כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

העימות הנשיאותי הראשון-THE BIG BIRD DEBATE

04 אוקטובר 2012, 02:31

העימות הנשיאותי הראשון נערך הלילה(הבוקר? חחח)בקולורדו ואני חייבת להגיד שהופתעתי מאוד
כשאובמה נבחר דיברו על כמה הוא כריזמטי וכמה הוא נואם טוב(מצטערת, לא הבנתי ולא ראיתי את זה גם אז)והיום הוא פשוט נראה..עלוב בלי הטלפרומפטר שלו
הוא גימגם, לא הסתכל על רומני בכלל כשהוא דיבר, היה פסיבי מאוד, לא אמר שום דבר ממשי אלא רק תקף את רומני בלי לדבר על מה הוא יעשה

רומני לעומת זאת מהרגע הראשון היה במצב התקפה, נתן תשובות מפורטות מאוד, לא פחד לענות לאובמה על כלום
הדבר הכי חשוב לפי דעתי שרומני עשה בעימות הזה זה להבהיר את ההבדלים בין תוכנית הבריאות שהוא בנה והעביר במסצ'וסטס לעומת אובמה-קר שכולם אמרו שזה בעצם אותה תוכנית

בנאום הסגירה אובמה שוב גימגם ולא דיבר למצלמה בזמן שרומני פשוט נתן נאום לאומה ולא הוריד את העיניים מהמצלמה

דבר אחרון שנורא הפתיע אותי זה שאובמה לא הזכיר את האמירה של רומני על ה-47%..שומר במחסנית? :neutral

תמונה
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 04 אוקטובר 2012, 02:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: העימות הנשיאותי הראשון-THE BIG BIRD DEBATE

04 אוקטובר 2012, 02:39

לצערנו זה כבר סגור לא משנה מה יקרה בעימותים, אובאמה ימשיך לקדנציה שנייה..

04 אוקטובר 2012, 02:43

LIAV10 כתב:לצערנו זה כבר סגור לא משנה מה יקרה בעימותים, אובאמה ימשיך לקדנציה שנייה..

כן ולא

נכון שזה נראה המצב כרגע אבל אם רומני ימשיך ככה בעימותים יש מקום לתקווה
אפילו CNN השמאלנים לא מצליחים להסתיר את זה שרומני ניצח

בוא נגיד ככה, בארץ לא משנה מה יקרה ומי יעשה מה, ביבי ינצח
בארה''ב אי אפשר לגמרי להגיד את זה

04 אוקטובר 2012, 05:05

LIAV10 כתב:לצערנו זה כבר סגור לא משנה מה יקרה בעימותים, אובאמה ימשיך לקדנציה שנייה..

ת'כלס.
בעימות, אובמה יכול ללכת למרכז הבמה, להוציא תמונה של רומיני, להוריד מכנסיים לשבת ולחרבן עליה, בזמן שהוא שר שיר של בית"ר - ועדיין הוא ינצח

04 אוקטובר 2012, 06:15

אלמוג כתב:

ת'כלס.
בעימות, אובמה יכול ללכת למרכז הבמה, להוציא תמונה של רומיני, להוריד מכנסיים לשבת ולחרבן עליה, בזמן שהוא שר שיר של בית"ר - ועדיין הוא ינצח

חחחחחח אנחנו לא רוצים לראות את זה קורה...

04 אוקטובר 2012, 08:13

ניצחון ברור לרומני בעימות הראשון. לא ראיתי אותו, אבל כל הפרשנים מסכימים על זה. יחסי ההימורים על אובמה ירדו לאיזור ה-66% - ירידה משמעותית מאוד אך היתרון על רומני עדיין ניכר. בקרוב יתחילו לצאת סקרים ואז נדע מה ההשלכות.

הימור שלי: אובמה ירד בסקרים הלאומיים אבל ההשפעה בסקרים שבתוך המדינות תהיה איטית יותר.

צריך לזכור שזאת רק ההתחלה. יש עוד שני עימותים בין שניהם (אחד בנושאי חוץ) ואת העימות הסגן-נשיאותי. אני מעריך שבעימות על סגנות הנשיאות לרפובליקנים יש יתרון כי ראיתי את פול ריאן בעימותים אינטלקטואליים בעבר והתרשמתי, בעוד שביידן הוא סולידי ביכולות העימות שלו. יחד עם זאת, בעימות על נושאי חוץ לאובמה יש יתרון קל ולרומני אין כלל ניסיון, ולכן חרף המאורעות האחרונות בלוב אני מעריך שזה ילך דווקא לכיוון אובמה.

Holiday_Armadillo,
CNN הוא לא שמאלנים אלא מרכז. NBC הם שמאלנים ו-FOX הם ימנים. שאר ערוצי הטלוויזיה לא משוייכים באופן ברור לאף צד ויש להם פרשנים משני הצדדים. יחד עם זאת, גם ב-NBC אף אחד לא מבסוט יותר מדי מאתמול בלילה.

04 אוקטובר 2012, 14:24

yiffy כתב:ניצחון ברור לרומני בעימות הראשון. לא ראיתי אותו, אבל כל הפרשנים מסכימים על זה. יחסי ההימורים על אובמה ירדו לאיזור ה-66% - ירידה משמעותית מאוד אך היתרון על רומני עדיין ניכר. בקרוב יתחילו לצאת סקרים ואז נדע מה ההשלכות.

הימור שלי: אובמה ירד בסקרים הלאומיים אבל ההשפעה בסקרים שבתוך המדינות תהיה איטית יותר.

צריך לזכור שזאת רק ההתחלה. יש עוד שני עימותים בין שניהם (אחד בנושאי חוץ) ואת העימות הסגן-נשיאותי. אני מעריך שבעימות על סגנות הנשיאות לרפובליקנים יש יתרון כי ראיתי את פול ריאן בעימותים אינטלקטואליים בעבר והתרשמתי, בעוד שביידן הוא סולידי ביכולות העימות שלו. יחד עם זאת, בעימות על נושאי חוץ לאובמה יש יתרון קל ולרומני אין כלל ניסיון, ולכן חרף המאורעות האחרונות בלוב אני מעריך שזה ילך דווקא לכיוון אובמה.

Holiday_Armadillo,
CNN הוא לא שמאלנים אלא מרכז. NBC הם שמאלנים ו-FOX הם ימנים. שאר ערוצי הטלוויזיה לא משוייכים באופן ברור לאף צד ויש להם פרשנים משני הצדדים. יחד עם זאת, גם ב-NBC אף אחד לא מבסוט יותר מדי מאתמול בלילה.

אם CNN זה מרכז אני לא רוצה לדעת מה זה שמאלנים
מגעיל אותי להיכנס לאתר שלהם כל פעם ולראות כמה הם משוחדים נגד ישראל

אפשר להגיד שלאובמה יש פער על רומני(ויש לו)אבל אי אפשר להגיד שהוא לא נראה מסכן אתמול בדיון
הוא הראה בורות כמעט מוחלטת בענייני הכלכלה של ארה''ב ומעט מבולבל כשהוא סוף סוף דיבר עם איש עסקים שמבין בתחום
ברגע שהוא צריך להביא תוכניות אמיתיות ולא רק A CHANGE WE CAN BELIEVE IN או YES WE CAN הוא נראה אבוד

אני מקווה שהעימותים האלה יחזקו את הדעה על רומני כי עד עכשיו הוא לקה בעיקר בתחום האנושי ובזה שהתקשורת השמאלנית לא מפסיקה לחפש אותו על כל דבר שהוא עושה ואומר
העימות אתמול בהחלט היה התחלה טובה..גם הראה שליטה בחומר, גם הצטייר כמנהיג יותר מאובמה וגם היה די חביב(LIKEABLE)בחלק מהאמירות שלו

04 אוקטובר 2012, 14:57

ראיתי עכשיו שידור חוזר, ודי הופתעתי מהניצחון המוחץ של רומני. אובמה כנראה מאוד בטוח בניצחון שלו, כי הוא הרשה לעצמו להגיע מאוד לא מוכן, ואפילו קצת יהיר הייתי אומר. לדעתי זאת טעות, כי ניצחון, או סוג של שוויון בעימות הזה, היה גומר סופית את סיפור הבחירות הזה.
חבל שהעם האמריקאי החליט כבר למי הוא יצביע. יש לי תחושה שכולנו עוד נצטער על זה.

04 אוקטובר 2012, 15:20

מה שהכי לא מובן לי זה הישראלים האלה שמתים שאובמה יבחר שוב רק כי אחריי הבחירות הוא 'יראה לביבי ' שאותו הם כל כך אוהבים לשנוא ( שלא תהינה אי הבנות אני לא מת על ביבי ) , כשאני רואה את אמנון אברמוביץ וארד ניר באמת שבא לי להקיא לפעמים .

לכל אלה שחושבים שהעסק גמור אני רוצה להזכיר שאל גור בזמנו הוכתר כבר לנשיא בתקופה של לפניי הבחירות וההמשך ידוע...

04 אוקטובר 2012, 21:57

אוי אוי אוי
אכלו לי שתו לי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4288719,00.html

04 אוקטובר 2012, 21:59

Holiday_Armadillo כתב:אוי אוי אוי
אכלו לי שתו לי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4288719,00.html

וואו,איך השיער שלו נהיה כל כך לבן בארבע שנים?

04 אוקטובר 2012, 22:02

הייתה תמונה לפני איזה שנה אני חושבת של לפחות 6 נשיאים שמראה איך השיער שלהם היה לפני הנשיאות ואיך השיער היה אחרי 4 שנים
כולם ללא יוצא מן הכלל הלבינו בצורה מטורפת

04 אוקטובר 2012, 22:06

Holiday_Armadillo כתב:הייתה תמונה לפני איזה שנה אני חושבת של לפחות 6 נשיאים שמראה איך השיער שלהם היה לפני הנשיאות ואיך השיער היה אחרי 4 שנים
כולם ללא יוצא מן הכלל הלבינו בצורה מטורפת

אני זוכר שהראו תקופה קצרה (מקסימום שנה) אחרי שאובאמה התמנה לנשיא כמה שערות לבנות נהיו לו
זה פשוט מטורף

08 אוקטובר 2012, 15:32

משפט גדול של רומני עכשיו בנאום שלו על מדיניות החוץ
HOPE IS NOT A STRATEGY

08 אוקטובר 2012, 16:14

כרמל, היו עוד דברים מעניינים?

08 אוקטובר 2012, 16:23

MTA2311 כתב:כרמל, היו עוד דברים מעניינים?

לא ממש
ניסיתי לדלות עוד דברים מעניינים אבל לא היה משהו מפוצץ..רק דברים מאוד נכונים
זה ברור שהוא קורא את המפה במזרח התיכון כמו שצריך
אומר שהמצב מסוכן יותר מאשר אי פעם למרות שאובמה מנסה למכור איזשהי מהפכה דמוקרטית
שלמרות שיש אנשים חפים מפשע שמתים בסוריה הרבה מה''מורדים'' הם בעצם קיצוניים
שכל מי שמתנגד לצאת מאפגניסטן עכשיו מתוייג כאחד שרוצה מלחמה אינסופית אבל הוא פשוט לא חושב שזה צעד חכם
כל מה שאתה יכול לחשוב עליו שהמדיה השמאלנית לא אומרת שצריך להיאמר..הוא אמר

08 אוקטובר 2012, 16:30

Holiday_Armadillo כתב:

לא ממש
שכל מי שמתנגד לצאת מאפגניסטן עכשיו מתוייג כאחד שרוצה מלחמה אינסופית אבל הוא פשוט לא חושב שזה צעד חכם

מדהים.
ראיתי שיצא סקר שלפיו יש שוויון כרגע. נקווה לטוב...

08 אוקטובר 2012, 16:33

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא ממש

מדהים.

מה בא ת הסקרים האלה משקפים?
איזה אזורים משתתפים בהם?
ובקיצור, זה באמת אומר משהו שאפשר להסתמך עליו?

08 אוקטובר 2012, 16:33

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא ממש

מדהים.

גם אני ראיתי את הסקר הזה..הבעיה היא שראיתי אותו ב-FOX NEWS ואני לא ממש סומכת עליהם להיות אובייקטיבים
זה כמובן גם חשוב איפה כל אחד מוביל..לפי מה שהבנתי אובמה עדיין מוביל במדינות מפתח

08 אוקטובר 2012, 16:42

ליאב, כמו כל סקר צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל. זה ישתנה עוד 200 פעם בחודש הקרוב. כמו שכרמל אמרה, זה מאוד חשוב מי עורך את הסקר, ומי מפרסם את התוצאות. אני פשוט שמח שרומני לפחות צמצם את הפער(זה כבר ברור).
אנחנו צריכים הרבה מזל, כי לסמוך על העם האמריקאי(שאני באופן אישי חושב שהוא פשוט מטומטם) אי אפשר.
פרסם תגובה