אדל בהריון!!!!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא בדיוק לכאן אבל אין לי איפה לשים
אדל בהריון!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בדיוק לכאן אבל אין לי איפה לשים
אדל בהריון!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מי האבא? כל הכבוד לו, לא כל אחד היה יכול.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בדיוק לכאן אבל אין לי איפה לשים
אדל בהריון!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מישהו שהיא יוצאת אותו כמה חודשים
הוא מבוגר ממנה ב-14 שנה
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בדיוק לכאן אבל אין לי איפה לשים
אדל בהריון!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הוא מבוגר ממנה ב-14 שנה
וואו, זה הפרש ממש גדול. והיריון אחרי כמה חודשים ביחד?
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בדיוק לכאן אבל אין לי איפה לשים
אדל בהריון!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הוא מבוגר ממנה ב-14 שנה
וואו, זה הפרש ממש גדול. והיריון אחרי כמה חודשים ביחד?
בינואר זאת הפעם הראשונה שצילמו אותם ביחד אבל אני חושבת שהם היו ביחד עוד לפני
Holiday_Armadillo כתב:למה התכוונת ב''כל הכבוד לו, לא כל אחד היה יכול.''?![]()
אני מאוד מקווה בשבילך שהתשובה לא תהיה מה שאני חושבת
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה התכוונת ב''כל הכבוד לו, לא כל אחד היה יכול.''?![]()
אוף, לא ראית שערכתי? לצערי לא הייתי מספיק זריז. שילוב של השעה מוקדמת וזה שאני לפעמים מדבר (ומקליד) ואז חושב. אני ממש מתנצל על התגובה הדבילית הזאת, התכוונתי בצחוק, ולא שמתי לב כמה זה פוגע וחסר טעם.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה התכוונת ב''כל הכבוד לו, לא כל אחד היה יכול.''?![]()
אוף, לא ראית שערכתי? לצערי לא הייתי מספיק זריז. שילוב של השעה מוקדמת וזה שאני לפעמים מדבר (ומקליד) ואז חושב. אני ממש מתנצל על התגובה הדבילית הזאת, התכוונתי בצחוק, ולא שמתי לב כמה זה פוגע וחסר טעם.
לא לקחתי את זה בכעס או משהו..יש לי חוש הומור![]()
זה מעצבן כשאומרים את זה ברצינות לא כשצוחקים
לצערי יש לא מעט מרושעים שיגידו דבר כזה ברצינות אבל אין בעיה כשזה מתבטא רק כאמירה הומוריסטית
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה התכוונת ב''כל הכבוד לו, לא כל אחד היה יכול.''?![]()
לצערי יש לא מעט מרושעים שיגידו דבר כזה ברצינות אבל אין בעיה כשזה מתבטא רק כאמירה הומוריסטית
יופיפחדתי באמת שיפרשו את זה ברצינות, ואני באמת אוהב לשמוע אותה ולא חושב שצריך להתייחס לחיצוניות שלה, היא זמרת מדהימה וזהו.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה התכוונת ב''כל הכבוד לו, לא כל אחד היה יכול.''?![]()
יופיפחדתי באמת שיפרשו את זה ברצינות, ואני באמת אוהב לשמוע אותה ולא חושב שצריך להתייחס לחיצוניות שלה, היא זמרת מדהימה וזהו.
הזמרת הטובה בעולם לפי דעתי
גם לפי דעתי אין שום בעיה עם המשקל שלה
נמאס מהצביעות של אנשים שאומרים כמה זה נורא שכוכבות מרעיבות את עצמן אבל אז שמגיעה בחורה כמו אדל אומרים שהיא שמנה
היא נראית כמו אישה אמיתית ואני מעדיפה לראות את הכוכבות עם גוף כמו שלה מאשר גוף של ילדה בת 12
המקצוע שלה הוא לשיר ומבחינתי כל עוד היא שרה יפה יכול להיות לה גם ראש של סוס וגוף של היפופוטם גמדי. אם היא הייתה שחקנית או דוגמנית זה היה שונה, אבל אני מסכים שהרבה דוגמניות נראות כיום כאילו הארוחת צהריים שלהן היא שורת קוק. לא מושך ולא בריא.
Holiday_Armadillo כתב:המקצוע שלה הוא לשיר ומבחינתי כל עוד היא שרה יפה יכול להיות לה גם ראש של סוס וגוף של היפופוטם גמדי. אם היא הייתה שחקנית או דוגמנית זה היה שונה, אבל אני מסכים שהרבה דוגמניות נראות כיום כאילו הארוחת צהריים שלהן היא שורת קוק. לא מושך ולא בריא.
אני לא מסכימה עם זה אבל אני מניחה שכל אחד והדעה שלו
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:המקצוע שלה הוא לשיר ומבחינתי כל עוד היא שרה יפה יכול להיות לה גם ראש של סוס וגוף של היפופוטם גמדי. אם היא הייתה שחקנית או דוגמנית זה היה שונה, אבל אני מסכים שהרבה דוגמניות נראות כיום כאילו הארוחת צהריים שלהן היא שורת קוק. לא מושך ולא בריא.
אני לא אומר שאסור להיות שחקנית או דוגמנית אם יש לך עודף משקל, אבל קשה להצליח שם אם את לא ממש אטרקטיבית, כי אנשים לא יסתכלו פעמיים על דוגמנית לא מושכת, והמטרה היא למשוך תשומת לב אליה ולבגדים שהיא לובשת. גם שחקניות יפות מוכרות כרטיסים ומעלות את האטרקטיביות הכללית של הסרט, במיוחד כשמדובר בקהל של בני נוער. אני לא נכנס לשאלה אם זה צודק או לא, אבל גם רוב הדוגמנים והשחקנים נחשבים למאוד חתיכים, וכולם נראים מאוד דומה.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:המקצוע שלה הוא לשיר ומבחינתי כל עוד היא שרה יפה יכול להיות לה גם ראש של סוס וגוף של היפופוטם גמדי. אם היא הייתה שחקנית או דוגמנית זה היה שונה, אבל אני מסכים שהרבה דוגמניות נראות כיום כאילו הארוחת צהריים שלהן היא שורת קוק. לא מושך ולא בריא.
אני לא אומר שאסור להיות שחקנית או דוגמנית אם יש לך עודף משקל, אבל קשה להצליח שם אם את לא ממש אטרקטיבית, כי אנשים לא יסתכלו פעמיים על דוגמנית לא מושכת, והמטרה היא למשוך תשומת לב אליה ולבגדים שהיא לובשת. גם שחקניות יפות מוכרות כרטיסים ומעלות את האטרקטיביות הכללית של הסרט, במיוחד כשמדובר בקהל של בני נוער. אני לא נכנס לשאלה אם זה צודק או לא, אבל גם רוב הדוגמנים והשחקנים נחשבים למאוד חתיכים, וכולם נראים מאוד דומה.
אני מסכימה איתך בזה שזה המצב בין אם הוא נכון או לא
אני כמובן לא מסכימה עם המצב עצמו אבל אני גם יכולה להודות שזאת המציאות
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:המקצוע שלה הוא לשיר ומבחינתי כל עוד היא שרה יפה יכול להיות לה גם ראש של סוס וגוף של היפופוטם גמדי. אם היא הייתה שחקנית או דוגמנית זה היה שונה, אבל אני מסכים שהרבה דוגמניות נראות כיום כאילו הארוחת צהריים שלהן היא שורת קוק. לא מושך ולא בריא.
אני מסכימה איתך בזה שזה המצב בין אם הוא נכון או לא
אני כמובן לא מסכימה עם המצב עצמו אבל אני גם יכולה להודות שזאת המציאות
אז איזה מצב היית רוצה שיהיה? מה הדבר הנכון לדעתך?
Dperk כתב:אם את מתכוונת באופן שבו החברה מתייחסת לאנשים ומקטלגת אותם, אז כן, אני גם חושב שהחיצוניות לא צריכה לשחק תפקיד בשפיטת מישהו שהחיצוניות לא מהווה חלק מהגדרת העבודה שלו, נגיד דוגמן/ית.
בנוגע למשקל, אני מסכים איתך לגמרי. התפיסה שהשתרשה בציבור והגיעה מסוכני הדוגמניות לפיה אישה יפה היא אישה רזה כמעט עד אנורקסיה היא נוראית בעיני, פשוט פשע, כי האנשים האלה אחראים לכל הפרעות האכילה אצל נערות בשנים האחרונות.
נכון שאנחנו לא חיים בעולם כזה, אבל כל דבר אפשר לשנות. אולי את תובילי את השינוי החברתי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים