מופע האימים של מירי רגב

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מופע האימים של מירי רגב

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 דצמבר 2012, 01:29

(בהמשך לנכתב בת'רד הבחירות)
ח"כ תא"ל (מיל') מירי רגב השתתפה בפאנל הפוליטיקאים ביום הדמוקרטיה בתיכון בית ברל ויצאה במופע מרשים של כריזמה, מנהיגות, רטוריקה וכמובן, צניעות.
http://www.mako.co.il/news-elections-20 ... 1693074985

מילים כדורבנות!
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

Re: מופע האימים של מירי רגב

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 דצמבר 2012, 12:31

זה מצחיק האמת..

למה היא אמרה "גנבה"?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 20 דצמבר 2012, 14:46

LIAV10 כתב:זה מצחיק האמת..

למה היא אמרה "גנבה"?

זו הייתה ביקורת נוקבת של ח"כ ותא"ל במיל' רגב על הזילות בשפה העברית והשימוש הציני שבה לצרכי פוליטיקה זולה.

ועכשיו ברצינות, כי היא מטומטמת.
נערך לאחרונה על ידי yiffy בתאריך 20 דצמבר 2012, 15:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 דצמבר 2012, 14:56

yiffy כתב:

למה היא אמרה "גנבה"?

זו הייתה ביקורת נוקבת של ח"כ ותא"ל במיל' רגב על הזילות בשפה העברית והשימוש הציני שבא לצרכי פוליטיקה זולה.

זאת לא הייתה טעות, זאת לא טעות שדוברת צה״ל עושה..
איך אני מת על השמאלנים שמקצינים כל דבר, כן, היא חברת כנסת וככה צריך לקרוא לה, ואם לא, אז לא לקרוא לה ״הגברת הזאת״, במיוחד שזה בה מקולגה, אין לסתיו שפיר שום זכות לזלזל ככה..

ולא, אני לא אוהב את מירי רגב, היא גסת רוח, אבל שפער לא פחות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 דצמבר 2012, 15:09

יפתח, מה עמדתך בסוגיית זועבי?

*סליחה על הזליגה מהנושא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 20 דצמבר 2012, 15:31

MTA2311 כתב:יפתח, מה עמדתך בסוגיית זועבי?

*סליחה על הזליגה מהנושא.

אני באופן כללי חוטף חלחלה מהתופעה של ח"כים ערביים שנוסעים למדינות אויב ובאים במגע עם גורמים עויינים לישראל.

האם צריך לפסול את מועמדותה לכנסת בגלל זה? אולי, אבל מי שצריך לפסול מועמדות הוא בוודאי לא ועדת בחירות בעלת הרכב מפלגתי שביבי מינה. אם זה היה נגמר בזה, אז בבחירות הבאות שבהן מפלגת מרכז או שמאל תיקח את השלטון, בן ארי, אלדד ובן-גביר יפסלו כי פוליטיזציה של הועדה תהפוך לחזון נפרץ. צריך למצוא פיתרון אחר להכרעה בסוגיה הזאת.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 20 דצמבר 2012, 17:24

LIAV10 כתב:
yiffy כתב:

למה היא אמרה "גנבה"?

זו הייתה ביקורת נוקבת של ח"כ ותא"ל במיל' רגב על הזילות בשפה העברית והשימוש הציני שבא לצרכי פוליטיקה זולה.

זאת לא הייתה טעות, זאת לא טעות שדוברת צה״ל עושה..
איך אני מת על השמאלנים שמקצינים כל דבר, כן, היא חברת כנסת וככה צריך לקרוא לה, ואם לא, אז לא לקרוא לה ״הגברת הזאת״, במיוחד שזה בה מקולגה, אין לסתיו שפיר שום זכות לזלזל ככה..

ולא, אני לא אוהב את מירי רגב, היא גסת רוח, אבל שפער לא פחות..

מה קשור שמאלנים? שמעת אותי פעם אומר שביבי מטומטם?
אתה באמת חושב שמדובר בטעות? למירי רגב יש היסטוריה של התבטאויות דביליות ("תגיד לי, אתה סתום??" וכו') ואני בטוח שבודדים ממצביעי הליכוד שמחו לראות שהיא הגיעה במקום גבוה בפריימריז.
העובדה שהיא הייתה דוברת צה"ל רק מוכיחה את הטיעון הנחרץ ביותר של הליכוד: שכאשר למדינה ולארגונים ציבוריים יש יותר מדי כוח, אנשים לא ראויים ולא מקצועיים יכולים להגיע לתפקידי מפתח ולהכריע גורלות.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 דצמבר 2012, 17:38

yiffy כתב:

*סליחה על הזליגה מהנושא.

אני באופן כללי חוטף חלחלה מהתופעה של ח"כים ערביים שנוסעים למדינות אויב ובאים במגע עם גורמים עויינים לישראל.

האם צריך לפסול את מועמדותה לכנסת בגלל זה? אולי, אבל מי שצריך לפסול מועמדות הוא בוודאי לא ועדת בחירות בעלת הרכב מפלגתי שביבי מינה. אם זה היה נגמר בזה, אז בבחירות הבאות שבהן מפלגת מרכז או שמאל תיקח את השלטון, בן ארי, אלדד ובן-גביר יפסלו כי פוליטיזציה של הועדה תהפוך לחזון נפרץ. צריך למצוא פיתרון אחר להכרעה בסוגיה הזאת.

גם לתת לבית המשפט העליון להחליט זאת לא האופציה הכי טובה לצערי. ההחלטה שלהם כבר ידועה מראש. אם למערכת המשפט פה היה אומץ, כבר היה מוגש נגד הגברת כתב אישום על סמך הראיות הברורות שהיו נגדה.

ליאב, מדובר בבחורה מטומטמת. אני באמת מתנצל על ההתבטאות, אבל במקרה שלה אין הרבה מקום לתמרון. ניתן רק לתהות איך מינו דבר כזה לתפקיד כל כך קריטי כמו דוברת צה"ל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 20 דצמבר 2012, 21:00

MTA2311 כתב:
yiffy כתב:

*סליחה על הזליגה מהנושא.

גם לתת לבית המשפט העליון להחליט זאת לא האופציה הכי טובה לצערי. ההחלטה שלהם כבר ידועה מראש. אם למערכת המשפט פה היה אומץ, כבר היה מוגש נגד הגברת כתב אישום על סמך הראיות הברורות שהיו נגדה.

ליאב, מדובר בבחורה מטומטמת. אני באמת מתנצל על ההתבטאות, אבל במקרה שלה אין הרבה מקום לתמרון. ניתן רק לתהות איך מינו דבר כזה לתפקיד כל כך קריטי כמו דוברת צה"ל.

MTA2311, השבח לאל איתך :rose

אני לא מתיימר להגיד מה הפיתרון האולטימטיבי בנושאים כמו פסילת מועמדים לכנסת. אולי צריכה להיות ועדה פרלמנטרית בעלת הרכב קבוע, או כזו שיש מעין הסכמה שבשתיקה שהיא מאוזנת מבחינה גושית-פוליטית.

אגב, כבר היה לנו דיון בנושא ח"כים ערביים ואני העלתי את הטענה של מס' ערבים שאני מכיר לפיה בנסיעות לסוריה/לבנון מועברים מסרים מטעם ישראל. אני לא באמת יודע אם זה נכון, אבל במקרה של חנין זועבי התסריט הזה (שהוא בעיני היחיד שיכול איכשהו להצדיק צעדים כאלה) לא רלוונטי בכלל כי על המרמרה אין מנהיגים ערביים שצריך להעביר להם מסרים. בהיבט הזה, אין לי בעיה לבעוט אותה קיבינימאט מהכנסת. הדבר היחיד שמטריד אותי הוא כשרות ההליך.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 דצמבר 2012, 21:25

אין לי ספק שמדובר בבחורה מטומטמת וכבר אמרתי שהיא גסת רוח..
יפתח, אמרתי שמאלנים כי בעיקר אתם אוהבים להתרפק על ״ח״כ רגב״ ואפשר לראות את זה בתגובה שלך (ואגב במקרה הזה היא צדקה)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 20 דצמבר 2012, 21:53

LIAV10 כתב:אין לי ספק שמדובר בבחורה מטומטמת וכבר אמרתי שהיא גסת רוח..
יפתח, אמרתי שמאלנים כי בעיקר אתם אוהבים להתרפק על ״ח״כ רגב״ ואפשר לראות את זה בתגובה שלך (ואגב במקרה הזה היא צדקה)

אתה צריך להחליט. קודם אמרת שאני שמאלני שמקצין כל דבר אחרי שאמרתי שהיא מטומטמת. עכשיו אתה גם אומר שהיא מטומטמת. משתמע מדבריך שלא הקצנתי כלום.

ליאב, אני נהנה להתרפק על הרבה מאוד אנשים. אחד העיקריים שבהם הוא יאיר לפיד - לא בדיוק הימני הממוצע.
אני בסה"כ שמח שמירי רגב היא בימין ולא בשמאל, כי אם זה היה ההיפך הייתי מרגיש מבוכה איומה.
האם בתור שמאלני כיף "להתרפק" עליה? יכול להיות שכן, אבל הפתרון הכי טוב להימנע מזה הוא פשוט לא לאפשר מועמדות של אנשים לא ראויים לתפקידי מפתח.
כך לדוגמא את אנסטסיה מיכאלי. אתה חושב שזה מקרה שהיא כבר לא ברשימה של ישראל ביתינו? כלל וכלל לא. ליברמן, בניגוד גמור למירי רגב, הוא הכל חוץ ממטומטם.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 דצמבר 2012, 22:02

או שלא קראת טוב או שלא יודע מה..
אמרתי שמאלני על הקצנת ״חברת כנסת בשבילך״ עם כל מיני ח״כ ותא״ל במיל׳ רגב כשבמקרה הזה היא צדקה לגמרי..
בכללי היא מטומטמת..

אין שום ניגוד בדברי..

האמת אני שמח שעוד אין לי זכות הצבעה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 דצמבר 2012, 22:30

בעיניי זה די עצוב.
מה שיותר עצוב, זה שהיא זכתה לתואר "חברת-כנסת" בגללנו (או יותר נכון, בגלל מי שהצביע עבור מפלגתה).
מה שאפילו עוד יותר עצוב, זה ששוב היא תזכה לאותו תואר וגם הפעם זה יהיה בדיוק מאותה סיבה.

אתה אומר שזה מצחיק? אם כן, הבדיחה היא כולה על חשבוננו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 דצמבר 2012, 00:02

חביב אורנג'ד כתב:

בעיניי זה די עצוב.
מה שיותר עצוב, זה שהיא זכתה לתואר "חברת-כנסת" בגללנו (או יותר נכון, בגלל מי שהצביע עבור מפלגתה).
מה שאפילו עוד יותר עצוב, זה ששוב היא תזכה לאותו תואר וגם הפעם זה יהיה בדיוק מאותה סיבה.

בוא נגיד שאני מעדיף את הסתומה הזאת מהמקום ה-21 מאשר שלי או זהבה מהמקום הראשון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אבי » 22 דצמבר 2012, 07:34

על מה התלונות?
זה היה ממש מופע סטנד-אפ משובח. עצוב לחשוב שהיא הייתה דוברת צה"ל. זה אגב מראה מי סוג האנשים שמצליחים להתקדם במערכת המעוותת של צה"ל למשרות בכירות.
מוזר שמתמקדים דווקא בהתנפלות עליה. מירב מיכאלי אומרת דברים הרבה יותר מטומטמים והיא עוד ממוקמת במקום מאד גבוה ברשימה הסמי מרקסיסטית של מפלגת העבודה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 08:49

חביב אורנג'ד כתב:

בעיניי זה די עצוב.

ובעיניי עצוב שסתיו שפיר תהיה חברת כנסת. עוד יותר עצוב זה ששלי שולחת את הבחורה הזאת להתמודד מול ד"ר שמחון בדיון כלכלי באיזשהי תכנית אירוח...

יש הרבה אנשים לא מאוד ראויים שיושבים בכנסת, ומירי רגב היא לא הגרועה שבהם.
לי הרבה יותר מפריעים שונאי ישראל כמו זועבי וטיבי, אולטרה שמאל קיצוני כמו סתיו שפיר ומיכאלי, סוציאליסטים שהשתמשו באופן לא חוקי בזמן מסך שלרשותם ואח"כ תקעו סכינים בגב
לכל החברים שלהם בתנועה כמו שלי יחימוביץ' ואנשים לא ריאליסטים שחיים בסרט כמו זהבה גלאון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 22 דצמבר 2012, 13:23

יוני, על כל רשימת התארים שאתה הרכבת על השמאל אני יכול להרכיב על נשמות טובות מהימין. זאת לא הפואנטה. יש לך כאן חברת כנסת שנשמעת ומדברת כמו מ"כית במקרה הטוב ובסטיונרית במקרה הרע. זה לא התוכן הפוליטי שמציק - זכותה להחזיק בדעותיה. זו ההתבטאות הוולגרית, המזלזלת, הילדותית. ככה אתה רוצה שהפוליטיקה שלך תיראה? לא היית מעדיף לשים 300 אנשי ימין במקומה? אנחנו נהנים ללגלג כאן על התנהגות של מנהיגים מחו"ל כמו הוגו צ'אבז ומירי רגב גורמת לו להיראות כמו עמנואל הלפרין.

אם במפלגה הגדולה בישראל אנשים "איכותיים" כאלה מסוגלים להיבחר במקום גבוה במיוחד, בעיני זה דבר מטריד. אולי שווה לך לשקול להצביע למישהו אחר (אולי בנט?).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 16:40

yiffy כתב:יוני, על כל רשימת התארים שאתה הרכבת על השמאל אני יכול להרכיב על נשמות טובות מהימין. זאת לא הפואנטה. יש לך כאן חברת כנסת שנשמעת ומדברת כמו מ"כית במקרה הטוב ובסטיונרית במקרה הרע. זה לא התוכן הפוליטי שמציק - זכותה להחזיק בדעותיה. זו ההתבטאות הוולגרית, המזלזלת, הילדותית. ככה אתה רוצה שהפוליטיקה שלך תיראה? לא היית מעדיף לשים 300 אנשי ימין במקומה? אנחנו נהנים ללגלג כאן על התנהגות של מנהיגים מחו"ל כמו הוגו צ'אבז ומירי רגב גורמת לו להיראות כמו עמנואל הלפרין.

אם במפלגה הגדולה בישראל אנשים "איכותיים" כאלה מסוגלים להיבחר במקום גבוה במיוחד, בעיני זה דבר מטריד. אולי שווה לך לשקול להצביע למישהו אחר (אולי בנט?).

בגלל מירי רגב אני אצביע למישהו אחר?? הצחקת אותי.

אין לי בעיה מיוחדת עם מירי רגב. אני מעדיף אותה ע"פ הג'ורה של זועבי, ובטח על זו של טיבי.
היא תמשיך להתעסק בעניינים שבהם היא מבינה וסה"כ היא עושה עבודה לא רעה כח"כית.

אולי אתה גם תחשוב שעדיף לא לבזבז את הקול על יחימוביץ' שממילא תשב באופוזיציה ולא תשפיע על שום מהלך ב-4 השנים הבאות, וממילא תוחלף במהרה במישהו אחר,
ותצביע ללפיד?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 דצמבר 2012, 21:27

yiffy כתב:יוני, על כל רשימת התארים שאתה הרכבת על השמאל אני יכול להרכיב על נשמות טובות מהימין. זאת לא הפואנטה. יש לך כאן חברת כנסת שנשמעת ומדברת כמו מ"כית במקרה הטוב ובסטיונרית במקרה הרע. זה לא התוכן הפוליטי שמציק - זכותה להחזיק בדעותיה. זו ההתבטאות הוולגרית, המזלזלת, הילדותית. ככה אתה רוצה שהפוליטיקה שלך תיראה? לא היית מעדיף לשים 300 אנשי ימין במקומה? אנחנו נהנים ללגלג כאן על התנהגות של מנהיגים מחו"ל כמו הוגו צ'אבז ומירי רגב גורמת לו להיראות כמו עמנואל הלפרין.

מילים כדורבנות (והפעם ברצינות).
אין כאן שום מימד פוליטי, אלא הרבה יותר עניין של תרבות, או יותר נכון, תת-תרבות במקרה הזה.

בסופו של יום, האנשים אשר מייצגים אותנו מהווים גם תמונת מראה עבורנו וגם תמונת מיצג כלפי חוץ. נושא זה חייב להלקח בחשבון כאשר אנחנו מתבקשים לבחור את אלו אשר אמורים לייצג אותנו.
במדינות קצת יותר מתוקנות, הופעה כמו זו של ח"כ רגב היתה יכולה לסיים קריירה עבור נבחר ציבור, לא בגלל שהיא אינה חוקית או כיוצ"ב, אלא בגלל לחץ ציבורי כבד שהיה גורם להדחתו.
אצלנו, זה לא מזיז לאף אחד. ככה אנחנו נראה בגלל שאנחנו מעוניינים בכך ואנחנו אפילו לא מנסים לייצר איזשהו לחץ בכדי להמנע מן המעמד המביך שאותה אישה שוב תהיה חברת כנסת ואולי אפילו שרה.
לזכותה של רגב יאמר, שבניגוד לכמה מחבריה ברשימת "מתנחלים-ביתינו" היא לא עבריינית מורשעת, לא מתנחלת וגם לא מתנחלת שהיא גם עבריינית מורשעת (כמו פייגלין ורב"ט ליברמן למשל).
אם היינו מתבקשים לבחון ח"כים על-פי שמירתם על שלטון החוק וטוהר המידות, רגב כנראה לא היתה משתרבבת לנושא.
לא סתם היא הצהירה שהיא "לא גנבה".
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 22:00

חביב אורנג'ד כתב:

מילים כדורבנות (והפעם ברצינות).
אין כאן שום מימד פוליטי, אלא הרבה יותר עניין של תרבות, או יותר נכון, תת-תרבות במקרה הזה.

בסופו של יום, האנשים אשר מייצגים אותנו מהווים גם תמונת מראה עבורנו וגם תמונת מיצג כלפי חוץ. נושא זה חייב להלקח בחשבון כאשר אנחנו מתבקשים לבחור את אלו אשר אמורים לייצג אותנו.
במדינות קצת יותר מתוקנות, הופעה כמו זו של ח"כ רגב היתה יכולה לסיים קריירה עבור נבחר ציבור, לא בגלל שהיא אינה חוקית או כיוצ"ב, אלא בגלל לחץ ציבורי כבד שהיה גורם להדחתו.
אצלנו, זה לא מזיז לאף אחד. ככה אנחנו נראה בגלל שאנחנו מעוניינים בכך ואנחנו אפילו לא מנסים לייצר איזשהו לחץ בכדי להמנע מן המעמד המביך שאותה אישה שוב תהיה חברת כנסת ואולי אפילו שרה.
לזכותה של רגב יאמר, שבניגוד לכמה מחבריה ברשימת "מתנחלים-ביתינו" היא לא עבריינית מורשעת, לא מתנחלת וגם לא מתנחלת שהיא גם עבריינית מורשעת (כמו פייגלין ורב"ט ליברמן למשל).
אם היינו מתבקשים לבחון ח"כים על-פי שמירתם על שלטון החוק וטוהר המידות, רגב כנראה לא היתה משתרבבת לנושא.
לא סתם היא הצהירה שהיא "לא גנבה".

עבריין מורשע? במה בדיוק? בזה שנתן מכות למי שהרביץ לבן שלו?
כל אחד מאתנו היה עושה את זה, וגם לא היה עומד למשפט, כי אנחנו לא אנשי ציבור.

אני מעדיף אחד כזה ע"פ מישהי שמעודדת אמהות לא לשלוח את הילדים שלהם לצבא, ע"פ זאת שהצביעה למפלגה ערבית קומוניסטית בעברה ושנהגה באופן לא מוסרי,
כשראיינה את פרץ, ואז רצה אליו להתחנן שיכניס אותה אליו לרשימה, ע"פ אנרכיסטית אולטרה שמאלנית, ובעצם ע"פ רוב "אוהבי הערבים" בשמאל, שרק גורמים נזק
למדינה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים