המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אמנון לוי פותח עונה בתחקיר מקיף שחושף את הסוד הכי שמור במדינה: איך בנתה ישראל כור גרעיני מתחת לאפו של העולם, מה יש בו, מי האלמונים שהקימו אותו ואיזה מסמך מזויף אפשר את הקמתו? התחקיר המיוחד נערך במשך חודשים רבים והוא כולל עשרות עדויות של אנשים שמעולם לא נחשפו. צפו בתחקיר המלא
http://panim.nana10.co.il/Article/?ArticleID=911287
נחשפים שם הרבה דברים מעניינים
ידוע לכם אם ישראל מחזיקה גם בנשק ביולוגי וכימי?ובכלל מה ההבדל בין נשק כימי לביולוגי?
אפשר בהמשך לשנות הת'רד לת'רד צבא ופיתוחים טכנולוגיים או משהו בסגנון(יש לי אתר עם הרבה מידע צבאי מעניין)
LIAV10 כתב:לא קשור, אבל פתאום יש לי את ההרגשה החזקה הזאת של רצון לשרת כבר בצה״ל, זה הגיע במיוחד אחרי שאתמול קראתי על כל מני ילדים שהתגייסו להגנה ואשכר. נלחמו..
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:לא קשור, אבל פתאום יש לי את ההרגשה החזקה הזאת של רצון לשרת כבר בצה״ל, זה הגיע במיוחד אחרי שאתמול קראתי על כל מני ילדים שהתגייסו להגנה ואשכר. נלחמו..
ליאב, אתה רוצה קרבי?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:לא קשור, אבל פתאום יש לי את ההרגשה החזקה הזאת של רצון לשרת כבר בצה״ל, זה הגיע במיוחד אחרי שאתמול קראתי על כל מני ילדים שהתגייסו להגנה ואשכר. נלחמו..
ליאב, אתה רוצה קרבי?
ברור..
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:לא קשור, אבל פתאום יש לי את ההרגשה החזקה הזאת של רצון לשרת כבר בצה״ל, זה הגיע במיוחד אחרי שאתמול קראתי על כל מני ילדים שהתגייסו להגנה ואשכר. נלחמו..
ליאב, אתה רוצה קרבי?
ברור..
למה זה כל כך ברור?
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אמנון לוי פותח עונה בתחקיר מקיף שחושף את הסוד הכי שמור במדינה: איך בנתה ישראל כור גרעיני מתחת לאפו של העולם, מה יש בו, מי האלמונים שהקימו אותו ואיזה מסמך מזויף אפשר את הקמתו? התחקיר המיוחד נערך במשך חודשים רבים והוא כולל עשרות עדויות של אנשים שמעולם לא נחשפו. צפו בתחקיר המלא
ידוע לכם אם ישראל מחזיקה גם בנשק ביולוגי וכימי?ובכלל מה ההבדל בין נשק כימי לביולוגי?
אפשר בהמשך לשנות הת'רד לת'רד צבא ופיתוחים טכנולוגיים או משהו בסגנון(יש לי אתר עם הרבה מידע צבאי מעניין)
כל מי שיודע מה האמצעים של ישראל, בטח לא יחשוף אותם כאן.
בנוגע להבדלים בין נשק כימי לביולוגי, נשק כימי מורכב מחומרים סינתטיים( המיוצרים במעבדה על ידי אדם) לעומת זאת נשק ביולוגי מורכב מחומרים מן החי( חיידקים, נגיפים, צמחים וכו').
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אמנון לוי פותח עונה בתחקיר מקיף שחושף את הסוד הכי שמור במדינה: איך בנתה ישראל כור גרעיני מתחת לאפו של העולם, מה יש בו, מי האלמונים שהקימו אותו ואיזה מסמך מזויף אפשר את הקמתו? התחקיר המיוחד נערך במשך חודשים רבים והוא כולל עשרות עדויות של אנשים שמעולם לא נחשפו. צפו בתחקיר המלא
בנוגע להבדלים בין נשק כימי לביולוגי, נשק כימי מורכב מחומרים סינתטיים( המיוצרים במעבדה על ידי אדם) לעומת זאת נשק ביולוגי מורכב מחומרים מן החי( חיידקים, נגיפים, צמחים וכו').
אפשר לחשוב שאנשים הולכים לגלות כאן סודות מדינה ושמרגלים עוקבים אחרינו,זו בסך הכל שאלה כללית
אני מניח שיש לנו גם נשק כימי וביולוגי אבל רק רציתי להיות בטוח
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אמנון לוי פותח עונה בתחקיר מקיף שחושף את הסוד הכי שמור במדינה: איך בנתה ישראל כור גרעיני מתחת לאפו של העולם, מה יש בו, מי האלמונים שהקימו אותו ואיזה מסמך מזויף אפשר את הקמתו? התחקיר המיוחד נערך במשך חודשים רבים והוא כולל עשרות עדויות של אנשים שמעולם לא נחשפו. צפו בתחקיר המלא
אפשר לחשוב שאנשים הולכים לגלות כאן סודות מדינה ושמרגלים עוקבים אחרינו,זו בסך הכל שאלה כללית
אני מניח שיש לנו גם נשק כימי וביולוגי אבל רק רציתי להיות בטוח
שאלה כללית שהתשובה עליה, היא חשיפת סודות מדינה.
מי שיודע את התשובה- לא יענה, וכל השאר- לא יודעים.
LIAV10 כתב:לא קשור, אבל פתאום יש לי את ההרגשה החזקה הזאת של רצון לשרת כבר בצה״ל, זה הגיע במיוחד אחרי שאתמול קראתי על כל מני ילדים שהתגייסו להגנה ואשכר. נלחמו..
Dperk כתב:LIAV10 כתב:לא קשור, אבל פתאום יש לי את ההרגשה החזקה הזאת של רצון לשרת כבר בצה״ל, זה הגיע במיוחד אחרי שאתמול קראתי על כל מני ילדים שהתגייסו להגנה ואשכר. נלחמו..
תתגייס וזה כבר יעבור לך.
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:לא קשור, אבל פתאום יש לי את ההרגשה החזקה הזאת של רצון לשרת כבר בצה״ל, זה הגיע במיוחד אחרי שאתמול קראתי על כל מני ילדים שהתגייסו להגנה ואשכר. נלחמו..
תתגייס וזה כבר יעבור לך.
חחח ככה שמעתי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים