השתלטות הימין הקיצוני באירופה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

השתלטות הימין הקיצוני באירופה

הודעהעל ידי rc4991 » 27 מאי 2014, 07:20

מאוד מדאיג לראות את מה שהולך שם
אני מניח שיש לזה גם קשר ישיר להשתלטות המוסלמים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: השתלטות הימין הקיצוני באירופה

הודעהעל ידי jol9 » 27 מאי 2014, 08:27

אז זהו שאני לא בטוח...

יש שני קצוות לסיפור - ימין קיצוני ושמאל קיצוני. עד כמה שאני מבין, ואני ממש לא מומחה, הימין הקיצוני הוא אמנם פשיסטי ושונא זרים, אבל הכיוון שלו הוא בכלל
נגד הגירה, מתן זכויות סוציאליות וכו', כשברור לכולם שזה לא קשור ליהודים אלא למוסלמים. כלומר, אני לא בטוח עד כמה זה רע לנו.
השמאל הקיצוני, הוא אנטי ישראלי ואנטי יהודי, ובדר"כ פרו מוסלמי ופלשטינאי, אבל למיטב הבנתי, הוא דווקא לא זה שזכה לעדנה ברוב המדינות האירופאיות, אולי למעט יוון.

אני חושב שצריך להבין טיפה יותר טוב את הסיפור, ורק אח"כ להתחיל לדאוג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 מאי 2014, 09:13

ממה שאני קראתי הימין שם הם אנטישמים וחלק מהמפלגות נאציות
אני מאוד מקווה שאתה צודק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 מאי 2014, 10:39

ברור שבשורשים יש שם גם אנטישמיות, ושנאת יהודים, אבל אני חושב שהטיקט שרוב המפלגות הללו הולך הוא נגד כל מהגרי העבודה והמוסלמים.

המצב שם הוא כמו כאן רק קיצוני יותר. האירופאים זה ילד וכלב או מקסימום שני כלבים, והמוסלמים זה 9 ילדים, שכולם חיים על הwelfare המקומי, בעוד האירופאים
צריכים לכלכל ולעבוד. די דומה לעניין החרדים והערבים אצלנו, רק ששם זה גרוע יותר כי מדובר במהגרים ולא בתושבי קבע של מאות שנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 מאי 2014, 10:48

הימין הקיצוני מתחזק בגלל בעיית הזרים(מוסלמים בעיקר) . זה לא אומר שזה לא בעייתי מבחינת היהודים שם, והיחסים עם ישראל. ימין קיצוני זה ימין קיצוני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי michael » 27 מאי 2014, 12:04

אני לא חושב שהעלייה של הימין הקיצוני באירופה קשורה ליהדות או לאנטישמיות.
האסימון לגבי מי התנחל להם ביבשת התחיל ליפול לאירופאים.
הם יצטרכו לקבל החלטות קשות בעתיד לגבי איזה אופי הם רוצים לאירופה ,
אירופה השתנתה מאוד בגלל גליי ההגירה ההמונית אליה וכבר לא בעלת צביון קלאסי כמו שהכרנו לפני עשור.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 מאי 2014, 13:59

לא חושב שמישהו אמר שזה קשור ליהדות. זה לא אומר שלא תהיה לזה השפעה על היהודים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 27 מאי 2014, 14:11

michael כתב:אני לא חושב שהעלייה של הימין הקיצוני באירופה קשורה ליהדות או לאנטישמיות.
האסימון לגבי מי התנחל להם ביבשת התחיל ליפול לאירופאים.
הם יצטרכו לקבל החלטות קשות בעתיד לגבי איזה אופי הם רוצים לאירופה ,
אירופה השתנתה מאוד בגלל גליי ההגירה ההמונית אליה וכבר לא בעלת צביון קלאסי כמו שהכרנו לפני עשור.

אתה צודק. אתמול צפיתי בראיון בנושא עם דוקטור אסתר לופטין (ראש המרכז ללימודים אירופיים במרכז הבינתחומי הרצליה), והיא סיפרה בערך את אותם הדברים שאתה אומר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 29 מאי 2014, 20:03

הדמוקרטיה טבועה באירופאים יותר מידי בשביל שהם אשכרה ימצאו תרופה לאימפוטנציה שלהם בנושא הזה. כולי תקווה שבסוף הם יתעשתו, כי בסופו של דבר יש לכך גם השלכות עתידיות לגביי ישראל וכ"א מאיתנו (הרי מי רוצה לנסוע בעוד 50 שנה לחופשה באירופה ולפחד מכל ילד בן 13 שנראה כמו גורילה מכוערת ושעירה?). בכל אופן, אני מאוד פסימי לגביי עתידה של אירופה. מאידך יש כאן מעין צדק פואטי: האירופאים טבחו וגירשו אוכלוסיה משכילה שתרמה המון למדינתם, ועכשיו הם קיבלו משהו שדומה בצורתו החיצונית לבבונים, אך להבדיל מהבבונים החביבים מהטבע, למהגרים האלה יש פוטנציאל הרס בלתי הפיך. נאורים זרקתם - איסלם קיבלתם.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2014, 23:03

התנין כתב:הדמוקרטיה טבועה באירופאים יותר מידי בשביל שהם אשכרה ימצאו תרופה לאימפוטנציה שלהם בנושא הזה. כולי תקווה שבסוף הם יתעשתו, כי בסופו של דבר יש לכך גם השלכות עתידיות לגביי ישראל וכ"א מאיתנו (הרי מי רוצה לנסוע בעוד 50 שנה לחופשה באירופה ולפחד מכל ילד בן 13 שנראה כמו גורילה מכוערת ושעירה?). בכל אופן, אני מאוד פסימי לגביי עתידה של אירופה. מאידך יש כאן מעין צדק פואטי: האירופאים טבחו וגירשו אוכלוסיה משכילה שתרמה המון למדינתם, ועכשיו הם קיבלו משהו שדומה בצורתו החיצונית לבבונים, אך להבדיל מהבבונים החביבים מהטבע, למהגרים האלה יש פוטנציאל הרס בלתי הפיך. נאורים זרקתם - איסלם קיבלתם.

לא סתם נאורים... לפעמים אני תופס את עצמי ואומר - בו'נה, הם חיסלו אוכלוסייה שלמה שמהווה אליטה אינטלקטואלית.
רופאים, מוזיקאים, אנשי רוח, מדענים וכן גם אנשי עבודה. פשוט בלתי נתפס.

רק לחשוב כמה פרסי נובל, יצירות ספרותיות, המצאות והתקדמות טכנולוגית הושחטה ונטבחה במלחמה ההיא..

אני אמנם מסתייג מעט מהמילה בבון, אבל לגמרי מסכים ומבין את הקונטקסט. זה גם מתחדד עוד יותר לאחר התקרית בבריסל.

גם אני פסימי. לאחרונה אשתי הוציאה דרכון אירופאי, ויש לנו איזשהי תקווה קטנה שמתישהו ייצא לנו לעשות איזה סיבוב בחוץ. דווקא אירופה תמיד קסמה לנו יותר מכל מקום אחר, אבל
לאור מה שקורה שם לאחרונה, לא בטוח שזה עדיין נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 30 מאי 2014, 00:56

האמת שגם אני הסתייגתי מההשוואה לבבון, בגלל העוול שאני עושה לבבונים ע"י כך. ;)
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מאי 2014, 09:15

התנין כתב:הדמוקרטיה טבועה באירופאים יותר מידי בשביל שהם אשכרה ימצאו תרופה לאימפוטנציה שלהם בנושא הזה. כולי תקווה שבסוף הם יתעשתו, כי בסופו של דבר יש לכך גם השלכות עתידיות לגביי ישראל וכ"א מאיתנו (הרי מי רוצה לנסוע בעוד 50 שנה לחופשה באירופה ולפחד מכל ילד בן 13 שנראה כמו גורילה מכוערת ושעירה?). בכל אופן, אני מאוד פסימי לגביי עתידה של אירופה. מאידך יש כאן מעין צדק פואטי: האירופאים טבחו וגירשו אוכלוסיה משכילה שתרמה המון למדינתם, ועכשיו הם קיבלו משהו שדומה בצורתו החיצונית לבבונים, אך להבדיל מהבבונים החביבים מהטבע, למהגרים האלה יש פוטנציאל הרס בלתי הפיך. נאורים זרקתם - איסלם קיבלתם.

מה אתה חושב שאפשר לעשות? לדעתי הספינה הזאת הפליגה מזמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 30 מאי 2014, 14:31

הפתרון מצוי רק בדרכים בלתי דמוקרטיות ביחס לנהוג באירופה כיום, כגון: הגבלת הגירה על בסיס של גזע, לאום ודת, גירוש הפליטים שעדיין לא קיבלו אזרחות (כי שלילת אזרחותם של מיליוני מהגרים זה צעד בלתי מתקבל על הדעת), חקיקת חוקים למניעת איסלמיזציה באירופה (למשל איסור בניית מסגדים, אי התחשבות בנושאי אוכל בבתי הספר שמגישים כיום רק מזון בעל הכשר מוסלמי שנקרא חלאל) וכו'. את הדת שיקיימו בבתיהם הפרטיים ולא כלפי חוץ. יש כאן רמיסה די רצינית של זכויות בסיסיות, אבל אותן זכויות הם אלו שמלכתחילה הביאו את אירופה למצב הקטסטרופלי הזה.
המצחיק הוא שבאירופה נשמעים ביקורות על ''חוק השבות'' הישראלי, לפיו הקריטריון הדתי היהודי הוא זה שמכריע בשאלת האזרחות. ואם אכן בוחנים את זה במשקפיים של אביר זכויות אדם ודמוקרטיה, אזי שאכן מדובר בחוק בעייתי במקצת. אבל אותו חוק הוא זה שאיכשהו מציל לנו את התחת, שכן מה היה מונע ממאות אלפי מוסלמים לנהור לכאן בהמוניהם - גם אם בתחפושת של ''אירופאים'' - ולהפוך אותנו לסניף של סנגל או משהו בסגנון? אותם אירופאים חוצפנים הם אלו שמעוניינים שניישר קו עמם ונירה לעצמנו ברקה.
ושלא יובן לא נכון, אני אכן בעד הרעיון הדמוקרטי, אבל לא במובנו הרחב. גם ב"ציר הדמוקרטיה" יש קיצוניות שיכולה להביא להרס עצום: מדינה דמוקרטית ללא פשרות, שמיישמת את הדמוקרטיה במובנה הרחב ביותר, מאבדת - מבלי שים לב - את מנגנון הדמוקרטיה המתגוננת, ויוצרת פתח לקיצונים להשתלט בדרכים דמוקרטיות ומשם הדרך לביטול הדמוקרטיה היא קצרה מאוד. בגלל זה השמאל הקיצוני כ"כ פתטי, שכן כל אותם נאורים\ליברלים\חילוניים שקוראים להחלת שוויון זכויות בכל תחום גם על הבורים\הברברים\הקיצוניים\בבונים, הם הראשונים שימצאו עצמם כמזון לדגים ביום בו אותם קיצוניים יעלו לשלטון.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מאי 2014, 15:39

גם זה לא יתקן את המצב. אולי ישפר אותו מעט.
המיליונים שכבר נמצאים במדינות אירופה לא יעזבו מרצונם, וקצב ההתרבות שלהם הוא גבוה בהרבה משל האירופאים. גם מסגדים כבר אפשר לבנות בלי המינרט, ככה שגם את הדעווה הם יוכלו להמשיך לעשות אפילו אם ינסו להגביל אותם באמצעות חקיקה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2014, 20:44

התנין כתב:הפתרון מצוי רק בדרכים בלתי דמוקרטיות ביחס לנהוג באירופה כיום, כגון: הגבלת הגירה על בסיס של גזע, לאום ודת, גירוש הפליטים שעדיין לא קיבלו אזרחות (כי שלילת אזרחותם של מיליוני מהגרים זה צעד בלתי מתקבל על הדעת), חקיקת חוקים למניעת איסלמיזציה באירופה (למשל איסור בניית מסגדים, אי התחשבות בנושאי אוכל בבתי הספר שמגישים כיום רק מזון בעל הכשר מוסלמי שנקרא חלאל) וכו'. את הדת שיקיימו בבתיהם הפרטיים ולא כלפי חוץ. יש כאן רמיסה די רצינית של זכויות בסיסיות, אבל אותן זכויות הם אלו שמלכתחילה הביאו את אירופה למצב הקטסטרופלי הזה.
המצחיק הוא שבאירופה נשמעים ביקורות על ''חוק השבות'' הישראלי, לפיו הקריטריון הדתי היהודי הוא זה שמכריע בשאלת האזרחות. ואם אכן בוחנים את זה במשקפיים של אביר זכויות אדם ודמוקרטיה, אזי שאכן מדובר בחוק בעייתי במקצת. אבל אותו חוק הוא זה שאיכשהו מציל לנו את התחת, שכן מה היה מונע ממאות אלפי מוסלמים לנהור לכאן בהמוניהם - גם אם בתחפושת של ''אירופאים'' - ולהפוך אותנו לסניף של סנגל או משהו בסגנון? אותם אירופאים חוצפנים הם אלו שמעוניינים שניישר קו עמם ונירה לעצמנו ברקה.
ושלא יובן לא נכון, אני אכן בעד הרעיון הדמוקרטי, אבל לא במובנו הרחב. גם ב"ציר הדמוקרטיה" יש קיצוניות שיכולה להביא להרס עצום: מדינה דמוקרטית ללא פשרות, שמיישמת את הדמוקרטיה במובנה הרחב ביותר, מאבדת - מבלי שים לב - את מנגנון הדמוקרטיה המתגוננת, ויוצרת פתח לקיצונים להשתלט בדרכים דמוקרטיות ומשם הדרך לביטול הדמוקרטיה היא קצרה מאוד. בגלל זה השמאל הקיצוני כ"כ פתטי, שכן כל אותם נאורים\ליברלים\חילוניים שקוראים להחלת שוויון זכויות בכל תחום גם על הבורים\הברברים\הקיצוניים\בבונים, הם הראשונים שימצאו עצמם כמזון לדגים ביום בו אותם קיצוניים יעלו לשלטון.

מסכים.
דווקא בארה"ב הדמוקרטיה הגדולה, החוקים הם נוקשים וקשים, ושם מליוני פרזיטים מוסלמים, לעולם לא היו מתקבלים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 31 מאי 2014, 13:48

אגב, המדינה הראשונה שהוציאה את האסלאם מחוץ לחוק היא.... אנגולה! מוזר לומר זאת, אבל כולנו צריכים ללמוד מהם.
התנין

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד