המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אז כבר שבוע בערך שתושבי הדרום חוטפים כמות בלתי נתפסת של תמ"ס, והגיע הזמן שגם פה ידברו על זה.
מה יקרה הלאה לדעתכם? מה צריך לקרות לדעתכם? איך הבחירות ישפיעו על ההחלטות של הממשלה? ולתושבי הדרום, ספרו קצת על שגרת היום שלכם בשבוע האחרון.
מעניין מתי תהיה הפעם הבאה שנראה חיילים ישראלים עמוק ברצועה. זה רק עניין של זמן.
Dperk כתב:ביבי ימשיך לא לעשות משהו משמעותי, והוא הרי יקבל עוד 4 שנים. אולי אחרי הבחירות.
jol9 כתב:Dperk כתב:ביבי ימשיך לא לעשות משהו משמעותי, והוא הרי יקבל עוד 4 שנים. אולי אחרי הבחירות.
זה בדיוק הקטע. לשמור על השקט מבלי להיכנס למלחמה.
הצחיק אותי לשמוע שמופז מדבר על שחיקה בהרתעה...
רק לשם התזכורת, המצב ערב עופרת יצוקה, היה מהגרועים שאפשר לתאר, מה שבעצם הכריח את המבצע, כלומר ישראל יותר נגררה למבצע הזה ולא יזמה אותו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אז כבר שבוע בערך שתושבי הדרום חוטפים כמות בלתי נתפסת של תמ"ס, והגיע הזמן שגם פה ידברו על זה.
מה יקרה הלאה לדעתכם? מה צריך לקרות לדעתכם? איך הבחירות ישפיעו על ההחלטות של הממשלה? ולתושבי הדרום, ספרו קצת על שגרת היום שלכם בשבוע האחרון.
הסבב הזה לא שונה מכל הסבבים האחרונים שהיו שלא התפתחו לעימות. אני חושב שמי שבאמת סובלים הם תושבי עוטף עזה.
אני לא יודע אם יתפתח עימות. לא נראה לי שבעזה מעוניינים בכך. אישית אני מקווה שיהיה שקט, כי לא מתאים לי אזעקות וגראדים...
שחף כתב:יוני, אני לא חושב שהמצב הנוכחי הוא מצב אופטימלי(ואני אומר את זה בתור אחד שחי במרכז). חיזבאללה הבין יפה מאוד את המסר אחרי מלחמת לבנון השנייה- don't fuck with us. כשבעל הברית בסוריה נלחם על חייו במלחמת אזרחים עקובה מדם מצבו לא מזהיר גם היום. העיקר שכלי התקשורת בארץ אוכלים את השטויות של נסראללה. המצב שבו ארגוני טרור מרגישים חופשי לשבש את החיים לעשרות אלפי אזרחים אחת לכמה חודשים הוא בלתי קביל, בדיוק כמו שהפיגועים היו בלתי קבילים.
שחף כתב:יוני, אני לא חושב שהמצב הנוכחי הוא מצב אופטימלי(ואני אומר את זה בתור אחד שחי במרכז). חיזבאללה הבין יפה מאוד את המסר אחרי מלחמת לבנון השנייה- don't fuck with us. כשבעל הברית בסוריה נלחם על חייו במלחמת אזרחים עקובה מדם מצבו לא מזהיר גם היום. העיקר שכלי התקשורת בארץ אוכלים את השטויות של נסראללה. המצב שבו ארגוני טרור מרגישים חופשי לשבש את החיים לעשרות אלפי אזרחים אחת לכמה חודשים הוא בלתי קביל, בדיוק כמו שהפיגועים היו בלתי קבילים.
Dperk כתב:העיקר שצריך לשמור על השקט ואסור לעשות משהו לפני הבחירות.
Dperk כתב:אז אתה אומר שצריך לשבת בשקט עד שנסיים עם האיום האיראני? אבל מה יקרה אם זה ימשיך להיגרר עוד כמה שנים? אני לא חושב שזה לגמרי נכון לעשות תלות מוחלטת בין שני הדברים.
felix_r כתב:אני גר בבאר-שבע, ואין כלום בחודשים האחרונים. אפילו לא אזעקה אחת.
MTA2311 כתב:אז כבר שבוע בערך שתושבי הדרום חוטפים כמות בלתי נתפסת של תמ"ס, והגיע הזמן שגם פה ידברו על זה.
michael כתב:MTA2311 כתב:אז כבר שבוע בערך שתושבי הדרום חוטפים כמות בלתי נתפסת של תמ"ס, והגיע הזמן שגם פה ידברו על זה.
והנה עוד שבוע , ועוד הסלמה.
ונראה ששום דבר לא השתנה.
שוב הדרום תחת מתקפת טילים , הפעם זה כבר קטיושות של ממש.
אי אפשר להמשיך ככה.
מה עושים ???
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים