המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:זה מצחיק האמת..
למה היא אמרה "גנבה"?
yiffy כתב:LIAV10 כתב:זה מצחיק האמת..
למה היא אמרה "גנבה"?
זו הייתה ביקורת נוקבת של ח"כ ותא"ל במיל' רגב על הזילות בשפה העברית והשימוש הציני שבא לצרכי פוליטיקה זולה.
ועכשיו ברצינות, כי היא מטומטמת.
MTA2311 כתב:יפתח, מה עמדתך בסוגיית זועבי?
*סליחה על הזליגה מהנושא.
LIAV10 כתב:yiffy כתב:LIAV10 כתב:זה מצחיק האמת..
למה היא אמרה "גנבה"?
זו הייתה ביקורת נוקבת של ח"כ ותא"ל במיל' רגב על הזילות בשפה העברית והשימוש הציני שבא לצרכי פוליטיקה זולה.
ועכשיו ברצינות, כי היא מטומטמת.
זאת לא הייתה טעות, זאת לא טעות שדוברת צה״ל עושה..
איך אני מת על השמאלנים שמקצינים כל דבר, כן, היא חברת כנסת וככה צריך לקרוא לה, ואם לא, אז לא לקרוא לה ״הגברת הזאת״, במיוחד שזה בה מקולגה, אין לסתיו שפיר שום זכות לזלזל ככה..
ולא, אני לא אוהב את מירי רגב, היא גסת רוח, אבל שפער לא פחות..
yiffy כתב:MTA2311 כתב:יפתח, מה עמדתך בסוגיית זועבי?
*סליחה על הזליגה מהנושא.
אני באופן כללי חוטף חלחלה מהתופעה של ח"כים ערביים שנוסעים למדינות אויב ובאים במגע עם גורמים עויינים לישראל.
האם צריך לפסול את מועמדותה לכנסת בגלל זה? אולי, אבל מי שצריך לפסול מועמדות הוא בוודאי לא ועדת בחירות בעלת הרכב מפלגתי שביבי מינה. אם זה היה נגמר בזה, אז בבחירות הבאות שבהן מפלגת מרכז או שמאל תיקח את השלטון, בן ארי, אלדד ובן-גביר יפסלו כי פוליטיזציה של הועדה תהפוך לחזון נפרץ. צריך למצוא פיתרון אחר להכרעה בסוגיה הזאת.
MTA2311 כתב:yiffy כתב:MTA2311 כתב:יפתח, מה עמדתך בסוגיית זועבי?
*סליחה על הזליגה מהנושא.
אני באופן כללי חוטף חלחלה מהתופעה של ח"כים ערביים שנוסעים למדינות אויב ובאים במגע עם גורמים עויינים לישראל.
האם צריך לפסול את מועמדותה לכנסת בגלל זה? אולי, אבל מי שצריך לפסול מועמדות הוא בוודאי לא ועדת בחירות בעלת הרכב מפלגתי שביבי מינה. אם זה היה נגמר בזה, אז בבחירות הבאות שבהן מפלגת מרכז או שמאל תיקח את השלטון, בן ארי, אלדד ובן-גביר יפסלו כי פוליטיזציה של הועדה תהפוך לחזון נפרץ. צריך למצוא פיתרון אחר להכרעה בסוגיה הזאת.
גם לתת לבית המשפט העליון להחליט זאת לא האופציה הכי טובה לצערי. ההחלטה שלהם כבר ידועה מראש. אם למערכת המשפט פה היה אומץ, כבר היה מוגש נגד הגברת כתב אישום על סמך הראיות הברורות שהיו נגדה.
ליאב, מדובר בבחורה מטומטמת. אני באמת מתנצל על ההתבטאות, אבל במקרה שלה אין הרבה מקום לתמרון. ניתן רק לתהות איך מינו דבר כזה לתפקיד כל כך קריטי כמו דוברת צה"ל.
LIAV10 כתב:אין לי ספק שמדובר בבחורה מטומטמת וכבר אמרתי שהיא גסת רוח..
יפתח, אמרתי שמאלנים כי בעיקר אתם אוהבים להתרפק על ״ח״כ רגב״ ואפשר לראות את זה בתגובה שלך (ואגב במקרה הזה היא צדקה)
LIAV10 כתב:זה מצחיק האמת..
חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:זה מצחיק האמת..
בעיניי זה די עצוב.
מה שיותר עצוב, זה שהיא זכתה לתואר "חברת-כנסת" בגללנו (או יותר נכון, בגלל מי שהצביע עבור מפלגתה).
מה שאפילו עוד יותר עצוב, זה ששוב היא תזכה לאותו תואר וגם הפעם זה יהיה בדיוק מאותה סיבה.
אתה אומר שזה מצחיק? אם כן, הבדיחה היא כולה על חשבוננו.
חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:זה מצחיק האמת..
בעיניי זה די עצוב.
מה שיותר עצוב, זה שהיא זכתה לתואר "חברת-כנסת" בגללנו (או יותר נכון, בגלל מי שהצביע עבור מפלגתה).
מה שאפילו עוד יותר עצוב, זה ששוב היא תזכה לאותו תואר וגם הפעם זה יהיה בדיוק מאותה סיבה.
אתה אומר שזה מצחיק? אם כן, הבדיחה היא כולה על חשבוננו.
yiffy כתב:יוני, על כל רשימת התארים שאתה הרכבת על השמאל אני יכול להרכיב על נשמות טובות מהימין. זאת לא הפואנטה. יש לך כאן חברת כנסת שנשמעת ומדברת כמו מ"כית במקרה הטוב ובסטיונרית במקרה הרע. זה לא התוכן הפוליטי שמציק - זכותה להחזיק בדעותיה. זו ההתבטאות הוולגרית, המזלזלת, הילדותית. ככה אתה רוצה שהפוליטיקה שלך תיראה? לא היית מעדיף לשים 300 אנשי ימין במקומה? אנחנו נהנים ללגלג כאן על התנהגות של מנהיגים מחו"ל כמו הוגו צ'אבז ומירי רגב גורמת לו להיראות כמו עמנואל הלפרין.
אם במפלגה הגדולה בישראל אנשים "איכותיים" כאלה מסוגלים להיבחר במקום גבוה במיוחד, בעיני זה דבר מטריד. אולי שווה לך לשקול להצביע למישהו אחר (אולי בנט?).
yiffy כתב:יוני, על כל רשימת התארים שאתה הרכבת על השמאל אני יכול להרכיב על נשמות טובות מהימין. זאת לא הפואנטה. יש לך כאן חברת כנסת שנשמעת ומדברת כמו מ"כית במקרה הטוב ובסטיונרית במקרה הרע. זה לא התוכן הפוליטי שמציק - זכותה להחזיק בדעותיה. זו ההתבטאות הוולגרית, המזלזלת, הילדותית. ככה אתה רוצה שהפוליטיקה שלך תיראה? לא היית מעדיף לשים 300 אנשי ימין במקומה? אנחנו נהנים ללגלג כאן על התנהגות של מנהיגים מחו"ל כמו הוגו צ'אבז ומירי רגב גורמת לו להיראות כמו עמנואל הלפרין.
חביב אורנג'ד כתב:yiffy כתב:יוני, על כל רשימת התארים שאתה הרכבת על השמאל אני יכול להרכיב על נשמות טובות מהימין. זאת לא הפואנטה. יש לך כאן חברת כנסת שנשמעת ומדברת כמו מ"כית במקרה הטוב ובסטיונרית במקרה הרע. זה לא התוכן הפוליטי שמציק - זכותה להחזיק בדעותיה. זו ההתבטאות הוולגרית, המזלזלת, הילדותית. ככה אתה רוצה שהפוליטיקה שלך תיראה? לא היית מעדיף לשים 300 אנשי ימין במקומה? אנחנו נהנים ללגלג כאן על התנהגות של מנהיגים מחו"ל כמו הוגו צ'אבז ומירי רגב גורמת לו להיראות כמו עמנואל הלפרין.
מילים כדורבנות (והפעם ברצינות).
אין כאן שום מימד פוליטי, אלא הרבה יותר עניין של תרבות, או יותר נכון, תת-תרבות במקרה הזה.
בסופו של יום, האנשים אשר מייצגים אותנו מהווים גם תמונת מראה עבורנו וגם תמונת מיצג כלפי חוץ. נושא זה חייב להלקח בחשבון כאשר אנחנו מתבקשים לבחור את אלו אשר אמורים לייצג אותנו.
במדינות קצת יותר מתוקנות, הופעה כמו זו של ח"כ רגב היתה יכולה לסיים קריירה עבור נבחר ציבור, לא בגלל שהיא אינה חוקית או כיוצ"ב, אלא בגלל לחץ ציבורי כבד שהיה גורם להדחתו.
אצלנו, זה לא מזיז לאף אחד. ככה אנחנו נראה בגלל שאנחנו מעוניינים בכך ואנחנו אפילו לא מנסים לייצר איזשהו לחץ בכדי להמנע מן המעמד המביך שאותה אישה שוב תהיה חברת כנסת ואולי אפילו שרה.
לזכותה של רגב יאמר, שבניגוד לכמה מחבריה ברשימת "מתנחלים-ביתינו" היא לא עבריינית מורשעת, לא מתנחלת וגם לא מתנחלת שהיא גם עבריינית מורשעת (כמו פייגלין ורב"ט ליברמן למשל).
אם היינו מתבקשים לבחון ח"כים על-פי שמירתם על שלטון החוק וטוהר המידות, רגב כנראה לא היתה משתרבבת לנושא.
לא סתם היא הצהירה שהיא "לא גנבה".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים