המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:תבין שהמיליארדים האלה הם המוסלמים הפרימיטיבים ברובם והיהודים. לא רשימה מכובדת במיוחד.
מיליארדים חושבים שזה מזעזע למנוע מאדם סבל? חושבים שזה מזעזע לתת לאדם זכות בחירה לגבי החיים שלו? חושבים שזה מזעזע לאפשר לבן אדם למות בכבוד?
טוב.. זאת לא תהיה הפעם הראשונה שמיליארדים טועים ואני צודק.
התנין כתב:MTA2311 כתב:תבין שהמיליארדים האלה הם המוסלמים הפרימיטיבים ברובם והיהודים. לא רשימה מכובדת במיוחד.
מיליארדים חושבים שזה מזעזע למנוע מאדם סבל? חושבים שזה מזעזע לתת לאדם זכות בחירה לגבי החיים שלו? חושבים שזה מזעזע לאפשר לבן אדם למות בכבוד?
היהודים מהווים אחוז שולי במיוחד, שכן רוב ה''יהודים'' בעולם כבר לא ממש יהודים. לעומת זאת, יש גם מיליארדי נוצרים שעד כמה שידוע לי לא תומכים בהמתות חסד.
ושוב, הדעה שלך לא יותר לגיטימית משלהם.
MTA2311 כתב:התנין כתב:MTA2311 כתב:תבין שהמיליארדים האלה הם המוסלמים הפרימיטיבים ברובם והיהודים. לא רשימה מכובדת במיוחד.
היהודים מהווים אחוז שולי במיוחד, שכן רוב ה''יהודים'' בעולם כבר לא ממש יהודים. לעומת זאת, יש גם מיליארדי נוצרים שעד כמה שידוע לי לא תומכים בהמתות חסד.
ושוב, הדעה שלך לא יותר לגיטימית משלהם.
שמעת על מדינות נוצריות שאוסרות על המתת חסד בגלל שזה נוגד את ערכי הנצרות(לא בהכרח נכון)? זה ההבדל בין שתי הדתות.
MTA2311 כתב:הרבה מדינות מתנגדות לזה, כי זה מעשה שנוי במחלוקת. לא יודע כמה אנשים מתנגדים לזה, ובטח שאני לא יודע כמה אנשים חילוניים( מכל הדתות), מתנגדים לזה.
אני באופן אישי בעד ניתוק ממכשירים מאריכי חיים, אבל לא בטוח שבעד נתינת מרשמים לתרופות ממיתות או דברים בסגנון.
התנין כתב:MTA2311 כתב:הרבה מדינות מתנגדות לזה, כי זה מעשה שנוי במחלוקת. לא יודע כמה אנשים מתנגדים לזה, ובטח שאני לא יודע כמה אנשים חילוניים( מכל הדתות), מתנגדים לזה.
אני באופן אישי בעד ניתוק ממכשירים מאריכי חיים, אבל לא בטוח שבעד נתינת מרשמים לתרופות ממיתות או דברים בסגנון.
תודה רבה. מדובר במעשה שנוי במחלוקת ולכן אין צודק או לא צודק.
MTA2311 כתב:התנין כתב:MTA2311 כתב:הרבה מדינות מתנגדות לזה, כי זה מעשה שנוי במחלוקת. לא יודע כמה אנשים מתנגדים לזה, ובטח שאני לא יודע כמה אנשים חילוניים( מכל הדתות), מתנגדים לזה.
לתת לאנשים תרופות במינון קטלני זה שנוי במחלוקת, לאפשר ניתוק ממכשירים זה זכות טבעית של בני אדם.
וחוץ מזה, אם אין צודק, אני מניח שרבנים יהיו מוכנים לשקול מקרים יוצאי דופן.
התנין כתב:MTA2311 כתב:התנין כתב:MTA2311 כתב:הרבה מדינות מתנגדות לזה, כי זה מעשה שנוי במחלוקת. לא יודע כמה אנשים מתנגדים לזה, ובטח שאני לא יודע כמה אנשים חילוניים( מכל הדתות), מתנגדים לזה.
לתת לאנשים תרופות במינון קטלני זה שנוי במחלוקת, לאפשר ניתוק ממכשירים זה זכות טבעית של בני אדם.
וחוץ מזה, אם אין צודק, אני מניח שרבנים יהיו מוכנים לשקול מקרים יוצאי דופן.
רבנים הולכים עפ''י ההלכה, וההלכה קובעת שבשום מצב אין להביא למותו של אדם, סובל ככל שיהיה, כי כך הוא למעשה מכפר על עוונותיו. הם הולכים עם זה מאוד רחוק, ויש ספורים לא מעטים על אנשים שממש קיבלו באהבה את הייסורים שעברו עליהם.
אתה לעומת זאת טוען שזו זכותו של אדם להפסיק את סבלו, ויש רבים התומכים בגישה זו, ולמעשה הדיון הזה הוא דתי-חילוני נטו, ובויכוחים כאלה בד''כ אין מנצחים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים