבן כל אחד שלא רוצה שיזלזלו לו באינטיליגנציה
הוא אמר שלפי דעתו הוא כתב את הטור לפני המשחק
שמישהו הוסיף כמה מילים לטור שלו
שהעורך בטוח לא הבין למה הוא לא התייחס למשחק של גרמניה שהיה באותו יום למרות שהוא היה משחק חשוב

אני לא אוהבת לראות אנשים ''מושפלים'' ואין לי שום דבר נגד שלמה שרף(טוב קצת, אבל לא משהו גרנדיוזי)אבל יש גבול לחלטורה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2012, 20:52

misha כתב:ניחוש פרוע - זאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה.

ניחוש פרוע - 90% מהעתונאים (לא בספןרט, אלא בכלל) נותנים את הפרשנות שלהם בלי קשר למתרחש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2012, 21:09

אני חושב שלשיא החלטורה הגענו כשאייל קיציס שידר את גמר ווימבלדון. עכשיו שלום מיכאשווילי מ"מה קשור" משמש על תקן מנחה הפאנל של ערוץ 10 ביורו(באמת מה קשור). כשמתחיייסים לעיתונאות ספורט כאל חלטורה ככה זה נראה.
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 15 יוני 2012, 21:21

שחף כתב:אני חושב שלשיא החלטורה הגענו כשאייל קיציס שידר את גמר ווימבלדון. עכשיו שלום מיכאשווילי מ"מה קשור" משמש על תקן מנחה הפאנל של ערוץ 10 ביורו(באמת מה קשור). כשמתחיייסים לעיתונאות ספורט כאל חלטורה ככה זה נראה.

קיציס ושלום לפחות נמצאים שם :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 18 יוני 2012, 13:45

yiffy כתב:
שחף כתב:אני חושב שלשיא החלטורה הגענו כשאייל קיציס שידר את גמר ווימבלדון. עכשיו שלום מיכאשווילי מ"מה קשור" משמש על תקן מנחה הפאנל של ערוץ 10 ביורו(באמת מה קשור). כשמתחיייסים לעיתונאות ספורט כאל חלטורה ככה זה נראה.

קיציס ושלום לפחות נמצאים שם :)

דווקא שניהם עשו עבודה טובה. שלום הפתיע בגדול :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים