העיסקה כוללת את כל הזכויות על "מלחמת הכוכבים".
דיסני הבטיחה עוד 3 סרטי המשך בקרוב!!!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:דיסני קנתה את חברת ההפקות של ג'ורג' לוקאס ב4 מיליארד דולר.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:דיסני קנתה את חברת ההפקות של ג'ורג' לוקאס ב4 מיליארד דולר.
כאילו הסידרה לא מספיק הרוסה גם ככה
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:דיסני קנתה את חברת ההפקות של ג'ורג' לוקאס ב4 מיליארד דולר.
למה הרוסה? ממש לא.
אז נכון, חובבי הסאגה ציפו ליותר משלושת הסרטים החדשים (יחסית), אבל עדיין הם היו טובים מאוד. פשוט הציפיות היו בשמים.
חוץ מזה דיסני היא חברה מאוד רצינית ובעלת יכולות גבוהות מאוד. אני בטוח, שהם יכולים לעשות סרטי המשך מצוינים.
אם כבר לא ג'ורג' לוקאס עצמו, אז לפחות דיסני.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:דיסני קנתה את חברת ההפקות של ג'ורג' לוקאס ב4 מיליארד דולר.
למה הרוסה? ממש לא.
אז נכון, חובבי הסאגה ציפו ליותר משלושת הסרטים החדשים (יחסית), אבל עדיין הם היו טובים מאוד. פשוט הציפיות היו בשמים.
חוץ מזה דיסני היא חברה מאוד רצינית ובעלת יכולות גבוהות מאוד. אני בטוח, שהם יכולים לעשות סרטי המשך מצוינים.
רק שנהיה בטוחים שאנחנו על אותו קו
אנחנו מדברים על מלחמת הכוכבים כן? את לא מדבר איתי על סטראק טרק בזמן שאני מדברת על סטאר וורס נכון?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:דיסני קנתה את חברת ההפקות של ג'ורג' לוקאס ב4 מיליארד דולר.
למה הרוסה? ממש לא.
רק שנהיה בטוחים שאנחנו על אותו קו
אנחנו מדברים על מלחמת הכוכבים כן? את לא מדבר איתי על סטראק טרק בזמן שאני מדברת על סטאר וורס נכון?
יש לי אווטאר של יודה, נראה לך שאני יכול להתבלבל?
rc4991 כתב:דווקא אני ראיתי בהתחלה את שלושת הסרטים האחרונים והאבתי אותם ובמיוחד את נקמת הסית' שפשוט התענגתי ממנו
אחרי זה ראיתי את הסרטים הראשונים ודווקא נורא התאכזבתי
אבל כבר מזמן שמתי לב שהטעם שלי בסרטים (ושירים) שונה משל הרבה מחברי הפורום
felix_r כתב:rc4991 כתב:דווקא אני ראיתי בהתחלה את שלושת הסרטים האחרונים והאבתי אותם ובמיוחד את נקמת הסית' שפשוט התענגתי ממנו
זה בגלל שפעם לא היו פעלולי מחשב כמו שיש היום. כשזה יצא, זה נראה ענק.
LIAV10 כתב:איזה סרט זה ספוק ו-ויל ויטון?
rc4991 כתב:דווקא אני ראיתי בהתחלה את שלושת הסרטים האחרונים והאבתי אותם ובמיוחד את נקמת הסית' שפשוט התענגתי ממנו
misha כתב:את הסדרות הישנות של סטאר טרק וכל מה שהגיע אחר כך (חוץ מהסרט של אבראמס) גם אני לא ראיתי אבל לא לראות מלחמת הכוכבים זה סוג של חור בהשכלה. מומלץ ביותר.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:דווקא אני ראיתי בהתחלה את שלושת הסרטים האחרונים והאבתי אותם ובמיוחד את נקמת הסית' שפשוט התענגתי ממנו
הסרט האהוב עליי הוא ללא ספק the empire strikes back
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:דווקא אני ראיתי בהתחלה את שלושת הסרטים האחרונים והאבתי אותם ובמיוחד את נקמת הסית' שפשוט התענגתי ממנו
הסרט האהוב עליי הוא ללא ספק the empire strikes back
נכון![]()
גם שובו של ג'ידיי לא רע בכלל
Vader. You must confront Vader. Then, only then, a Jedi will you be. And confront him you will.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים