מאוד מדאיג לראות את מה שהולך שם
אני מניח שיש לזה גם קשר ישיר להשתלטות המוסלמים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
michael כתב:אני לא חושב שהעלייה של הימין הקיצוני באירופה קשורה ליהדות או לאנטישמיות.
האסימון לגבי מי התנחל להם ביבשת התחיל ליפול לאירופאים.
הם יצטרכו לקבל החלטות קשות בעתיד לגבי איזה אופי הם רוצים לאירופה ,
אירופה השתנתה מאוד בגלל גליי ההגירה ההמונית אליה וכבר לא בעלת צביון קלאסי כמו שהכרנו לפני עשור.
התנין כתב:הדמוקרטיה טבועה באירופאים יותר מידי בשביל שהם אשכרה ימצאו תרופה לאימפוטנציה שלהם בנושא הזה. כולי תקווה שבסוף הם יתעשתו, כי בסופו של דבר יש לכך גם השלכות עתידיות לגביי ישראל וכ"א מאיתנו (הרי מי רוצה לנסוע בעוד 50 שנה לחופשה באירופה ולפחד מכל ילד בן 13 שנראה כמו גורילה מכוערת ושעירה?). בכל אופן, אני מאוד פסימי לגביי עתידה של אירופה. מאידך יש כאן מעין צדק פואטי: האירופאים טבחו וגירשו אוכלוסיה משכילה שתרמה המון למדינתם, ועכשיו הם קיבלו משהו שדומה בצורתו החיצונית לבבונים, אך להבדיל מהבבונים החביבים מהטבע, למהגרים האלה יש פוטנציאל הרס בלתי הפיך. נאורים זרקתם - איסלם קיבלתם.
התנין כתב:הדמוקרטיה טבועה באירופאים יותר מידי בשביל שהם אשכרה ימצאו תרופה לאימפוטנציה שלהם בנושא הזה. כולי תקווה שבסוף הם יתעשתו, כי בסופו של דבר יש לכך גם השלכות עתידיות לגביי ישראל וכ"א מאיתנו (הרי מי רוצה לנסוע בעוד 50 שנה לחופשה באירופה ולפחד מכל ילד בן 13 שנראה כמו גורילה מכוערת ושעירה?). בכל אופן, אני מאוד פסימי לגביי עתידה של אירופה. מאידך יש כאן מעין צדק פואטי: האירופאים טבחו וגירשו אוכלוסיה משכילה שתרמה המון למדינתם, ועכשיו הם קיבלו משהו שדומה בצורתו החיצונית לבבונים, אך להבדיל מהבבונים החביבים מהטבע, למהגרים האלה יש פוטנציאל הרס בלתי הפיך. נאורים זרקתם - איסלם קיבלתם.
התנין כתב:הפתרון מצוי רק בדרכים בלתי דמוקרטיות ביחס לנהוג באירופה כיום, כגון: הגבלת הגירה על בסיס של גזע, לאום ודת, גירוש הפליטים שעדיין לא קיבלו אזרחות (כי שלילת אזרחותם של מיליוני מהגרים זה צעד בלתי מתקבל על הדעת), חקיקת חוקים למניעת איסלמיזציה באירופה (למשל איסור בניית מסגדים, אי התחשבות בנושאי אוכל בבתי הספר שמגישים כיום רק מזון בעל הכשר מוסלמי שנקרא חלאל) וכו'. את הדת שיקיימו בבתיהם הפרטיים ולא כלפי חוץ. יש כאן רמיסה די רצינית של זכויות בסיסיות, אבל אותן זכויות הם אלו שמלכתחילה הביאו את אירופה למצב הקטסטרופלי הזה.
המצחיק הוא שבאירופה נשמעים ביקורות על ''חוק השבות'' הישראלי, לפיו הקריטריון הדתי היהודי הוא זה שמכריע בשאלת האזרחות. ואם אכן בוחנים את זה במשקפיים של אביר זכויות אדם ודמוקרטיה, אזי שאכן מדובר בחוק בעייתי במקצת. אבל אותו חוק הוא זה שאיכשהו מציל לנו את התחת, שכן מה היה מונע ממאות אלפי מוסלמים לנהור לכאן בהמוניהם - גם אם בתחפושת של ''אירופאים'' - ולהפוך אותנו לסניף של סנגל או משהו בסגנון? אותם אירופאים חוצפנים הם אלו שמעוניינים שניישר קו עמם ונירה לעצמנו ברקה.
ושלא יובן לא נכון, אני אכן בעד הרעיון הדמוקרטי, אבל לא במובנו הרחב. גם ב"ציר הדמוקרטיה" יש קיצוניות שיכולה להביא להרס עצום: מדינה דמוקרטית ללא פשרות, שמיישמת את הדמוקרטיה במובנה הרחב ביותר, מאבדת - מבלי שים לב - את מנגנון הדמוקרטיה המתגוננת, ויוצרת פתח לקיצונים להשתלט בדרכים דמוקרטיות ומשם הדרך לביטול הדמוקרטיה היא קצרה מאוד. בגלל זה השמאל הקיצוני כ"כ פתטי, שכן כל אותם נאורים\ליברלים\חילוניים שקוראים להחלת שוויון זכויות בכל תחום גם על הבורים\הברברים\הקיצוניים\בבונים, הם הראשונים שימצאו עצמם כמזון לדגים ביום בו אותם קיצוניים יעלו לשלטון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד